2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah ben 3 kg. görsem, def çalıp oynıcam feyza :)
25 günde 2 kg. aldı he.. ay maşallah.. kocaman kocaman maşallah fıstığına..
allahım kocaman kız olduğunu göstersin.

kıslar.. biz kaçtık kızımla.
babamız geldi. anneannemiz yemeği hazırlamış.. bizi çağırıyorlar.

haydi görüşürüz sonra..

selam kıslaar :))
aşkitom doğurmuş, meltem ablada doğumdaymış sanırım :))) bebklerini sağlıkla büyütsünler inşallahh
facede yazmıştım teyzeleri, biz de günümüzü aldık, 21 Ocakta doğuma gidiyoruz Allah nasip ederse :))))

bende yılbaşından önce ağrım var gelir falan diye yaptırdım ama demirin keyfi olmadı gelmedi bende mecburen tekrar yaptırdım tam çıkmamıştı ama olsun

offfff aynen bende ota çöpe ağlıyorum her an ağlamaya hazır bomba gibiyim:)
şimdi gidiyorum yemek yiyip geleceğim eşimde spora gidecek gelirim birazdan hepiniz gitmeyin sakın

tutku o zaman size kocaman maşallh
bizimki 7-10 dk anca emiyo
bak gittim altını değiştrdim emzirdimde bile
ilk günler az ve sık emiyolar canım emdikçe sütte artıyo sürede uzuyo sizinde uzar merak etme..
şu ağda olayına bende çok sinir olmuştum bende hazırlıksız doğuma girenlerdenim malesef..aceleci bebişler bizimkiler

hadi hayırlısı canım sağlıkla alırsın bebeğine kucağına inşallah

kızlar sezaryen olacaklarında ağda işini tam anlamıyla yapmaları şart mı? malum aşağıyla işi yok doktorun CADIARZU

kızlar sezaryen olacaklarında ağda işini tam anlamıyla yapmaları şart mı? malum aşağıyla işi yok doktorun CADIARZU

canım sezaryende de çırılçıplak oluyorsun.
ve galiba sanırım ayakların altı birbirine gelecek şekilde dizleri büküyorlar. pozisyon o yani.
sonuçta sonda takılıyor çünkü.

maşallah canım benim size yaa 40+3 oldnuz demek
inşallahhh normal gelir kızın sana kolay doğumlar

aşkitom doğurmuş bi kaç sayfa geride yazıyo normal doğurmuş çok şükr

sağol cnm iyi dileklerin ve cevap yazma zahmetinde bulunduğun içina.s.
aşkitom için sevindim ne güzel bebeğine kavuştu hem de noırmal doğumla,ne mutlu ona,
Rabbim geride bekleyen tüm hamilelere hayırlı kolay ve normal doğum nasib etsin..:Saruboceq:

canım sezaryende de çırılçıplak oluyorsun.
ve galiba sanırım ayakların altı birbirine gelecek şekilde dizleri büküyorlar. pozisyon o yani.
sonuçta sonda takılıyor çünkü.

esmercim kötüymüş yahuu, ben de seviniyodum normal doğumdaki gibi olmayacak diye, e ne avantajı kaldı sezaryenin şimdi? :))))

ayy canım yaa çok üzüldüm

11. günde düştü göbeğimiz

kızlar bebeğiniz ne zaman ağlarsa alın kucağınıza.
ne zaman meme isterse verin iki aylık oluncaya kadar ya kokunuzu ister ya da kasları kuvvatli olmadığı için çabuk acıkır
onunki kucak istemek değil kendini güvende hissetmek

bizim dedemiz geldi adam o kadar şaşkın ki torununu devamlı kucağında taşıyor
ee kaç senedir olmuyordu torunu

kesiye bakıyo canım önceki sezeryanımdada öyle olmuştu alttan olmuyo yok.....

hoya tedaviylemi oldu nur hanımm

eşim interfiliteydi doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz sizin gidi tüp bebek yaptıın canlı hücreleri de kaybetmeyin demişti o ay tedaviyi bıraktık ve ben o ay hamile kaldım canım
eşimin abisi 6 senelik evli onların çocuğu olmuyor tüp bebeğe başlayacaklar ama canlı hücre yok
o yüzden çok mutlular çok seviniyorlar bi hürmet bi hürmet bize
yeter ki torunum olsun diyor bugünkayınvalidem ben size her şey yaparım diyor

nasılsınız hamişler? var mı bugün doğuran?
face'e yazmıştım buraya da yazayım
meltem msj attı 2 saat önce hastanedeymiş
suni sancı veriyorlarmış normal doğum bekleniyormuş
şimdilik bu kadar yeni haber gelince paylaşırım sizinle

slm kizlar bugun doktor amcamizdaydik oglusla 3140 gr 49 cm olmus oglusum hersey yolunda dedi doktorumuz anestezi doktorumuzla da konustuk epidurale karar verdik son anda degisiklik olmazsa insallah 23 ocak sabah 8.30da epidural sezaryan olacagim oglus acele etmezse insallah ordan ciktik o mutlulukla bebek sekerlerimizin de siparisini verdik annemle hastanenin karsisindaki bir organizasyon sirketine verdik artik vakit kalmadigi icin mecbur hazir yaptiriyorum biberonlu tullu bisey sectim emzikli falan cici bisey hastane odami da onlar susleyecekelr insallah bizden havadisler boyle

soğuk denedim de jasmin77, şekeri fazla olmuş bence toz şeker yarı yarıya azaltılabilir....
cok saol canim tarif icin annemlere soyleyeyim de haftaya bi denesinler tarifi bu arada sut pompasi aventin manuel aldim ben 2 arkadasim da cok memnun cok kolay kullaniyoruz dediler biri 4 aylikken calismaya basladi isyerinde surekli sagiyo digeri de epey bi derin dondurucuda stok yapti ilk gunelrde bende onlarin tavsiyesiyle aldim insallah memnun kalirim
kızlar ben yarın doğuma gidiyorum.sabah saat 8 de sezeryan olucak...bana dua edin..
bu gece belkı gıremem bıdaha
hayirli dogumlar canim insallah saglikla almissindir kucagina bebisini
o pasabahvedeki takimi gecen hafta ben de gordum kesme bardaklardan alacaktim ama yeterli sayida bardak kalmamis cumaretsi gelecek dedielr hafta ici gidip bakacagim canim bend e bir de sarap sisesi gibi guzel bir sise alacagim yanina altina da gumus tepsi koyduk mu al sana lohusa serbet takimi
kızlar bende doğum yaptım perşembe şükürler olsun

tebrikelr kzilar allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin bebislerinizi bahtlari hep acik olsun insallah
kızlar enis yiğitimin resimleri

cok tatliymis bu ufaklik massallah saglikla buyusun hep mutlu olsun insallah
cok tebrik ederim askitom allah anali babli saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ne guzel normal dedin dedin normal dogurdun valla helal olsun bekledigine degdi omerinle mutlu gunelr geceelr sana
hayirli dogumlar diliyroum meltemcim insallah kolaylikla hemencecik alirsin oglusunu kucagina
merhaba canim nasilsin begum hanim nazlaniyor galiba dimi size bi ce yapip korkuttu simdi de geri mi cekti kendini valla cok fena bu bebisler oynuyolar bizimle
merhabalar öğretmenim nasılsınız bakalım oğluşla?
bak şimdi sana mesaj atıyorum, telf umaramı gönderiyorum.
gelip gidelim, çocuklar oyun arkadaşı olurlar :)

Paşa ne kadar erken gelmişti ki?
bende ikinizin de numarasi var benim oglusu da almazmi yavrulariniz aralarina oyun arkadasi olarak :)
smh canim sen anlatinca o kadar korktum ki 2-3 gun once gidecektim kuafore 1 hafta onceye aldim pzt gidecegim insallah tum bakim islemelri icin agda sac boyama manikur pedikur komple bakima girecegim insallah da nasil o kadar sure kuaforde oturacagim onu bilmiyorum

ay allah bi an once kurtarsin saglikla kucagina alsin insallah oglusunu

jasmin maşallah bebeğine,gününüzüde aldınız demek hadi hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

saol tutkucum evet aldik gunumuzu insallah oglus acele etmez de gununde gelir sen nasilsin bebisli gunelr nasil geciyor taze anne alistinmi annelige depresyon falan yasadin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…