yalel merhaba kızın kilosu önemli değil önce sağlıklı olsun benim kızda ben çok yememe rağmen 3050 kg doğdu .doktor kemik yapısı gelişsin çiğerleri kilo öenmli değil dedi gerçektende şimdi 25 gün oldu 2 kiloyu aldı doğduktan sonra anne sütü emerse dahada iyi olur
esra kendimi öyle programlamıştımki herşey planlıydı ağdamı pazar günü kardeşim yapacaktı
ama bizimki erken gelmek isteyince suyum gelince gitti bizim ağda
o ara banyo yapabildim sadece
sen en iyisini yapmışssın
ağlama...
bak şimdi ben de aynı senin gibi hissettim, gecikmem falan olmadığı halde. ağlamaya başladım yine. ay deli olcam ben bu sulu zemberek halime valla.
ağda meselesi çok pis bi iş... başlı başına problem.
ben de erken doğum korkumdan dolayı 2 hafta evvel yaptırdım.. şimdi gene başladılar çıkmaya sanki...
öfff
ilk günler az ve sık emiyolar canım emdikçe sütte artıyo sürede uzuyo sizinde uzar merak etme..tutku o zaman size kocaman maşallh
bizimki 7-10 dk anca emiyo
bak gittim altını değiştrdim emzirdimde bile
selam kıslaar :))
aşkitom doğurmuş, meltem ablada doğumdaymış sanırım :))) bebklerini sağlıkla büyütsünler inşallahh
facede yazmıştım teyzeleri, biz de günümüzü aldık, 21 Ocakta doğuma gidiyoruz Allah nasip ederse :))))
kızlar sezaryen olacaklarında ağda işini tam anlamıyla yapmaları şart mı? malum aşağıyla işi yok doktorun CADIARZU
maşallah canım benim size yaa 40+3 oldnuz demek
inşallahhh normal gelir kızın sana kolay doğumlar
aşkitom doğurmuş bi kaç sayfa geride yazıyo normal doğurmuş çok şükr
canım sezaryende de çırılçıplak oluyorsun.
ve galiba sanırım ayakların altı birbirine gelecek şekilde dizleri büküyorlar. pozisyon o yani.
sonuçta sonda takılıyor çünkü.
kizlar siz siz olun yardim icin kaynana felan cagirmayin,
ben yardim ederler diye cagirdim, ne gece ne gündüz yatamadim, evin seklini bile degistirdi, ama yemek konusunda ben karnibahar yapmamyi bilmiyorum sen yapar misin dedim kolay onda bisey yok tarif ederim ben sana dedi ohaoldumsmile
yardimdan cok külfet oldular, baska zaman gelseler herseyi yaparim özenirim ama hamileyken dertsiz basima dert actim
kızlar bebeklerinizin göbekleri ne zaman düştü benim oğlumun bugün bir hafta oldu daha düşmedi kucağıma almaya korkuyorum göbeği acıcak diye yaaa banyo yaptırmak istiyom bana sprey al dedilerdi hemşireler babisol diye sabah akşam onu sıkıyoz sizin bebekleriniz ne kadar zamanda düşürdü göbişlerini
ayy smh benimkide once oyleydi sikayet ediyordum simdi gece gunduz uyumuyor ıkınmaktan, gazdan bazende keyfi:)))
yani cok daha az uyuyor gunduz.simdi bile vıkırdaniyor ama ben almiyorum kucagima biraz yaniniza gelim dedim
uynikken hep kucak istiyor kerata:)
poseidon ahh canım ahh
girmeyelim o mevzuya ama katılıyorum
ağrısız başınıza dert almayın
kızlar ne sorucam çıkmadan sorayım
yavrucaklarım sen gitmişsindir ameliyattan sonra 3 hafta sonrasına çağırdı dr um bu perşembe randevum var gidince nasıl bakacak alttan muayene usg falan yapacakmı dr yoksa kesiyemi bakacak
hoya tedaviylemi oldu nur hanımm
denemek için dün aktardan lohusa şekeri aldım 200 gr. yarısını yaptım, 100 gr lohusa şekeri, 7-8 adet karanfil, 3 çubuk tarçın ve bir +1/3 toz şeker ve 5 bardak su koydum, kaynattım süzdüm, sıcakken için ceviz dövüp attım muhteşem birşey oldu, çok kolay yapımı da, şimdi soğuk dolapta, canım birşey istemediği için denemedim soğuk halini bi deneyeyim yazarım.... mutlaka yap çok hoş bir tat, eşim kızdı alırken bu sağlıksız şeyleri niye alıyorsun diye, yaptıktan sonra içirdim bayıldı....Şeniz
süt pompasına hala karar veremedim, hazırda olsa iyi olur aslında, ilk günkü sütler çok kıymetli bebeğin alamadığını atmak istemiyorum, ama çalışıp çalışmamaya karar vermediğim için hangi tür birşey alsam karar veremiyorum, çalışırsam elim ayağım olacak, çalışmasam işimi görecek birşey olsa yeter...seninkini de değerlendirmeye alayım....avent manuel değil mi..
cok saol canim tarif icin annemlere soyleyeyim de haftaya bi denesinler tarifi bu arada sut pompasi aventin manuel aldim ben 2 arkadasim da cok memnun cok kolay kullaniyoruz dediler biri 4 aylikken calismaya basladi isyerinde surekli sagiyo digeri de epey bi derin dondurucuda stok yapti ilk gunelrde bende onlarin tavsiyesiyle aldim insallah memnun kalirimsoğuk denedim de jasmin77, şekeri fazla olmuş bence toz şeker yarı yarıya azaltılabilir....
hayirli dogumlar canim insallah saglikla almissindir kucagina bebisinikızlar ben yarın doğuma gidiyorum.sabah saat 8 de sezeryan olucak...bana dua edin..
bu gece belkı gıremem bıdaha
o pasabahvedeki takimi gecen hafta ben de gordum kesme bardaklardan alacaktim ama yeterli sayida bardak kalmamis cumaretsi gelecek dedielr hafta ici gidip bakacagim canim bend e bir de sarap sisesi gibi guzel bir sise alacagim yanina altina da gumus tepsi koyduk mu al sana lohusa serbet takimikadus
Masallah bebegine canim sansi bahti bol acik olsun. Neden zorlandin sezeryanda? Sezeryan olanlarinkide hep zor gecti ya dualarimiz yerine gitmiyomu ne((((
rapunzel
Suyu az az ic ya o kalmaz icinde sabaha kadar ondan dedim.Ben normal dogumdayken lavman yapmislardi dogma girmeden ama dogum sirasinda su istedigimde getirip verdiler o zaman bile su icmistim.
krizalit
Yillar önce pasabahce yi geziyorum cok güzel bir lohusa serbet takimi görmüstüm o ara kesmeler cok modaydi.Icimden oglum olsa su serbet takimini alsam serbet yapsam diye gecirmistim :)))))))))) Aslinda sekerimde var ayva tatlisi icin bulundururum evde ama bi kendim icin yapacagim sanirim cok canim cekti zaten tatli bisi yemeyeli icmeyeli öyle uzun zaman olduki.Bizim almanlarda sampanyalari almislar sanki herseyi o tamamliyor gibi bana aldik tamam diye haber veriyorlar.Onlar almasa ben bu halimle karda kiyamette dolanip aricaktim sanki baska derdim yoktu :))))))))))))))))))) Simdi onlara ben serbet versem anlamicaklar esek ne anlar hosaftan misali. Insallah senin serbetinde tatli olur misafirlerinde serbet gibi olur.
kızlar bende doğum yaptım perşembe şükürler olsun
tebrikelr kzilar allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin bebislerinizi bahtlari hep acik olsun insallahmerhaba arkadaşlar ..5 ocak da sezeryanla doğum yaptım...3700 gr.52 cm boyunda oğlumu kollarıma aldım.Çok mutluyum...teyzeleri o çok tatlı bi bebek.Allaha sizleride kurtarsın hayırlısıyla.Birer birer doğumlar gerçekleşiyor takip etmeye çalışıyorum internete girmeye fırsat buldukca...allah hepinize yardıncı olsun.:teytey:
cok tatliymis bu ufaklik massallah saglikla buyusun hep mutlu olsun insallahkızlar enis yiğitimin resimleri
cok tebrik ederim askitom allah anali babli saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ne guzel normal dedin dedin normal dogurdun valla helal olsun bekledigine degdi omerinle mutlu gunelr geceelr sanaslm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...
hayirli dogumlar diliyroum meltemcim insallah kolaylikla hemencecik alirsin oglusunu kucaginakizlar
doktordan geldim simdi bebegin suyu azalmis büyük bir problem yok ama hastaneye gönderdi beni doktor yasimdan dolayi kontrol altina alinmam gerekiyormus.Son hazirliklarimi yaptim hastaneye gidiyorum bana dua edin.
Haticecim sana mesaj aticam dogum olursa
Size dua ediyorum sizde bana edin
Cok korkuyorum ya((
merhaba canim nasilsin begum hanim nazlaniyor galiba dimi size bi ce yapip korkuttu simdi de geri mi cekti kendini valla cok fena bu bebisler oynuyolar bizimleselam ben geldim begüm ile..
doğuranların haberlerini aldım şimdi face'ten... meltem de doğuma gitmiş...
Allahım tüm doğuranların meleklerini korusun kollasın, hayırlı evlat olmalarına yardımcı olsun inşallah...
Doğurmaya çalışanlara yardımcı olsun...
Benim gibi, sırasını bekleyenlere de çok yardımcı olsun... sabır versin :)
bende ikinizin de numarasi var benim oglusu da almazmi yavrulariniz aralarina oyun arkadasi olarak :)merhabalar öğretmenim nasılsınız bakalım oğluşla?
bak şimdi sana mesaj atıyorum, telf umaramı gönderiyorum.
gelip gidelim, çocuklar oyun arkadaşı olurlar :)
Paşa ne kadar erken gelmişti ki?
smh canim sen anlatinca o kadar korktum ki 2-3 gun once gidecektim kuafore 1 hafta onceye aldim pzt gidecegim insallah tum bakim islemelri icin agda sac boyama manikur pedikur komple bakima girecegim insallah da nasil o kadar sure kuaforde oturacagim onu bilmiyorumesra kendimi öyle programlamıştımki herşey planlıydı ağdamı pazar günü kardeşim yapacaktı
ama bizimki erken gelmek isteyince suyum gelince gitti bizim ağda
o ara banyo yapabildim sadece
sen en iyisini yapmışssın
nasılsınız hamişler? var mı bugün doğuran?
face'e yazmıştım buraya da yazayım
meltem msj attı 2 saat önce hastanedeymiş
suni sancı veriyorlarmış normal doğum bekleniyormuş
şimdilik bu kadar yeni haber gelince paylaşırım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?