inşallah zamanında gelir canım..valla hiç zorluk yaşamadım canım ikimizde birbirimize alıştık çokbüyük aşk yaşıyoruz bağımlı olduk birbirimize.:kedi:depresyonda yaşamadım ben düşünce gücüne inanıyorum..kafamda başından beri hiç bişeyi büyütmedim hiçbişeyde problem yaşamadım o yüzden.allah sanada böyle bi lohusa dönemi nasip etsin inşallah.hr şey kafada bitiyor.bizim yarın 40 ımız çıkıyo hayırlısıyla darısı sıradakilereopuyorumnanaktan
bocuk nasilsin gecmistesin sanirim esin dondumu yanindami hala
selam kıslaar :))
aşkitom doğurmuş, meltem ablada doğumdaymış sanırım :))) bebklerini sağlıkla büyütsünler inşallahh
facede yazmıştım teyzeleri, biz de günümüzü aldık, 21 Ocakta doğuma gidiyoruz Allah nasip ederse :))))
sağol cnm iyi dileklerin ve cevap yazma zahmetinde bulunduğun içina.s.
aşkitom için sevindim ne güzel bebeğine kavuştu hem de noırmal doğumla,ne mutlu ona,
Rabbim geride bekleyen tüm hamilelere hayırlı kolay ve normal doğum nasib etsin..:Saruboceq:
slm kizlar bugun doktor amcamizdaydik oglusla 3140 gr 49 cm olmus oglusum hersey yolunda dedi doktorumuz anestezi doktorumuzla da konustuk epidurale karar verdik son anda degisiklik olmazsa insallah 23 ocak sabah 8.30da epidural sezaryan olacagim oglus acele etmezse insallah ordan ciktik o mutlulukla bebek sekerlerimizin de siparisini verdik annemle hastanenin karsisindaki bir organizasyon sirketine verdik artik vakit kalmadigi icin mecbur hazir yaptiriyorum biberonlu tullu bisey sectim emzikli falan cici bisey hastane odami da onlar susleyecekelr insallah bizden havadisler boyle
merhaba canim nasilsin begum hanim nazlaniyor galiba dimi size bi ce yapip korkuttu simdi de geri mi cekti kendini valla cok fena bu bebisler oynuyolar bizimle
bende ikinizin de numarasi var benim oglusu da almazmi yavrulariniz aralarina oyun arkadasi olarak :)
inşallah zamanında gelir canım..valla hiç zorluk yaşamadım canım ikimizde birbirimize alıştık çokbüyük aşk yaşıyoruz bağımlı olduk birbirimize.:kedi:depresyonda yaşamadım ben düşünce gücüne inanıyorum..kafamda başından beri hiç bişeyi büyütmedim hiçbişeyde problem yaşamadım o yüzden.allah sanada böyle bi lohusa dönemi nasip etsin inşallah.hr şey kafada bitiyor.bizim yarın 40 ımız çıkıyo hayırlısıyla darısı sıradakilereopuyorumnanaktan
biliyorum canım senin ev durumlarını falan gerçekten büyük azim seninkide hamile halinle nelerle uğraştın ama yavrularımız için herşeye değer yeterki sğlıkları yerinde olsun..pozitif düşünmenede çok sevindim en büyük etken o..senin yerine öptüm oğlumudazemuszemusay ne guzel canim ya darisi basima insallah ben de kendimi o yonde telkine diyorum zaten hamileligimde de cok mutlu cok pozitif gecirdim gunelrimzi ki esim yanimda olmamasina ragmen hic depresiflige vurmadim hatta hamileligimi dusunmeye vaktim bile olmadi yeni ev actik burda onun isleriyle ugrasirken zaman akip gecti genelde de biraz polyannaciyimdir zaten arkadaslarim dalga gecer hatta bu kadar pozitif olmama ona guveniyorum bir de simdiden uykusuz geceleri kabul ettim ben bebek bu elbet kalkacak geceleri bu da gecici bir donem diye telkin ediyorum kendimi oh ne guzel 40iniz da cikiyomus darisi bekleyen tum annislerin basina senin bebisi de cok opuyorum mis kokulu yanaklarindan
ay hadi hayırlısı olsun inşallah..
tarihin belli olması iyi aslında, planlı programlı olmayı severim ben de.
ama işte, doğum için... iş başka benim kafamda.. kesilmek istemiyorum.. yoksa fikir mi değiştirsem yahu.. off
amiinnnn
anam maşallah jasmincim, paşa koca delikanlı olmuş bile :)
kırkbir kere maşallah hakkatten.. biz minnacık zilliyle boğuşup duruyoruz, kilo almamakta ısrarlı. aman nazar değmesin seninkine...
Begüm bizi epeyce bi oynattı açıkçası. erken geliyorum dedi, zıplattı herkesi.. bi telaşlara soktu koca koca insanları el kadar bebe :)
şimdi de geri çıktı girdiği yoldan, bu hafta bekliyorduk ama, gelmeyecek heralde :) Az daha bekleyip kilo alacak inşallah sıpa.
Sizin oğluşların yanında benim prensesim nazlanır valla :) Oynarlar ne güzel, biz de keyif yaparız :) Juli de alır yanakistanı gelir, ohhhh :)
ay allahım, maşallah size annesi.. darısı başımıza inşallah..
ay kızlar ya benim oğlumda sizin bebişlerin abisi olcak buluşmalara bizide çağırınboshayallersmile
hadi bakalim insallah yetisir doguma canim sen ve ben gurbet yollari gozleyenelriz benim kocacik da oglus acele etmezse dogumdan 1 gun once gelecek insallah 1 hafta falan kalabilecek en fazla isler yogun sonra mecbur doneceek ama ne yapalim bebislerimiz saglikli olsun yeterki de bu ozlemlere de dayanacagiz artikcanım orda çok kar yagdıgı için tamir işleri kalmıştı 2 haftalıgına gitti inşallah uzamaz ondan sonra dogum izni vereceklermiş inşallah caymazlar
saol yalelcim seninki citi piti bir kiz olacak sanrisam annesi gibi yani hamilelikten onceki hali gibi :) kizlar narin olur yalelcim ne yapacan kiloyu sonrada vereyim diye ugrasirlar o kilolari yeterki saglikli olsun canim begumcuk sen dogunca ona bi guzel kilo aldirirsin insallah valla super olur bebisli bulusmalar hele soyle bahar da gelsin havalar guzellessin daha bir keyifli olur acik alanlarda bulusuruz melekler de hava alirlar hep birlikte ee nazlanacak tabi prensesin iki pasanin yaninda biraz kur yapar canim cekecek artik bizim ogluslar isleri ne :) ay bi saglikla dogsalarda o gunelri gorsek canimanam maşallah jasmincim, paşa koca delikanlı olmuş bile :)
kırkbir kere maşallah hakkatten.. biz minnacık zilliyle boğuşup duruyoruz, kilo almamakta ısrarlı. aman nazar değmesin seninkine...
Begüm bizi epeyce bi oynattı açıkçası. erken geliyorum dedi, zıplattı herkesi.. bi telaşlara soktu koca koca insanları el kadar bebe :)
şimdi de geri çıktı girdiği yoldan, bu hafta bekliyorduk ama, gelmeyecek heralde :) Az daha bekleyip kilo alacak inşallah sıpa.
Sizin oğluşların yanında benim prensesim nazlanır valla :) Oynarlar ne güzel, biz de keyif yaparız :) Juli de alır yanakistanı gelir, ohhhh :)
ay allahım, maşallah size annesi.. darısı başımıza inşallah..
evet canim hersey yavrularimiz icin yeterki saglikli olsunlar da deger onlara hersey sen de gel tabi canim bulusmalara dogup biraz buyusun melekeler ben bi organizasyon ayarlarim yine hamilelikteki gibi ama bu sefer daha kalabalik katilim isterim ona gore meleklerinizi mahrum etmezsiniz artik kardeslerinden arkadaslarindan bi suru ayni yas grubunda bebis ne guzel olur valla simdiden ozendim yeterki hepsi saglikli olsun da miskokulularla bulusalim insallahbiliyorum canım senin ev durumlarını falan gerçekten büyük azim seninkide hamile halinle nelerle uğraştın ama yavrularımız için herşeye değer yeterki sğlıkları yerinde olsun..pozitif düşünmenede çok sevindim en büyük etken o..senin yerine öptüm oğlumudazemuszemus
ay kızlar ya benim oğlumda sizin bebişlerin abisi olcak buluşmalara bizide çağırınboshayallersmile
ya herkes nerde?
canımız sıkılıyor bizim teyzoşlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?