ıyız cnmm
ama fazla oturamıyorum
karnımdda coook agrıyor
ama allaha sukur
sen nasılsın
cnm dogum hıkayesı yazmıcam arka sayfalarda bıryerde detaylı yzdımm çoook zordu
kımseyı korkutmak ıstemem
foto koymıcam ben cnm
ama bıraz buyusunlerde msnden gorurler ruzgaregeyle bırbırlerını ınş
buarada bızım dogum tarıhımız 10,01,2010 saat 20,45 pazar burcumuz oglak
hayırlısı olsun
cok zordu cnm
ınan kımseyı ıyı yada kotu etkılemek ıstemem
saat 1den aksam8 e kadarsancı cektım
7,30da sezeryan ıstedım kagıtları ımzaladık
drum 8de geldı 8 cm acılma olmus
hemen doguma aaldı
8,45te oglumu dunyaya getırdım
yenıden dogdum ınan
sukurler olsun
slm kizlar bugun doktor amcamizdaydik oglusla 3140 gr 49 cm olmus oglusum hersey yolunda dedi doktorumuz anestezi doktorumuzla da konustuk epidurale karar verdik son anda degisiklik olmazsa insallah 23 ocak sabah 8.30da epidural sezaryan olacagim oglus acele etmezse insallah ordan ciktik o mutlulukla bebek sekerlerimizin de siparisini verdik annemle hastanenin karsisindaki bir organizasyon sirketine verdik artik vakit kalmadigi icin mecbur hazir yaptiriyorum biberonlu tullu bisey sectim emzikli falan cici bisey hastane odami da onlar susleyecekelr insallah bizden havadisler boyle
jasmin
doğumlarımız aynı gün peşpeşe bende 23ocakta sabah 9da genel anestezi ile olucak hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun aynı gün haberli 2doğum var topikte bakalım süprizde çıkarmı aramızdan deppoda21inde doğum yapıcakmış hadi hayırlısı canım peşpeşe haberlerimiz gelecek allah izin verirse bakalım çok heycanlıyım yahuu
slm kizlar bugun doktor amcamizdaydik oglusla 3140 gr 49 cm olmus oglusum hersey yolunda dedi doktorumuz anestezi doktorumuzla da konustuk epidurale karar verdik son anda degisiklik olmazsa insallah 23 ocak sabah 8.30da epidural sezaryan olacagim oglus acele etmezse insallah ordan ciktik o mutlulukla bebek sekerlerimizin de siparisini verdik annemle hastanenin karsisindaki bir organizasyon sirketine verdik artik vakit kalmadigi icin mecbur hazir yaptiriyorum biberonlu tullu bisey sectim emzikli falan cici bisey hastane odami da onlar susleyecekelr insallah bizden havadisler boyle
jasmin
doğumlarımız aynı gün peşpeşe bende 23ocakta sabah 9da genel anestezi ile olucak hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun aynı gün haberli 2doğum var topikte bakalım süprizde çıkarmı aramızdan deppoda21inde doğum yapıcakmış hadi hayırlısı canım peşpeşe haberlerimiz gelecek allah izin verirse bakalım çok heycanlıyım yahuu
merhaba pamukcum, iyigeceleri kalmadı artık, hayırlı sabahlar diyeyim :)))
insan kendi söyleyince heyecanlanmıyo da başkasının ağzından okuyunca doğum tarihimi fena heyecan bastı beni...bugünü sayma kaldı 9 gün...:1shok:
deppo iyi insan lafının üzerine gelir denir ya tam oldu çat diye geldin bu saatte
merhaba pamukcum, iyigeceleri kalmadı artık, hayırlı sabahlar diyeyim :)))
insan kendi söyleyince heyecanlanmıyo da başkasının ağzından okuyunca doğum tarihimi fena heyecan bastı beni...bugünü sayma kaldı 9 gün...:1shok:
sanada canım aynen ya benide kayınvalidem arıyo gün aldığımızdan beri geri sayım sayacaı gibi 12 11 diyip duruyo hergün öyle olunca banada heycan basıyor sanki ben bilmiyormuşum gibi kalan günlerimi öyle hissediyorum tuhaf bi duygu nasıl hallettinmi bari herşeyini ben bu sabah çantamı bi hazırladım korkudan adet olucakmışım gibi sancım vardı bacağım falanda kasıldı zaten erken riski var geliyo kesin dedim ama allaha şükür gelmedi
canım yaa uykularım öyle düzensiz ki...depresyona giricem bu gidişle, insan yüzü göremiyorum bu yüzden...
yemek yedim mi beni kise tutamıyo, olduğum yere sızıyorum :roflol:
bu kız beni asker edicek hazırlıklarını yapıyo şimdiden
sanada canım aynen ya benide kayınvalidem arıyo gün aldığımızdan beri geri sayım sayacaı gibi 12 11 diyip duruyo hergün öyle olunca banada heycan basıyor sanki ben bilmiyormuşum gibi kalan günlerimi öyle hissediyorum tuhaf bi duygu nasıl hallettinmi bari herşeyini ben bu sabah çantamı bi hazırladım korkudan adet olucakmışım gibi sancım vardı bacağım falanda kasıldı zaten erken riski var geliyo kesin dedim ama allaha şükür gelmedi
aslına bakarsan daha bir sürü şey var yapacak ama büyükleri bekliyorum yapsınlar diye:roflol: park yatağımız var onu kuracaklar ki o da 5 dakika, dolaplara kıyafetleri dizilecek, hala ıvır zıvır işleri var patik ponponu yapmak falan gibi :))
arada acayip korkutuyor değil mi? bazen bizim kızda bi kasıyo karnımı, semsert oluyo, bazen aşağıda bi işler yapıyo :)) diyorum tünel kazmaya mı karar verdi :))) senle sat aramıza göre aynı doğum tarihlerimiz yani sende 38+6 da doğum yapacaksın benim gibi :))) inşallah sürpriz yapmazlar canım ya
ben burcu kova olsun diye ısrar ettim aslında sezaryen 38+4 gibi oluyormuş
kizlar bnde bugun dr gidicm ve hala uyku tutmadi 40+4 beklirouz kucuk hanimin keyfini :) buhfta cok agir hic uykusuzluk bile cekmedim buhfta bisy oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?