2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyız cnmm
ama fazla oturamıyorum
karnımdda coook agrıyor
ama allaha sukur

sen nasılsın

cnm emıyor sukur yaaa
bunada sukur
yalnız ben buyuk vcye cıkamıyorum halaa

yavaş yavaş canım dikişlerdendir heralde yada kabızmı oldun kayısı falan ye bol sıvı tüket maşallah ya emmesi çok ii

cnm dogum hıkayesı yazmıcam arka sayfalarda bıryerde detaylı yzdımm çoook zordu
kımseyı korkutmak ıstemem
foto koymıcam ben cnm
ama bıraz buyusunlerde msnden gorurler ruzgaregeyle bırbırlerını ınş
buarada bızım dogum tarıhımız 10,01,2010 saat 20,45 pazar burcumuz oglak
hayırlısı olsun

şimdi okudum bebiş kaka olayını alllah korumuş canım ya ben göremicemmi yakışıklıyı şimdi üzüldüm ama ya canım anladığım kadarıyla baya çekmişsin zor geçtiki bukadar çekimsersin yazma konusunda şükürki problemsiz aldın bebişini kucağına ya çok zor walla allah hepimizin yardımcısı olsun

cok zordu cnm
ınan kımseyı ıyı yada kotu etkılemek ıstemem
saat 1den aksam8 e kadarsancı cektım
7,30da sezeryan ıstedım kagıtları ımzaladık
drum 8de geldı 8 cm acılma olmus
hemen doguma aaldı
8,45te oglumu dunyaya getırdım
yenıden dogdum ınan
sukurler olsun

okadar acıdan sonra rahatlamak yeni doğmuş gibi olmuşsundur canım tabi inanırım olsun ama çok dedin hadi hadi diye ufaklık biliyomuş zor olucanı annesi ondan gelesi yokmuş demekki kuzum ya

farkındayım canım bende fazla yorulma diye bişey yazmıyorumbenimde sancılarım var bu sabah hastalanıcakmışım gibi ağrım oldu bacağımı kastı 3kez aklım çıktıwalla benimkinin çok gelesi var ama allah hayır etsin şu verilen gününü beklese kuzum 23üne nekaldıki şurda ama bilmiyorum bu sabah dr gidicez nst için çağırmıştı bebişim aşağı vurdukça orasının içi yırtıkmış gibi acıyıyp yanıyor anlamadım gitti bakalım yarın bi alttan muaynene isticem kaç gündür yattım kalkmadım hiç halim keyfim yok bide şişmeye başladım 3gündür

deppo iyi insan lafının üzerine gelir denir ya tam oldu çat diye geldin bu saatte

canım yaa uykularım öyle düzensiz ki...depresyona giricem bu gidişle, insan yüzü göremiyorum bu yüzden...

yemek yedim mi beni kise tutamıyo, olduğum yere sızıyorum :roflol:

bu kız beni asker edicek hazırlıklarını yapıyo şimdiden

aynı benimde çok düzensiz gece oturup gündüz hep uyuyorum kalkıp yiyip içip yine yatıyorum yataktan çıkasım gelmiyo gecede yatasım gelmiyo ben çocukluğumdan beri böyleyim ama düşüncelerden hiç uyuyamaz oldum çok bölük pörçük oldu uykularım

kizlar bnde bugun dr gidicm ve hala uyku tutmadi 40+4 beklirouz kucuk hanimin keyfini :) buhfta cok agir hic uykusuzluk bile cekmedim buhfta bisy oldu bana

kizlar bnde bugun dr gidicm ve hala uyku tutmadi 40+4 beklirouz kucuk hanimin keyfini :) buhfta cok agir hic uykusuzluk bile cekmedim buhfta bisy oldu bana

şıpsevdicim sana da hayırıı sabahlar gülüm :))) kız bebeklerin erken geldiği bir yalan mı yoksa? en azından ocak kızları pek aceleci çıkmadı :))) doğum yaklaşınca enerjik olunurmuş, dikkat et yorma kendini, enerjini doğuma sakla...ne güzel yaa inşallah kolay bi doğum olur, normal normal ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…