2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sizdee cnm hayrli sbhlar:) bende biliorumki kizlar nazli olur gec gelir :) yaa simdi bi bastrio bnmkide anlatamam ins cikmak icin zorlar bugun kendini bakalim kont var ne dicek dr normal istiorm ama bicirik pek istemio cikmak sanirim ..bnde tam tersi oldu yuruyus bile yapamiorum cok yoruluorum hemen yatmak istiorum iyice agirlasti cnku bacaklarim tasiyamio sanirim :CüvCüv:
benm kizimda oglak oluck bu gidsle yakalayamdik bizde kovayi erken davranmisiz sanirm :teytey:

21ine kadar sıkarsan dişini olur canım :))) bizmki de kılpayı kov olucak zaten. oğlakta güzel bir burç baya insan canlısı oluyorlar...benim kovadaki ısrarım dahi burcu oluşu. bide babamız da kova, kızıyla aynı burç olsun istedim ondan :)))

ben normal doğum istediğim için günüm belli değil
ama satıma göre 21 ocak muhtemel doğum
ben de oğlak olsun istiyorum ama kovada dahi burcuymuş ha
bilmiyodum bak

benimde bugün kontrolüm var
çatı muayenesi olcam ilk defa (tedirginim biraz)
bakalım bir şey çıkmazsa normal olcak doğumum

hayirrrr daha fazla skmak istemiorum inanmicksnz ama gercektn son hfta yani 9 bittiya gecmio artik znm sanki..hayrlisi olsn saglikli sihhatli olsunda eliayagi duzgun .. hepimize hayirli dogmlar ins

çok az kalmış artık bebişin sıksın biraz dişini
ama artık korkacak bişey kalmadı demi
gelse bile prematüre sayılmaz heralde demi

çok az kalmış artık bebişin sıksın biraz dişini
ama artık korkacak bişey kalmadı demi
gelse bile prematüre sayılmaz heralde demi
kime bu soru canım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…