şıpsevdicim sana da hayırıı sabahlar gülüm :))) kız bebeklerin erken geldiği bir yalan mı yoksa? en azından ocak kızları pek aceleci çıkmadı :))) doğum yaklaşınca enerjik olunurmuş, dikkat et yorma kendini, enerjini doğuma sakla...ne güzel yaa inşallah kolay bi doğum olur, normal normal ne güzel
sizdee cnm hayrli sbhlar:) bende biliorumki kizlar nazli olur gec gelir :) yaa simdi bi bastrio bnmkide anlatamam ins cikmak icin zorlar bugun kendini bakalim kont var ne dicek dr normal istiorm ama bicirik pek istemio cikmak sanirim ..bnde tam tersi oldu yuruyus bile yapamiorum cok yoruluorum hemen yatmak istiorum iyice agirlasti cnku bacaklarim tasiyamio sanirim :CüvCüv:
benm kizimda oglak oluck bu gidsle yakalayamdik bizde kovayi erken davranmisiz sanirm :teytey:
benimde yapılacaklar var en son doğuma gitmeden perşembe gelecekler herşeyimi yapıp hazırlıcaklar allah kısmet ederse benimki 30haftadan beri burnuna kadar doğum kanalına girmiş vaziyette zaten her nst de doğum sancılarım çıkıyor ilaçla geldik bugüne kadar evet bende oğlak istemedim hiç babam ve yiğenim oğlak oğlak erkeğini çok ii biliyorum hiç istemedim allahtan kovaya denk geliyor bende eşimin 23 mart doğum gini bari günleri aynı olsun diye rica ettim 23ocak oldu yoksa 20sinde falan olucaktı allah hayırlısını versin ya bakalım neler olucakaslına bakarsan daha bir sürü şey var yapacak ama büyükleri bekliyorum yapsınlar diye:roflol: park yatağımız var onu kuracaklar ki o da 5 dakika, dolaplara kıyafetleri dizilecek, hala ıvır zıvır işleri var patik ponponu yapmak falan gibi :))
arada acayip korkutuyor değil mi? bazen bizim kızda bi kasıyo karnımı, semsert oluyo, bazen aşağıda bi işler yapıyo :)) diyorum tünel kazmaya mı karar verdi :))) senle sat aramıza göre aynı doğum tarihlerimiz yani sende 38+6 da doğum yapacaksın benim gibi :))) inşallah sürpriz yapmazlar canım ya
ben burcu kova olsun diye ısrar ettim aslında sezaryen 38+4 gibi oluyormuş
kizlar bnde bugun dr gidicm ve hala uyku tutmadi 40+4 beklirouz kucuk hanimin keyfini :) buhfta cok agir hic uykusuzluk bile cekmedim buhfta bisy oldu bana
ay canım aynen nst ye giricem bende sabah dr gidicez ama uyku yok:1shok:gerçi uyudum bugün baya bi ondanda ama maşallah seninde baya geçmiş bak burda bi arkadaşta senin gibiydi günü canım dr gittiginde dışkısını yapmaya başlamış bence bekle falan derse bekleme yap bişekilde doğumunu
iyi sabahlar kızlar
beni de uyku tutmadı
21ine kadar sıkarsan dişini olur canım :))) bizmki de kılpayı kov olucak zaten. oğlakta güzel bir burç baya insan canlısı oluyorlar...benim kovadaki ısrarım dahi burcu oluşu. bide babamız da kova, kızıyla aynı burç olsun istedim ondan :)))
benimde bugün kontrolüm var
çatı muayenesi olcam ilk defa (tedirginim biraz)
bakalım bir şey çıkmazsa normal olcak doğumum
hoşbulduk saol canımhoşgeldin canım nasılsın
baya beklemişsin yine ii buraya gelmekte
nasil yapicm gelmioooooo mafoldumbenbenimde yapılacaklar var en son doğuma gitmeden perşembe gelecekler herşeyimi yapıp hazırlıcaklar allah kısmet ederse benimki 30haftadan beri burnuna kadar doğum kanalına girmiş vaziyette zaten her nst de doğum sancılarım çıkıyor ilaçla geldik bugüne kadar evet bende oğlak istemedim hiç babam ve yiğenim oğlak oğlak erkeğini çok ii biliyorum hiç istemedim allahtan kovaya denk geliyor bende eşimin 23 mart doğum gini bari günleri aynı olsun diye rica ettim 23ocak oldu yoksa 20sinde falan olucaktı allah hayırlısını versin ya bakalım neler olucak
ay canım aynen nst ye giricem bende sabah dr gidicez ama uyku yok:1shok:gerçi uyudum bugün baya bi ondanda ama maşallah seninde baya geçmiş bak burda bi arkadaşta senin gibiydi günü canım dr gittiginde dışkısını yapmaya başlamış bence bekle falan derse bekleme yap bişekilde doğumunu
nasil yapicm gelmioooooo mafoldumben
suni sancı versinler canım yada sezeryan yap nebilim ben böylede çok beklenince bişey çıkıyo diye korkar oldum
nasil yapicm gelmioooooo mafoldumben
doktor söyler yarın kontrolde üzülme
42 haftaya kadar yolu var meerak etme
suni sancı versinler canım yada sezeryan yap nebilim ben böylede çok beklenince bişey çıkıyo diye korkar oldum
bnde korkuorum dr guvencz artik ne yapalim bakalim ne dicek bize ins bizdede acilma vardir.. kizim yaa gel artikkkkk ne bekliosn daracik yerdeboshayallersmileboshayallersmile
allah sanada ahyrli saglikli dogmlar nasip etsin cnm
doktor söyler yarın kontrolde üzülme
42 haftaya kadar yolu var meerak etme
bugunn solick saol cnm varda tasinmio artik :) ins snada drun hersyin normal oladgunu soler
kime bu soru canım anlamadımçok az kalmış artık bebişin sıksın biraz dişini
ama artık korkacak bişey kalmadı demi
gelse bile prematüre sayılmaz heralde demi
bnde korkuorum dr guvencz artik ne yapalim bakalim ne dicek bize ins bizdede acilma vardir.. kizim yaa gel artikkkkk ne bekliosn daracik yerdeboshayallersmileboshayallersmile
allah sanada ahyrli saglikli dogmlar nasip etsin cnm
amin canım cümlemize inş ii olur gelir bebişin tez vakitte yerini çok sevmiş annesi kızın napalım gelmeye niyeti yok baksana
bugunn solick saol cnm varda tasinmio artik :) ins snada drun hersyin normal oladgunu soler
inşallah amin
sana söylüyorum bekle falan diye ama
benim bile sabrım kalmadı gelsin istiyorum artık
çok ağırlaştım heryanım şişti ağrılarda cabası valla
inşallah amin
sana söylüyorum bekle falan diye ama
benim bile sabrım kalmadı gelsin istiyorum artık
çok ağırlaştım heryanım şişti ağrılarda cabası valla
cok sukr ne sisme ne catlama 12 kilo aldim sdece ama daha beklerse catlicm beklemktn :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?