kime bu soru canım anlamadım
sana sordum pamuk
erken olma riski var dedin diye
bendede yok çatlama 10kilo aldım ama 10günüm var doğuma birdende çatlamam heralde artık
30haftada gelmeye niyetlendi ama ilaç kullandım hala kullanıyorum bırakırsam ilacı dr 23 ünü beklemez süpriz yapar sana dedi ama tabi artık erken sayılmıyor canım allaha şükür geçti tehlikeli zamanımızkime bu soru canım anlamadım
sana sordum pamuk
erken olma riski var dedin diye
yokyok sanmam hic simdiye kdr olmadysa olmazda ins..
neyse kizlar hepnize i sabhlar ben kaciorum uyumaya calismam gerek ins bugn dr lar iyi hbrler verirler bize
iyi uykular bakalım hayırlı haberlerle gel inş
ayy ne güzel ne kilo almışsınız ne bişey
ben 18 kilo aldım ve de çatladım
çatlıycamı tahmin ediyodum annem teyzelerim hep çatlamış genetikmiş ya
ama yine de moralim bozuluyor
bende esnemeye başladım midem de gçti gibi
bi gidip uyumayı deneyeyim bakim
akşama güzel haberlerle görüşürüz inşallah
iyi uykular
merhabalar teyzoşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım face de gördüm meltem ablanın sancısı mı suyu mu geldi neden acil gitti doğuma benim 40 hafta bitti daha demirin gelmeye niyeti yok yarın alşam 6 da dr randevumuz var muayene edecek açıklık yeterse suni sancı ile naormal doğum deneyeceğiz olmazsa mecburen sezeryana alacak inş.oğlum bu gece kendi gelir dua edin bana korkum hiç yok ama doğuramadım diye stresten heryerim sivilce oldu valla[/QUOT
hadi bakalım esracığım.
güzel haberlerini bekliyoruz.zemuszemus
umarım herşey istediğin gibi olur..
Allah hayırlı doğumlar versin canım hepimize...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar kimse yok mu ben hala doğuramadım artık kendimi çok garip hissediyorum ya hiç keyfim yok akşam 6 da randevumuz var bakalım ne olacak
anneolmakistiyorum
benimde dün gece çok sancım oldu eşim hastaneye götürüyodu gitmedim ben yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum biran önce doğsun diye dua ediyorum bide düşünüyorum doğumdan sonra daha çok ağtım olursa diye sezeryan olucağı için
kızlar hastane bezi ne aldınız ya ben almadım bi fikrimde yok yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?