2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel ne kilo almışsınız ne bişey
ben 18 kilo aldım ve de çatladım
çatlıycamı tahmin ediyodum annem teyzelerim hep çatlamış genetikmiş ya
ama yine de moralim bozuluyor

ayy ne güzel ne kilo almışsınız ne bişey
ben 18 kilo aldım ve de çatladım
çatlıycamı tahmin ediyodum annem teyzelerim hep çatlamış genetikmiş ya
ama yine de moralim bozuluyor

canım ben hem sert etliyim hemde annem çatlak içinde kadıncağız bende kessssiiiinnn dedim ama şoktayım gerçekten çatlamadım şaşırılacak bişey benim çatlamamam ama genetik değilmiş bunu anladım yoksa kesin heryerim çatlardı popomda iki tarafta 2çizgim var sanki biri tırnaklamış gibi başkada bişi yok allaha şükür bi topikte şu kremi yazmışlar kadın kullanmış çok iimiş geçiyomuş rengi falan değişiyomuş dene istersen krem sera eski bi kremmiş her eczanede bulunamayabiliyomuş haberin olsun

bende esnemeye başladım midem de gçti gibi
bi gidip uyumayı deneyeyim bakim
akşama güzel haberlerle görüşürüz inşallah
iyi uykular

kremin adını hemen not ettim
çok saol
artık doğumdan sonra kiloydu çatlaktı göbekti uğraşcaz bakalım
ne güzel 9 ay ara vermiştik
neyse yarın görüşürüz pamuk

Anlaşılan doğuranlar bebişleriyle,doğurmayanlar da kontrole gitmiş.....:jeyyar::jeyyar:...Son 6 günümüz.....eyvahedigeldismile....Heyecan dorukta....:ecrin_bebek:

doğum iznim bitti ve işe başladım bugün. :gitme:
sizin daha bebişleriniz karnınızdan bile çıkmadı benim doğum iznim bitti.
gerçekten zor birşeymiş evde bırakıp işe gelmek. bide üşütmüştü zaten hasta gibi aklım iyicene evde kaldı.:sinifsinif:

kızlar kimse yok mu ben hala doğuramadım artık kendimi çok garip hissediyorum ya hiç keyfim yok akşam 6 da randevumuz var bakalım ne olacak

günaydın kızlar günler yaklaştıkça çok korkmaya başladım sancılarımda arttı dün gece basbas bağırttı beni hareket edince biraz rahatladım sizede oluyomu ayaklarım kopuyo hiç yürüme imkanım yok yürüyemiyorum

kızlar kimse yok mu ben hala doğuramadım artık kendimi çok garip hissediyorum ya hiç keyfim yok akşam 6 da randevumuz var bakalım ne olacak

geldim adaş geldim:))
sıkılma bakem az kaldı işte garip hissetme kndini bugun yarın çıkıcak demir paşa ordan
benim acayip ağrılarım var sen ne durumdasın artık dayanamaz hale geldim kalkamıyorum oturamıyorum inanılmaz ağırlaştım dün gece sabahı sabah ettim inan derdim uyku değil ama ağrılarım öldürüyo beni
sabah doktorumu aradık normalde kontrolumuz perşembe ama dayanamıyorum dedim gelin 2 de dedi
bizim demir efendinin kilosuda haftasına göre fzla
bakalım ne yapıcaz Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi kucklarımızı sağlıkla huzurla doldursun inşallah

anneolmakistiyorum
benimde dün gece çok sancım oldu eşim hastaneye götürüyodu gitmedim ben yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum biran önce doğsun diye dua ediyorum bide düşünüyorum doğumdan sonra daha çok ağtım olursa diye sezeryan olucağı için

valla ben sezeryandan korkmuyorum açıkcası çünkü 10 gün evvel arkadaşım benim doktorumda benim doğum yapacağım hastanede sezeryan oldu ve o kadar rahatki çok çabuk toprlandı hiçbir sıkıntısıda yok ben aylardır yok bel ağrısı yok bacak bilmemnesi bu son dönemdede yalancı ağrılar sncılar mahvetti beni eminimki doğumda ve sonrasında bu kadr uzun süre ağrım olmaz
normal yatmanın sağa sola dönmenin nasıl bişi olduğunu unuttum koca göbeğimden
aynen bende sürekli dua ediyorum sağlıkla kucağıma alıyım diye
doktorum alabiliriz sorun yok dediği an yatıcam hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…