hşgeldin canımcımgeldim adaş geldim:))
sıkılma bakem az kaldı işte garip hissetme kndini bugun yarın çıkıcak demir paşa ordan
benim acayip ağrılarım var sen ne durumdasın artık dayanamaz hale geldim kalkamıyorum oturamıyorum inanılmaz ağırlaştım dün gece sabahı sabah ettim inan derdim uyku değil ama ağrılarım öldürüyo beni
sabah doktorumu aradık normalde kontrolumuz perşembe ama dayanamıyorum dedim gelin 2 de dedi
bizim demir efendinin kilosuda haftasına göre fzla
bakalım ne yapıcaz Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi kucklarımızı sağlıkla huzurla doldursun inşallah
hastane bezi dediğin?
hşgeldin canımcım
ah yaa valla elimde değil herşey üzerime geliyo sanki sabrım iyice bitti sanırım ondan oluyo böyle birazdan annem gelecek banyo yapacağım sonrada eşim gelip alacak beni evde daha bunalıyorum artık oradanda dr .gideriz
bişey sorcam şimdi bizim günümüz yarın doluyo bugün alttan bakacak eğer açıklık yeterse suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz yoksa sezeryan sence dr desem mi ki cumaya kadar falan daha beklesek yoksa hiçmi karışmamayayım işine ne derse onu mu yapalım
benimde adet ağrıları gibi ağrılar batmalar oluyo ama dayananılmaz değil canım acaba senin paşanın kg fazla diye mi öyle oluyo bide benim göbekte normalden baya küçük belki ondan senin kadar zorlanmıyorum
anneolmakistiyorum
dr um beni sezeryan yapmıyo son günümü bekliyo 40 haftamın dolmasını beklicekmişiz benimle olan arkadaşlar dün sezeryanla yaptılar bile ben hala doğurucam adam almam diyo beklicekmiş ne kadar durursa okada iyi diyo bebiş için ama dayanılmaz ağrılarım oluyo
kızlar ben geldım
ama bebısımı emzırım gelıorum
gece asker gıbı ayaga dıktı babayla benı
hıc uyumaddık
doğumdan sonra alta serili olan şey varya o işte
bide hasta bezi var çocuk bezinin büyükleri onlar gereklimi ya aldını sen hastaneden istiyolar
günaydın hoya hoş geldin nur nasıl iyisiniz dimi bizim günümüz yaklaştıkça neyin nasıl olucağını bilemiyorum
nur kaka yapmaya çalışıyor
inan doğduktan sonra hamilelikte yaşadığın hiçbir sıkıntıyı hatırlamıyorsun
akışına bırak her şeyi
kıyamam ona ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?