2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneolmakistiyorum
dr um beni sezeryan yapmıyo son günümü bekliyo 40 haftamın dolmasını beklicekmişiz benimle olan arkadaşlar dün sezeryanla yaptılar bile ben hala doğurucam adam almam diyo beklicekmiş ne kadar durursa okada iyi diyo bebiş için ama dayanılmaz ağrılarım oluyo

hşgeldin canımcım
ah yaa valla elimde değil herşey üzerime geliyo sanki sabrım iyice bitti sanırım ondan oluyo böyle birazdan annem gelecek banyo yapacağım sonrada eşim gelip alacak beni evde daha bunalıyorum artık oradanda dr .gideriz
bişey sorcam şimdi bizim günümüz yarın doluyo bugün alttan bakacak eğer açıklık yeterse suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz yoksa sezeryan sence dr desem mi ki cumaya kadar falan daha beklesek yoksa hiçmi karışmamayayım işine ne derse onu mu yapalım
benimde adet ağrıları gibi ağrılar batmalar oluyo ama dayananılmaz değil canım acaba senin paşanın kg fazla diye mi öyle oluyo bide benim göbekte normalden baya küçük belki ondan senin kadar zorlanmıyorum

kızlar ben geldım
ama bebısımı emzırım gelıorum
gece asker gıbı ayaga dıktı babayla benı
hıc uyumaddık

aşkitom normal normal dedin valla başardın normal doğumu çok sevindim senin adına darışı başıma benim içinde dua et akşama dr gidicez

ben o alta serilenden almadım ama bi tanıdık 5 tane hasta bezi verdi onları koydum çantaya bide orkid koydum 1paket

esra işallah normal doğuursun canım bende ped koydum bide sargı bezi ve pamuktan yapılan tek kullanımlık pedler yapıldı hastaneden sağ sağlim çıktığımı bi görsem daha başka bişey istemiyorum sezeryan olucam için dikiş yerlerine bişeyin değmemesi gerekiyo

günaydın hoya hoş geldin nur nasıl iyisiniz dimi bizim günümüz yaklaştıkça neyin nasıl olucağını bilemiyorum

sıkma canım kendini hayırlısı ne ise o olur
doktorunun işine karışma eğer güveniyosan o ne yaptığını bilir ama eğer mutlaka normal doğum istiyosan bunuda doktorunla paylaş o zaman dediğin gibi en son ana kadar bekleyebilirsin
benimde bildiğim belli miktarda açıklık varsa ve bebeğin şeklinde bir sorun yoksa suni sancıyla doğumu başlatabiliyolar doktorunla iyi bi konuş bakalım

benim sancılarım normalden 3 hafta önce başladı zaten
oğluşum 2 aydır doğum pozisyonunda kafasını rahim duvarına yaslamış yüzünü bile göstermiyo
kilomuz zaten baştan beri almış başını gidiyo doktorum normalden yana fakat benim artık gücüm kalmadı
bakalım bugun konusucam daha önce doktorum bu bebek beklemez zaten demişti bebek deilde annesi bekleyemiyo artık bakalım nolcaz 2 de gidicez işte

bebeğinin kilosu ne durumda
tabiikide son ana kadar beklemesi en iyisi ama bizim iriliğinden dolayı 40 haftayı beklersek 4,5 kg yu geçer heralde doktorum 4 kg yu geçtiği takdirde alırız anneyede bebeğede eziyete gerek yok demişti
zaten 36 dan sonra tüm gelişim tamamlanmış oluyo bakıcaz kısmet

kızlar ben geldım
ama bebısımı emzırım gelıorum
gece asker gıbı ayaga dıktı babayla benı
hıc uyumaddık

ah kıyamam size bekledin bekledin muradına erdin kız
darısı bizerin başına canım
salığınızın iyi olmasına çok sveindim
Rabbim analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin hepinize

doğumdan sonra alta serili olan şey varya o işte
bide hasta bezi var çocuk bezinin büyükleri onlar gereklimi ya aldını sen hastaneden istiyolar

benim hastanem hiçbişi istemiyo ben sadece geceliklerimi ve iç çamaşırlarımı götürücem
ama hastabezi canbebenin marketlerde var gördüm alırsan onlardan alabilirsin
sen hastane ile görüştünmü bence kendileri verirler gibi geliyo ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabi

günaydın hoya hoş geldin nur nasıl iyisiniz dimi bizim günümüz yaklaştıkça neyin nasıl olucağını bilemiyorum

nur kaka yapmaya çalışıyor

inan doğduktan sonra hamilelikte yaşadığın hiçbir sıkıntıyı hatırlamıyorsun
akışına bırak her şeyi

aşkitom daha ne u ilk günden ayağa dikmesi falan
bence gaz değil de aç olabilir sütün var mı sıkınca fışkırıyor mu
yoksa bol su iç mama falan ver bebeğe sütün gelesiye
sarılık olmasın aman dikkat et canım

anneolmakistiyorum
canım bebeyinm kilosu iyi banada sana dediği gibi dedi dr bebek kendini kurtarmış alırım ama dursun yerinde son anına kadar dedi iri bi bebek maşallah ama almıyo işte bekliyoruz 20 sinde sezeryan günümüz

ben hala çalışıyorum işten gidicem doğuma galiba eşim getirmiyoda ben duramıyorum evde ondan önce çıkıyorum evden kavga ede ede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…