2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esracım sıkma kendini. birşey kalmadı şunun şurasında. hem kendine hem bebişini strese sokma.

hako; hasta yatak bezini hastane vermiyor mu?? eğer hastaneden talep ettilerse onu 60*90 ölçülerindeki bir hasta yatak bezi yeterli olur

ben hala çalışıyorum işten gidicem doğuma galiba eşim getirmiyoda ben duramıyorum evde ondan önce çıkıyorum evden kavga ede ede

oyyy millet doğumöncesi hala çalışıyor, benim doğum sonrası iznim bitti işe başladım..
ayy içim kararıyor bugün.
bilmiyorumkismile

esmer hastaneden istediler canım sezeryanda kanamaçok oluyomu
ilk defa bebekten ayrıldınya ondan için sıkılıyodur canım saat kaçta gidicen eve zaman da geçmiyodur dimi

selam teyzoşlar, biz geldik kızımla.

Begüm soruyor.. :) bugün yeni doğan kardeşi var mıymış?

esmer canım bebeğe kim bakıyo
emziriyomusun mamamı veriyosunuz

hayırlısı canım bekle bakalım ne kaldı şunun şurasında 8 gün göz açıp kapayana kadar geçer

ben hala çalışıyorum işten gidicem doğuma galiba eşim getirmiyoda ben duramıyorum evde ondan önce çıkıyorum evden kavga ede ede

bu arada maşallahın var ben gitmiyorum işe kendi işimiz ara sıra uğruyorum sadece telefonla halletmeye çalışıyorum evden işlerimi çok sorun olmuyo bakalım bebeiş olunca nolucak:)

oyyy millet doğumöncesi hala çalışıyor, benim doğum sonrası iznim bitti işe başladım..
ayy içim kararıyor bugün.
bilmiyorumkismile

karartma şekerim içini napıcaksın bugun olmasada elbet başlıcaktın işe
annem benide kardeşimide çalışarak büyüttü iyikide çalışmış diyorum kendine güvenen her işini halleden çocuklar olduk ama tabi küçükken bunu böle düşünmüyodum falancanın annesi evde sen niye yoksun diye epey sitemlerde bulunuyodum anneciğimde işe gidince ağlıyomuş ama şimdi iyikide çalışmış diyorum
sağlık yerinde olsunda bu hayatta herşeye alışılıyo alışcan canım sende
bende belli bi süre sonra başlıcam gene evde oturamam şimdi ağırlaştım diye çıkmıyorum dışarı

doğuranlardan ve doğacaklardan haberimiz yok henüz hastaneye gidecek arkadaşlarımız var

esmercim, sıkma canını.. eninde sonunda, işe başlanacak.. yapacak bişey yok. kafamızı alıştırıcaz hepimiz.
sen, bizden biraz erken yaşadın bisürü şeyi, hepsi bu canımcım.
çok zor muhakkak, bebişi evde bırakıp çıkmak... koca günü yanında olmadan geçirmek.. zor.
ama yapacak bişey yok işte.. hayat koşulları maalesef.

kim bakıyor bebişine?

Slm ocak annelerı ınŞ hepınız saĞlıkla bebıŞletınızı kucaĞınıza alırsınız, allah herkese bu duyguyu nasıp etsın. BebeıŞlerı olanlara allah saĞlık versın bır ÖmÜr mutlu olursunuz ınŞ. BebıŞlerı olacak olana anneler allah yardımcınız olsun saĞlıkla kucaĞınıza almanız dıleĞıyle.
Bende 2009 ocak annesıyım bızım kı 1 yaŞına gırıcek zamn Çabuk gecıyor, hepızıde gÜzel tatlı bı telaŞ vardır evınızdekı bu mucıze kokuyu bol bol alıp verın 1 sene sonra o kokuyu arıycaksınız. ınŞ hepınızın bol bol sÜtÜ olur bebıŞlerınızde lok lok Çeker, herkes kendıne ıyı baksın. Allah hepınızın yardımcısı olsun.

doğuranlardan ve doğacaklardan haberimiz yok henüz hastaneye gidecek arkadaşlarımız var

allah yardımcıları olsun valla... bekleyen herkesi, fazla oyalandırmadan kavuştursun kuzusuna rabbim.

bizde durumlar aynı cnım sen ne durumdasın begüm ne alemde :)

biz iyiyiz esracım, kızım doğmak istemiyor şimdi de.
canım sıkıldı dün biraz, doktora gittik.. boynuna kordonunu dolamış sıpa, çekiştiriyor sürekli kordonu.,
içim daralıyor, strese girdim.
artık sıkılmaya başladım sanki, doğurmak istiyorum....

demir paşa nasıl?

anneolmakistiyorum
ben bu gidişle hastaneden çıkıp işe gelicem

hakocum sen hala çalışıyor musun?

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım çok sıkılıyooooooooooo:umursamaz:
bebişim bir an önce gelsede onla oyalansam bariboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…