ben geçen sene dışgebelikten ameliyat oldum hastaneden çıktım direk işe gittim karnım davul gbii şişti çok komiktim oturup kalkamıyodum ama işin başındaydım:)
allah yardımcıları olsun valla... bekleyen herkesi, fazla oyalandırmadan kavuştursun kuzusuna rabbim.
biz iyiyiz esracım, kızım doğmak istemiyor şimdi de.
canım sıkıldı dün biraz, doktora gittik.. boynuna kordonunu dolamış sıpa, çekiştiriyor sürekli kordonu.,
içim daralıyor, strese girdim.
artık sıkılmaya başladım sanki, doğurmak istiyorum....
demir paşa nasıl?
hakocum sen hala çalışıyor musun?
sakın şimdi de öyle bişey yapmaya kalkışma!
hoş hiç gelmeyede niyeti yok gibi
ne ağrım ne sızım hiç bir belirti yok
anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya
şekerim seninki şu senin resimdeki gibi yan gelip yatıyo o zaman içerde
baksana ağrı sızı hiçbi belirti yok diyosun ekmek elden su gölden ooooh yayyılmıştrı annesi içerde:)
esmer hastaneden istediler canım sezeryanda kanamaçok oluyomu
ilk defa bebekten ayrıldınya ondan için sıkılıyodur canım saat kaçta gidicen eve zaman da geçmiyodur dimi
esmer sırtına sarıp onuda götürseydin işe kızkaydirigubbakcemile3
esmer canım bebeğe kim bakıyo
emziriyomusun mamamı veriyosunuz
karartma şekerim içini napıcaksın bugun olmasada elbet başlıcaktın işe
annem benide kardeşimide çalışarak büyüttü iyikide çalışmış diyorum kendine güvenen her işini halleden çocuklar olduk ama tabi küçükken bunu böle düşünmüyodum falancanın annesi evde sen niye yoksun diye epey sitemlerde bulunuyodum anneciğimde işe gidince ağlıyomuş ama şimdi iyikide çalışmış diyorum
sağlık yerinde olsunda bu hayatta herşeye alışılıyo alışcan canım sende
bende belli bi süre sonra başlıcam gene evde oturamam şimdi ağırlaştım diye çıkmıyorum dışarı
esmercim, sıkma canını.. eninde sonunda, işe başlanacak.. yapacak bişey yok. kafamızı alıştırıcaz hepimiz.
sen, bizden biraz erken yaşadın bisürü şeyi, hepsi bu canımcım.
çok zor muhakkak, bebişi evde bırakıp çıkmak... koca günü yanında olmadan geçirmek.. zor.
ama yapacak bişey yok işte.. hayat koşulları maalesef.
kim bakıyor bebişine?
hay allah ya nie böle yaramazlık yapıyo annesi sana ya
şaka yapıyodur belki:)
demir beni çok sıkıştırıyo artık kocaman oldu nefes alamıyorum hareket edemiyorum hiçbi işimi yapamıyorum küçücük evde salondan yatakodasına gidiyorum nefes nefese kan ter içinde kalıyorum
oturup kalkamıyorum
sanırım demiri tahliye edicez bu gidişle
o da sıkıldı anlıyorum ben oğlumu sıkıldı içerde :) anasına benzediyse kesin çok sıkılmıştır
hoş hiç gelmeyede niyeti yok gibi
ne ağrım ne sızım hiç bir belirti yok
anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya
yooook yaparmıyıım
o zaman bide kayıp olunca keyiflerde berbattı işe gidince kafamı dağıtmıştım biraz kötü bi histi ama şükür olsunki tam 1 sene sonra demir paşama hamiş kaldım bide sağlıkla alsam kucağıma:))
ya bişi sorucam şimdi demirin pozisyonu şöle
kafa aşağıda yüzü sol tarafta dönük sırt sağ tarafımda popoyu sağ göğsümün altına sıkıştırmış
eller ve ayaklar sol tarafta boşluğumda
ben sağa yattığımda yani onun sırtüstüne yatmış gibi oluyorum sorun yok ama ağrımdan dolayı solada yatıyorum sanki onun elinin ayağının üzerine yatmış gibi eşşek vuruyo rahatsız olunca
bi yerine bişi olmaz dimi ya bi tarafı yamuk çıkıcak diye ödüm kopuyo
yooook yaparmıyıım
o zaman bide kayıp olunca keyiflerde berbattı işe gidince kafamı dağıtmıştım biraz kötü bi histi ama şükür olsunki tam 1 sene sonra demir paşama hamiş kaldım bide sağlıkla alsam kucağıma:))
ya bişi sorucam şimdi demirin pozisyonu şöle
kafa aşağıda yüzü sol tarafta dönük sırt sağ tarafımda popoyu sağ göğsümün altına sıkıştırmış
eller ve ayaklar sol tarafta boşluğumda
ben sağa yattığımda yani onun sırtüstüne yatmış gibi oluyorum sorun yok ama ağrımdan dolayı solada yatıyorum sanki onun elinin ayağının üzerine yatmış gibi eşşek vuruyo rahatsız olunca
bi yerine bişi olmaz dimi ya bi tarafı yamuk çıkıcak diye ödüm kopuyo
hee bir de demin geçmiş okurken gördüm.
çatlamadık hiç diyordu kızlar. içinizi karartmayayım ama şimdiden sevinmeyin çatlamadık diye.
ben doğumdan önceki gün incelemiştim 1 tane incecik çatlak yoktu. ama doğumdan 3 gün sonra karnım karayolları haritasına döndü. çatlaklarım 6 şeritli otoban gibin kalın. :roflol:
meğersem deri gergin olduğundan görünmüyorlarmış. doğurdum hepsi ortaya çıktı.
diyorum 9 ay tutsam içerde Ayaz efendiyi boynuma kadar çatlayacakmışım demek. akannehir
:1shok::1shok::1shok:
hadi ya bende seviniyodum ne güzel çatlağim yok diyebilmiyorumkismile
hee bir de demin geçmiş okurken gördüm.
çatlamadık hiç diyordu kızlar. içinizi karartmayayım ama şimdiden sevinmeyin çatlamadık diye.
ben doğumdan önceki gün incelemiştim 1 tane incecik çatlak yoktu. ama doğumdan 3 gün sonra karnım karayolları haritasına döndü. çatlaklarım 6 şeritli otoban gibin kalın. :roflol:
meğersem deri gergin olduğundan görünmüyorlarmış. doğurdum hepsi ortaya çıktı.
diyorum 9 ay tutsam içerde Ayaz efendiyi boynuma kadar çatlayacakmışım demek. akannehir
ay eyvah esmer, demek ben mahvolmuşum..
şu anda tiksinmekteyim halimden nerdeyse.. bakarken fena oluyorum.
derim çok inceldi, gerldi feci şekilde... göbüşümün alt kısmı tanınmaz halde. 1 cm bile boşluk yok, her yer çatlak... kalın kalın çatlaklarım var hem de... göbüşün üstünde de var tabi... göğüslerim, bacaklarım, kalçam.. berbat burmda..
demek doğurunca hiç bakılmaz hale gelecem ben. allah allah, yandık... yok mu bu işin çözümü acep?
hakoperi senin doğumun nasıl olcaktı gününümü bekliyosun yoksa sezeyan tarihinimi
kızlar bu çatlaklar kalıcı mı?geçici mi? :uhm:
benim azıcık kalçamda var da bilmiyorumkismile
kızlar, dışarda güneş pek güzel, biz begümle çıkalım azıcık güneşlenelim..
gelicez yine :)
başbaaşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?