2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hay allah ya nie böle yaramazlık yapıyo annesi sana ya
şaka yapıyodur belki:)
demir beni çok sıkıştırıyo artık kocaman oldu nefes alamıyorum hareket edemiyorum hiçbi işimi yapamıyorum küçücük evde salondan yatakodasına gidiyorum nefes nefese kan ter içinde kalıyorum
oturup kalkamıyorum
sanırım demiri tahliye edicez bu gidişle
o da sıkıldı anlıyorum ben oğlumu sıkıldı içerde :) anasına benzediyse kesin çok sıkılmıştır

hoş hiç gelmeyede niyeti yok gibi
ne ağrım ne sızım hiç bir belirti yok
anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya

sakın şimdi de öyle bişey yapmaya kalkışma!

yooook yaparmıyıım
o zaman bide kayıp olunca keyiflerde berbattı işe gidince kafamı dağıtmıştım biraz kötü bi histi ama şükür olsunki tam 1 sene sonra demir paşama hamiş kaldım bide sağlıkla alsam kucağıma:))

ya bişi sorucam şimdi demirin pozisyonu şöle
kafa aşağıda yüzü sol tarafta dönük sırt sağ tarafımda popoyu sağ göğsümün altına sıkıştırmış
eller ve ayaklar sol tarafta boşluğumda
ben sağa yattığımda yani onun sırtüstüne yatmış gibi oluyorum sorun yok ama ağrımdan dolayı solada yatıyorum sanki onun elinin ayağının üzerine yatmış gibi eşşek vuruyo rahatsız olunca
bi yerine bişi olmaz dimi ya bi tarafı yamuk çıkıcak diye ödüm kopuyo

anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya

şekerim seninki şu senin resimdeki gibi yan gelip yatıyo o zaman içerde
baksana ağrı sızı hiçbi belirti yok diyosun ekmek elden su gölden ooooh yayyılmıştrı annesi içerde:)

şekerim seninki şu senin resimdeki gibi yan gelip yatıyo o zaman içerde
baksana ağrı sızı hiçbi belirti yok diyosun ekmek elden su gölden ooooh yayyılmıştrı annesi içerde:)

valla ya ama azıcıkta annesini düşünsün dimi ya
yazık bana da çok özledim onu,yüzünü görmek için içim içime sığmıyoooo opuyorumnanaktan

esmer hastaneden istediler canım sezeryanda kanamaçok oluyomu
ilk defa bebekten ayrıldınya ondan için sıkılıyodur canım saat kaçta gidicen eve zaman da geçmiyodur dimi

benim yatağa serilen hasta bezi hiç kirlenmemişti. evet ilk 2-3 gün kanama yoğun oluyor ama yatakları kan götürecek kadar olmamıştı benim.
saat 17:00 de paydos canım, zaman geçmiyor.
süt izni alma şansım yok, zaten dağılmış ortalık neresinden tutacağımı şaşırdım.
kafamçokkarıştı

esmer sırtına sarıp onuda götürseydin işe kızkaydirigubbakcemile3

hee kavanoza koyayım diyordum bende akşam. bi avuç bişey ne de olsa
:roflol:

esmer canım bebeğe kim bakıyo
emziriyomusun mamamı veriyosunuz

canım ben zaten başından beri mama takviyesiyle gidiyorum. hem meme hem mama yani. önce emziriyorum arkasından 60 cc kadar mama veriyorum.
sütüm tek başına yetecek kadar olmadı hiç.
şimdi de gündüzleri işyerinde sağacağım akşamları gene meme+mama olacak.
zaten gündüz benim sağdığım onun ancak bir öğünü eder ertesi gün.

bebeğe annem bakıyor. hatta onlara yerleştik zaten bir süreliğine. çok şükür gözüm arkada değil yani. ama gene de aklım evde işte.
anneolmak ne güzel anlatmışsın.
alışacağım mutlaka ama işte ilk birkaç gün zorlayacak beni.
bir de oğlum üşüttü biraz ondan sıkıldım.

ya bi de, işin ilginci şu... :) biz aylardır, erken doğmasın diye yapmadığımızı bırakmadık. iğneler miğneler.. her hafta kontroller... fazla aşağıdaydı kızımız, zorluyordu sınırlarını... geçen haftaki kontrolde, doğum kanalına girmişti, bu hafta dopar diye bekliyorduk yani artık.
dün bi gittik doktora, kordonunu dolamış boynuna, aşağıda rahatsız olmuş heralde, kordon kısalınca. kendini yukarı çekmiş... hiç bu kadar yukarıda oturmadı Begüm aylardır :)
Doğması gereken zamana geldik, velet yukarı çıktı. doğmak mı istemiyor nedir bu sıpa... sinir oldum çok.

Seninki de tam tersi, sıkıldı heralde :)
Sen kaç kilo aldın anneolmak, neden o kadar ağırlaştınki? haftamız aynıyd senle yanılmıyorsam...
ben 13 kilo aldım, çok rahatsız değilim şu anda. oturup kalkarken azıcık zorlanıyorum, o kadar.

anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya

aman aman ağrı sızı iyi olmuyor zaten sevcan.
bekle, kendi kendine aniden geliversin kuzun..

aynen begüm de bu dediğin pozisyondaydı. haftalardır aynı şekilde yatmaktaydı. dün ani bir hareketle değiştirdi pozisyonunu. sırtını sırtıma döndü, yüzü yukarı bakıyor, göbüşü göbüşümde.. bacaklar kollar yukarı bakıyor yani.. çok fena tekmeler yiyorum şimdi.
ben de doktora sormuştum, üstüne yatıyorum gibi oluyor diye.... ''bişey olmaz, dışardan bu tip hareketlerle bebeğe zarar gelmez.. bebeğin üzerine düşersen falan zarar verirsin ancak..'' demişti.

esracığım aynı şeyleri bende düşünmüyorum değil
çocuk yamuk çıkacak diye bende çok korkuyorumkaydirigubbakcemile3
ama artık nasıl yatıcağımı bilemez oldum
gelsinler dimi ya artıkzemuszemus

hee bir de demin geçmiş okurken gördüm.
çatlamadık hiç diyordu kızlar. içinizi karartmayayım ama şimdiden sevinmeyin çatlamadık diye.
ben doğumdan önceki gün incelemiştim 1 tane incecik çatlak yoktu. ama doğumdan 3 gün sonra karnım karayolları haritasına döndü. çatlaklarım 6 şeritli otoban gibin kalın. :roflol:
meğersem deri gergin olduğundan görünmüyorlarmış. doğurdum hepsi ortaya çıktı.
diyorum 9 ay tutsam içerde Ayaz efendiyi boynuma kadar çatlayacakmışım demek.
akannehir

Son düzenleme:

:1shok::1shok::1shok:
hadi ya bende seviniyodum ne güzel çatlağim yok diyebilmiyorumkismile

:1shok::1shok::1shok:
hadi ya bende seviniyodum ne güzel çatlağim yok diyebilmiyorumkismile

:roflol::roflol:
yani inşallah olmaz tabi de bana olan budur yani.
ben de anneme diyordum bak hiç çatlamadım süper diye, şimdi benle dalga geçiyor mafoldumben
doğumdan sonra eğer karşılaşırsan şaşırma sevcanım..

ay eyvah esmer, demek ben mahvolmuşum..
şu anda tiksinmekteyim halimden nerdeyse.. bakarken fena oluyorum.
derim çok inceldi, gerldi feci şekilde... göbüşümün alt kısmı tanınmaz halde. 1 cm bile boşluk yok, her yer çatlak... kalın kalın çatlaklarım var hem de... göbüşün üstünde de var tabi... göğüslerim, bacaklarım, kalçam.. berbat burmda..
demek doğurunca hiç bakılmaz hale gelecem ben. allah allah, yandık... yok mu bu işin çözümü acep?

kızlar, dışarda güneş pek güzel, biz begümle çıkalım azıcık güneşlenelim..
gelicez yine :)
başbaaşşş

kızlar bu çatlaklar kalıcı mı?geçici mi? :uhm:
benim azıcık kalçamda var da bilmiyorumkismile

panik ettirdim herkesi kaydirigubbakcemile3
yaa belki ben 7 aylık doğurduğum için olabilir mi acaba?
hani 8. ay olsa hamileyken de görünecekti ama erkenden çıkınca içerdeki, çatlaklarda gebelik sonrası göründü olabilir mi?

benim göğüslerde gebelikte olmadı. hatta Ayaz kuvözdeyken emziremiyor, sağıyordum o zaman da çatlamamıştı.
ama ne zamanki bizim küçük adam cork cork çekmeye başaldı hem inceden çatladı hem de yerçekimine uğradılar.
delikafadulden

kızlar bu çatlaklar kalıcı mı?geçici mi? :uhm:
benim azıcık kalçamda var da bilmiyorumkismile

kalıcı anacım.
eğer yok mezoterapi, yok lpg tedavisi falan yaptıracaksan acık sönüyor ama temelde kalıcılar.
en azından 2 aydır benimkiler tüm haşmetiylen duruyor bayanssulusmile

kızlar, dışarda güneş pek güzel, biz begümle çıkalım azıcık güneşlenelim..
gelicez yine :)
başbaaşşş

hadi bakalım gezin kızınla ikiniz
tadını çıkarın vallazemuszemus
burda yağmur yok ama hava çok kapalı
ruhum sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…