2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben zaten yüksek kiloyla hamile kalmıştım 20 kg dan sonrada tartılmayı bıraktım açıkcağı heralde 25 i geçmişimdir artık battı balık misali tartıya çıkmakta istemiyorum belki son kez doğumdan önce bi tartılırım:)
bide demir 10 gün evvel 3600 dü kilosu ki tam net ölçü değildi yaklaşık söleyebilirm dedi doktorumuz fazlad olabilir dur bakalım bgn alabilecekmi kiloyu ne çıkıcak bende bilmiyorum gerçi bende ufak tefek bi kadın değilim ama artık dizlerim bile ağrıyo oturup kalkarken:)

evet gelsinler diyorum ya ben zorla tahliye edicem çocuğu :))
eşim bu sabah doktorumla konuşuyo napsak alsakmı cocugu esranın çok ağrıları var geceleri uyuyamıyo falan diyo doktoruma bak e zaten gece uyuyamıcak alıştırma yapıyo işte fenamı diyo gülüşüyolar
Allahım yarabbim ya:)

ohhh valla ben öle bi çatladımki çıksın demir göstercem ona içerde öle tepinmek neymiş:)
ben anormal çatladım artık bu saatten sonra kremlenmeyide bıraktım benim karnım şimdiden moskova metrosu haritasını geçmek üzere doğumdan sonra nolur bilemiyorum:))
babasıda diyoki gelsi gelsin içerde artislik yapıyo yok dönmeler tekmeler bilmemneler dışarda yapsın artisliğini:)

sezeryan olucak canım 20 sini bekliyorum tam günümü bekliyorum 40 haftayı doldurucam dr um ozaman alıcakmış sezeryana

kendi isteğinlemi peki sezeryan
ben sancım suyum gelcek diye beklemedeyim
ayy bende mi aldırıversem
beklemekten sıkıldm
asılnda normal doğumda istiyorum ama
beklemek ne zormuş ya

bende aynı durumdayım şekerim üzülme

kalıcı anacım.
eğer yok mezoterapi, yok lpg tedavisi falan yaptıracaksan acık sönüyor ama temelde kalıcılar.
en azından 2 aydır benimkiler tüm haşmetiylen duruyor bayanssulusmile

alsanaalsanasmile kızım bu kadar açık sözlü olma
insan alıştıra alıştıra söyler:mymeka:
vücudumuz eskisi gibim olmucak desene
ama olsun herşey miniklerimiz için

alsanaalsanasmile kızım bu kadar açık sözlü olma
insan alıştıra alıştıra söyler:mymeka:
vücudumuz eskisi gibim olmucak desene
ama olsun herşey miniklerimiz için

hazırlıklı ol diye diyorum. kaydirigubbakcemile3
inşallah olmaz ama.
gerçi dediğin gibi değer, napalım..

kendi isteğinlemi peki sezeryan
ben sancım suyum gelcek diye beklemedeyim
ayy bende mi aldırıversem
beklemekten sıkıldm
asılnda normal doğumda istiyorum ama
beklemek ne zormuş ya

valla bende normal istiyodum ama vazgeçtim yalancı sancılarım bu kadar kuvvetliyse gerçeğini düşünemiyorum bide lavman olayı beni inanılmaz geriyo
e çokta ağırlaştım doktoruma bgn sezeryan istediğimi sölicem ve en kısa zamanda olması istediğimi sölicem
gerçi yok bekleyelim dicek ama ben bekleyemiyorum duş aldım şimdi zar zor
bide bugun biraz başımda dönüyo gibi sersem gibiyim hiçbi işimi yapamıyorum ya

kızlar mağlum hava kapalı
tam tv karşısında şekerleme yapma havasımirmirmirmir
azcık oğluşumla uyuyalımda büyüyelimkaydirigubbakcemile3
size iyi sohbetler
kendinize ve bebiklere iyi bakınopuyorumnanaktan

esracığım normal doğum yapma şansın varsa
epidurelli normal doğum iste
ben öyle istiycem
hiç ağrı çekmiyormuşsun
çocuğun çıktığını anlamıyormuşun bile

sen nerdesin şekerim burda hava aydınlık gibi bende şimdi giyindim 2 buçukta doktorda olucaz kocişi bekliyorum

esracığım normal doğum yapma şansın varsa
epidurelli normal doğum iste
ben öyle istiycem
hiç ağrı çekmiyormuşsun
çocuğun çıktığını anlamıyormuşun bile

bakalım bi konuşalım ne dicek inşallah hayırlı haberlerle geliriz dua edin teyzoşlar kociş geliyomuş öpüldünüz hepinizz

kızlar çatlaklar için krem sera diye bi krem varmış ama her eczanede bulunmuyormuş fiyatı da çok uygunmuş 5-6 tl gibi. benim doğumdan sonra sadece sol kasığımda 3-4 çizgi şeklinde çatlağım oluştu mustela kremimi sürmeye devam ediyorum renkleri açıldı gibi ama bu krem sera derin çatlaklara da iyi geliyormuş bi deneyin isterseniz.

sevcan senin dr normal olur dedi mi? çatına baktı mı?tekrar dr'la konuşacaktın ne yaptın?

Şeniz

haticeciğim dr.değiştirdim.2 haftadır gökalp bey e gidiyorum ve haftada bir çağırıyor.iyiki değiştirmişim çok memnunun.c.tesi çatı muayenesi oldum normal doğuma uygun buldu,bebeğin pozisyonuda uygun.eğer başka bir aksilik çıkmazsa epidurelli normal doğum olacak.şuan beklemedeyim sancı yada suyumun gelmesini bekliyorum.dr.tahmini 15-20 ocak arası gelebilir dedi.bakalım hayırlısı.senin küçük hanım nasıllar?

sevcan çok sevindim canım iyiki değiştirmişsin inşallah normal doğum yaparsın ve inşallah gökalp beyin nöbetine denk gelirsin.
bizim küçük hanım büyümeye çalışıyo teyzesi kucak manyağı oldu beşiğine yatmıyo küçük hanım hemen açıyo gözlerini

yavrucuklarım meltem en son dün hastanedeyim suni sancı veriyolar diye mesaj göndemişti biraz önce mesaj attım ama mesajımın ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum yurt dışı numarası olduğu için. inşallah doğum olmuştur haber geldiğinde yazacağım size

sced tamam canım faceyede yaz burdan geçmişi kaçırıyorum vakit bualamıyorumm.......

evet canim kaldi 11 gun insallah ayni gun guzel haberler veririz herkese zaten artik sona yaklasiyoruz ocak ayinda bizden sonra pek dogum yapacak da kalmayacak birkac kisi normal dogumu bekliyor olur sanirim o kadar o zaman kadar doguru tum ocak annisleri gibime geliyor
ben de oglak olsun istemistim cok babasiyla ayni burc olsun diye ben kocisimden cok memnunum inanilmaz evcimen ve ev aile duskunu oluyorlar ama doktorum oglak olmasina izin vermedi :) o kadar erken alamam dedi tabi sagligi daha onemli ben de kabul ettim aslidna sevmem kova burcunu cok dahi olduklarei icin kendielrini cok begenirler ama yapacak bisey yok
aa canim basladinmi bile ise biz de daha doguramadan gecmis olsun ayaza da iyilesir insallah eminim cok zordur birakip ise gitmek ama ilerde anlar annesi oglusun onun icin calistigini hayat sartlari hem calisan annelerin cocuklari daha bir sorumluluk sahibi oluyolar benim annem de calisiyodu hemd e 40i ciktiginda baslamis eskiden oyleymis ben kendi kendime =tum islerimi yapma sorumlulugu aldim kucukten bu da cok isime yaradi uzulme yani canim
benim doktorum 38.5 hafta olmadan kesinlikle almiyor esracim ciger gelisimi icin onemliymis 38.5 haftayi doldurmak benim sezaryanim da 39. haftamda olacak insallah o yuzden durabildigi kadar dursun icerde ayni seninle gunlerimiz surda 10 gun daha kaldi sikinti cekecek dayanmaya calis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…