2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu faceebook olayınız nedir ayrı kk grubu falanmı varorda benide bilgilendirin ben cahil kaldım bende giriyim oğluş ağlıyo gittim

hayirli olsun meltem de kurtuldu demek aldi oglunu kucagina. darsi basimiza, benim icin de dua edin kizlar allah kaynanamin serrinden korusun diye :bbo:

benimki de öyleee ya . aman gece uyusunlarda gece uyumaması daha zor çünkü

kızlar bu faceebook olayınız nedir ayrı kk grubu falanmı varorda benide bilgilendirin ben cahil kaldım bende giriyim oğluş ağlıyo gittim

facebookta "2010 Ocak Anneleri" diye bi grubumuz var
burdaki kızların çoğu orda kayıtlı
sende katıl gruba ama meltem ablanın onay vermesi gerek
belki 1-2 gün onay için bekleyebilirsin

meltem de doğurmuş hayırlısı olsun . bu aradbenim oğlan 30 günlük olmuş bile . vakit çabuk geçiyor

ay Allahım ya
önüne gelen hiç tanımadığım insanlar normal yap,sakın sezeryan yapma diyolar
gıcık oluyorum artık yakötükedihüso
size ne be kardeşim demek geliyo içimden
alsanaalsanasmile

doğum yapanlar
sonda ve lavmandan bahseder misiniz birazbilmiyorumkismile

valla canım her ikisindede biraz canın acıcak ama öyle abartıldığı kadar fazla değil biraz dişini sıkıcaksın sadece..sonda takarken değil ama çıkarırken biraz zor oluyor..lavmanda sezeryanda her zaman yapılmıyor gazın çıkmamışsa yada kabız olmuşsan

ay Allahım ya
önüne gelen hiç tanımadığım insanlar normal yap,sakın sezeryan yapma diyolar
gıcık oluyorum artık yakötükedihüso
size ne be kardeşim demek geliyo içimden
alsanaalsanasmile

sen kendin mi istedin 21 ocak olmasını
yoksa doktor mu
bide sezeryanı kendin mi istedin, yoksa sende benim gibi normalden korkuyon muakannehir

valla keyfimden olmuyorum, öyle olması gerektiği için malesef...bebiş olması gerektiği pozisyonda ama çatım darmış.

ben geldiiim
doktorumuza gittik kilomuz yaklaşık olarak 3700
artık tam ölçemiyor en azını söylüyor artık
haftaya 19 ocakta kontrol olucaz 20 sinden sonra istediğiniz tarihte alabiliriz dedi tabi kendi gelmeye kalkmazsa
22 ocakta alıcam oğlumu kucağıma 38+3 te heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…