aslında uykuları cok güzeldi hiç cığlık cığlığa ağlamazdı
ama uyuz komsularım
aa senin kızın hiç ağlamıyo hiç sesi gelmiyo diye diye sesi cıkmaya basladı
nazar değdi yavrumabilmiyorumkismile
bilmiyorum ki, 40. haftadan sonra bebekler kakaksini yapip zehirlenebiliyormus dedim dert etmeyin ilk bebekler bekler böyle dedi, 41. haftaya kadar yapmaz dedi.
posi o zaman endişelenme bence. belki bebişin beklemez bile o kadar hem.
zaten ben Türkiye'deki doktorların sağlık sorunu olmadığı sürece sezaryene çok çabuk karar verdiğini düşünüyorum. 39 hafta olunca hadi alalım demeye başlıyor bile bazıları..
ben de burdakilere daha cok güveniyorum bebek ters olsa da dogum sirasinda ceviriyorlar..
normal olmasi icin sonuna kadar bekliyorlar, hayirlisi bakalim belki de kova burcu olur :lepi:
baştan belliymiş.....39'u bile beklemek istemiyorlar çoğu zaman :)
benim konyadaki drum 25. haftada senin bebek ters büyük ihtimal sezeryan yapacaz diyordu
o öyle dedikten sonra kaç kere daha döndü boynuna kordonu dolayıp çıkardı
ama yine de sezercik olduk :)
günaydın kızlar
cook uykusuzum mirmirmirmir
zilli kızım sabah 7.30 da uyudu :1no2:
jülicim valla bende aynı dertten muzdaribim
İlk başta geceleri zorla uyandırıyodum emince geri uyuyodu
daha sonra gece uyanmaları başladı 2 3 saatte bir yine emiyodu az sallayınca uyuyodu
ama bi kaç gündür mum gibi dikti bizi geceleri 4e 5e kadar mesaideyiz. emiyo koyuyoz uyanıyo ve artık sallamakta kar etmiyo düşün sırf sallansın diye kraftın dondy almıştık onun en hızlı sallanmasını bile istemiyo ne yapacağımızı şaşırtıyo
şu an ben ayakta sallamayı deniyorum. umarım bundanda sıkılıp geceleri dolaşmak istemez. kafamçokkarıştı
kayınbabamın çapa gibi bi tırnak makası var demin benden istedi tırnağını kesecekti dışarya çıktım nur etinden et kopmuş gibi ağlıyor
kayınbabam nurun tırnağını keseyim yüzünü çizmesin derken etini de sıkıştırmış makasa baş parmağının tırnağının ucundaki et mosmor olmuş azcık da kanamış
ayy ciğerim yandı yaa..
kayınbabamın çapa gibi bi tırnak makası var demin benden istedi tırnağını kesecekti dışarya çıktım nur etinden et kopmuş gibi ağlıyor
kayınbabam nurun tırnağını keseyim yüzünü çizmesin derken etini de sıkıştırmış makasa baş parmağının tırnağının ucundaki et mosmor olmuş azcık da kanamış
ayy ciğerim yandı yaa..
ayy ciğerim yandı yaa..
ayy ciğerim yandı yaa..
oooo taze annişler basmış burayıopuyorumnanaktan
esmer canım dr bize 15. gün başlayın diye DVİT3 verdi günde 3 kere 1er damla
başka bişey verilmedi
kızlar ya doğum sonrası kilolar ne durumda?
canım benim aynı gün doğum yapmışız sanırsam
ve aynı şeyleri yaşıyoruz bizdede kraft var ama istemiyo babası ayağında sallıyo iyimi
ne yapcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?