2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kayınbabamın çapa gibi bi tırnak makası var demin benden istedi tırnağını kesecekti dışarya çıktım nur etinden et kopmuş gibi ağlıyor
kayınbabam nurun tırnağını keseyim yüzünü çizmesin derken etini de sıkıştırmış makasa baş parmağının tırnağının ucundaki et mosmor olmuş azcık da kanamış
ayy ciğerim yandı yaa..

uff tuvalete gitmem yemek yemem lazımm..
yardım .))

kanka iyilik
hade git besle bakem

jülicim valla bende aynı dertten muzdaribim
İlk başta geceleri zorla uyandırıyodum emince geri uyuyodu
daha sonra gece uyanmaları başladı 2 3 saatte bir yine emiyodu az sallayınca uyuyodu
ama bi kaç gündür mum gibi dikti bizi geceleri 4e 5e kadar mesaideyiz. emiyo koyuyoz uyanıyo ve artık sallamakta kar etmiyo düşün sırf sallansın diye kraftın dondy almıştık onun en hızlı sallanmasını bile istemiyo ne yapacağımızı şaşırtıyo
şu an ben ayakta sallamayı deniyorum. umarım bundanda sıkılıp geceleri dolaşmak istemez. kafamçokkarıştı

bilmiyorum ki, 40. haftadan sonra bebekler kakaksini yapip zehirlenebiliyormus dedim dert etmeyin ilk bebekler bekler böyle dedi, 41. haftaya kadar yapmaz dedi.

ben ilk kızımda 41 hafta beklerdim normal dogum yaptım.....
4 kilo dogdu......saglıklı doğdu şükür......

bende öyle düşünüyorum aslında kendilerini riske atmıyolar hastayı deil..
bişey olursa ceza almaktan korkuyolar.......
işlerine öyle geliyo....
doktor yetersizligi hat safada..
...
ben de burdakilere daha cok güveniyorum bebek ters olsa da dogum sirasinda ceviriyorlar..
normal olmasi icin sonuna kadar bekliyorlar, hayirlisi bakalim belki de kova burcu olur :lepi:

elltim 45 yasında normal dogurdu viyanada....
baştan belliymiş.....

günaydın kızlar
cook uykusuzum mirmirmirmir
zilli kızım sabah 7.30 da uyudu :1no2:

gözlerim agrıyo uykusuzluktan

bu arada bana sağlık ocağından bi ialç verdiler sütün kalitesini arttırmak için.
sağlık bakanlığının ücretsiz dağıttığ bir ilaç. eczanelerde satılmıyor ve sadece sağlık ocakları dağıtıyormuş. adını unuttum ama eve gidince bakarım.
sağlık ocağına giden arkadaşlar; size de verildi mi böyle birşey?

bir de aranızda mama takviyesi yapan var mı?
ben mama verdiğim için demir damlasına ve elevit'e gerek yok dediler. sadece multitaps damla veriyorum. siz neler kullanıyorsunuz?

canım benim aynı gün doğum yapmışız sanırsam
ve aynı şeyleri yaşıyoruz bizdede kraft var ama istemiyo babası ayağında sallıyo iyimi
ne yapcaz :)

oyy kıyamam ben ona yazık. kayınbaban da üzülmüştür ondan sonra mutlaka.
ama olacak böyle kazalar, hepimizin başına gelecek.
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun canım.

esmer canım dr bize 15. gün başlayın diye DVİT3 verdi günde 3 kere 1er damla
başka bişey verilmedi

canım benim nasıl acımıştır kestirmeseydin yaa..

benim eşim kesiyo ben çok korkuyorum parmagını kaserim diye..

ay benim bile içim acıdı sen nasıl üzülmüşsündür. Ama yazık kızma adamcağıza oda böyle yapmak istermiydi hiç. biricik minicik torununun canı acıyacağına kendini parmağını keserdi adamcağız şimdi biz yeni anneyiz hemde lohusayız herşeye normalden daha fazla tepki vermemiz normal ama azıcık sabretmeye çalışıcaz.
geçende benim kayınvalide geldi erkek çocuğu soğuğu sevmez deyip duruyo
neyse kucağında uyudu üsütne getirdiğim battaniyeyi bile kaldırdı. uyuyunca vermedide
onlar gittikten sonra bebişim sancıdan kıvrandı ağladı durdu çok kızdım bende ama hiç değilse seninki bilerek yapmamış benimki herşeyi bildiğini zannediyor anca dışardan emir veriyo.

ufff canım yaa okurken bile içim cız etti allah o kaynatanı bildiği gibi yapsın kırklı bebeğin tırnağımı kesilirmiş zaten kendi düşüyo okadaruğraşcana eldiven taksaymışya ay kıyamam ufacık eti kanamış bebenin benim bebemde tüm gece uyumadı şimdi keyifli keyifli uyuyo

oooo taze annişler basmış burayıopuyorumnanaktan

ben eskidim bile :roflol:

esmer canım dr bize 15. gün başlayın diye DVİT3 verdi günde 3 kere 1er damla
başka bişey verilmedi

aslına bakarsan her doktor farklı davranıyor, farklı vitaminler veriyor.
bizde hastanedeyken ferrum kullanıyorduk, şimdiki doktor gerek yok multitaps yeter dedi.

kızlar ya doğum sonrası kilolar ne durumda?

vallaha bende bunu sorcaktım heee ben 65le hamile kaldıdım 80le doğurdum şimdi tartılıyom 70 kilo geliyom ama göbeğim çok hiçbişiyim olmuyo sizin durumlar nasıllar vallaha psikolojim bozuluyo zaten basenliyim off offf 44 46 beden kalcam sanırım eyvahedigeldismile

canım benim aynı gün doğum yapmışız sanırsam
ve aynı şeyleri yaşıyoruz bizdede kraft var ama istemiyo babası ayağında sallıyo iyimi
ne yapcaz :)

vallahi bilmiyorum canım ne yapcaz ben 25inde sezercik oldum. durumda böyle gelişti. bende denedim uyutmamayı gece uyusun idye dedim ama ııh mümkün değil daha huzursuz oluyo valla özellikle geceleri ne yapacağımızı şaşırıyoruz babişkoda uyku konusunda çok hassastır uykusuzluğa hiç gelemez bide işe başladıya bende pek kıyamıyorum açıkçası ama o yine dayanamayıp kalkıyo bazen hele dün dediki oğlum uyu anneyi ne hale getirdin diye o bile yetti bana düşünüyoya beni ben işe başlayıncada o idare edecek beni artık napalım hayat müşterek
ne yapacağımız konusuna gelince 40ından sonra düzelmesi için dua etmekten başka çaremiz yok.
İnşallah herkesin bebeğide bizim bebişlerde gece uykusu güzel olur hiç rahatsızlanmazlarda bizde rahat ederiz

ne güzel herkesin tüm yeni annelerin hızlı bir gece hayatı oldu:))bizde bugece nöbetteydik eşimle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…