kızlar gecmişe bakayım dedım tabii 4 gundr gıremıyorum . gördum kı benım gıbı kucaklarına evlatlarını alan annelerımızın sYISI NE DE COK ARTMIŞ.yüce rabbime bınlerce sukurler olsun hersey yolunda. ben 10 ocak pazar gnu sabhleyn asırı kanama ıle hastaneye gttm.11 ocak gece 23 e kadar normal dogum ha baslar ha olur dıye sancılar ve kanamam eslıgınde beklettı dr. um. saatlerın gecmesı sancılarımın cok artmasına ragmen sadece 1 cmlık acılmayla kaldıgım ıcın bebısı daha tehlıkeye atmadı ve 11.01.2010 saat23.11 de genel anestezyle oglum yagız kaanı dunyaya getrdm. onu kucagma aldıktan sonra hıç bır sıkntmz kalmadı.. amelyt sonrası sıkayetlerm bıle kus gıbı uctu gttı sanki. sımdı tek sızım göguslerım agrısı ve uclarındakı acılar..bılmeme nası bas edecegız.he r emzırmede geberyrum agllıyrum...
herseye sukur darısı kalanlara ınsallah...
bu arada oğluşum 3400 gr 50 cm dogdu doguranların tabloya benıde ekleyın lutfennnn... sevgler...
oyy kıyamam ben ona yazık. kayınbaban da üzülmüştür ondan sonra mutlaka.
ama olacak böyle kazalar, hepimizin başına gelecek.
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun canım.
canım benim nasıl acımıştır kestirmeseydin yaa..
benim eşim kesiyo ben çok korkuyorum parmagını kaserim diye..
ay benim bile içim acıdı sen nasıl üzülmüşsündür. Ama yazık kızma adamcağıza oda böyle yapmak istermiydi hiç. biricik minicik torununun canı acıyacağına kendini parmağını keserdi adamcağız şimdi biz yeni anneyiz hemde lohusayız herşeye normalden daha fazla tepki vermemiz normal ama azıcık sabretmeye çalışıcaz.
geçende benim kayınvalide geldi erkek çocuğu soğuğu sevmez deyip duruyo
neyse kucağında uyudu üsütne getirdiğim battaniyeyi bile kaldırdı. uyuyunca vermedide
onlar gittikten sonra bebişim sancıdan kıvrandı ağladı durdu çok kızdım bende ama hiç değilse seninki bilerek yapmamış benimki herşeyi bildiğini zannediyor anca dışardan emir veriyo.
ufff canım yaa okurken bile içim cız etti allah o kaynatanı bildiği gibi yapsın kırklı bebeğin tırnağımı kesilirmiş zaten kendi düşüyo okadaruğraşcana eldiven taksaymışya ay kıyamam ufacık eti kanamış bebenin benim bebemde tüm gece uyumadı şimdi keyifli keyifli uyuyo
ne güzel herkesin tüm yeni annelerin hızlı bir gece hayatı oldu:))bizde bugece nöbetteydik eşimle:))
ay benim bile içim acıdı sen nasıl üzülmüşsündür. Ama yazık kızma adamcağıza oda böyle yapmak istermiydi hiç. biricik minicik torununun canı acıyacağına kendini parmağını keserdi adamcağız şimdi biz yeni anneyiz hemde lohusayız herşeye normalden daha fazla tepki vermemiz normal ama azıcık sabretmeye çalışıcaz.
geçende benim kayınvalide geldi erkek çocuğu soğuğu sevmez deyip duruyo
neyse kucağında uyudu üsütne getirdiğim battaniyeyi bile kaldırdı. uyuyunca vermedide
onlar gittikten sonra bebişim sancıdan kıvrandı ağladı durdu çok kızdım bende ama hiç değilse seninki bilerek yapmamış benimki herşeyi bildiğini zannediyor anca dışardan emir veriyo.
yok yaa 3 4 dk ağladı dayadım memeyi cork cor çekti uyudu anne sütünün sakinleştirici etkisi var yahoya çok üzüldüm geçmiş olsun.aglıyormu nur hala..
ne güzel herkesin tüm yeni annelerin hızlı bir gece hayatı oldu:))bizde bugece nöbetteydik eşimle:))
zambakkız bende suyum geldi 25 aralıkta sezeryan oldum
aynen aynen aynı şeyleri yaşıyoruz
dediğin gibi 40 ından sonra düzelmesi için dua ediyorum ama herkes bişey söylüyo ya dzelmezse 4-5 saat nasıll uykusuzluğa yenik düşmüyolar bilmiyorum inan
yok yaa 3 4 dk ağladı dayadım memeyi cork cor çekti uyudu anne sütünün sakinleştirici etkisi var ya
kaydirigubbakcemile5
esmer desene senin uyuyan dev uyandı siz de uyumamışsınız gece
zambakkız
bizim göbeğimiz 16. günde düştüğ için sadece silmiştik sonra göbeğini kapatarak yıkadık canım
bu cuma yaptırıcaz tam anlamıyla banyo öyle bi gün olarak daha yok
altını açıp biraz bekleyince bizimkide öyle bende elektrikli soba yakıyom her açtığımda ama
inşallah dillerindede anlarız
neyse şimdilik ben kaçayım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?