2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya julicim geçmişe birazbaktımda senin kızda uyumuyomuş benim veletde malesef uyumıyanlardan annem sütün gazlı ondan kıvranıyo uyumuyo diye anlamadığım bu sütü gündüzde aynı memeden emiyo ozaman nasıl uyuyobilmiyorum

bende bugün eczanede tartıldım 80 kiloydum en son 74 çıktı

bu arada oğluşum 3400 gr 50 cm dogdu doguranların tabloya benıde ekleyın lutfennnn... sevgler...

maşallah hante foto bekliyoz haberin olsun

oyy kıyamam ben ona yazık. kayınbaban da üzülmüştür ondan sonra mutlaka.
ama olacak böyle kazalar, hepimizin başına gelecek.
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun canım.

canım benim nasıl acımıştır kestirmeseydin yaa..

benim eşim kesiyo ben çok korkuyorum parmagını kaserim diye..

olacak böyle kazalar değil mi
adam çok sakar zaten her yemeği üstüne döker saçar gömleği yemek listesi gibi
çok üzüldü keske yapmasaydım dedi bu sefer loğusalığım tutmadı severim keratayı sana ceza iki paket mega bebek bezi al dedim
:roflol:

pardon sıcağı sevmez diyo kayınvalide

eee nerde kalmıştım
kimler doğurmamıştı halenbilmiyorumkismile
aklıma gelenleri yazayım
ben,esra,hakoperi,yalel,pesedion,jasmin77,sudembebiş,sevcangöksel,fatmazehra,özgeakkoyun,seda ve pamuk86

hatırladıklarım bunlar:uhm:
son 12 kişi

varmı arttırankaydirigubbakcemile3

zambakkız bende suyum geldi 25 aralıkta sezeryan oldum
aynen aynen aynı şeyleri yaşıyoruz
dediğin gibi 40 ından sonra düzelmesi için dua ediyorum ama herkes bişey söylüyo ya dzelmezse 4-5 saat nasıll uykusuzluğa yenik düşmüyolar bilmiyorum inan

hoya çok üzüldüm geçmiş olsun.aglıyormu nur hala..
yok yaa 3 4 dk ağladı dayadım memeyi cork cor çekti uyudu anne sütünün sakinleştirici etkisi var ya

ne güzel herkesin tüm yeni annelerin hızlı bir gece hayatı oldu:))bizde bugece nöbetteydik eşimle:))

kaydirigubbakcemile5

esmer desene senin uyuyan dev uyandı siz de uyumamışsınız gece

dün bi arkadaşla konuştum bebeği 8 aylık olmuş dedim bu gaz olayı ne zaman geçiyo dedi 4. ayda bitiyo zaten oğlan çocukları gazlı olur derler
düşün annemlerde bebeği yatağın üzerinde ayağımda sallarken uyuyakalmışım Allahtan bebişin üstüne ekstra bişey örtmüştüm
kuzucuklar umarım daha fazlasını istemezler bizden. gece bi ara imdat diye bağırasım geldi :1shok:

yok yaa 3 4 dk ağladı dayadım memeyi cork cor çekti uyudu anne sütünün sakinleştirici etkisi var ya

kaydirigubbakcemile5

esmer desene senin uyuyan dev uyandı siz de uyumamışsınız gece

ayyy aman yarabbim.
o ufacık bedenden o ses nasıl çıkar bilmiyorum.
sabah da ananesi çapa tıp'a götürdü rop (göz) muayenesine. çığlık çığlık bağırıyor apartmandaki uykusundan uyandırdık diye.
bizim düzeltilmiş yaşımıza göre kırkımız çıkınca naparız bilmiyorum; doğum tarihi bile gelmeden bunları yapıyorsa..
akannehirakannehir

kızlar gaz mesaimiz başlayınca ben kendi kendime az kaldı geçecek birazdan uyur ben de yatarım diyorum arada şarkı söylüyorum kafayı mı yiyorum acaba laelaelaelaelae

smhsmh sen kaç günde banyo yaptırıyosun biz gün aşırı yaptırıyoruz gündüz yaptırıyoruz o gece daha huzursuz oluyo
bide her altını açtığımda ağlıyo üşüyomiki acaba kendi evimizde ufonun önünde açıyodum altını

zambakkız
bizim göbeğimiz 16. günde düştüğ için sadece silmiştik sonra göbeğini kapatarak yıkadık canım
bu cuma yaptırıcaz tam anlamıyla banyo öyle bi gün olarak daha yok
altını açıp biraz bekleyince bizimkide öyle bende elektrikli soba yakıyom her açtığımda ama
inşallah dillerindede anlarız
neyse şimdilik ben kaçayım öptüm

kızlar foto bölümüne resim yükledim ama kocaman oldu birisi düzeltebilirmi nasıl düzelticem.

demekki üşüdüğü için ağlıyomuş kuzucuklar ve demekki banyoylada alakası yok Allah yardımcımız olur İnş.

krıazıtcım
allahanalı babalı buyutsun
çok sevındımm
masallah ayvruna
adı ne oldu

tecrübeli anneler, şu cork cork süt ne zaman gelecek?? Yoksa oğluşum hırstan benim memişleri parçalayacak ve artık memiş diye birşey kalmayacak emebileceği....
bi de ben doğumdan sonra sadece 3,5 kg. vermişim, e bizim oğlan zaten 3.600 doğdu bu nasıl oluyor yaa...annem bile acaba içeride kardeşini mi unuttular diye dalga geçiyor benimle((
korseye izin verdi doktorum, siz ne kullanoyrsunuz marka olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…