2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

krizalit canım bol su iç gelir bi kaç güne
şimdi vücudunda ödem var onlar atılınca anlarsın kaç kilo verdiğini

vallahi bugün 21. günümüz süt gelsin diye 40 takla atıyom
ne bulursam atıyom ağzıma bizim oburcanı doyurmak adına ya bu süt olayı genetik herhlade bazıları özel bişey yapmadığı halde bi sürü sütü oluyo ama ben ve benim gibiler azıcık süt için yemediğimiz şey kalmıyo bide pekmezi dene istersen annem bana harnup pekmezi almıştı hemde sütün kalitesini artırıyor
bide sen sezeryanmı oldun bende korse takmak istiyorum ama zararı olur dikişlere diye takamıyorum

sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi

karitat sütün geçikebilir sezeryanda en fazla bir haftada geliyo biz bir hafta mama verdik koyu süt geidi..

sagol hoyacım ıyım
bugun ılk defa banyo yaptım
dıkıslerım cok agrıyordu amabugun hafıfledı

bebısıde yıkadı kayınvalde
bu 2ncı yıkayıs
uyuyor sımdı yavrum

buarada kaynan ıcın allah yardımcın olsun
benımkıde cok cımrı ama ıste
bu arada dun butun gun ac kaldım sayılır
sınırım bozuldu dayanamadım kalktım yemek yaptım kendıme
az oncede ocaga yemek koydum

bebege bakıyor sagolsun bulasıgımı da yıkıyor ama
yemek konusunda cook dusuncesız
aksam yemegınde sabahtan pogca borek almıstı eşim dun
onları ye dedı bana dunaksam
bende sınırlenıp kendı yemegımı yaptım
yaa sabırr

yasakkelimeyasakkelime:1shok:

slm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bir fındık kurdu,doğum için gün sayan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar bu korse meselesini bende düşünüyorum yarın doktora götürcem bebemi kontrolle göt
ürcem sorıcam doktorumada korse meseelsini yoksa bu göbeğim sarkık iğrenç bi şekilde kalcak eyvahedigeldismile süt için ben humananın süt artırıcı bitkisel çayını içiyorum faydası oldumu bilmiyom ama günde bir kerede mama veriyorum milupanın mamasını onu yiyince rahat yapıyo kakasını gerçi herbezi hala kakalı ıkındıkça pırtlatıyo yarın bunuda sorcam doktora normalmi diye bide benim bebe yiyo bezine kaksını yapıyo gece gündüz hep böyle sürekşi emmek istiyo o yüzdende sütün birikmiyo mama verince azda olsa uyuyo bakalım yarın bakıcaz neyin ne oldunu doktor ydınlatır sanırım

esmer canım dün eve gidince ne yaptı oğlun özlemiş mi seni

hee çok özlemiş.önce üzerime kustu sonra da kıçını dönüp uyudu :roflol:

sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi

bi becerse alacak da ağzından düşürüyor şaşkoloz.
büyük geliyor 2 cork yapıyor düşürüyor, bu sefer de sinirlenip ağlıyor.
:bbo:

geçmiş olsun sana, gerçekten çor zorluk çekmişin.
olsun kısmet değilmiş, sağlıklı bebeğini kucağına aldın ya; önemli olan da bu.

benimkine vee chicco damaklı damaksız kuvezde kaldığı 2 günde 5 çeşit meme aldık veenin yuvarlak 2 numara memesini emdi benim diğer oğlumda onu emmişti çokta emmiyo ama ucuna kuşburnu sürersem anca öle onun tadı gidene kadar damaklıları hiç lmadı zaten bide hoyacım sen o meme ucunu nasıl kullanıyon bacım yaa aldırdım eşime ben kocaman devasa bişiy o bide sert kelebek şeklinde olanınıda aldırdım bide veenin yuvarlağınıda aldım ikisinide hiç almadı ağladı ağladı gene kanaya kanaya verdim mememi şimdi iyi ama şükrolsun memelerim çok acımıyo sadece ilk alırken karbonatlı suda çok beklettim bide hep hametan krem sürdüm sürdüm yıkadım verdim çok şükür atlattık gibi:lepi: darısı gazımıza

kızlar bana hastanedeyken korse takabilirsin dediler,ben takıyoum yün korse,hem sıcak tutuyor hem de karnım bayağı indi,benden doğumda sadece 4 kilo gitti,10 kilo duruyor daha..

Son düzenleyen: Moderatör:
mehlika tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün..
krizalit sezeryanda 4 5 günü bulabilir ama bıkmadan emzirmeye çalış..bol su meyve suyu iç.kilo konusuna gelince vucudun ödemi daha atamamıştır bol sıvı iç sen..bir hafta sonra tartıl bakalım ne çıkıcak.

aşkito ayrisde iyi uyuyuor uyanıyor birşey yapıyor işte.ömer için uyuyor demişsin sarılık yükselince ççok uyuyor sanki narkozlu gibi gözünü zor açıyolar dikkat et uyandır emzir mutlaka.sarılıgını ölçtürdünmü hiç..

gözünaydın mehlikacım allah analı babalı büyütsün sağ sağlim almışsınya bebeğini güle güle büyütmek nasip olsun inşallah

anam bana cimri bizimki nura milyarlar döküyo ben de en pahalılarını alıyom kızıma

wee. damaklı aldım ben 1 numara..alıyo şükür

almadı oni

ayy gözün aydın canım sağlıklı olsun da

hee çok özlemiş.önce üzerime kustu sonra da kıçını dönüp uyudu :roflol:[/.

oyy çok komik
göğsümün ucuna takmıştım aventi emdi benimki ne bileyim

ecrın cnm
duzelttık o durumu
sımdılık ıyı
2 3 saatte bır emzırıyorum
uyuyor sımdı
banyo yaptı da yavrum
kızlar oglum sag gogsumu pek emmıyor
sızdede bu duruma benzer bısıy var mı
napmak lazım yaa

krıazıtcım
allahanalı babalı buyutsun
çok sevındımm
masallah ayvruna
adı ne oldu

çok teşekkürler aşkitom...adı Hüseyin Aras oldu.

krizalit canım bol su iç gelir bi kaç güne
şimdi vücudunda ödem var onlar atılınca anlarsın kaç kilo verdiğini

sürekli et suyuna çorbai komposto ve su içiyorum...zaten emzirdikçe susuz yapamıyorum deli gibi yanıyorum, ama yetmiyor tosuna....

benim dr. artık şal sarabilirsin, korse takabilirsin demişti son pansumanı yaotıktan sonra...ben de pekmezi deneyeyim bari..
fındık badem gaz yapan yiyeceklerden mi?

karitat sütün geçikebilir sezeryanda en fazla bir haftada geliyo biz bir hafta mama verdik koyu süt geidi..

mecburen ben de veriyorum, bebelac veriyorladı hastanede kaşık biberonla, o da gaz yapıyor ve çocuğa ağır geliyor farkediyorum, mama verdiğim için çok kötü hissediyorum kızlar ama çocuğu aç da bırakamam zaten sarılık başlangıcından şüpheleniyorum...

wee. damaklı aldım ben 1 numara..alıyo şükür
ben de emzik verdim mecburen..amma atıyordum ha hamilelikte, yok emziğe alıştırmayacağım, ağlasın ziyanı yok falan...emzik almamıştım, çok şükür ana kucağı ile bebe confort bir tane vermişti de koymuştum bir yere...insan çaresiz kalınca nasıl saldırıyor herşeye büyük konuşmamak lazımmışççboshayallersmile

kıslar göbek kordonuna pansumanı anlattılar ve alkol verdiler bize son gece, biz karı koca korkunç bi gece geçirdiğimiz için ikimiz de birbirimiz güvenerek iyi dinlememişiz...şimdi nasıl yapacağımızı bilmiyoruz...
bilen biri yardım edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…