tecrübeli anneler, şu cork cork süt ne zaman gelecek?? Yoksa oğluşum hırstan benim memişleri parçalayacak ve artık memiş diye birşey kalmayacak emebileceği....
bi de ben doğumdan sonra sadece 3,5 kg. vermişim, e bizim oğlan zaten 3.600 doğdu bu nasıl oluyor yaa...annem bile acaba içeride kardeşini mi unuttular diye dalga geçiyor benimle((
korseye izin verdi doktorum, siz ne kullanoyrsunuz marka olarak?
yasakkelimeyasakkelime:1shok:sagol hoyacım ıyım
bugun ılk defa banyo yaptım
dıkıslerım cok agrıyordu amabugun hafıfledı
bebısıde yıkadı kayınvalde
bu 2ncı yıkayıs
uyuyor sımdı yavrum
buarada kaynan ıcın allah yardımcın olsun
benımkıde cok cımrı ama ıste
bu arada dun butun gun ac kaldım sayılır
sınırım bozuldu dayanamadım kalktım yemek yaptım kendıme
az oncede ocaga yemek koydum
bebege bakıyor sagolsun bulasıgımı da yıkıyor ama
yemek konusunda cook dusuncesız
aksam yemegınde sabahtan pogca borek almıstı eşim dun
onları ye dedı bana dunaksam
bende sınırlenıp kendı yemegımı yaptım
yaa sabırr
vallahi bugün 21. günümüz süt gelsin diye 40 takla atıyom
ne bulursam atıyom ağzıma bizim oburcanı doyurmak adına ya bu süt olayı genetik herhlade bazıları özel bişey yapmadığı halde bi sürü sütü oluyo ama ben ve benim gibiler azıcık süt için yemediğimiz şey kalmıyo bide pekmezi dene istersen annem bana harnup pekmezi almıştı hemde sütün kalitesini artırıyor
bide sen sezeryanmı oldun bende korse takmak istiyorum ama zararı olur dikişlere diye takamıyorum
esmer canım dün eve gidince ne yaptı oğlun özlemiş mi seni
sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi
slm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bi...r fındık kurdu,doğum için gün syan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...
sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi
slm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bi...r fındık kurdu,doğum için gün syan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...
sagol hoyacım ıyım
bugun ılk defa banyo yaptım
dıkıslerım cok agrıyordu amabugun hafıfledı
bebısıde yıkadı kayınvalde
bu 2ncı yıkayıs
uyuyor sımdı yavrum
buarada kaynan ıcın allah yardımcın olsun
benımkıde cok cımrı ama ıste
bu arada dun butun gun ac kaldım sayılır
sınırım bozuldu dayanamadım kalktım yemek yaptım kendıme
az oncede ocaga yemek koydum
bebege bakıyor sagolsun bulasıgımı da yıkıyor ama
yemek konusunda cook dusuncesız
aksam yemegınde sabahtan pogca borek almıstı eşim dun
onları ye dedı bana dunaksam
bende sınırlenıp kendı yemegımı yaptım
yaa sabırr
wee. damaklı aldım ben 1 numara..alıyo şükür
hee çok özlemiş.önce üzerime kustu sonra da kıçını dönüp uyudu :roflol:[/.
göğsümün ucuna takmıştım aventi emdi benimki ne bileyim
benimkine vee chicco damaklı damaksız kuvezde kaldığı 2 günde 5 çeşit meme aldık veenin yuvarlak 2 numara memesini emdi benim diğer oğlumda onu emmişti çokta emmiyo ama ucuna kuşburnu sürersem anca öle onun tadı gidene kadar damaklıları hiç lmadı zaten bide hoyacım sen o meme ucunu nasıl kullanıyon bacım yaa aldırdım eşime ben kocaman devasa bişiy o bide sert kelebek şeklinde olanınıda aldırdım bide veenin yuvarlağınıda aldım ikisinide hiç almadı ağladı ağladı gene kanaya kanaya verdim mememi şimdi iyi ama şükrolsun memelerim çok acımıyo sadece ilk alırken karbonatlı suda çok beklettim bide hep hametan krem sürdüm sürdüm yıkadım verdim çok şükür atlattık gibi:lepi: darısı gazımıza
krıazıtcım
allahanalı babalı buyutsun
çok sevındımm
masallah ayvruna
adı ne oldu
krizalit canım bol su iç gelir bi kaç güne
şimdi vücudunda ödem var onlar atılınca anlarsın kaç kilo verdiğini
vallahi bugün 21. günümüz süt gelsin diye 40 takla atıyom
ne bulursam atıyom ağzıma bizim oburcanı doyurmak adına ya bu süt olayı genetik herhlade bazıları özel bişey yapmadığı halde bi sürü sütü oluyo ama ben ve benim gibiler azıcık süt için yemediğimiz şey kalmıyo bide pekmezi dene istersen annem bana harnup pekmezi almıştı hemde sütün kalitesini artırıyor
bide sen sezeryanmı oldun bende korse takmak istiyorum ama zararı olur dikişlere diye takamıyorum
karitat sütün geçikebilir sezeryanda en fazla bir haftada geliyo biz bir hafta mama verdik koyu süt geidi..
ben de emzik verdim mecburen..amma atıyordum ha hamilelikte, yok emziğe alıştırmayacağım, ağlasın ziyanı yok falan...emzik almamıştım, çok şükür ana kucağı ile bebe confort bir tane vermişti de koymuştum bir yere...insan çaresiz kalınca nasıl saldırıyor herşeye büyük konuşmamak lazımmışççboshayallersmilewee. damaklı aldım ben 1 numara..alıyo şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?