çok teşekkürler aşkitom...adı Hüseyin Aras oldu.
sürekli et suyuna çorbai komposto ve su içiyorum...zaten emzirdikçe susuz yapamıyorum deli gibi yanıyorum, ama yetmiyor tosuna....
benim dr. artık şal sarabilirsin, korse takabilirsin demişti son pansumanı yaotıktan sonra...ben de pekmezi deneyeyim bari..
fındık badem gaz yapan yiyeceklerden mi?
mecburen ben de veriyorum, bebelac veriyorladı hastanede kaşık biberonla, o da gaz yapıyor ve çocuğa ağır geliyor farkediyorum, mama verdiğim için çok kötü hissediyorum kızlar ama çocuğu aç da bırakamam zaten sarılık başlangıcından şüpheleniyorum...
ben de emzik verdim mecburen..amma atıyordum ha hamilelikte, yok emziğe alıştırmayacağım, ağlasın ziyanı yok falan...emzik almamıştım, çok şükür ana kucağı ile bebe confort bir tane vermişti de koymuştum bir yere...insan çaresiz kalınca nasıl saldırıyor herşeye büyük konuşmamak lazımmışççboshayallersmile
kıslar göbek kordonuna pansumanı anlattılar ve alkol verdiler bize son gece, biz karı koca korkunç bi gece geçirdiğimiz için ikimiz de birbirimiz güvenerek iyi dinlememişiz...şimdi nasıl yapacağımızı bilmiyoruz...
bilen biri yardım edebilir mi?
ecrın cnm
duzelttık o durumu
sımdılık ıyı
2 3 saatte bır emzırıyorum
uyuyor sımdı
banyo yaptı da yavrum
kızlar oglum sag gogsumu pek emmıyor
sızdede bu duruma benzer bısıy var mı
napmak lazım yaa
hoya masallah
ınan bnm ne kaynana ne kayınpeder bır kat elbıse almadılar
kuru kuru sevıyorlar sadece
annemse durumu olmamasına ragmen bırsuru yelek ordurmus
bebek arabası aldık parasını o bırıktırıyor bıze vermek ıcın
1 tanede ceyrek taktı sagolsun
bunların ogullarından ılk torunu
annemınde ılk
ya ınsanın zoruna gıdıyor bılıyormusun
kayınbabamın çapa gibi bi tırnak makası var demin benden istedi tırnağını kesecekti dışarya çıktım nur etinden et kopmuş gibi ağlıyor
kayınbabam nurun tırnağını keseyim yüzünü çizmesin derken etini de sıkıştırmış makasa baş parmağının tırnağının ucundaki et mosmor olmuş azcık da kanamış
ayy ciğerim yandı yaa..
bu arada bana sağlık ocağından bi ialç verdiler sütün kalitesini arttırmak için.
sağlık bakanlığının ücretsiz dağıttığ bir ilaç. eczanelerde satılmıyor ve sadece sağlık ocakları dağıtıyormuş. adını unuttum ama eve gidince bakarım.
sağlık ocağına giden arkadaşlar; size de verildi mi böyle birşey?
bir de aranızda mama takviyesi yapan var mı?
ben mama verdiğim için demir damlasına ve elevit'e gerek yok dediler. sadece multitaps damla veriyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
vallaha bende bunu sorcaktım heee ben 65le hamile kaldıdım 80le doğurdum şimdi tartılıyom 70 kilo geliyom ama göbeğim çok hiçbişiyim olmuyo sizin durumlar nasıllar vallaha psikolojim bozuluyo zaten basenliyim off offf 44 46 beden kalcam sanırım eyvahedigeldismile
tecrübeli anneler, şu cork cork süt ne zaman gelecek?? Yoksa oğluşum hırstan benim memişleri parçalayacak ve artık memiş diye birşey kalmayacak emebileceği....
bi de ben doğumdan sonra sadece 3,5 kg. vermişim, e bizim oğlan zaten 3.600 doğdu bu nasıl oluyor yaa...annem bile acaba içeride kardeşini mi unuttular diye dalga geçiyor benimle((
korseye izin verdi doktorum, siz ne kullanoyrsunuz marka olarak?
sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi
slm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bi...r fındık kurdu,doğum için gün syan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...
hoya cnm
senınde dıkıs varmı
agrısı kac gun surdu
kanamam azalıyor bnm yavas yavas
hee çok özlemiş.önce üzerime kustu sonra da kıçını dönüp uyudu :roflol:
bi becerse alacak da ağzından düşürüyor şaşkoloz.
büyük geliyor 2 cork yapıyor düşürüyor, bu sefer de sinirlenip ağlıyor. :bbo:
.[/B]
çok teşekkürler aşkitom...adı Hüseyin Aras oldu.
benim dr. artık şal sarabilirsin, korse takabilirsin demişti son pansumanı yaotıktan sonra...ben de pekmezi deneyeyim bari..
fındık badem gaz yapan yiyeceklerden mi?
hoya masallah
ınan bnm ne kaynana ne kayınpeder bır kat elbıse almadılar
kuru kuru sevıyorlar sadece
annemse durumu olmamasına ragmen bırsuru yelek ordurmus
bebek arabası aldık parasını o bırıktırıyor bıze vermek ıcın
1 tanede ceyrek taktı sagolsun
bunların ogullarından ılk torunu
annemınde ılk
ya ınsanın zoruna gıdıyor bılıyormusun
bana sağlık ocağından bişey vermediler
mama olarak en iyisi golden goat'muş ama sürekli kullanmaya cüzdan dayanır mı bilmem kutusu 35 tl, keçi sütünden yapılıyormuş.
biz vitamin olarak sadece multitabs kullanıyoruz. doktorumuz d-vit peynir ekmekse bu mükellef bir sofra dedi.
Hoya cnm
bende mınoset ve antıbıyotık kullanıyorum
ama ant yarın bıtcek
bıde batıcon la pansuman yapıoruz
biz iyiyiz canim hala beklemedeyiz sen nasilsin asil annelik nasil gidiyor hayal prenses nasil uzuyor mu annesini uslu mu yoksa hamilelik boyunca cok dalga gecti sizinle devam ediyro mu yine :)
kayınbabamın çapa gibi bi tırnak makası var demin benden istedi tırnağını kesecekti dışarya çıktım nur etinden et kopmuş gibi ağlıyor
kayınbabam nurun tırnağını keseyim yüzünü çizmesin derken etini de sıkıştırmış makasa baş parmağının tırnağının ucundaki et mosmor olmuş azcık da kanamış
ayy ciğerim yandı yaa..
bu arada bana sağlık ocağından bi ialç verdiler sütün kalitesini arttırmak için.
sağlık bakanlığının ücretsiz dağıttığ bir ilaç. eczanelerde satılmıyor ve sadece sağlık ocakları dağıtıyormuş. adını unuttum ama eve gidince bakarım.
sağlık ocağına giden arkadaşlar; size de verildi mi böyle birşey?
bir de aranızda mama takviyesi yapan var mı?
ben mama verdiğim için demir damlasına ve elevit'e gerek yok dediler. sadece multitaps damla veriyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
esmer canım dr bize 15. gün başlayın diye DVİT3 verdi günde 3 kere 1er damla
başka bişey verilmedi
vallahi bugün 21. günümüz süt gelsin diye 40 takla atıyom
ne bulursam atıyom ağzıma bizim oburcanı doyurmak adına ya bu süt olayı genetik herhlade bazıları özel bişey yapmadığı halde bi sürü sütü oluyo ama ben ve benim gibiler azıcık süt için yemediğimiz şey kalmıyo bide pekmezi dene istersen annem bana harnup pekmezi almıştı hemde sütün kalitesini artırıyor
bide sen sezeryanmı oldun bende korse takmak istiyorum ama zararı olur dikişlere diye takamıyorum
sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi
sagol hoyacım ıyım
bugun ılk defa banyo yaptım
dıkıslerım cok agrıyordu amabugun hafıfledı
bebısıde yıkadı kayınvalde
bu 2ncı yıkayıs
uyuyor sımdı yavrum
buarada kaynan ıcın allah yardımcın olsun
benımkıde cok cımrı ama ıste
bu arada dun butun gun ac kaldım sayılır
sınırım bozuldu dayanamadım kalktım yemek yaptım kendıme
az oncede ocaga yemek koydum
bebege bakıyor sagolsun bulasıgımı da yıkıyor ama
yemek konusunda cook dusuncesız
aksam yemegınde sabahtan pogca borek almıstı eşim dun
onları ye dedı bana dunaksam
bende sınırlenıp kendı yemegımı yaptım
yaa sabırr
slm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bir fındık kurdu,doğum için gün sayan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...
canım yaa benım sadece d vıtamını verdıler sutum azaldı ıkı gundur cok uzuluyorum dolup tasıyordu rahatsızlandım ondan mı oldu acaba ne yapacagım ben yaaa..
çok sevdim bu benzetmeyi vallahi.
mutitaps'a devam o zaman. :lepi:
söylediğin mamayı da genelde inek sütü alerjisi olan bebeklere veriyorlar. çünkü diğer mamalar inek sütü bazlı ya.
herhangi bir alerjik durum dışında o kadar para veremem vallahi mamaya.
bebelac alıyorum 200 gr'ı 6,5 ytl civarı. şu anda 6 gün gidiyor bize.
yarın öbür gün 3 gün gidecek herhalde.
bir de o kadar para verirsem sırf mamaya çalışmış olurum ben akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?