2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

babusol verdilerse içinden çıkan beze babusolü üç kere püskürt göbeğine mandalın altındaki kordona sar canım

hoya masallah
ınan bnm ne kaynana ne kayınpeder bır kat elbıse almadılar
kuru kuru sevıyorlar sadece

annemse durumu olmamasına ragmen bırsuru yelek ordurmus
bebek arabası aldık parasını o bırıktırıyor bıze vermek ıcın
1 tanede ceyrek taktı sagolsun
bunların ogullarından ılk torunu
annemınde ılk

ya ınsanın zoruna gıdıyor bılıyormusun

sen ne zaman doğum yaptın aşkitom??? çok tebrik ederim, öyle kendi derdime düşmüşüm ki farkında değilim? adı ne oldu ne zaman geldi, geçmişte yazdıysa copy yap istersen...malum ne geçmiş ne gelecek kaldı artık :a015:

hoya cnm
senınde dıkıs varmı
agrısı kac gun surdu
kanamam azalıyor bnm yavas yavas

sabret canım eşin için

kızımı yıkadım geldim, bu arada ne kadar çok yazmışsınız kızlar topic canlanmaya mı başladı ohhh ne güzel

kıyamam ben ona ya yavrum minicik parmağı nasıl acımıştır dedesi de çok üzülmüştür adam pişman olmuştur. ben ece'nin tırnaklarını kesemiyorum onun için de hep eldiven giydiriyorum. annem keseyim diyo ama parmağını kıstırırsa diye ona da kestirmiyorum.

bana sağlık ocağından bişey vermediler
mama olarak en iyisi golden goat'muş ama sürekli kullanmaya cüzdan dayanır mı bilmem kutusu 35 tl, keçi sütünden yapılıyormuş.

biz vitamin olarak sadece multitabs kullanıyoruz. doktorumuz d-vit peynir ekmekse bu mükellef bir sofra dedi.

ben çok kafama takıyorum kiloyu 48 kiloyla hamile kaldım doğuma kaç kilo ile gittiğimi bilmiyorum en son 65'i görmüştüm şimdi 56-57 arasındayım. offffffffffffff nasıl gidecek bu kilolar

ilk gelen koyu kıvamlıyı saymazsak benim sütüm 7-8 gün sonra gelmeye başladı.

korse takmayı istiyorum bakalım haftaya dr'a gideceğim o zaman sorucam diyet listesi de istemeyi düşünüyorum. bu arada ben kontrol için başka dr'a gideceğim doğum yaptığım dr'a değil sizce problem olur mu?

sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi

benimki chicco physio yu severek emiyo kauçuk olanını

geçmiş olsun canım güle güle büyüt, kızına sağ salim kavuşmuşsun ya önemli olan bu

yerim ben onun sinirini ya az daha büyüsün annesi beklede belki alır o zaman

krızalıt cnm
HÜSEYIN ARAS çok begendım adıyla yasasın ınş.

cnm pazar gunu saat 1e yakın suyum geldı
hemen hast gıttık
aksam 8 kadar sancı cektım
7,30da artık dayanamadım acılmam 5 cmdı sezeryan ıstedım
drum 8de geldı acılmam 8 cnm olmustu hemen normal doguma aldı
20,45 te oglum ÖMERıM DUNYAYA GELDI
YAVRUM 3360 GR 50CM BOYUNDA.MASALLAH YAVRUMA...
BU ARADA 40+5TE DOGURDUM BEN,OGLUM KAKASINI YAPMAYA BASLAMISTI
DOGDUGUNDADA 2 KEZ KORDON DOLANMIS BOYNUNA
ALLAH KORUDU YAVRUMU

ONU BIZEE BAGISLADI

Hoya cnm
bende mınoset ve antıbıyotık kullanıyorum
ama ant yarın bıtcek
bıde batıcon la pansuman yapıoruz

hiç bilmiyorum canım ben pek yemiyorum hamişlikte içim dışım fındık badem ceviz oldu da gözüm görmek bile istemiyo

krizalit gazlı bezi göbegin altına koyup alkol döküyorum ve gazlı bezi alıp atıyorum hepsi bu hemşire böyle gösterdi bana.

aşkitom kız doğurdun geldin hala dertlisin kaynananlardan.
boşver yapmasınlar; yapıp söyleseler hep daha mı iyi olurdu.

bak ben 3,5 senelik evliyim. eşim Ankaralı, evlenmeden 6 ay önce İstanbul'a geldi ve burada evlendik.
kayınpederim bizden 1 sene sonra evlendi. evimize ilk defa benim doğumumdan 1 ay sonra bebeğim hastanedeyken geldiler.
ellerini kollarını sallayarak. ilk defa geldikleri eve 1 kutu meyva suyu bile getirmeyerek.
hemde bindiği taksinin parasını bile oğluna ödeterek.
1 haftadır İstanbuldaydı ablasında ve gideceği gün uğradılar bize.
yarım saat oturup geldiği gibi çekip gitti.
maddi manevi ne kadar büyük zorluk içinde olduğumuzu bildiği halde "bir ihtiyacınız var mı diye bile sormadı"
ne diyim ben şimdi; Allah çarşısına pazar versin, ne yapayım.
kendi bilir; daha iyi, üzerimde helal etmem gereken bir hakkı da bırakmamış oluyor.

bu sadece son yaşadığım örnek olduğu için anlattım; daha neler neler.
önemsemiyorum inan ki, zerrece umrumda değil.
umursama sende;zorla olmaz hiçbirşey.
boşuna kendini üzdüğünle kalırsın şu en güzel günlerinde..

çok sevdim bu benzetmeyi vallahi.
mutitaps'a devam o zaman. :lepi:

söylediğin mamayı da genelde inek sütü alerjisi olan bebeklere veriyorlar. çünkü diğer mamalar inek sütü bazlı ya.
herhangi bir alerjik durum dışında o kadar para veremem vallahi mamaya.
bebelac alıyorum 200 gr'ı 6,5 ytl civarı. şu anda 6 gün gidiyor bize.
yarın öbür gün 3 gün gidecek herhalde.
bir de o kadar para verirsem sırf mamaya çalışmış olurum ben akannehir

biz iyiyiz canim hala beklemedeyiz sen nasilsin asil annelik nasil gidiyor hayal prenses nasil uzuyor mu annesini uslu mu yoksa hamilelik boyunca cok dalga gecti sizinle devam ediyro mu yine :)

canım benım cok guzel bır duygu ben rahatsızlandım bıraz 5 gun bebege kendım bakamadım o zaman kızım anladı sankı hıc rahatsızlık vermedı hep uyudu ama sımıd ıyılestım bana yaramazlık yapıyo azıcık :))

ayy ıcım cız ettı yavrum
benım zıllı kızım da az once cok debelendı azıcık kafacıgı vurdu cok korktum..
ayy pamuklara mı sarsak bız bunları..

canım yaa benım sadece d vıtamını verdıler sutum azaldı ıkı gundur cok uzuluyorum dolup tasıyordu rahatsızlandım ondan mı oldu acaba ne yapacagım ben yaaa..

esmer canım dr bize 15. gün başlayın diye DVİT3 verdi günde 3 kere 1er damla
başka bişey verilmedi

evet benım de ondan sadece verdıler..

ayy benım de oyle cıldıracagım kızlar yaa ıkı gundur sutum cok az sut cayı su hosaf ne bulursam ıcıyorum yaaa..
korse ılk gunden ıtıbaren kullanmada sakınca yok dedı dr bana hatta hareketlerını daha kolaylastırır ama fızıksel olarak toplamaz bekleme dedı..

sizin bebeler emzik alıyor mu hangi markayı severek emiyorlar bizimki wee yi hiç sevmedi

canım ben hem avent hem chıcco aldım
aventın yenı dogan setındekını bazen kabul edıyo
kıraz ucluymus bu chıcconun ucu farklı onu almadı hıc..

ah canım sıkma canını basında durmaya da olsa olsun..
yalnızlık cok kotu ben bunu cok ıyı anladım cok sukurler olsun aılem yanımda..

canım benım masallah ıkınızede
ahh cok sancı cekmene cok uzuldum yaa ben..
benı hıc bekletmedı dr.
bası kanala bıle yakın degıldı kac gun surer bellı olmaz dedı dırek aldı sezeryana kı ben de normal ıcın gıttım hastaneye..

canım yaa benım sadece d vıtamını verdıler sutum azaldı ıkı gundur cok uzuluyorum dolup tasıyordu rahatsızlandım ondan mı oldu acaba ne yapacagım ben yaaa..

rahatsızlığından olabilir ama üzülme, geri gelir.
sütüm gitti diye dert edeip kafana takarsan daha da çok azalır.

en çok süte ihtiyacı olan bebeklerden benimki; durumunu biliyorsunuz.
ama benim baştan beri sütüm çok azdı, bebek emsin artar dediler gene aynı, gene aynı.
günde en fazla geldiği 120-150 cc falan. ancak iki tam öğün yani. kalan 6 öğün mama.
ama elimden geleni yaptım, artmıyor ne yapayım.
az diye oturup üzülmektense varolanı da kaçırmamak için buna da şükür dedim artık.
azalmasında hiç değilse bir süre daha bu kadarcık olsun anne sütü alsın bebeğim diyorum.

üzülme o yüzden sende.
hiç değilse varolan sütünü korumak için..
yerimseniben

bize hastaneden çıkarken mama verecekseniz bunu alın demişlerdi çok şükür mama vermemize gerek kalmadı. demek bi kutu mama 6 gün gidiyor golden goat verilse aynen dediğin gibi olacak maaaşı mamaya bağlayacağız desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…