rahatsızlığından olabilir ama üzülme, geri gelir.
sütüm gitti diye dert edeip kafana takarsan daha da çok azalır.
en çok süte ihtiyacı olan bebeklerden benimki; durumunu biliyorsunuz.
ama benim baştan beri sütüm çok azdı, bebek emsin artar dediler gene aynı, gene aynı.
günde en fazla geldiği 120-150 cc falan. ancak iki tam öğün yani. kalan 6 öğün mama.
ama elimden geleni yaptım, artmıyor ne yapayım.
az diye oturup üzülmektense varolanı da kaçırmamak için buna da şükür dedim artık.
azalmasında hiç değilse bir süre daha bu kadarcık olsun anne sütü alsın bebeğim diyorum.
üzülme o yüzden sende.
hiç değilse varolan sütünü korumak için..yerimseniben
Merhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...
bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi
ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....
Merhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...
bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....
slm kızlar
bende süt gelmedi diye aptamil aldım 40tl
sonrada sütüm geldi mamada elimde kaldı
okadar para verdik arada versemmi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
Ahh esmer cnm
haklısın takmamalıyım
allaha sukur esım Çok ıyı bır ınsan her zaman destekcım
yasadıgımız okadar kotu sey varkı
ınan bunlar devede kulak
esıme dugunde cop takmadılr
eŞİm bosver umursama dugunde bısey yapmayan sımdı hıc yapmaz dıyor
ayrıca surda 1 ay oncesıne kadar kayınpeder hergun para ve kıa ıstıyordu dusun
1 seferınde kı 2 ay once kumbaraya 1tl 1tl bırıktırdıgım 200tlyı kayınpeder aldı
hakkımı asla helal etmem kın tutmam ama unutmam da
dıyeceksın belkı 200tl onemlımı,eŞİm 650tl maas alıyor sen dusun
ama Çok sukur esımle mutluyuz huzurluyuz yetrkı rahat bıraksınlar
ayrıca senınkılerde benımkınden hıcc farkı yokmuss
bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....
cok haklısın canım bınlerce kez sukredıyorum zaten ama ne yapmam gerekır daha baska onun ıcın cebellesıyorum suan..
mayalı yıyecekler yesıllık bol su hosaf ne bulursam yıyoru tahın helvası..
cok sukurler olsun bunları bıze verdıgı ıcın Allah'ıma bınlerce sukurler olsun..
Allah olmayana versın hep dua edıyorum yalnız olan annelerımıze saglık versın..
ben cok ıyı anladım bunun degerını..
merhaba anneler
ne tatlı bir muhabbet var burada
ucundan ben de tutayım muhabbetin diyorum ama
konular bana çok uzak
ama baya bilgilendim süt gaz göbek dikiş
demek 1 hafta 10 gün sonra bunları konuşcam bende
inşalllahhhhh
bende aynısını düşünüyorum iki kere verdik sadece annem sütün gelmez mama verirsen diyo dahada vermedik ama boşa gitmesin diye versekmi diye ben de çok düşündüm hala bile düşünüyorum :uhm:
sütünün gelmemesi normal canım arkadaşım demek sende aldın bebişini kucağına Allahın izniyle herşey yoluna girecek zamanla iyi düşün iyi olsun Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?