2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
bende süt gelmedi diye aptamil aldım 40tl
sonrada sütüm geldi mamada elimde kaldı
okadar para verdik arada versemmi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

Ahh esmer cnm
haklısın takmamalıyım
allaha sukur esım Çok ıyı bır ınsan her zaman destekcım
yasadıgımız okadar kotu sey varkı
ınan bunlar devede kulak
esıme dugunde cop takmadılr
eŞım bosver umursama dugunde bısey yapmayan sımdı hıc yapmaz dıyor
ayrıca surda 1 ay oncesıne kadar kayınpeder hergun para ve kıa ıstıyordu dusun
1 seferınde kı 2 ay once kumbaraya 1tl 1tl bırıktırdıgım 200tlyı kayınpeder aldı
hakkımı asla helal etmem kın tutmam ama unutmam da
dıyeceksın belkı 200tl onemlımı,eŞım 650tl maas alıyor sen dusun
ama Çok sukur esımle mutluyuz huzurluyuz yetrkı rahat bıraksınlar

ayrıca senınkılerde benımkınden hıcc farkı yokmuss

Merhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...

bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....

bize hastanede prematilden sonra bebelac bebek sütü başlamışlardı.
bende neden milupa değil de bebelac diye sorduğumda milupanın biraz daha yağlı olduğunu ve benim bebeğimin sindirmesinin daha zor olabileceğini söylemişlerdi.
içindeki besin değeri ve vitamin açısından fark yok, istersen 3 aylık olunca milupa al dene demişlerdi.
ama ben şimdilik memnunum bebelac'tan, böyle devam ederim sanırım..

cok haklısın canım bınlerce kez sukredıyorum zaten ama ne yapmam gerekır daha baska onun ıcın cebellesıyorum suan..
mayalı yıyecekler yesıllık bol su hosaf ne bulursam yıyoru tahın helvası..
cok sukurler olsun bunları bıze verdıgı ıcın Allah'ıma bınlerce sukurler olsun..
Allah olmayana versın hep dua edıyorum yalnız olan annelerımıze saglık versın..
ben cok ıyı anladım bunun degerını..

merhaba anneler
ne tatlı bir muhabbet var burada
ucundan ben de tutayım muhabbetin diyorum ama
konular bana çok uzak
ama baya bilgilendim süt gaz göbek dikiş
demek 1 hafta 10 gün sonra bunları konuşcam bende
inşalllahhhhh

rapunzel geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir an önce oğlun küvözden çıkar evinize getiirirsiniz

canım masllah begıne de sanada..
en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsallah canım benım
dualarım sızınle kokla tatlı oglusunu benım ıcın..

Rapunzel
cok gecmıs olsun cnm
allah yardımcınız olsun sen ve melegının
bak sakın stress yapmaa
sutun hepten gıtmesın

Özgeakkoyun cnm
kusura bakma oglum gece cok agladı
laptopun basına geldıgımde sen gıtmıstın

nasılsın

canım çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
dualarım seninle geçmiş olsun

slm kızlar
bende süt gelmedi diye aptamil aldım 40tl
sonrada sütüm geldi mamada elimde kaldı
okadar para verdik arada versemmi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

bende aynısını düşünüyorum iki kere verdik sadece annem sütün gelmez mama verirsen diyo dahada vermedik ama boşa gitmesin diye versekmi diye ben de çok düşündüm hala bile düşünüyorum :uhm:

merhabalar, nasıllarsınız teyzoşlar.
bugün yoktuk, ancak gelebildik yanınıza Begüm ile.
ne var ne yok :) kimler doğurdu bakem?

boşver askitom gerçekten.
çeneni yorduğunla, kendini kinlendirdiğinle kalırsın

gözün aydın rapunzel.
üzülme bebişler çok güçlü oluyor. çok iyi anlıyorum seni ama 1 hafta çabuk geçer emin ol.
hem sütünü bol bol sağ götür, hem de gittiğinde bebeğinin yanında dur, elini falan tut kuvözden.
ben saatlerce eli elimde başında otururdum kuvözün. eli olmazsa ayağına dokunurdum.
düzelecek merak etme..

en çok su ve yeşillik süt yapıyor; diğerleri daha çok kalitesini arttırıyormuş.
hemşireler bize inekleri örnek alın derlerdi hastanede. bütün gün otlayıp su içiyorlar; sizde öyle yapın diyorlardı. :roflol:

şimdiden pratik yapıyorsun sende işte.
hazırlıksız yakalanmayacaksın.
yerimseniben

bende aynısını düşünüyorum iki kere verdik sadece annem sütün gelmez mama verirsen diyo dahada vermedik ama boşa gitmesin diye versekmi diye ben de çok düşündüm hala bile düşünüyorum :uhm:

4 hafta içinde kullanılmazsa atılacak biliyosun dimimafoldumben

sütünün gelmemesi normal canım arkadaşım demek sende aldın bebişini kucağına Allahın izniyle herşey yoluna girecek zamanla iyi düşün iyi olsun Allah yardımcınız olsun

rapunzel geçmiş olsun
ALLAH acil şifalar versin
inşllh kısa sürede mis kokulunla doya doya kucaklaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…