4 hafta içinde kullanılmazsa atılacak biliyosun dimimafoldumben
4 hafta içinde kullanılmazsa atılacak biliyosun dimimafoldumben
analı babalı büyüsün öncelikleMerhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...
bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....
tebrik ederim canım analı babalı büyüsünslm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bir fındık kurdu,doğum için gün sayan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...
biz horon tepiyoruz tavsiye ederim :roflol:kızlar gaz mesaimiz başlayınca ben kendi kendime az kaldı geçecek birazdan uyur ben de yatarım diyorum arada şarkı söylüyorum kafayı mı yiyorum acaba laelaelaelaelae
gaz nası oluyo aklım almıyo cok dikkatli yiyorum gaz yapıcak herseyden uzak duruyorumya julicim geçmişe birazbaktımda senin kızda uyumuyomuş benim veletde malesef uyumıyanlardan annem sütün gazlı ondan kıvranıyo uyumuyo diye anlamadığım bu sütü gündüzde aynı memeden emiyo ozaman nasıl uyuyobilmiyorum
kendi tırnak makasıyla ne münasebet yaakayınbabamın çapa gibi bi tırnak makası var demin benden istedi tırnağını kesecekti dışarya çıktım nur etinden et kopmuş gibi ağlıyor
kayınbabam nurun tırnağını keseyim yüzünü çizmesin derken etini de sıkıştırmış makasa baş parmağının tırnağının ucundaki et mosmor olmuş azcık da kanamış
ayy ciğerim yandı yaa..
iyice bizi sebek ettiler delikafaduldenjülicim valla bende aynı dertten muzdaribim
İlk başta geceleri zorla uyandırıyodum emince geri uyuyodu
daha sonra gece uyanmaları başladı 2 3 saatte bir yine emiyodu az sallayınca uyuyodu
ama bi kaç gündür mum gibi dikti bizi geceleri 4e 5e kadar mesaideyiz. emiyo koyuyoz uyanıyo ve artık sallamakta kar etmiyo düşün sırf sallansın diye kraftın dondy almıştık onun en hızlı sallanmasını bile istemiyo ne yapacağımızı şaşırtıyo
şu an ben ayakta sallamayı deniyorum. umarım bundanda sıkılıp geceleri dolaşmak istemez. kafamçokkarıştı
bu arada bana sağlık ocağından bi ialç verdiler sütün kalitesini arttırmak için.
sağlık bakanlığının ücretsiz dağıttığ bir ilaç. eczanelerde satılmıyor ve sadece sağlık ocakları dağıtıyormuş. adını unuttum ama eve gidince bakarım.
sağlık ocağına giden arkadaşlar; size de verildi mi böyle birşey?
bir de aranızda mama takviyesi yapan var mı?
ben mama verdiğim için demir damlasına ve elevit'e gerek yok dediler. sadece multitaps damla veriyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
yalel, askitom_85, ecrin1001, KK Pro Üyeessmeralda, haziran20, KK Pro ÜyeJJuLiEtt+, kibelesr+, loreena85, ozgeakkoyun, ozgee06, rapunzel, tutku2012, YAVRUCUKLARIM, zambakkiz
vay vay vay.. herkesler burdaymış.. kırkbir kere maşallah :)
çoktandır doğuranlar gelmediği için, canımız sıkılıyorsu valla :)
nasıllarsınız kızlar?
o acılmadan kalırsa 2011 e kadar kullanılabilir
aptamil benim aldıgım digerlerini bilmiyorum ama
üzerinde acılmış kutuları 4 hafta içerisinde tüketiniz yazıyor
naber kızlar
biraz sonra doktora gidicem
aha sıfatımda yazmış pro üye diye :roflol::roflol:
iyiyiz canım çalışıyom dakika sayıyorum.
13 dakika sonra paydos oğluma gideceğim. :Saruboceq:
emziren anneler için Stil Tea rezene çayı alıcaktım bugün
ana, 15 milyon, küçücük şey
siz aldınız mı, içiyo musunuz?
biz iyiyiz yalel sen nasılsın bakalım.ayrisi emziiryordum şimdi uyudu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?