inşallah canım çok sağolrapunzel geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir an önce oğlun küvözden çıkar evinize getiirirsiniz
inşallah canım doya doyaa koklıycam inşallah...canım masllah begıne de sanada..
en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsallah canım benım
dualarım sızınle kokla tatlı oglusunu benım ıcın..
sağol canım yapmamaya çalışıyorum desemde pek mümkün olmuyorRapunzel
cok gecmıs olsun cnm
allah yardımcınız olsun sen ve melegının
bak sakın stress yapmaa
sutun hepten gıtmesın
Sağol canımrapunzel çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle..
çok sağol canımcanım çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
dualarım seninle geçmiş olsun
inanırmısın canım hep sen geldin aklıma ama beni maalesef almıyorlar yoğun bakım odasına sadecxe 1 kere girebildimgözün aydın rapunzel.
üzülme bebişler çok güçlü oluyor. çok iyi anlıyorum seni ama 1 hafta çabuk geçer emin ol.
hem sütünü bol bol sağ götür, hem de gittiğinde bebeğinin yanında dur, elini falan tut kuvözden.
ben saatlerce eli elimde başında otururdum kuvözün. eli olmazsa ayağına dokunurdum.
düzelecek merak etme..
sağol canım duaların iyi dileklerin için.....sütünün gelmemesi normal canım arkadaşım demek sende aldın bebişini kucağına Allahın izniyle herşey yoluna girecek zamanla iyi düşün iyi olsun Allah yardımcınız olsun
Yalel cnm
Ömerımı emzırıyorum sen nasılsın
eveeett ben kaçar, 1,5 saat sürüyor zaten yolum.
bi an gidem oğluma da kussun gene üstüme.. :roflol:
öptüm herkesii...zemuszemus
Yalel anlıyorum cnm da
sakın ol lutfen
bebısının buymeye ıht var henuz
bn 40+5te dogurdum
yavrum kka yapmaya baslamıs ıcımde
2 kere de kordon boyanmıs yavrumu7n boynuna
allahım onu bıze bagısladıı
dusundukce kotu oluyorum
begÜm kızımız saglıkla gelsİn İnŞ
yalel sabırsızlanman çok normal evet onu kucagına aldıgında sanki yıllardır anneymişsin gibi oluyor insana degişik bir güç geliyor..sabret az kaldı seninde begümle maceralarını dinlicez daha canım benim:))
sağol canım inşallah inşallahrapunzel geçmiş olsun
ALLAH acil şifalar versin
inşllh kısa sürede mis kokulunla doya doya kucaklaşırsın
sağol canım aklına öyle şeyler getirme inşallah sağlıkla alacaksın kucağına kızınımehlikasu doğum mu yapmış.. hayırlı uğurlu olsun.
güle güle büyütsün inşallah kuzusunu...
rapunzel, çok üzüldüm arkadaşım. umuyorum yavrun en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
eminim çok üzgünsün, ama kendini bırakma sakın. güçlü olmak zorundasın sen.
ben de çok korkuyorum bu bahsettiğin durumdan. ben hastalanmadım ama, yakınımda bronşit vakası yaşadık.. umuyorum bi sorunla karşılaşmayız biz de.
amin canım çok sağolanalı babalı büyüsün öncelikle
cok gecmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım amin inşllahrapunzel çok geçmiş olsun
Acil şifalar versin Allahım
rapunzel bebeğine sağsalim kavuşmana çok sevindim alalh analı babalı büyütsün..seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimde iki gün kaldı küvezde ağlamaktan helak olmuştum hastanede yanıbaşında olduğum halde ama geçiyor gidiyor merak etme bebeğin çok iyi olucak burayada güzel güzel fotolar koyucaksınız..dualarımız sizinle.moralini yüksek tutki sütünü paylaşabil bebeğinlea.s.a.s.
inşallah tedavi çabucak olurda kavuşurum sütümde gelmiyor ki tammehlikasu ve rapunzel hayirli olsun dogum yapmişssiniz.Allah analı babali saglıkla buyutmeyi nasip etsin
rapunzel
benim oglumda cigerlri tam gelişemedigi icin 1 hafta kuvözde kaldi.hic merak etme gececek.sen sadeec sutunu pompla duzenli.
su saat bebeklerin uyku saati anlaşilan anneler burda hep
benim ıkıncan da zar zor uyudu yine.
kızlar siz nasıl emziriyorsunuz yani kac saatte bir kac dakika ve tek gogusten mı?
canım benim.. ohhh çeksin yavruşum benim cok cok cok....
ben de iyiyim. artık sabrım tükeniyor sanırım, sinirlerim çok bozuk.
benimkiler hep dısarda :roflol:
saati dakikası yok
hep orda durcak keyif yapcak bayanssulusmile
nası düzelcek bilmiyom
doktora sorucam her istediğinde verim mi die
o zamana kadar veriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?