2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sevcan hogeldın ıyı haberlerle gel

bn almadım
o parayla neler alırım ogluma

rapunzel geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir an önce oğlun küvözden çıkar evinize getiirirsiniz
inşallah canım çok sağol
canım masllah begıne de sanada..
en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsallah canım benım
dualarım sızınle kokla tatlı oglusunu benım ıcın..
inşallah canım doya doyaa koklıycam inşallah...

Rapunzel
cok gecmıs olsun cnm
allah yardımcınız olsun sen ve melegının
bak sakın stress yapmaa
sutun hepten gıtmesın
sağol canım yapmamaya çalışıyorum desemde pek mümkün olmuyor
rapunzel çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle..
Sağol canım
canım çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
dualarım seninle geçmiş olsun
çok sağol canım
inanırmısın canım hep sen geldin aklıma ama beni maalesef almıyorlar yoğun bakım odasına sadecxe 1 kere girebildim
sütünün gelmemesi normal canım arkadaşım demek sende aldın bebişini kucağına Allahın izniyle herşey yoluna girecek zamanla iyi düşün iyi olsun Allah yardımcınız olsun
sağol canım duaların iyi dileklerin için.....

eveeett ben kaçar, 1,5 saat sürüyor zaten yolum.
bi an gidem oğluma da kussun gene üstüme.. :roflol:

öptüm herkesii...
zemuszemus

mehlikasu ve rapunzel hayirli olsun dogum yapmişssiniz.Allah analı babali saglıkla buyutmeyi nasip etsin
rapunzel
benim oglumda cigerlri tam gelişemedigi icin 1 hafta kuvözde kaldi.hic merak etme gececek.sen sadeec sutunu pompla duzenli.

Yalel anlıyorum cnm da
sakın ol lutfen
bebısının buymeye ıht var henuz
bn 40+5te dogurdum
yavrum kka yapmaya baslamıs ıcımde
2 kere de kordon boyanmıs yavrumu7n boynuna

allahım onu bıze bagısladıı
dusundukce kotu oluyorum
begÜm kızımız saglıkla gelsın ınŞ

yalel sabırsızlanman çok normal evet onu kucagına aldıgında sanki yıllardır anneymişsin gibi oluyor insana degişik bir güç geliyor..sabret az kaldı seninde begümle maceralarını dinlicez daha canım benim:))

evet, ben de zaten düşünüyorum.. henüz çok minik kızım benim, az daha içerde büyümeye ihtiyacı var. içiçe de mutluyuz aslında...
ama sabrım tükenmeye başladı.
bakıyorum, muhabbet çok değişti burda, bi ben kaldım sanırım doğuramamış olan, bir poseidon, bir de sevcan heralde... başka var mı doğum yapmamış kimse :)

neyse 18 günümüz kaldı bakalım.. ne olacak bilemiyorum.
son dekorasyon fotolarımızı çektim ama bilgisayara aktaramadım, eşim gelince göstericem size de... :)

rapunzel geçmiş olsun
ALLAH acil şifalar versin
inşllh kısa sürede mis kokulunla doya doya kucaklaşırsın
sağol canım inşallah inşallah

sağol canım aklına öyle şeyler getirme inşallah sağlıkla alacaksın kucağına kızını
analı babalı büyüsün öncelikle
cok gecmiş olsun canım
amin canım çok sağol

rapunzel çok geçmiş olsun
Acil şifalar versin Allahım
çok teşekkür ederim canım amin inşllah

sağol canım gerçekten zor bi durum bana sorduklarında bebişimi tutamıyorum kendimi Allahım inşallah çabucak iyileşir trek dileğim bu..

inşallah tedavi çabucak olurda kavuşurum sütümde gelmiyor ki tam ((

su saat bebeklerin uyku saati anlaşilan anneler burda hep

benim ıkıncan da zar zor uyudu yine.
kızlar siz nasıl emziriyorsunuz yani kac saatte bir kac dakika ve tek gogusten mı?

buarada kızlar son 12 kısı de dogursun
2010 ocak bebeklerı tamam dıye topıc acalımm

selam kızlar nasılsınız napıyosunuz bende hala doğuramadım ve sabırsızlanıyorum artık bugün günüm bitti doktora gittik herşey normalmiş bekle dedi dr benim gibi olan varmı?

su saat bebeklerin uyku saati anlaşilan anneler burda hep

benim ıkıncan da zar zor uyudu yine.
kızlar siz nasıl emziriyorsunuz yani kac saatte bir kac dakika ve tek gogusten mı?

benimkiler hep dısarda :roflol:
saati dakikası yok
hep orda durcak keyif yapcak bayanssulusmile
nası düzelcek bilmiyom
doktora sorucam her istediğinde verim mi die
o zamana kadar veriyom

canım benim.. ohhh çeksin yavruşum benim cok cok cok....
ben de iyiyim. artık sabrım tükeniyor sanırım, sinirlerim çok bozuk.

canim ne guzel işte icinde buyuyor.o kadar fark ediyor ki erken dogan.benimkinin ilk fotolarina bakiyorumda.gununde dogan bebekle aralarinda ne kadar fark var ki benimkide cok kucuk dogmadi.sıkılınca boyle dusun.işin kolaylaşacak))

çok üzülüyorum

bide herkes arıyor olmadımı hala diye bu durumda beni çok bunaltıyor

benimkiler hep dısarda :roflol:
saati dakikası yok
hep orda durcak keyif yapcak bayanssulusmile
nası düzelcek bilmiyom
doktora sorucam her istediğinde verim mi die
o zamana kadar veriyom

bir gorus bebek ne zman isterse ver diyor
ama benim doktor verme dedi.ama tutamiyorum ki
birde gogusunuzu bosaltin yani biraz ondan biraz bundan olmuyor.yagli doyuran sut en son geliyormnus.

sivribiber bende senin gibiydim artık tele bakmak istemiyordum hala dogurmadınmı sen diyolardı.42 haftada dogurdum sonunda:))sende merak etme o zamanını bilir..
ögretmenim 2 -2,5 saatte emzirmeye çalılıyorum 10 15 dk gögüsümde tutuyorum ama bazen uykusu oluyor 5 dk emiyor uyuyor.sırayla veriyoru gögüsümü hep aynı gögüsü vermemeye dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…