2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sıvrı hosgeldın
uzulme daha yenı gunun bıtmıs
bn 40+2 ıken drum bekle acılman yok
haftasonu dogurutsun dedı ve gercekten de 40+5te yanı pazar gunu oglen suyum geldı ve dogurdum
bozma moralını
bızı de cok arayan ouyordu helekı eşimi

neyın olcak kız mı erkek mı?

julı nasılsın
melısa nasıl

özledım kız seni
ve gece muhabbetlerımızı

evet çok sinirlerim bozuluyor sanki doğurmak istemiyormuşum gibi

oğlum olcak inşallah...şu an son adet tarihime göre muhtemel doğum tarihi bugün

bugün herşey iyi dedi ama insanlar beni panikletiyor...

alttan baktılar hiç açılma yok dedi

buarada kızlar son 12 kısı de dogursun
2010 ocak bebeklerı tamam dıye topıc acalımm

12 kişi mi kalmışız :)
ii bari varmış epeyce doğuramayan :)

selam kızlar nasılsınız napıyosunuz bende hala doğuramadım ve sabırsızlanıyorum artık bugün günüm bitti doktora gittik herşey normalmiş bekle dedi dr benim gibi olan varmı?

ay valla allah sabur versin sivri.. çok zor eminim.
ben tükendim beklerken.. daha da 18 günümüz var aslında. kızımın da keyfi yerinde, bekliyoruz bakalım.

canim ne guzel işte icinde buyuyor.o kadar fark ediyor ki erken dogan.benimkinin ilk fotolarina bakiyorumda.gununde dogan bebekle aralarinda ne kadar fark var ki benimkide cok kucuk dogmadi.sıkılınca boyle dusun.işin kolaylaşacak))

:) ben de öyle düşünüyorum zaten. aman diyorum kendi kendime, bir gün daha kalsa faydalıdır ... içerde geçireceği her gün bebeğime faydalı olcak diyip diyip bekliyorum bakalım.
arada bi ağlama krizim tutuyor, gelip geçiyor... öööle velhasıl.

çok üzülüyorum

bide herkes arıyor olmadımı hala diye bu durumda beni çok bunaltıyor

heh bi de bu var işte.. off offf

Kızlar, bebekleriniz için kilo-boy topiğinizde bir çizelge hazırladım. Bebeklerinizin gelişimini ay ay takip etmesi daha kolay olur diye. Doğum yapmış olan 2010 ocak anneleri bebek adı, doğum tarihi, doğum kilosu-boyu ve varsa ilk ay sonu kilosu-boyunu ilgili topiğe yazabilirlerse çizelgeye ekleyeceğim. Doğum yapmamış ocak annelerini de doğum yaptıktan sonra çizelgeye ekleriz hemen. Sevgiler...

su saat bebeklerin uyku saati anlaşilan anneler burda hep

benim ıkıncan da zar zor uyudu yine.
kızlar siz nasıl emziriyorsunuz yani kac saatte bir kac dakika ve tek gogusten mı?

öğretmenim süpersin ıkıncan ha ay çok güldüm ya
valla istedikçe emziriyorum ben zaten uyanık olduğu nerdeyse her saniye istiyo memiş olan sütü çekiyo daha sonra emzik niyetine kullanıyo benim oburcan
hele geceleri uyumadığı zaman çok zor oluyo memişlerin haşatı çıkıyo

kıslar gerçekten de bu memiş meselesini napcaz ya
banyodan sonra yumuşak havluyu kullandığım halde memişler çok acıyo ah şu göğüs pedleri olmasa halim harap zaten tecrübeli yada bu konuda bilgisi olan varmı ne zaman bitecek bu eziyet bugün 21 günümüz

ben artık her istediğinde vermiyorum. dr 2,5-3 saatten önce verme dedi ona göre emip doymayı öğrensin hem de anne sütü midede 3 saat kalır daha sık verirsen sen nasıl sürekli yemek yediğinde miden rahatsız olursa onun da aynı şekilde rahatsız olur hem de çok gaz yapar sürekli emzirmek dedi.

teşekkür ederiiizzz...
ben henüz doğurmadım, doğurunca ekleriz :)

sorma yalel sorma

beklemek zor artık gelsinler dimi?

valla gelsin yavaş yavaş..

yalel
sıvrıbıber de var
13 oldu

hehe süper :) ama sivriye az kalmış, o yakında doğuranlar arasına katılır nasipse inşallah :)

su saat bebeklerin uyku saati anlaşilan anneler burda hep

benim ıkıncan da zar zor uyudu yine.
kızlar siz nasıl emziriyorsunuz yani kac saatte bir kac dakika ve tek gogusten mı?

öğretmenim bizim bebişlerin herşeyi aynı sanırım senle sat ımız doğum tarihleri doğum kiloları..nasıl bebişin,gaz problemi dışında..
valla ben ne zaman isterse meme veriyorum emzik falanda vermedim hiç bu halimiz daha ne kadar sürer bilmiyorum..

kızlar ben kaçtım. çok acıktım, babacık da geldi, annem de sofrayı hazırlamış... yiyip gelelim biz.

kızlar ya doğum sonrası kilolar ne durumda?

canım ben 17 kilo ile bitirmiştim. 12 kilosu gitti. ama o 5 kilo takıldı kaldı. hele o sezercik göbeği yok mu? neyse o da gidecek inş
canım tebrikler. Allah analı babalı büyütsün. Sağ salim geldi ya boşver.

ya bu süt işini ne yapacağız. benimide yetmiyor ve maalesef mama takviyesi yapıyoruz çok ama çok üzülerek.

ay aynı biizmki de öyle. ilk dr kontrolümüzde dr umuz altını açar açmazz cııırttt ve şırrrrr yaparak adamın pantalonunu mahvettik.:lepi:

selam kızlar nasılsınız napıyosunuz bende hala doğuramadım ve sabırsızlanıyorum artık bugün günüm bitti doktora gittik herşey normalmiş bekle dedi dr benim gibi olan varmı?

sivri teyzesiii nasılsın ? hayırlısı olsun inş bizi habersiz bırakma. sağlıkla al inş kucağına.

ay canim cok cekmissin ama cok sukur kucagina almissin kizini tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
yapsin annsei daha cok kucuk o yaramazlik yapacak biraz opuyorum mis kokulu kizini da seni de canim
cok tebrik ederim canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah bir an once de iyilesir insallah oglusun sen yeterki guclu ol hemencecik gececek bu donem ve oglun cikacak hastaneden sonra unutup gideceksin bu zor gunelri oglusun eve gelince sonra baslayacak yaramazliklari dualrimiz seninle ve oglusunla canim
37+3 olduk biz.. ne zaman doğurucam ben ya?

40+0 da en son doguran sen olacaksin yalelcim yerimseniben hayatim bekle biraz daha

dogmasin dogmasin dedin aylarca ben 28 haftalik dogdum bana benzemesin dedin kizin da uslu cikti iste canim daha ne istiyorusn az kaldi biraz daha sabir begumcugun rahati yerinde demek canim cikmak istemiyor anensi icinde biraz daha buytsun onu sen ye ic yat hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…