maşallah canımcım, 3 haftada mı? çok maşallah vallahi..
darısı başımıza...
ayyy ne ne yemek yapıcam ben..kahvaltıyla duruyorum..
toplam 11 kilo almıştımm doğumda 3 kilo gitmişti...bu hafta başında da hepsi gitti çok şükür...dün olmayan kotumdan birini giyebildim sonunda...
biraz sıksa da çok mutlu oldum...
umarım eskisi gibi rahat rahat giyebilirim...
bnm doktorum dikiş yapmadı yapıştırma yaptı en son katı bu yüzden iz de olmadı...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
şöyle girip bi bakayım dedim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
şöyle girip bi bakayım dedim
selam, iyi akşamlar... nasılsın?
iyi aksamlarr sevcan ne yapalım karnımız burnumuzda beklıyoruz bızde:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee öyle vallaboshayallersmile
bakalım sıra kime geldi acaba
senin doğumun nasıl olcaktı canım
belli mi tarih falan
yoksa normal doğummu olcak
valla sıra kımde bılmıyorum sevcangöksel bile dogum yapmıs daha gunu coktu sanırım onun benım dogumum normal gorunuyor gunu bellı olsa sezeryan olsa gun sayarım ama boyle belırsız olunca ınsan cok sabırsız oluyor bırde doktor bana gecen haftadan basladı artık dogurursun dıye psıkolojımı bozdu adam sabırsızım ondan hayırlısı olsunyerimseniben
yalel ayva kompostosu falan iç belki gelir ama sezeryanda hemen gelmiyor 3 4 gun beklemek gerekiyor.
ayça doktorum banada estetik dikiş dedi acaba yapıştırmamı yani iz olmıcakmı acaba?
evet dogru tickerim..herkes kız erken gelır erken gelır dedıler bız dört gözle beklemeye gırdık foktorda dogar buhafta dedı ıyıce heves yaptık ama benım kızın gelecegı yok yerı rahat galıba aslında vaktımızde var bızım daha ama doktor bey yuzunden stres yaptık bızde hayırlısı sag saglım gelsınde onemlı olan o aslında
evet canım geç olsunda güç olmasın
sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah:Saruboceq:
amin inşallahh senın erkekti sanırım bebişin
iyiyim canım sen nasılsın?
belirlenmiş galiba sezeryan tarihin
hadi bakalım hayırlısı olsun
yalel ayva kompostosu falan iç belki gelir ama sezeryanda hemen gelmiyor 3 4 gun beklemek gerekiyor.
ayça doktorum banada estetik dikiş dedi acaba yapıştırmamı yani iz olmıcakmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?