2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canımcım, 3 haftada mı? çok maşallah vallahi..
darısı başımıza...

toplam 11 kilo almıştımm doğumda 3 kilo gitmişti...bu hafta başında da hepsi gitti çok şükür...dün olmayan kotumdan birini giyebildim sonunda...
biraz sıksa da çok mutlu oldum...
umarım eskisi gibi rahat rahat giyebilirim...
bnm doktorum dikiş yapmadı yapıştırma yaptı en son katı bu yüzden iz de olmadı...

ayyy ne ne yemek yapıcam ben..kahvaltıyla duruyorum..

yemezsen süt olmaz annesi..

hee moda bu heralde :)
bizimki de öyle bişiler yapçakmış bakalım...

sezaryenden sonra, sütü hemen gelen var mı kızlar?
bu işin bi sırrı varsa, söyleyin noluuurrrr...
çok gecikmeden süt gelmesi için napmak lazımmış?

iyi aksamlarr sevcan ne yapalım karnımız burnumuzda beklıyoruz bızde:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee öyle vallaboshayallersmile
bakalım sıra kime geldi acaba
senin doğumun nasıl olcaktı canım
belli mi tarih falan
yoksa normal doğummu olcak

yalel ayva kompostosu falan iç belki gelir ama sezeryanda hemen gelmiyor 3 4 gun beklemek gerekiyor.
ayça doktorum banada estetik dikiş dedi acaba yapıştırmamı yani iz olmıcakmı acaba?

hee öyle vallaboshayallersmile
bakalım sıra kime geldi acaba
senin doğumun nasıl olcaktı canım
belli mi tarih falan
yoksa normal doğummu olcak

valla sıra kımde bılmıyorum sevcangöksel bile dogum yapmıs daha gunu coktu sanırım onun benım dogumum normal gorunuyor gunu bellı olsa sezeryan olsa gun sayarım ama boyle belırsız olunca ınsan cok sabırsız oluyor bırde doktor bana gecen haftadan basladı artık dogurursun dıye psıkolojımı bozdu adam sabırsızım ondan hayırlısı olsunyerimseniben

benimde öyle canım
normal doğum görünüyor
benim doktorumda 15-20 ocak arası muhtemelen bebek gelir dedi
beni haliyle stres bastı eyvahedigeldismile
senin tickerin doğru değilmi
benim 5 gün sonra 40 haftam bitiyorbilmiyorumkismile

yalel ayva kompostosu falan iç belki gelir ama sezeryanda hemen gelmiyor 3 4 gun beklemek gerekiyor.
ayça doktorum banada estetik dikiş dedi acaba yapıştırmamı yani iz olmıcakmı acaba?

valla cnm olabilir...ben korkumdan bakamıyordum aynaya sırf görmemek için..ilk defa bu hafta baktım o da banyo yaparken..zemuszemus

evet dogru tickerim..herkes kız erken gelır erken gelır dedıler bız dört gözle beklemeye gırdık foktorda dogar buhafta dedı ıyıce heves yaptık ama benım kızın gelecegı yok yerı rahat galıba aslında vaktımızde var bızım daha ama doktor bey yuzunden stres yaptık bızde hayırlısı sag saglım gelsınde onemlı olan o aslında

evet canım geç olsunda güç olmasın
sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah:Saruboceq:

iyiyim canım sen nasılsın?
belirlenmiş galiba sezeryan tarihin
hadi bakalım hayırlısı olsun

valla belirlendi sevcan :)
haftaya cuma, saat 10:00 gibi doğacak nasipse Begüm.

ben komposta bilmemne içemiyorumki.. şeker malum ecrin.
bugünlerde şu kordon dolanması meselesinden ötürü, hepten strese girdim.. şekerim tavanlarda gezinir hale geldi.. düşüremiyorum.

eczanelerde süt veren anneler için çaylar var ya... onlar fayda eder mi acaba?

yalel o çaylardan alıp içebilirsin süt artırıcı humana vs de varmış al istersen..kompostoyu sadece kabul tarçın koyup kaynatsan şekerini çıkarmaz ozaman olmazmı şeker koyma onunla tatlandır yada karanfille.

kıslar ben kaçıyorum.... zaten sizler de yoksunuz...
canım sıkıldı.. zaten içim daralmış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…