yalel o çaylardan alıp içebilirsin süt artırıcı humana vs de varmış al istersen..kompostoyu sadece kabul tarçın koyup kaynatsan şekerini çıkarmaz ozaman olmazmı şeker koyma onunla tatlandır yada karanfille.
biliyorsun 12 ocakta son randevumuz vardı ve açılma yumuşama hiç olmadığı için sezeryana karar verdik 13 ocak sabahı 5 te cümbür cemaat gittik hast.hmen beni hazırladılar saat 5:30 da ameliyathsnedeydim dr.um geldiğinde benim spinal yapılmıştı hemen başladı zaten o kadar çabuk olduki anlamadım 06:05 te demirim hayatımın aşkı çıktı tembel oğlumu zorla ağlattılar sonra bana gösterdiler öptüm kokladım hemşire giydirmek aşılaını yapmak için yukarı çıkardı sonra benim dikim işlemleri başladı:)))ameliyat ekibi çok iyiydi sürekli benimle konuşup bilgi verdiler.herşey iyi giderken birdenn midem nasıl bulandı aneztezinin etkisinden mi bilmem öğüremiyorum bile ama fena bulanıyor meğer o sırada karın zarını dikiyormuş ondanmış neyse kısa sürdü saat 06:18 de bende artık odamdaydım çok şükür çok iyi geçti ameliyatım sonrasında biraz ağrım oldu ama iğnelerle haalleettik.ama kim ne derse desin normal doğum gibisi yok bence bugün daha iyiyim ama hiçbi işimi kendim yapamıyorum daha demirin altını bile tam anlamıyla değiştiremedim ama oğlumu sağ salim kucağıma aldım ya çektiğim acı sıkıntı umrumda bile değil
şimdi kime ne anlatsan boş o an kucağına aldığın kokusunu aldığın ilk an varya ömre bedel inan
Kizlar biz geldik nasilsiniz?
kadus sarılığı nasıl anladın sanki benim kızımda sarı gibi yüzü
slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum size 4 ocak p.tesi günü öğlen doğum yaptım Allahın izniyle oğlumuzu kucağımıza aldık aslında normalde bugün yarın doğması gerekiyordu sezeryan planına göre de 8 ocakta doğacaktı kalp atışları zayıflayınca acil ameliyata alındım çok şükür sağlıcakla geldi batuhanımız bende mamaya çok karşıydım ama 15 günü doldurmamamıza rağmen drun önerisiyle mama takviyesine başladık çünkü zayıf doğdu 2510 kg süt yetmiyormuş çocuk aç kalıyormuş neyse fırsat bulursam yine gelirim hoşçakalın
hante merhaba canım ben bir sürü ilaç kullandım ama inanrmısınhiç faydasını göremedim en son karbonatlı su ilaç gb
geldi ve o iyileştirdi bi bardağa karbonat koy ve göğüs ucunu içinde beklet emerkende silem öyle ver hatta süt vermeden batır ver hem ağzı pamukcuk olmuyor hemde göğsüne çok iyi geliyor benim parçlandı kanadı ne çektim o düzeltti
bocuk cnm
nasılsın nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?