2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar
13 ocak carsamba gunu sabah 9:55'te kizim dogdu. 3140 gr. 49 cm.
normal dogum yaptim, hic dikisim yok ve normal dogurmaktan cok memnunum.
gecmise bakamadim, tum dogum yapanlara ve bekleyenlere Allah kolaylik versin.

canım gözün aydın mevlam analı babalı saglıcakla büyütmeyi nasip etsin bahtı acık olsun
ilk dogumunmu hiç dikiş yok demişsin ama merak ettim

coksagol, Allah razi olsun
ilk dogumum, ebe, doktor ve ekip cok iyiydi beni cok cesaretlendirdiler. dikis atmamak icin gayret ettik hep beraber :)

merhaba kizlar

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analıbabalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin kızına
ne güzel hem normal hemde dikişsiz doğum olmuş....

selam kızlar
sevcan göksel arkadaş doığum yapmış haberiniz varmı
allah analı babalı büyütsün inşallaha.s.
darısı biz sıradakilere:Saruboceq:

aaaa sevcandamı doğum yaptıııı erken değilmiydi daha ???
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin inşallah...

kızlar şu topuk kanı olayını soracaktım
hepiniz hastanede yaptırdımı bu testi? bana sağlık ocağından doğumdan sonra 10.günde bize gelin demişlerdi şimdi hastanede de yapmak istiyorlar acaba hastanede yaptırmasakmı?

amin, hepimizin evlatlarina insallah

bu arada cok doguran oldu mu?

benim hastanemde aldılar bugün kontrol vardı sağlık ocağındada aldır dediler haftayagidip aldıracağım.

iyi akşamlar herkese..

canım bizden doğar doğmaz almışlar topuk kanını rutin testini yapmışlar.
sağlık ocağına yaptıklarını söyledim ama olsun bizde yapalım dediler.
iyi dedim yapın iki damla kan değerli mi sizden kaydirigubbakcemile3

bence yaptır hastanede de. sağlık ocağı kendisi de yapar sonra.
hastane bunun için ekstra bir ücret talep ediyor mu ki sizden

bocuk sagol cnm
emiyor suanda

topuk kanını hastanede aldılar

10gun sonrada saglık ocagında alacaklar

merhaba kizlar
Tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin sen cok sansliymisin dikissiz normal dogum artik yok gibi bisey bu devirde iyi ekibe denk gelmissin kizina da massallah

amin, hepimizin evlatlarina insallah

bu arada cok doguran oldu mu?

evet canım bu hafta epey oldu hatırladıklarım meltem-krizalit-womarch-mehlikasu-özge ve BEN başka da vardır muhakkak kaçırdıklarım olmuştur

benim hastanemde aldılar bugün kontrol vardı sağlık ocağındada aldır dediler haftayagidip aldıracağım.

hımmm her ikiside alıyor demek

valla bilmiyorum ki herhalde ücretlidir ama ama ama çok ağlıyolarmışşşşşşş alındığında ((

bocuk sagol cnm
emiyor suanda

topuk kanını hastanede aldılar

10gun sonrada saglık ocagında alacaklar

demek 2 kere şart o zaman... bende hani birinden birine karar vermek lazım diye düşündüm

TEŞEKKÜRLER KIZLAR

jasmin sende geri sayım başlamış hadi hayırlısı olsun
tebrik mesajını ve iyi dileklerini okudum teşekkür ederim canım...

kızlar topuk kanı testi için bebeğin enaz birkaçgün anne sütü emmiş olması gerekiyor
doğar doğmaz yaptırmanın bir anlamı yok bence benim sütüm hemen gelmedi diye topuk kanını hemen almak istemedi ebeler enaz üç dört gün süt emsin ondan sonra gel dediler bizde birkaçgün bekleyip sağlık ocağında yaptırdık.

jasmin sende geri sayım başlamış hadi hayırlısı olsun
tebrik mesajını ve iyi dileklerini okudum teşekkür ederim canım...

rica ederim canim ne demek nasil gidiyor annelik evet bizim de kaldi 7 gun sayilir hayirlisiyla ben de bir kucagima alsam oglusumu sizlerin araniza sizin muhabbetinize katilacagim

benim oğlum hastanede halen.... sütümü sağıp yolladık biraz ama esasen mama ile besleniyor bir ara topuk kanından bahsetmişlerdi ama sonra ses çıkmadı bizde bekliyelim bakalım

rica ederim canim ne demek nasil gidiyor annelik evet bizim de kaldi 7 gun sayilir hayirlisiyla ben de bir kucagima alsam oglusumu sizlerin araniza sizin muhabbetinize katilacagim

ben henüz bişey anlıyamadım Uras hastanede ben evde ona antibiyotik tedavisi uygulanıyor inşallah çabucak iyileşir bende doya doya sarılırım oğluşuma onu emzirmeyi çok istiyorumm

kedı
hayırlı olsun cnm

ne guzel dıkısın yok

benımde normal dogum ama dıkıslerım cook acıyor
tebrık ederım coookkk sevındımm

haklısın, ne diyim :)

sezaryende hemen gelmiyormuş süt.. normal doğumda, sancılarla-kasılmalarla falan uyarılıyormuş süt salgılama hormonları, erkenden geliyormuş..
ama ameliyatta yok tabi öyle bi uyarılma. dolayısıyla, ilk birkaç gün süt yokken, ne vericez peki bebişe?

hayırlısıyla kucağında ya meleğin... çok şükür onu sağ salim veren allaha annesi... güle güle büyütün, analı-babalı olsun hep inşallah...

merhaba kizlar

hayırlı olsun kedi'cim. güle güle sağlkla büyütün inşallah prensesinizi.. hayırlı evlat olsun, analı-babalı olsun hep inşallah.

ben henüz bişey anlıyamadım Uras hastanede ben evde ona antibiyotik tedavisi uygulanıyor inşallah çabucak iyileşir bende doya doya sarılırım oğluşuma onu emzirmeyi çok istiyorumm

canim az sabret hemencecik iyilesip evinzie geleeck insallah oglusun bu arada sen bol bol sut yapma hazirliklarina gir canim bol sut yapacak seyler ye hic de uzulme annesi cok yakinda gelecek oglusun

begumun annesi :) hadi son 6 gunde hep mutlu ol ki kizin da hissetsin daha da buyusun icinde son gunelri keyifli gecsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…