merhaba kizlar
13 ocak carsamba gunu sabah 9:55'te kizim dogdu. 3140 gr. 49 cm.
normal dogum yaptim, hic dikisim yok ve normal dogurmaktan cok memnunum.
gecmise bakamadim, tum dogum yapanlara ve bekleyenlere Allah kolaylik versin.
merhaba kizlar
selam kızlar
sevcan göksel arkadaş doığum yapmış haberiniz varmı
allah analı babalı büyütsün inşallaha.s.
darısı biz sıradakilere:Saruboceq:
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analıbabalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin kızına
ne güzel hem normal hemde dikişsiz doğum olmuş....
aaaa sevcandamı doğum yaptıııı erken değilmiydi daha ???
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
kızlar şu topuk kanı olayını soracaktım
hepiniz hastanede yaptırdımı bu testi? bana sağlık ocağından doğumdan sonra 10.günde bize gelin demişlerdi şimdi hastanede de yapmak istiyorlar acaba hastanede yaptırmasakmı?
hepiniz hastanede yaptırdımı bu testi? bana sağlık ocağından doğumdan sonra 10.günde bize gelin demişlerdi şimdi hastanede de yapmak istiyorlar acaba hastanede yaptırmasakmı?
Tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin sen cok sansliymisin dikissiz normal dogum artik yok gibi bisey bu devirde iyi ekibe denk gelmissin kizina da massallahmerhaba kizlar
amin, hepimizin evlatlarina insallah
bu arada cok doguran oldu mu?
benim hastanemde aldılar bugün kontrol vardı sağlık ocağındada aldır dediler haftayagidip aldıracağım.
iyi akşamlar herkese..
canım bizden doğar doğmaz almışlar topuk kanını rutin testini yapmışlar.
sağlık ocağına yaptıklarını söyledim ama olsun bizde yapalım dediler.
iyi dedim yapın iki damla kan değerli mi sizden kaydirigubbakcemile3
bence yaptır hastanede de. sağlık ocağı kendisi de yapar sonra.
hastane bunun için ekstra bir ücret talep ediyor mu ki sizden
bocuk sagol cnm
emiyor suanda
topuk kanını hastanede aldılar
10gun sonrada saglık ocagında alacaklar
jasmin sende geri sayım başlamış hadi hayırlısı olsun
tebrik mesajını ve iyi dileklerini okudum teşekkür ederim canım...
kızlar topuk kanı testi için bebeğin enaz birkaçgün anne sütü emmiş olması gerekiyor
doğar doğmaz yaptırmanın bir anlamı yok bence benim sütüm hemen gelmedi diye topuk kanını hemen almak istemedi ebeler enaz üç dört gün süt emsin ondan sonra gel dediler bizde birkaçgün bekleyip sağlık ocağında yaptırdık.
rica ederim canim ne demek nasil gidiyor annelik evet bizim de kaldi 7 gun sayilir hayirlisiyla ben de bir kucagima alsam oglusumu sizlerin araniza sizin muhabbetinize katilacagim
slm kizlar biz yemegimizi yedik geldik oglusla annisler gitmis ama
yalelcim sukret hayatim bak hep erken dogumdan korkuyodun begumcuk bekeldi sonuna kadar daha ne istiyorsun uzulecek seyler ararsak uzulecek sey bulmak kolay kizlar biraz daha positif olmaya calisin biraz polyanna olun ne guzel en guzel gunelrimiz basliyor saglikla birer birer kavusuyoruz melekelrimize bundan daha buyuk mutluluk olabilir mi yok normal olmadi yok o olmadi bu olmadi diye kendinize dert yaratmayin ne olur biraz agir konustum galiba ama kiziyorum sikayetelr duydukca allah bize en buyuk mucizeleri gonderirken sukredecegimize kendimizi strese sokmaya dert yaratmaya ne gerek var
kızlar bugun öğrendiğim bir bilgiyi hemen paylaşıyım sizinle belki işine yarayan olur
hep diyorum ya bi arkadaşım 15 gün evvel doğum yaptı diye kızı 3500 gr doğdu 15 günlük süreçte yaklaşık 250-300 gr zayıflamış yavrum arkadaşımda çok üzülüyodu sütü yetmiyo diye mama takviyesinede başladı işte bu arada gaz için ilaç vermiş arada bi kaç damla rezene vermiş falan filan . bi kaç gün evvel bir beslenme uzmanı olan bir doktora gitmiş ve doktor kesinlikle ilk 15 gün bebeğe annesütünden başka hiçbirşey verilmemesi lazım demiş çünkü ilk 15 gün anne sütünde bağışılık sistemi için çok önemliymiş ve bu süreçte kilo vermesi anormal değilmiş
yani siz siz olun ilk 15 gün anne sütü vermeye gayret edin ben demiyorum doktor diyo:))
slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum size 4 ocak p.tesi günü öğlen doğum yaptım Allahın izniyle oğlumuzu kucağımıza aldık aslında normalde bugün yarın doğması gerekiyordu sezeryan planına göre de 8 ocakta doğacaktı kalp atışları zayıflayınca acil ameliyata alındım çok şükür sağlıcakla geldi batuhanımız bende mamaya çok karşıydım ama 15 günü doldurmamamıza rağmen drun önerisiyle mama takviyesine başladık çünkü zayıf doğdu 2510 kg süt yetmiyormuş çocuk aç kalıyormuş neyse fırsat bulursam yine gelirim hoşçakalın
merhaba kizlar
ben henüz bişey anlıyamadım Uras hastanede ben evde ona antibiyotik tedavisi uygulanıyor inşallah çabucak iyileşir bende doya doya sarılırım oğluşuma onu emzirmeyi çok istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?