begumun annesi :) hadi son 6 gunde hep mutlu ol ki kizin da hissetsin daha da buyusun icinde son gunelri keyifli gecsin canim
sezaryen olan arkadaşlar... sizlerin de bacakları çok çok şişti mi?? Ben bırak ayakkabı giymeyi üzerine basamayacak duruma geldim...eğer şişen varsa ne yaptığını, ne zaman geçtiğini yazabilir mi?
coksagol, Allah razi olsun
ilk dogumum, ebe, doktor ve ekip cok iyiydi beni cok cesaretlendirdiler. dikis atmamak icin gayret ettik hep beraber :)
haklısın, ne diyim :)
sezaryende hemen gelmiyormuş süt.. normal doğumda, sancılarla-kasılmalarla falan uyarılıyormuş süt salgılama hormonları, erkenden geliyormuş..
ama ameliyatta yok tabi öyle bi uyarılma. dolayısıyla, ilk birkaç gün süt yokken, ne vericez peki bebişe?
hayırlısıyla kucağında ya meleğin... çok şükür onu sağ salim veren allaha annesi... güle güle büyütün, analı-babalı olsun hep inşallah...
hayırlı olsun kedi'cim. güle güle sağlkla büyütün inşallah prensesinizi.. hayırlı evlat olsun, analı-babalı olsun hep inşallah.
iyiyiz askitom sen nasilsin oglun nasil oglum yukariya kaburgalarima dogru bastiriyor poposuyla cok fena geriyor beni icerden son son hareketelrini yapiyor bana :)
yalelcim evet ya saka maka 1 hafta kaldi cok sukur saglikla kucagimiza aldigimizi da bir gorsek ben heyecanlanmaya basladim artik yaklastikca heyecan yok falan diyodum ama 2 gundur degisik duygular icindeyim en son pazartesi gitmistim iste doktora 3120 gr olmustu oglusum sonra gitmedim bir daha persembe gidecegim dogumdan once epidural icin kan testlerim yapilacak o zaman ugrayacagim doktoruma da oncesinde cagirmadi zaten yurt disinda doktorum kongrede sali falan donecekti eger hareketelrde azalma olursa gelirsin hastaneye yoksa gerek yok dedi nstye falan da sokmuyor beni hic ben kendi makinemle goruyorum herseyi diyor herhalde 3.5 kilo civari dogar gibime geliyor begume de massallah 3 kiloya dayanmis buyumus son hafta koca kiz olmus cok sukur haftaya cuma cumaretsi doguracak cok kisi var sanirim
esra ve yalel ayni gun doguracaksiniz tabi son anda bebisler bzie cee demezlerse erken :) artik ondan korkuyorum tam gununu bekelsin diye babacigimiz persembe gecesi gelecek cunku cuma var birte cumartesi de doguma girecegiz oncesinde gelirse babmiz yanimizda olamayacak yetisemez 2000 km oteden tum hazirliklar fotografcilar vs. cumaretsiye gore ayarlandi insallah 1 hafta daha bekelr oglusum 37. haftalarda suyu gelen arkadaslari okudukca tirsmiyor degilim benim tam 39da alacak doktorum kardesim de 38+3de suyu gelmisti insallah ona benzemem
benimki de acaip hareketli yalelcim gobegimde daglar yaratiyor ozellikle geceleri cosuyor demek geceelri uyutmayacak beni yandik :) su anda da yukariya dogru baskida poposunu gogus kafesimin altina yaslamis geriyor kaburgalarimi hani yerleri kalmayip hareketleri yavaslayacakti dimi bol demek yerelri :) aman hareket etsinler ettikce ben rahatliyorum
38+3 oncesi zaten kabul etmiyordu benim doktorum seninki de tam zamaninda aliyomus oncesi iyi degil diyolar ciger gelisimi icin 38.5 haftayi doldurmaliymis
esra ve yalel ayni gun doguracaksiniz tabi son anda bebisler bzie cee demezlerse erken :) artik ondan korkuyorum tam gununu bekelsin diye babacigimiz persembe gecesi gelecek cunku cuma var birte cumartesi de doguma girecegiz oncesinde gelirse babmiz yanimizda olamayacak yetisemez 2000 km oteden tum hazirliklar fotografcilar vs. cumaretsiye gore ayarlandi insallah 1 hafta daha bekelr oglusum 37. haftalarda suyu gelen arkadaslari okudukca tirsmiyor degilim benim tam 39da alacak doktorum kardesim de 38+3de suyu gelmisti insallah ona benzemem
aa öyle mi? :) hadi bakalım esracım, biizmki sabah 10:00'da nasipse.. daha erkenden bi sürpriz yapmaya kalkışmazsa tabi :)
valla seninki de başka bi stres aslında jasmin, allah kolaylık versin arkadaşım. umuyorum senin paşa bekler hakkatten.. beklemek zorunda daha doğrusu :)
bizim de 38+4 olacak işte nasipse..
merhaba kizlar
13 ocak carsamba gunu sabah 9:55'te kizim dogdu. 3140 gr. 49 cm.
normal dogum yaptim, hic dikisim yok ve normal dogurmaktan cok memnunum.
gecmise bakamadim, tum dogum yapanlara ve bekleyenlere Allah kolaylik versin.
selam kızlar
sevcan göksel arkadaş doığum yapmış haberiniz varmı
allah analı babalı büyütsün inşallaha.s.
darısı biz sıradakilere:Saruboceq:
kızlar şu topuk kanı olayını soracaktım
hepiniz hastanede yaptırdımı bu testi? bana sağlık ocağından doğumdan sonra 10.günde bize gelin demişlerdi şimdi hastanede de yapmak istiyorlar acaba hastanede yaptırmasakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?