2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

begumun annesi :) hadi son 6 gunde hep mutlu ol ki kizin da hissetsin daha da buyusun icinde son gunelri keyifli gecsin canim

valla 1 haftamız kaldı jasmin.. İnanamıyorum ben, hiç bitmeyecek gibiydi aslında, sanki hep hamile kalıcam gibi geliyordu bi süredir.. :)
Şİmdi sen de ben de 1 hafta sonra kuzuları kucaklayacağız nasipse..

Ben yarım dünya şeklindeyim, nasıl şiştim anlatamam. kilo almadığım halde şişiyorum, inanılmaz hale geldim.
neyseki bu hafta Begüm de büyüdü biraz, 2900-3000 gr kadar oldu yani sonunda. 1 haftada 2200-300 gr daha alırsa inşallah, kolay tutulur hale gelir diye düşünüyorum :)
Sanki içerdeki son 1 haftası olduğunu hissetmiş gibi, bugün ve şu anda da çılgınlar gibi hareketli-mutlu mu oldu nedir :)

Senin minnoş naptı? Alıyor mu kiloları son son :)

sezaryen olan arkadaşlar... sizlerin de bacakları çok çok şişti mi?? Ben bırak ayakkabı giymeyi üzerine basamayacak duruma geldim...eğer şişen varsa ne yaptığını, ne zaman geçtiğini yazabilir mi?

sezaryen olan arkadaşlar... sizlerin de bacakları çok çok şişti mi?? Ben bırak ayakkabı giymeyi üzerine basamayacak duruma geldim...eğer şişen varsa ne yaptığını, ne zaman geçtiğini yazabilir mi?

kuzenim 5 ocakta epiduralle sezaryen oldu, 10 gün önce yani.
doğumundan 2 gün sonra ayakları şişti. bilek milek kalmadı hiç, dümdüz oldu bacakları, ayakları fena şişti..
doktoru normaldir demiş, epiduralin yan etkilerindenmiş, herkeste olmazmış ama, bazı bünyelerde kol-bacak şişmesi olabilirmiş.
özel bir çözüm yolu üretmediler. ayaklarını yüksekte tutarak oturdu, çok ayakta kalmadı... hala şiş durumdaymış ayakları (bacakları geçmiş şimdi), ama acımıyormuş.
geçecekmiş yavaş yavaş..

coksagol, Allah razi olsun
ilk dogumum, ebe, doktor ve ekip cok iyiydi beni cok cesaretlendirdiler. dikis atmamak icin gayret ettik hep beraber :)

oh ne güzel maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah

canım onu bilmiyorum bu konuda sezeryanla doğum yapan annişler bizimle tecrübesini paylaşırsa seviniriz o zaman değilmi
ben arkadaşım doğum yaptıktan 2-3 saat sonra gittiğimde emziriyodu sorunu yoktu
dediğim gibi sezeryanlı annişler naptılar bi anlatsınlar bakalım

iyiyiz askitom sen nasilsin oglun nasil oglum yukariya kaburgalarima dogru bastiriyor poposuyla cok fena geriyor beni icerden son son hareketelrini yapiyor bana :)
yalelcim evet ya saka maka 1 hafta kaldi cok sukur saglikla kucagimiza aldigimizi da bir gorsek ben heyecanlanmaya basladim artik yaklastikca heyecan yok falan diyodum ama 2 gundur degisik duygular icindeyim en son pazartesi gitmistim iste doktora 3120 gr olmustu oglusum sonra gitmedim bir daha persembe gidecegim dogumdan once epidural icin kan testlerim yapilacak o zaman ugrayacagim doktoruma da oncesinde cagirmadi zaten yurt disinda doktorum kongrede sali falan donecekti eger hareketelrde azalma olursa gelirsin hastaneye yoksa gerek yok dedi nstye falan da sokmuyor beni hic ben kendi makinemle goruyorum herseyi diyor herhalde 3.5 kilo civari dogar gibime geliyor begume de massallah 3 kiloya dayanmis buyumus son hafta koca kiz olmus cok sukur haftaya cuma cumaretsi doguracak cok kisi var sanirim

esra ve yalel ayni gun doguracaksiniz tabi son anda bebisler bzie cee demezlerse erken :) artik ondan korkuyorum tam gununu bekelsin diye babacigimiz persembe gecesi gelecek cunku cuma var birte cumartesi de doguma girecegiz oncesinde gelirse babmiz yanimizda olamayacak yetisemez 2000 km oteden tum hazirliklar fotografcilar vs. cumaretsiye gore ayarlandi insallah 1 hafta daha bekelr oglusum 37. haftalarda suyu gelen arkadaslari okudukca tirsmiyor degilim benim tam 39da alacak doktorum kardesim de 38+3de suyu gelmisti insallah ona benzemem

bişey sorucam, senin bebeğinin hareketleri nasıl şimdilerde?
günlerimiz hemen hemen aynı diye sordum.

bizim bebek, çılgın gibi maşallah... hele şu anda neresini nereye döndüreceğini şaşırmış durumda, kollar-bacaklar her tarafta sanki.. göbüşümün ne şekillere girdiğini tahmin edemezsin.. eğilip bükülüyor her yöne :) çok enteresan şeyler hissediyorum..

seninki de bu kadar hareketli mi? yoksa benimki kanala giremediği için mi bu kadar rahat acaba?

benimki de acaip hareketli yalelcim gobegimde daglar yaratiyor ozellikle geceleri cosuyor demek geceelri uyutmayacak beni yandik :) su anda da yukariya dogru baskida poposunu gogus kafesimin altina yaslamis geriyor kaburgalarimi hani yerleri kalmayip hareketleri yavaslayacakti dimi bol demek yerelri :) aman hareket etsinler ettikce ben rahatliyorum

aa öyle mi? :) hadi bakalım esracım, biizmki sabah 10:00'da nasipse.. daha erkenden bi sürpriz yapmaya kalkışmazsa tabi :)

valla seninki de başka bi stres aslında jasmin, allah kolaylık versin arkadaşım. umuyorum senin paşa bekler hakkatten.. beklemek zorunda daha doğrusu :)

bizim de 38+4 olacak işte nasipse..

evet surekli oglusa diyorum oglum su kadar gun kaldi babayi bekliyoruz tamam mi diye anliyordur ins. beni :)

38+3 oncesi zaten kabul etmiyordu benim doktorum seninki de tam zamaninda aliyomus oncesi iyi degil diyolar ciger gelisimi icin 38.5 haftayi doldurmaliymis

aman aman.. hareketli olsunlar tabi, aynen ben de çok rahatım. endişelenmiyorum en azından :) keyfi yerinde demektir hareket varsa...

bizimki nerde ne yapıyor belli değil.. poposu ayrı bastırıyor, başını ayrı bastırıyor.. bugünkü kontrolde mesanemin durumunu gördük :) sarkma riski ile karşı karşıya, oyuncak etti kendisine Begüm mesanemi.. iteleyip kakalıyor :)
bacaklar ve kollar apayrı bi mesele zaten..

çok maşallah, nazar değmesin hiçbirine valla..

aynen canim zaten tuvalete tasinmaktan helak oldum acaip bir basincla uyaniyorum geceleri sonrasinda da agri giriyor alt bolgeme o kadar basincla tuvalete kalkinca

teyzoşlar, biz kaçtık .. babamız yatalım diyor.
Begüm de uyusun, tepiştikçe enerji harcıyor, kilo alamıyormuş :)

haydi iyi geceler herkeslere.. yarın görüşürüz nasipse..
başbaaaşşş

ben de koltuga gecip uzanacagim belim agriyor bu hafta bel agrilarim cok fazlalasti herkese iyi geceler

canım ben 20 veya 21 inde doğurabilirim cumaya kalmıcaz sanırım gerçi doktorum karar vericek ama bakalım salı kesin belli olucak

hangi gün olursa olsun sanırım biz sabah 8 gibi ameliyata giricez doktorum sabah yaptırıyo genelde çünkü
ay çok heyecanlıyım doktora son kontrole gideceim zamanı bile sayıyorum bakalım hayırlısı arka arkaya alıcaz bebikleri kucağımmıza

bende duş aldım biraz evvel şimdi gidip yatıcam benimde belim falan çok ağrıyo hadi yarın görüşürüz kızlarrr herkes kendine iyi baksın bakalım

merhaba kizlar
13 ocak carsamba gunu sabah 9:55'te kizim dogdu. 3140 gr. 49 cm.
normal dogum yaptim, hic dikisim yok ve normal dogurmaktan cok memnunum.
gecmise bakamadim, tum dogum yapanlara ve bekleyenlere Allah kolaylik versin.

canım tebrikler.

selam kızlar
sevcan göksel arkadaş doığum yapmış haberiniz varmı
allah analı babalı büyütsün inşallaha.s.
darısı biz sıradakilere:Saruboceq:

aa sevcandan haberim yoktu. allah analı babalı büyütsün.

canım ben sağlık ocağında yaptırdım. aynı şey dediler. 2 kere topuğunu deldirmedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…