Askitom, Ins. isten cikarmazlar canim, dua edicem esin icin,
Ben de sey sorucaktim ama kimse yok burda, dün gece cok az kan gördüm sabaha kadar da karnim agridi, ama simdi iyiyim bir de bebek de hareket hissetmiyorum. nisan midir bu acep?
Acil cevap lütfen. Bir de eger hastanaye gidersem doguma alirlarsa bisey yiyipde mi gitsem ?
kızlar ben ancak gelebıldım gıremıyorum pek
kızım doğdu pzt günü Allaha şükür iyi
3900 gr. 54 cm. ismi beril
39+3 sezeryan
yıne gelırım
sezaryen olan arkadaşlar... sizlerin de bacakları çok çok şişti mi?? Ben bırak ayakkabı giymeyi üzerine basamayacak duruma geldim...eğer şişen varsa ne yaptığını, ne zaman geçtiğini yazabilir mi?
demekki 1 kere yeterli. bencede yazık yaa miniklere 2 kere deldirtiyorlar bir karmaşa olduğu kesincanım ben sağlık ocağında yaptırdım. aynı şey dediler. 2 kere topuğunu deldirmedim bende.
gunaydın kızlar
moralım çok bozuk
eşim sabah işten geldi
güvenlık olarak çalıştıgı fabrikaya hırsız gırmış
şimdı arayıp gerı cagırdılar
üstelık uyumamış eşim ama olacak iştee
çok üzgünüm ya işten çıkarılırsa
LÜTFEN DUA EDIN OLURMU?
RABBIM BIZE YARDIM ETSİN
kızlar ben ancak gelebıldım gıremıyorum pek
kızım doğdu pzt günü Allaha şükür iyi
3900 gr. 54 cm. ismi beril
39+3 sezeryan
yıne gelırım
benim gece saat 5 de cok az kanamam oldu karnim da adet olacakmisim gibi agridi sabaha kadar hala da öyle agriyor zaten,
sabah kalkinca saat 9 da yine bu sefer daha koyu renk kanamam oldu
bebegin hareketini de hissetmeyince gittik hemen hastaneye, kalp atislarina baktilar bebegin alttan kontrol etti idrar testi verdim geri yolladilar eve beni.
eve gelirken disarda kahvalti edelim dedik orda tekrar kanamam oldu anlamadim ben neler oluyor icerde :sm_confused:
posi yakında doğurursun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?