2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar

moralım çok bozuk
eşim sabah işten geldi

güvenlık olarak çalıştıgı fabrikaya hırsız gırmış
şimdı arayıp gerı cagırdılar
üstelık uyumamış eşim ama olacak iştee

çok üzgünüm ya işten çıkarılırsa
LÜTFEN DUA EDIN OLURMU?
RABBIM BIZE YARDIM ETSıN

Askitom, Ins. isten cikarmazlar canim, dua edicem esin icin,

Ben de sey sorucaktim ama kimse yok burda, dün gece cok az kan gördüm sabaha kadar da karnim agridi, ama simdi iyiyim bir de bebek de hareket hissetmiyorum. nisan midir bu acep?

Acil cevap lütfen. Bir de eger hastanaye gidersem doguma alirlarsa bisey yiyipde mi gitsem ?

canım bendede aynısı olmuştu
gece 4 te oldu bide adet olacakmışım gibi karnım filan agrıyordu
hast. aradım gel bakalım dediler
gittim.. gidiş o gidiş cıkamadım sezeryana aldılarkaydirigubbakcemile3
nişandr bekle canım sancı yoksa,bilenlere danış yinede
hadi bakalım geliyor bebiş:ecrin_bebek:

kızlar ben ancak gelebıldım gıremıyorum pek
kızım doğdu pzt günü Allaha şükür iyi
3900 gr. 54 cm. ismi beril
39+3 sezeryan
yıne gelırım

39+3 sezeryan
yıne gelırım

tebrik ederim canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin massallah kizina da cok iyi dogum kilosu boyu

sezaryen olan arkadaşlar... sizlerin de bacakları çok çok şişti mi?? Ben bırak ayakkabı giymeyi üzerine basamayacak duruma geldim...eğer şişen varsa ne yaptığını, ne zaman geçtiğini yazabilir mi?

Canım bende aynı durumdayım kaç gündür geçmedi ben fazla yatmadığım için diye düşünüyorum uzatıp yukarı dikmek lazım sanıyorum...
bu arada ben doğum yaptığım kilodan sadece 2 kg kaybetmişim çocuğun kilosu, eşi vs bunlar çıktı nasıl oluyor anlamadım bu iş

canım ben sağlık ocağında yaptırdım. aynı şey dediler. 2 kere topuğunu deldirmedim bende.
demekki 1 kere yeterli. bencede yazık yaa miniklere 2 kere deldirtiyorlar bir karmaşa olduğu kesin

Canım inşallah bir arıza çıkartmazlar eşine ama sen içini rahat tut bilgi için çağırmaları normal

39+3 sezeryan
yıne gelırım

Maşallah canım Allah analı babalı sağlıklı ömür versin inş. bu arada baya Uzun boylu bir kız olacak besbelli :)

posi nişanın gelmiş canım yemek yiyebilrsin norlal olacak ya sorun olmaz
epidural istiyorsan hemen git bence

ayzayi ben cok begenmedim canim soylenisi de zor bence alya daha guzel ya da begum diyodun o da guzel ece naz da guzel isimler selin var melis var benim begendigim derin de olabilir

herkese merhaba.kızlar bu topuk kanı artık iki kere alınıyor sağlık bakanlığının yeni uygulamasıymış..iki kere deldirmekle alakası yok sağlığı için azcık kan akıcak ne yapalım..opuyorumnanaktan

kızlar tebrikleriniz için çok saolun bugün yine tekim evde aslında tek değilim beyav iki kızanım var yanımda=)mevlüt bu hafta çarşamba yapıcaktık kayınvalidem dedi kızım bırakalım 15 tatilden sonraki ilk haftaya dedim daha iyi kızda biraz serpilsin...birde bu ara çok grip salgını var yine .....tatil matil girdimi araya insancıklarda iyi olur belkim.....düşündüğüm şeye bak=)neyse öle işte bir aralık buldum kaçıyım dedim şimdi bebişimin kuruyanlarını ütülücem=)bu arada bana bişeyler oldu=)10 günde diyin bana kaç saat uyudun belki 15 saat anca diyim.....ama 2 gündür başım dönmeye başladı....uyku açlığı çekmeye anca aşladım.....resmen arı vurmuş danalar gibi evde dolaşıp durdum ..annemler kayınvalidemler kızıyo kızım yat dinlen...yok yamulmuş popomla evi arşınlayıp durdum...dikişlerim iyi maşallah...2.sezeryan daha kolay geçiyor....bunda dikişlerimden zorum hiç yoktu ama belimi nasıl üşüttüm ameliyathanede anlatamam.....3. günü 2 büklüm gittim tekrar hastaneye serum ve ağrı kesici verdiler....serumun içine kokteyl hazırladılar ne kadar ağrı kesici uyku ilacı varsa yüklediler işte o ara uyumuşum 1 saat kadar.=)eve dönüşte terle birlikte attım üstümden o ağrıyı...onun dışında hiç şikayetim olmadı.....gezdim durdum hastanede evde...ayyy ameliyatımıda kameraya çektirdim tüm detaylarıyla ....durup durup seyrediyorum.....epey tırsmıştım o gün beni görseniz..ameliyathaneye girdim bişey kalmadı......dedim benimle konuşun ameliyat boyunca heyecanımı yenerim .....bütün herkes sohbet halindeydik....bu seferki zeynomun doğumundan daha kısa sürdü gibi geldi...oldu bitti..şükürler olsun...sadece tek şikayetim kendimle ilgili durup durup ağlayasım geliyor....bir kaç gündür..koy veriyorum bende tutmuyorum kendimi...hormonlar saldırıyor heral....oda geçer....ben kaçar kızım ağlamaya başladı...=)böy...

tutku resimelri simdi gordum massallah ogluna cok kazrizamtik ve cool bir oglun var yakisikli olacak canlar yakacak galiba :)

benim gece saat 5 de cok az kanamam oldu karnim da adet olacakmisim gibi agridi sabaha kadar hala da öyle agriyor zaten,

sabah kalkinca saat 9 da yine bu sefer daha koyu renk kanamam oldu

bebegin hareketini de hissetmeyince gittik hemen hastaneye, kalp atislarina baktilar bebegin alttan kontrol etti idrar testi verdim geri yolladilar eve beni.

eve gelirken disarda kahvalti edelim dedik orda tekrar kanamam oldu anlamadim ben neler oluyor icerde :sm_confused:

kanama dogumun basladiginin isaretidir demisti bana doktorum seni niye eve gonderiyolar ki baska bir hastaneye daha gorun istersen canim acilman yokmuymus doguma almiyolar mi illa normal diye bekliyolar sanirim orda ama bu sekilde eve gondermeleri de normal gelmedi bana

posi yakında doğurursun sen

ins. canim ya siddetli sanciyi ya da suyumun gelmesini beklicez galiba.

Nisandna sonra ne kadar zamanda dogum olur dedim 1, 2 haftaya kadar da uzayabilir dedi doktor. zaten 1. 2 haftaya kadar haftam dolucak.

Hoya senin nisandan sonra suyun ne kadar zaman sonra gelmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…