gözün aydın canımm maşallahhh kızına bende kızıma beril koymayı düşünüyorum kararımdan dönmezsem kaydirigubbakcemile3kızlar ben ancak gelebıldım gıremıyorum pek
kızım doğdu pzt günü Allaha şükür iyi
3900 gr. 54 cm. ismi beril
39+3 sezeryan
yıne gelırım
allahhh yardımcınız olsun canım inşallahh bırsy olmazzz bebekler kısmetlerı ıle gelırler onun için hiç düşünme bir kapıyı kapayan rabbım dıgerını acar ınsallahgunaydın kızlar
moralım çok bozuk
eşim sabah işten geldi
güvenlık olarak çalıştıgı fabrikaya hırsız gırmış
şimdı arayıp gerı cagırdılar
üstelık uyumamış eşim ama olacak iştee
çok üzgünüm ya işten çıkarılırsa
LÜTFEN DUA EDIN OLURMU?
RABBIM BIZE YARDIM ETSİN
benim gece saat 5 de cok az kanamam oldu karnim da adet olacakmisim gibi agridi sabaha kadar hala da öyle agriyor zaten,
sabah kalkinca saat 9 da yine bu sefer daha koyu renk kanamam oldu
bebegin hareketini de hissetmeyince gittik hemen hastaneye, kalp atislarina baktilar bebegin alttan kontrol etti idrar testi verdim geri yolladilar eve beni.
eve gelirken disarda kahvalti edelim dedik orda tekrar kanamam oldu anlamadim ben neler oluyor icerde :sm_confused:
kızlar beni duyan kimse var mı bilmiyorum ama canım çok sıkılıyor
bugün 22. günümüz. evden doğru dürüst çıkmadım hiç bi kaç kez bakkala gittim o kadar. dünde sağlık ocağına gidecektim bebişin nüfus cüzdanı eşimde olduğu için gidemedim. bide eşim bugün çıkarız demişti dışarıya. işten 3buçukta geldi bişeyler atıştırdık tabi bu arada yiğit bey hep huysuzlandı. yarım saat öncede eşim üstünü değiştirdi şimdi içerde uyuyor. mahsus dedimki lazım bişeyler var onları alalım. yarın ben alırım dedi. ya bu beni hiç düşünmüyo herhalde ya. herşey doğuma kadarmıymış?
sanırım ben onun gözünde oğlunun hizmetkarından başka hiçbişey değilim.
içim çok daralıyo ya
kızlar beni duyan kimse var mı bilmiyorum ama canım çok sıkılıyor
bugün 22. günümüz. evden doğru dürüst çıkmadım hiç bi kaç kez bakkala gittim o kadar. dünde sağlık ocağına gidecektim bebişin nüfus cüzdanı eşimde olduğu için gidemedim. bide eşim bugün çıkarız demişti dışarıya. işten 3buçukta geldi bişeyler atıştırdık tabi bu arada yiğit bey hep huysuzlandı. yarım saat öncede eşim üstünü değiştirdi şimdi içerde uyuyor. mahsus dedimki lazım bişeyler var onları alalım. yarın ben alırım dedi. ya bu beni hiç düşünmüyo herhalde ya. herşey doğuma kadarmıymış?
sanırım ben onun gözünde oğlunun hizmetkarından başka hiçbişey değilim.
içim çok daralıyo ya
kaydirigubbakcemile3
canım eşin ikinizide düşünüyordur bende lohusa psıkolojısıne gırmıssındır sende valla havalar soguk 40 dolmadan cıkmakta ıyı olmaz derler cıkılmaz derler daha dogrusu bebeişin için az daha sabırlı olmalısın bence bır hastalandırırsan allah korusun hastalıgı hıc gıtmez valla sag saglım bır dogurayım ben nısana kaadar cıkmam bır yere hastalandırmak hıc ıstemem yazık o kucuk melege annesı az daha sabret bence
Direk cok bunladigini cikmak istedigini söyle bence erkekler imalardan anlamiyorlar direk söyliceksin ve israr ediceksin o zaman senin gercekten cok sikildigini anliyorlar. E bizim gibi ince düsünmüyorlar. hele bi d ebebek gelmis o da cok yoruluyordur disarida ivir zivir islerden.
yok sudemcim annemlerdeyim annem kalıcak bebişin başında zaten en fazla bi saatliğine çıkacaktık ama yok kocam gitti yattı sanki gece o bakıyor hayret bişey. zaten sofra hazırken uyandı oğluş emziriyodum herkes beni bekliyodu acıkmıştım öyle oturdum masaya öyle oturulurmu yiğitin üstüne dökersin diye kızdı zaten acıkmışım sinirlendim iyice
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aaa pardon canım bılmıyordum ben annenlerde oldugunu ozaman esının yaptıgı cok ayıp bence erkek mılletı degılmı hep kendını dusunur zaten karsısındakı ne yapsın umrundamı sende trıp yapbence 1saat dolasıp gelsen hava alsan o yeter sana bazen bu erkeklerı anlayamıyorum gercekten coookk dusuncesızler
diyecek bişey bulamıyosunuz dimi kızlar sizde haklısınız kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım. ama napıyım anneme anlatamam burdada söylemezsem patlıycaktım
valla canım dök içini dökk zaten burada olmasa patlardık bızz ıcımızı dokemezsek kafayı yerdık bence sen sonuna kadar haklısın ama gel görkü bunu erkek mılletıne anlatklava:
valla ben çokmu salağım neyim. doğumdan sonra onun ailesi yüz çevirdi ne aradılar ne sordular. erzurumlular. erzurumlularda erkek torun kıymetli olur ama ne aradılar ne sordular. Bide ilk erkek torun. doğumu özelde yapmam olay oldu üç kuruş para için oda hepi topu bi buçuk milyar neler ettiler, kendi oğullarına bile yüz çevirdiler. oğluşum sarılık olduğunda haberleri bile yoktu yine eşim aradı annesini biz hast.yiz bebek sarılık oldu diye düşün o kadar yani.
bütün bunlara rağmen eşim azıcık bi ilgi gösterdiğinde hemen yumuşuyorum salak gibi,
belkide yumuşamak istediğimden bilmiyorum
ama evet evet tasdik ettim onayladım ben salağın tekiyim :tomato:
zambakkız
allah yardımcın olsun
bebek emıyor oyuzden yazamıom
dok tabı ıcını nedemek
,karartmadın guzelım hepımıze olur bunlar arada
valla canım kımseye hak ettıgınden fazla deger vermıyeceksın ama sen kafana takma bebegıne sarıl sımsıkı ve kendı aılenı bas ustunde gezdır kımselere kullandırtma bende aynı dertten muzdarıbım anlattıp ıcımı dokmek ısterdım ama mısafırım gelcek cıkmam gerek sen takma sakın hıcbırseyı kafana kımsenın ruhu duymuyor anadan gerısı yalanmıs bunu cok ıyı anladım ne varsa kendı ananda babanda varmıs koca bıle bır yere kadarmısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?