2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben ancak gelebıldım gıremıyorum pek
kızım doğdu pzt günü Allaha şükür iyi
3900 gr. 54 cm. ismi beril
39+3 sezeryan
yıne gelırım
gözün aydın canımm maşallahhh kızına bende kızıma beril koymayı düşünüyorum kararımdan dönmezsem kaydirigubbakcemile3
allahhh yardımcınız olsun canım inşallahh bırsy olmazzz bebekler kısmetlerı ıle gelırler onun için hiç düşünme bir kapıyı kapayan rabbım dıgerını acar ınsallah

fazla beklemez dogurursun sanırıım canım tecrubelı degılım ben ama oyle soyluyyorlar banada normal dogum dedıklerı ıcın

kızlar beni duyan kimse var mı bilmiyorum ama canım çok sıkılıyor
bugün 22. günümüz. evden doğru dürüst çıkmadım hiç bi kaç kez bakkala gittim o kadar. dünde sağlık ocağına gidecektim bebişin nüfus cüzdanı eşimde olduğu için gidemedim. bide eşim bugün çıkarız demişti dışarıya. işten 3buçukta geldi bişeyler atıştırdık tabi bu arada yiğit bey hep huysuzlandı. yarım saat öncede eşim üstünü değiştirdi şimdi içerde uyuyor. mahsus dedimki lazım bişeyler var onları alalım. yarın ben alırım dedi. ya bu beni hiç düşünmüyo herhalde ya. herşey doğuma kadarmıymış?
sanırım ben onun gözünde oğlunun hizmetkarından başka hiçbişey değilim.
içim çok daralıyo ya

Ama kanamam azar azar devam ediyor, kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum korkudan hep yatiyorum

Allahtan haftasonu esim yanimda herseye o bakar oldu.

ben simdi namazi nasil yapicam banyo yapmiyorum kanama azar azar devam ettigi icin de banyo yapmak icin bekliyim iyice kan gelmedigi zamana kadar diyorum.

kaydirigubbakcemile3
canım eşin ikinizide düşünüyordur bende lohusa psıkolojısıne gırmıssındır sende valla havalar soguk 40 dolmadan cıkmakta ıyı olmaz derler cıkılmaz derler daha dogrusu bebeişin için az daha sabırlı olmalısın bence bır hastalandırırsan allah korusun hastalıgı hıc gıtmez valla sag saglım bır dogurayım ben nısana kaadar cıkmam bır yere hastalandırmak hıc ıstemem yazık o kucuk melege annesı az daha sabret bence

Direk cok bunladigini cikmak istedigini söyle bence erkekler imalardan anlamiyorlar direk söyliceksin ve israr ediceksin o zaman senin gercekten cok sikildigini anliyorlar. E bizim gibi ince düsünmüyorlar. hele bi d ebebek gelmis o da cok yoruluyordur disarida ivir zivir islerden.

yok sudemcim annemlerdeyim annem kalıcak bebişin başında zaten en fazla bi saatliğine çıkacaktık ama yok kocam gitti yattı sanki gece o bakıyor hayret bişey. zaten sofra hazırken uyandı oğluş emziriyodum herkes beni bekliyodu acıkmıştım öyle oturdum masaya öyle oturulurmu yiğitin üstüne dökersin diye kızdı zaten acıkmışım sinirlendim iyice

posicim direk kulağının içine söylemiştim zaten oda cumartesi çıkarız birlikte demişti
of yaklaşık 7 yıldır çalışan bi insan olarak evde hapis olmak iyice bunalttı beni ama kimin umrunda Allahtan annemlerdeyimde nete girebiliyorum yoksa kafamda huniyle gezerdim herhalde kafamçokkarıştı

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aaa pardon canım bılmıyordum ben annenlerde oldugunu ozaman esının yaptıgı cok ayıp bence erkek mılletı degılmı hep kendını dusunur zaten karsısındakı ne yapsın umrundamı sende trıp yapbence 1saat dolasıp gelsen hava alsan o yeter sana bazen bu erkeklerı anlayamıyorum gercekten coookk dusuncesızler

artık triplerim bile umrunda değil; bide annemlerde kalıyoruz diye onu sıkmak istemedim hiç o naptı tepeme çıktı. merhametten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek :çok üzgünüm:

diyecek bişey bulamıyosunuz dimi kızlar sizde haklısınız kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım. ama napıyım anneme anlatamam burdada söylemezsem patlıycaktım

valla canım bu erkek mılletı hep aynı annen bakar buyutur bebeggını ne annenın degerı olur nede senın kendı anaları babaları el ustunde senınkıde herseye kosar pesınde pervane olur el ogluna yıne yaranamaz bende bu konudan sıkayetcıyım valla esımden...amaaa valla fazla yuz verınce tepene cıkıyorlar aynen sen konusma muhattap olma doner pesınde gor bak fazlada yuz verme nankor bu erkeklerr gercekten

diyecek bişey bulamıyosunuz dimi kızlar sizde haklısınız kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım. ama napıyım anneme anlatamam burdada söylemezsem patlıycaktım

valla canım dök içini dökk zaten burada olmasa patlardık bızz ıcımızı dokemezsek kafayı yerdık bence sen sonuna kadar haklısın ama gel görkü bunu erkek mılletıne anlatklava:

zambakkız
allah yardımcın olsun
bebek emıyor oyuzden yazamıom
dok tabı ıcını nedemek

,karartmadın guzelım hepımıze olur bunlar arada

valla canım dök içini dökk zaten burada olmasa patlardık bızz ıcımızı dokemezsek kafayı yerdık bence sen sonuna kadar haklısın ama gel görkü bunu erkek mılletıne anlatklava:

valla ben çokmu salağım neyim. doğumdan sonra onun ailesi yüz çevirdi ne aradılar ne sordular. erzurumlular. erzurumlularda erkek torun kıymetli olur ama ne aradılar ne sordular. Bide ilk erkek torun. doğumu özelde yapmam olay oldu üç kuruş para için oda hepi topu bi buçuk milyar neler ettiler, kendi oğullarına bile yüz çevirdiler. oğluşum sarılık olduğunda haberleri bile yoktu yine eşim aradı annesini biz hast.yiz bebek sarılık oldu diye düşün o kadar yani.
bütün bunlara rağmen eşim azıcık bi ilgi gösterdiğinde hemen yumuşuyorum salak gibi,
belkide yumuşamak istediğimden bilmiyorum
ama evet evet tasdik ettim onayladım ben salağın tekiyim :tomato:

valla canım kımseye hak ettıgınden fazla deger vermıyeceksın ama sen kafana takma bebegıne sarıl sımsıkı ve kendı aılenı bas ustunde gezdır kımselere kullandırtma bende aynı dertten muzdarıbım anlattıp ıcımı dokmek ısterdım ama mısafırım gelcek cıkmam gerek sen takma sakın hıcbırseyı kafana kımsenın ruhu duymuyor anadan gerısı yalanmıs bunu cok ıyı anladım ne varsa kendı ananda babanda varmıs koca bıle bır yere kadarmısss

zambakkız
allah yardımcın olsun
bebek emıyor oyuzden yazamıom
dok tabı ıcını nedemek

,karartmadın guzelım hepımıze olur bunlar arada

amin canım sizler lohusasınız sizlerin duaları kabul olur ne olur dua edin. valla evliliğimi ve eşimi normal evlilik düzenine oturtana kadar neler çekitm şimdi herşey tepetaklak oldu senağlama

sağol canım aslında çok haklısın dua edin bana ne olur

zambakkız oyle dusunme

benımkının aılesı de 1 ıgne almadı
ama bnm tarafım bırsuru sey aldı
ama olsun eşin ıyı olsunda
gerısıhıc onemlı degıl

bosver aılesını
bak bnm oglumda ogullarından ılk torun
1 kat elbıse almadılaer
ammaaannnalıpta sonra solemelerınden ıyıdır
kalsın ıstemem

ayvalık cnm
dogum yapmıssın cnm sanırım

allah analı babalı buyutsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…