zambakkız oyle dusunme
benımkının aılesı de 1 ıgne almadı
ama bnm tarafım bırsuru sey aldı
ama olsun eşin ıyı olsunda
gerısıhıc onemlı degıl
bosver aılesını
bak bnm oglumda ogullarından ılk torun
1 kat elbıse almadılaer
ammaaannnalıpta sonra solemelerınden ıyıdır
kalsın ıstemem
Ama kanamam azar azar devam ediyor, kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum korkudan hep yatiyorum
Allahtan haftasonu esim yanimda herseye o bakar oldu.
ben simdi namazi nasil yapicam banyo yapmiyorum kanama azar azar devam ettigi icin de banyo yapmak icin bekliyim iyice kan gelmedigi zamana kadar diyorum.
Bocuk nasılsın
Sagol bocukum
eŞım geldı evde
bebıs ıyı sukur
yarın yada pazartesı bellı olur cnm
allahtan esım o odaya hıc gıırmemıs
allah korumus
hırsızla karsılasabılırdı
ıns cıkıs vermezler
patronun bırı bısey dememıs ama otekı cıkıs vereblır hayırlısı artık
ama ınan hıc sucu yok cunku kocman fab tek kısı ve kamera olmayan yerden gırılmıs
bunu bılen bırı yaptı sanırım haram olsun
canım gecmiş olsun şimdi nasılsın
herkese merhaba.kızlar bu topuk kanı artık iki kere alınıyor sağlık bakanlığının yeni uygulamasıymış..iki kere deldirmekle alakası yok sağlığı için azcık kan akıcak ne yapalım..opuyorumnanaktan
ins. canim ya siddetli sanciyi ya da suyumun gelmesini beklicez galiba.
Nisandna sonra ne kadar zamanda dogum olur dedim 1, 2 haftaya kadar da uzayabilir dedi doktor. zaten 1. 2 haftaya kadar haftam dolucak.
Hoya senin nisandan sonra suyun ne kadar zaman sonra gelmisti?
herkese merhaba.kızlar bu topuk kanı artık iki kere alınıyor sağlık bakanlığının yeni uygulamasıymış..iki kere deldirmekle alakası yok sağlığı için azcık kan akıcak ne yapalım..opuyorumnanaktan
benim gece saat 5 de cok az kanamam oldu karnim da adet olacakmisim gibi agridi sabaha kadar hala da öyle agriyor zaten,
sabah kalkinca saat 9 da yine bu sefer daha koyu renk kanamam oldu
bebegin hareketini de hissetmeyince gittik hemen hastaneye, kalp atislarina baktilar bebegin alttan kontrol etti idrar testi verdim geri yolladilar eve beni.
eve gelirken disarda kahvalti edelim dedik orda tekrar kanamam oldu anlamadim ben neler oluyor icerde :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?