2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bişey almalarında değilim ondan çoktan vazgeçtik zaten. zaten ufacık bişey yaparlar onuda çok büyükmüş gibi algılamamı isterler. bende sonradan söylemelerindense hiç olmasın istemem.
onları zerre kafama takmıyorum. eşimin beni düşünmemiş olmasına kızıyorum. kendimi bebek için kullanılmış bi araç gibi hissediyorum. klava: klava: klava:

canım gecmiş olsun şimdi nasılsın

Sagol bocukum
eŞım geldı evde
bebıs ıyı sukur

yarın yada pazartesı bellı olur cnm
allahtan esım o odaya hıc gıırmemıs
allah korumus
hırsızla karsılasabılırdı
ıns cıkıs vermezler
patronun bırı bısey dememıs ama otekı cıkıs vereblır hayırlısı artık
ama ınan hıc sucu yok cunku kocman fab tek kısı ve kamera olmayan yerden gırılmıs
bunu bılen bırı yaptı sanırım haram olsun

çok geçmiş olsun canım kendi derdime düştüm seni görmemişim bile allahım İnşallah kocanı işsiz bırakmaz hem sen merak etme bebiş kısmetiyle gelmiştir onun hatrına bişey olmaz İnşallah

sevindim yaaa tamda bebk gelmişken çok kötü olurdu yakalanınır inşallah hırsızlar

canım gecmiş olsun şimdi nasılsın

iyiyim namaz isini beklemiyorum artik banyo yaptim tekrar kan gelirse artik özüre girer kilmaya devam ederim.

agrim yok simdi ama bu da iyi bisey degil heralde, dogurmak istiyorum aslinda zaten basimda kaynanam var bunaliyorum evde zaten.

valla bana hastanede iki kere almaya gerek yok dediler ama. neyse artık yapacak briişeybyok.

slm kizlar zambakkiz bence sen lohusalik depresyonuna girmissin esin emin ol bu kadar kafana taktiginin farkinda bile degildir kendi kendini yiyip bitirecegine bence bir kez daha soyle cok bunaldim canim ne olur 1 saatligine de olsa cikalim de bu donemde triplere falan gerek yok kendini uzmus olursun daha cok esler bazen o kadar ince dusunemeyebiliyo seni uzdugunun farkidna olsa yapmaz emin ol niye seni oglun icin arac olarak gorsun canim oyle sey olur mu sen biraz cik dolas su uzerindeki olumsuz havayi at bence yine de insanin esi en yakinidir anne baba bir yere kadar bence

canım ben panikleyince doktor suni sancıyı verdi üç dör saat sonra da suyumu patlattı bilmyorum

2 kez aldılar birini doğumdan 1 gün sonra..
ama gerek yokmuş.
topuk kanı için anne sütü alması lazımmış 1 hafta..
yani boşa deldirmişim oğlumu..
saglık ocagında aldılar..
çok agladı ama napalım onun iyiligi için..

neden evde bekliyosun canım
ne kadar rahat doktorlar ya..neden eve gönderiyo..normali bekliyolar tamamda evde bu şekilde riskli bence..

sagol cnm
ama hala bellı degıl
eşim buaksam çoook üzgundu dusuncelıydı

ogulların nasıl

slm kızlar ne var ne yok nasılsınız...
sevcan gökselde doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün... ben hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…