2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar sancidan uyuyamadim

her 8 dakikada bir sanci girmeye basladi galiba ben bugün dogurucam

esim sancilarin daha da siklasip siddetlenmesini bekliyor hastaneye gitmek icin.

dua edin bana

kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar sancidan uyuyamadim

her 8 dakikada bir sanci girmeye basladi galiba ben bugün dogurucam

eeeee daha ne bekliyosun gitsene hastaneye her 10 dk bire indimi gitmeyi düşünüyorum ben...boshayallersmile
sen hala bilgisayar başında duruyorsun

esim sancilarin daha da siklasip siddetlenmesini bekliyor hastaneye gitmek icin.

dua edin bana

ohaoldumsmile kız daha sıklaşmasımı kalmış 8 dakkada bir demişsin daha ne bekliyorsun bu gidişle yolda izde doğuracan bak
eyvahedigeldismile

bu arada Allah yardımcın olsun Allah bir nefeste kurtarsın

bu sabah hastaneye gittik zaten, kanamam oldu ama sanci yoktu o yüzden kontrolleri yapip eve gönderdiler,

Düzenli sancilar simdi basladi, simdi hastaneye gittigimde sancilar durursa diye emin olmak istiyorum.

Ama eminim yatsam da düzenli sekilde giriyor sanci ve 20 saniye sürüyor.

sdsmt
hosgeldın
nerelerdesın

hoşbulduk canım iyiyim kk ya pek giremedim annem geldi son hazırlıklar falan derken fırsatım olmadı ama faceden takip ettim genelde...
sizler napıyosunuz ne var ne yok ....
sevcan gökselde doğurmuş ben hala bekliyorum boshayallersmile

canım ya sen yinede git dahafazla bekleme bak belli belli besbelli o gelen klan nişanmıştır şimdide sancıların başlamış ve düzenli gecikme bence bak ben heyecan yaptım burda

sdsmt
belkı bılmıosundur
ben dogurdum oglumu

aaaaaaaa gözün aydın canım benim ne kadar sevinndim Allah analı babalı büyütsün.... kusura bakma valla şimdi senden öğrendim arada faceden takip etmeye çalıştım ama gözümden kaçmış üzgünüm....
nasılsın bebiş nasıl.... normal doğummu oldu??? anlatsana biraz

daha fazla gitmezsem Online dogum olacak degil mi kaydirigubbakcemile3

Aglanacak halime gülüyorum ben de

Dua edin bana ben de hazirliklara basliyim bari.

hadi posi
Allah yardımcın olsun

duayı eksik etme ferahlarsın canım
beni en çok felakla nas rahatlatmıştı

aşkitom

iyiler biraz kıskançlık oldu tabi

minik oğlumunda gaz sancılarıyla uğraşıyorum

seninki nasıl gaz sancıları başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…