2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok dımplecım baslamadı

ama bızım aılecek buaksam moralımız cook bozuk
bebege bıle yansıdı ınan
suan okdar kotuyumkı
aglamamak ıcın zor tutuyorum hanı

Poseidon
ben 6 dakikaya inince gitmistim, 4-5 cm acilma vardi, 2,5 saatte de dogurdum, gec gitmek o acidan iyi oluyor, insallah senin de kisa surer dogumun, Allah yardimcin olsun canim...

askitom,
cok uzuldum canim

hayirlisi ne ise o olur, hic moralini bozma

gunaydin kizlar bu sabah biraz keyif yaptik oglsula 12ye dogru kalktik ama gece 4de ancak uyudum artik geceleri uyuyamiyorum hic zaten saat basi uyaniyorum tuvalet icin son hafta iyice zor oluyomus ama deger oglusuma o saglikla 1 hafta daha beklesin de insallah birer birer doguma gidiyo herkes poseidonda doguma gitmis gece allah saglikla bebisine kavustursun ins.

sudembebıs daha dogum yapmadın mı kız
kac oldun bugun
ayyy sorma askıtom daha duruyorum valla kaldımkı ne kaldım doktoruma kalsa benı bu hafta dogutturuyordu ama benım kızda tık yok yerı rahat gelmeye nıyetı yok valla hayırlısı bakalım
slm kızlar ne var ne yok nasılsınız...
sevcan gökselde doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün... ben hala bekliyorum
seda canım bende sendenım bızım kızlar pek bır rahat cıktı canları cıkmak ıstemıyor valla
ama bızım aılecek buaksam moralımız cook bozuk
bebege bıle yansıdı ınan
suan okdar kotuyumkı
aglamamak ıcın zor tutuyorum hanı

canım uzmulme hakkınızda hayırlısı allah bır yolunu verır bebıste anlar tabıkı huzursuzlugu dua et ınsallah bır sey olmaz allahın ızını ılee

amin jasmin bızde ınsallah sag saglım alırız yavrularımızı kucagımıza:Saruboceq:

merhaba bocuk aman ben dogurmayayim 1 hafta daha diye dua ediyorum babmiz yetissin doguma diye persembe gecesi gelecek ins. o yokken doguma gitmek fikri hic hos gelmiyor sende de ayni durum soz konusu gurbet yollari bekliyoruz senle ben daha var ama dogurmayan 8-10 kisi anneolmak-yalel falan da dogurmadi daha onlar da cuma gidecek doguma son parti artik ocak annelerinden

selam bocuk daha var 9-10 kısı artık son zamanlarımızdayız bızde kavusacagızz ınsallah meleklerımıze:)

allah yardımcınız olsun bol bol meryem suresini dinleyin dogumunuz kolay olur..........

merhaba kızlar nasılsınıza.s.
bin dün dr.kontrole gittik
bebeğin kafası daha ancak 2-3mm kanala girmiş
yani 1 cm bile değil:umursamaz:
herhalde bende 41.yada 42.haftaya kadar beklicem sanırımboshayallersmile
bu gidişatla kapanışı ben yaparım sanırım:1no2:

acaba aranızda bilen varmı
kafa kanala kaç cm girdikten sonra doğum başlar:uhm:
birde illaki kafa kanala girdikten sonramı sancı falan başlar
yani ikisi birbirine bağlantılımı acaba?:uhm:

ben dün doktorumla konuştum hiç heveslenme cumadan önce doğurtmam dedi salı bi kontrole gideyim ne dicek:) cumartesi 38+4 oluyoum tabi o zamana kadar benim oğluş bi yaramazlık yapmazsa tabi

acaba aranızda bilen varmı
kafa kanala kaç cm girdikten sonra doğum başlar:uhm:
birde illaki kafa kanala girdikten sonramı sancı falan başlar
yani ikisi birbirine bağlantılımı acaba?:uhm:

valla benimkide sokmuş kafasını ama doktorum sölemedi ne kadar girdiğini benim ara ara çok sancım oluyo ben sezeryan düşünüyorum ama doktorum normalden yana ve sanırım beni korkutmamak adına bişi demesede normali bekliyo çünkü eşimle artık ne konuştuysa anladığım bu oldu

ne yani sen sezeryan isteyip
onlar normalmi doğurtmak istiyorlar
doğrumu anlamışımbilmiyorumkismile

jasmincim dün görmedim kusura bakma, zaten şu lohusalık dedikleri ne acayip bişey insan ota b.ka (töbe töbe) ağlıyor hele ilk zamanlar olayların etkisiyle tv de reklam çıkıyo ona bile ağlıyodum.
eşim iki saat sonra uyandı. yanıma geldi ne yapıyosun diye tabi ben benim ne yaptığım hissetiğim umrundamı vb dedim. oda çok üzüldü. hakkını helal et dedi düşünemedim dedi. Dün çıkamadık ama şimdi dışardan geldim zaten :teytey:
dün vicdan azabı çektiğini söyledi. hadi kalk gidelim diyo saat olmuş dokuz bebiş uyanmak üzere nasıl çıkıyım dedim yok illa çıkalım diyo. yok dedim şimdi acıkıp uyanır benim içim rahat etmezboşver dedim ama bugün oğluşumun banyosunu yaptırdık güzelce uyudu paşam çıktık. Valla dünya varmış İçim açıldı resmen hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…