- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
hadi posi
Allah yardımcın olsun
duayı eksik etme ferahlarsın canım
beni en çok felakla nas rahatlatmıştı
Allah bir nesefte kurtarsın
allah yardımcın olsun dualarımız senınle
ayyy sorma askıtom daha duruyorum valla kaldımkı ne kaldım doktoruma kalsa benı bu hafta dogutturuyordu ama benım kızda tık yok yerı rahat gelmeye nıyetı yok valla hayırlısı bakalımsudembebıs daha dogum yapmadın mı kız
kac oldun bugun
seda canım bende sendenım bızım kızlar pek bır rahat cıktı canları cıkmak ıstemıyor vallaslm kızlar ne var ne yok nasılsınız...
sevcan gökselde doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün... ben hala bekliyorum
ama bızım aılecek buaksam moralımız cook bozuk
bebege bıle yansıdı ınan
suan okdar kotuyumkı
aglamamak ıcın zor tutuyorum hanı
gunaydin kizlar bu sabah biraz keyif yaptik oglsula 12ye dogru kalktik ama gece 4de ancak uyudum artik geceleri uyuyamiyorum hic zaten saat basi uyaniyorum tuvalet icin son hafta iyice zor oluyomus ama deger oglusuma o saglikla 1 hafta daha beklesin de insallah birer birer doguma gidiyo herkes poseidonda doguma gitmis gece allah saglikla bebisine kavustursun ins.
benim oğlum bugün 1 aylık oldu........
insan uykusuzlugada alışıyo..
merhaba bocuk aman ben dogurmayayim 1 hafta daha diye dua ediyorum babmiz yetissin doguma diye persembe gecesi gelecek ins. o yokken doguma gitmek fikri hic hos gelmiyor sende de ayni durum soz konusu gurbet yollari bekliyoruz senle ben daha var ama dogurmayan 8-10 kisi anneolmak-yalel falan da dogurmadi daha onlar da cuma gidecek doguma son parti artik ocak annelerinden
merhaba kızlar nasılsınıza.s.
bin dün dr.kontrole gittik
bebeğin kafası daha ancak 2-3mm kanala girmiş
yani 1 cm bile değil:umursamaz:
herhalde bende 41.yada 42.haftaya kadar beklicem sanırımboshayallersmile
bu gidişatla kapanışı ben yaparım sanırım:1no2:
acaba aranızda bilen varmı
kafa kanala kaç cm girdikten sonra doğum başlar:uhm:
birde illaki kafa kanala girdikten sonramı sancı falan başlar
yani ikisi birbirine bağlantılımı acaba?:uhm:
valla benimkide sokmuş kafasını ama doktorum sölemedi ne kadar girdiğini benim ara ara çok sancım oluyo ben sezeryan düşünüyorum ama doktorum normalden yana ve sanırım beni korkutmamak adına bişi demesede normali bekliyo çünkü eşimle artık ne konuştuysa anladığım bu oldu
slm kizlar zambakkiz bence sen lohusalik depresyonuna girmissin esin emin ol bu kadar kafana taktiginin farkinda bile degildir kendi kendini yiyip bitirecegine bence bir kez daha soyle cok bunaldim canim ne olur 1 saatligine de olsa cikalim de bu donemde triplere falan gerek yok kendini uzmus olursun daha cok esler bazen o kadar ince dusunemeyebiliyo seni uzdugunun farkidna olsa yapmaz emin ol niye seni oglun icin arac olarak gorsun canim oyle sey olur mu sen biraz cik dolas su uzerindeki olumsuz havayi at bence yine de insanin esi en yakinidir anne baba bir yere kadar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?