2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ebru
Sen cok hareketliysen bebek hareketlerini anlayamamis olabilrisin ama bu haftalardan sonra doktora söylemekte fayda var.

Yavrucaklarim
Ben altina havlu yayiyorum cis yapar diye adam eliyle cisi tutmaya calisiyor bide ona gülüyorum ya havlu var sarsana havluya cocugu :)))))))))))))

ohhh ne güzel meltem benimkide 15 sakındi sonra çoştu..

buaralar çok sogudu kar var...

fışkırttırken ben önceleri baırıyodumm..

erkekler çok sakin eliylemi tutuyo.....:bbo:

sorma culi adam değil dışarı çıkmak dibimdeki kanepeye oturuyor yok çok emdi yok cork cork ediyor yok emzirme sinir ediyor beni ,bi de kızımı hep kendi akrabalarına benzetiyor yeğenlerine amcasına falan
nur biraz sabırsız o huyu da dayıma benziyormuş
hay allahım sabır

kayınvaldem de sen erkek gibisin ama doğurdun da emziriyorsun da hayret bişey dedi patlamayasıca

ohaa akannehir
cok sabırlısın canım

meltem bizimkide babasına özellikle fışkırttıyo......zemuszemus
benimki ble kız haliylen işiyo :roflol:
EVT JULİ NEDEN FORMATA UYGUN DEİLDİR YAZIYO ANLAMADIM ANAM...
senin tickerde gözükmüyo naber......zemuszemus
gercekten mi ben görüyom

doymuyo olabilir...huzursuzmu gazımı var kızımda öyleydi..halada öyle..akannehir
ne bileyim yaww bütün gün memede nası doymuyo bugün mama bile verdim
gazınıdına cıkarıyo pırtta yapıyo
daha ne olsun
can sıkıntısına
hala uyumadı yine emdi babası gazını cıkarıyo babasının kucağında uyuyo yatırınca acıyo gözleri
herif bütün gece gaz alacak :roflol:

ne zaman düzene girecek bu kız
mutfak aldı basını gidiyo süpürge ortada süpüren yok
offff offffffff

meltem abla biz doğalgazı çok yaksak bile 1 ton kömür parası ödemedik ısınma ocak sıcak su da dahil.
ama nedense batıyor ona evinde de kaloriferi gece yakar 1 oda yanar donarım gittiğmde

hoya insallah giderler ve 1 sene uğramazlar
senden fazla ben sinir oldum
bana yapılsa herhalde kaynana ve kaynatanında 40 ı okunurdu bu gece :roflol:

kızlar bebişler ne kadar kalıyor memede??? benimki en az bir saat kalıyor çektiğim ağlıyor yine bir saat sonra ağladığında kaşık biberonla yaklaşık 80 cc süt veriyorum hepsini de alıyor...sizce benim sütüm mü yetmiyor? Çekemiyor mu??? Her dakika memede olması normal mi yaaa...bu hep böyle mi olacak çıldırma noktasına geldim artık!!! Bir de artık dışarıdan vermek istemiyorum sütü,memeden doysun istiyorum ama mümkün görünmüyor,!!! Lütfen bir fikir verin...

gidecekler canım şafak 5
yazın bi hafta dururum yanlarında o olur
zaten gelmezler seneye kadar
ama dedim iyi ki yakın değiliz yoksa hep gelir gidersiniz böyle iyi kafamız ağrımıyor diye

canım daha çok minik oğlun yoruluyordur emerken ne zaman isterse ver doymasa hiç durmadan ağlar biberonu verme canım belki kokunu istiyordur bi kaç haftaya daha güçlü emer süresi de azalır merak etme

valla çok şaşırdım ve de sinirlendim okuyunca.hiç mi düşünce yok bu büyüklerde yahu.Allah hidayete eriştirsin...
normal canım merak etme.emdiklerinin fazlasını çıkarıyor bebekler.
selam kızlar nasılsınız
,
bizimk,ide sürekli ağlar pozisyona girdi artık
susturamıyoruz iyimi
gece 3 buçukta uyudu ağlaya ağlaya

canım ağlamasının bir sebebi olmalı .gazı olabilir veya doymuyo olabilir.emin olmak lazım önce.yani doymadığını zannedip fazladan emzirmek de gaz yapabilir.boğazında kalma durumu biz de de var normal merak etme.benim içtiğim humana çayı kızımın gazına da iyi geliyor.ne zaman içsem kızım emdikten sonra daha rahat uyuyor..
hadi hayırlı doğumlar sana da...

canım daha çok minik oğlun yoruluyordur emerken ne zaman isterse ver doymasa hiç durmadan ağlar biberonu verme canım belki kokunu istiyordur bi kaç haftaya daha güçlü emer süresi de azalır merak etme

hoyacım çok saol yaaa...normal diyorsun yani, oturup ağlıyorum aç bırakıyorum çocuğu diye...bu akşam ben de anladım kokumu istediğini ama memeler perişan oldu artık...ne yapacağımı bilemiyorum...

krizim benimkide öyle
doktor o kadar verme dedi ama napim bırakmıyo
sabahtan akşama kadar bıraksam kalacak memede
emzik kullan dedi ama almıyoki emziğiide

canım bizim doktorumuz yarım saatten fazlasına izin verme dedi
gerekiyorsa emzik ver
gögüste kaldıgı fazla süre içinde hava alaktan başka bi işe yaramıyormuş
oda gaz yapıyor

hoyacım çok saol yaaa...normal diyorsun yani, oturup ağlıyorum aç bırakıyorum çocuğu diye...bu akşam ben de anladım kokumu istediğini ama memeler perişan oldu artık...ne yapacağımı bilemiyorum...

aventin göğüs ucunu kullansan o kadar canın yanmaz aç olsa yırtına yırtına ağlar hiç susmaz

canım bizim doktorumuz yarım saatten fazlasına izin verme dedi
gerekiyorsa emzik ver
gögüste kaldıgı fazla süre içinde hava alaktan başka bi işe yaramıyormuş
oda gaz yapıyor

ama doymuyor nasıl yarım saatten fazla tutmayacağım???

aventin göğüs ucunu kullansan o kadar canın yanmaz aç olsa yırtına yırtına ağlar hiç susmaz

işte öyle ağlıyor canım yaaa asla uyumuyor...sütü kaşık biberonla verdiğimde anında rahatlayıp sızıyor...

krizim benimkide öyle
doktor o kadar verme dedi ama napim bırakmıyo
sabahtan akşama kadar bıraksam kalacak memede
emzik kullan dedi ama almıyoki emziğiide

bir de seninki aylık olmuş ve hala öyle...benimki emziği alıyor ama atıyor...ne yapacaz biz culi...bir de ben uykusuzluğa dayanamıyorum...bilmiyorumkismile

en basından beri böyle hep meme de kalsın istiyo
doktor 2 saat arayla emzir diyince napcamı sasırdım en fazla 1 saat duruyor baslıyor aranmaya
bu akşam yine yırttı ortalığı emzirdim sustu
gazı olan bebek memede susar mı kızlar :uhm:
gazdanmı aclıktan mı ağlıyor bu bebe bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…