2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şükür benimki kırk yılda bir geliyor
görümcem çalışıyor evde kayınpederle bi kendisi var
zaten çok geç uyanan insanlar
kahvaltıdır ev işidir derken öğlevakti geçiyor
öğleden sonrada yemek faslı başladığı için
kadın bana gelecek fırsat bulamıyor
bende hiç şikayet etmiyorum vallah
çünkü geldiği günler beni deli etmeye yetiyor
böyle çok iyiyiz karışan yok konuşan yok
annemin bile bende kalmasına izin vermedim
hastaneden geldiğim gün yatması için annemi evine gönderdim
sonuçta babamda yaşlı bir adam onun yanlız kalmasını istemedim
annem bir hafta gündüz geldi akşam avine geri gitti
bebeğimin keyfini çıkardım kimse karışmadan
böyle çok rahatım

ben 3 çocuga bakıyorum desteksiz..sende bakarsın bir çocuk deilmi.aşkito..40 bekleme julinin dedigi gibi.

en güzeli valla..
bende yanlız kalmak istedim..aklinialirimsmile

bi bebe 12 saattir uyumazmı yaaa
deli olcam vallaa
alcam şimlik 70lik rakı içcez karsılıklı boshayallersmileboshayallersmile

EVT JULı NEDEN FORMATA UYGUN DEıLDıR YAZIYO ANLAMADIM ANAM...
senin tickerde gözükmüyo naber......zemuszemus

bebek konusunda yardımcı olabiliceğim konular varmı?evdeyim eşim nöbetde bebiş uyudu canım sıkılıyor uykuda tutmuyorofffki offf

Tutku
Cok gecmis olsun bebekle zor olmustur.

Askitom
Önce senin yemek yemen gerek emziriyorsun sen kendine bak öncelikle

FEYZAE
Sen nasilsin? Ben cok iyi oldum dogumdan sonra hic bir agrim sizim kalmadi cok rahatladim ya.Bakalim doktor kontrollerimde normal cikarsa moralim süper olacak.Herkes gelip gitmis ama kimse karsilasamiyor demekki .Bebisin nasil günler nasil geciyor hamilelikten daha güzeldir dimi :)))

Kaynana muhabbeti olmus :))
Hoya
Biz evde mazot yakiyoruz kaloriferde senede bi kez alip depoyu dolduruyoruz nasil pahali bi bilsen bebek yokken idare ediyorduk ama bebek hasta olsa dahami iyi ya para gidecek tabii geliyorsa gitsin gelmiyorsa düsünürsün kaynanada o kadar kafasini yormasin herseye :)))

anneolmakistiyorum bu gün dogumdamiydi haber varmi?

Yalel den haber var mi?

kızlar merhaba...ben ,mart ,anneleri topiginden..siz,lere ,,bişey sormam ,gerek..33.haftamdayım ,2 3 gündür bebegimin ,hareketlerinde azalma var ,,,korkutuyo beni..sizlerdede varmıydı ,aynı ,durum..lüğtfen cvpp

Hoya
Ne bilmis kayinpederin varmis erkekler cok konusmasa olmazmi.

Julii
Bez deposu yapacaktin bastan :)))Bak ben yaptim kücük popo cikti oglum esim en kücük boydan gene depo yapti :)))
Büyükte önce bezini degisirdim sonra emzirirdim uyurdu bunda tersi oldu emziriyorum sonra altini aciyorum sonra uyuyor.Yoksa bende sizin gibi bi ton bez harcarim.Bizde de baba alt acmaya geldimi mutlaka babanin eline cis yapiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…