2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ruzgar yakınız canım biz umarım kalmaz.kızkardeşiyle geliyormuş sanırım bebegi bakıcak eşimin teyzesi.
benimki laf sokuyordu bende cevap verdim patladım küsüp gitmişti ama haftasonu tekrar geldi:)bugunde geliyor işte.normalde pek görüşmem ben onlarla..

kızlar ya az önce ticker yapmak için uğraştım ama olmadı nasıl yaptınız,lilypie de son aşamaya geliyorum gerisini yapamıyorum..

mehlika yaparsın bişey olmaz ben tek başımayım yemegimi yapıyorum evimi süpürüyorum kızıma bakıyorum çamaşır yıkıyorum..pasta börek yapıp dolaba atıyorum ani misaifrler için sende yaparsın merak etme anne olmak herşeye yetişebilmek demek:))

eşim aradı kayınvalidem geliyormuş allahım allahımmm macera başlıyor:))

Allah yardımcın olsun

rüzgar canım hanfendi menepozu bahane ediyor ama asıl sebep oğlunun parası gitmesinmiş geçen 69lira doğalgaz faturası geldi ne dese beğenirsin bu fatura adamı kalpten götürür

gelsin kalsın da bana sıkıntı çektirmesinler

geçen soruyorçalışacsak mısın seneye diye evet oğlunun parası gitmesin kendim kazanır yerim dedim hiçbir şey diyemiyor

bi de bana sen okul işlerinde çalışkansın evde tembelsin diyor mutfağa gittim mi ben yaparım deyip gönderiyor ne yapayım inadına yapmıyorum ben de

aslında iyiler ama uzak olsun tadımı kaçırmasın

memlekete gelin tayin isteyin alt katta oturun kalorifewrli dedi
ben de memlekete gelmem gelsem de orada oturmam bıoşuna aramız bozulmasın oğlun da istemez dedim

hoya az kaldı dayan canım.inş kalalım biraz daha demezler öyle derlerse siz kalın ben gidiyorum dersin:))
demezler canım bileti aldılar ankaraya kızkardeşinin yanına gidiyor bi de sıkıldığımı anladılar ya durmazlar zaten öğleden sonra hemen tüyüyorlar evden akşam ezanına kadar gelmiyorlar
ben de nfes alıyorum az da olsa

ilginç insanlar ya sanki paraları mezara götürecekler
kapatmaya alışmılar kendilerini bi odaya

bizimkilerde buakşam gelirler heralde
3 gündür görmüyolar özlemişlerdir zaten geldiklerinde uyuyo oluyo uyandırmaya çlşıyolar deli oluyorum

ecrin yakın olmasına rağmen kalıyormu

kızlar 1900 gr bebekle eve geldim bitek eşim yanımda oldu
hiç kafanıza takmayın canınızı sıkmayın
Allaha şükür bebeğimde çok huzursuz değildi 2 aydır kızımla geçinip gidip misafir ağırlıyoruz
Allah yardım ediyyo, bir bakıyorsunki 1 satte 4-5 çeşit çıkarmışsın annelik farklı beceriler katıyor insana

Son düzenleme:
severim ben ıspartalıları şirin olurlar..komşularımız vardı çok iyi insanalardı.neyse ben çıkayım kızıma bakayım..

kızlar dün gece evimi su bastı..sakar eşim doğalgaz borusunu patlattı..off çok kötü oldu ya..onla uğraştım tüm gün

dün kayınbabam dedi ki sen hep aynı göğsünden emziriyorsun anam 2sinden de verirdi
kaynanam da kızdı sen karışma dedi

sırtımı dönüyorum malum kaloriferli evde sobalı gibi yaşıyoruz

şafak5
yuhh diyorum yaa ona neymiş
sen emzirirken cıkmıormu dısarı
yaa kayınpederim yan apartmanda oturur ama daha 3 kere geldi rahatsız olmayalım ddiye
ne kladar düşüncesizlik yaa ben sinir oldum valla

kızlar dün gece evimi su bastı..sakar eşim doğalgaz borusunu patlattı..off çok kötü oldu ya..onla uğraştım tüm gün
gecmiş olsun canım
bebişle zor olmustur

juli merhaba nasılsın doğumdan sonra konuşmadık hiç.sende normal bnde normal derken bak ikizmde sezeryan olduk 1 gün arayla

kızlar merhaba nasılınız ne var ne yok

ben çıkıyorum sonra bakarım yazılanlara cevpa veren olmadı görüşürz kızlar

humananın gaz için çayı var bebklerede iki haftadan sonra verilebiliyomuş. orda bi bardağa yüz milim yazıyo ama ben çay kaşığıyla veriyorum.içerse 67 bazen 10 kaşığa kadar veriyorum kalanınıda ben içiyorum. bide her akşam yatmadan rezene çayı içiyorum hemde sütün artmasına yardımcı oluyo

selam kızlar
ayyy herkeste kaynana derdı
bende durup durup sınır oluyorum
dungece eşim işe gıttı kaynanam ındı bende kalmaya
bugun de bızdeydı,ben dun bırsuru yemek yaptım ne yapayım yapan yok
bugun tam aksam olmus eşim uykudan kalktı
yemeklerı ısıtayım dedım
ocaga koydum baktım bebekte aglıyor
dedımkı anne sen yemeklere bak ben bebegı emzırem
neyse bebek aglıyor geldı dedıkı masanın ustunu toplada getır yemeklerı yıyelım
bebek de aglıyor oglum,eşimde dıyor cocuga bakmıyorsun
bende kızdım mahsus bagrdım eşime hangı bırıne yetişeyım dıye
kayınpeder ve kaynana sofrada
getırdım koydum yemeklerı
aldım oglumu emzırdım
onlar yemegını yedı ben aclıktan öldum
neyse yedıler eşime dedım sofrayı topla
topladı neyse.dedımkı yoruldum.kaynanam dıyor yapacaksın tabı bız hepsını yapıyorduk...eşimin iş yapmasına bozuldu...
oglumu emzırdım yemegımı yedım...baktım mutfak doldu bulasık...
elde yıkıyorum su var sobanın ustunde baktım belkı yıkar namazını kıldı oturdu hamfendiii...gıder eltımde temızlık yapar ama bana gelince yat aşagı.mutfagım soguk yıkadım geldım...
eşimede dedım boyleyken böyle.eşimde 40 gün sabret herseyı ıyıce ögren yıkamasını falan kımseye mınnet etmıyecez dıyor...ınanın yalnız kalmayı özledik.
benım annem desenız o ayrı bır olay.
calısıyor aksamları bazan gelıyor herseyıme karısıyor.
geldıgı gıbı uyuyor hiç yardımı yok.yatagını bile toplamadan gidiyor.eşimden laf duyuyorum bazen.ve çok agrıma gıdıyor.annemde çok anlayıssız.herseyı ayagına beklıyor benım halim ne ki...
bırsey söylesem yanlıs anlıyor bagırdıgımı bıdaha gelmıyecegını söyluyor.
gecen bu çouk sarılık nıye goturmuyorsun dra dıye benı bunaltıp aglattı.acili aradım gece ve haftasonuydu cocuk dru da yoktu...pazartesı dra gıttık sarılıgı hafıf dedı dr teste bıle gerek gormedı...
kısacası hertarafım bunalım.eşim de destek olmasa yandım ben...
amannn şu 40 mız bir çıksa valla bıktım artık...
yalnız kalmayı özledım.annemın kaprıslerınden kaynanamın anlayışşsızlıgından bıktım.hazır yemegı getıremezmı ınsan...
eltımle ustte oturuyor.eltım ılk gunden daha BEN SıZE BAKMAM DEMıŞ...
ALLAHIM ONA YAPTIGI TEMIZLIK KADAR BENDE BISEYE ELINI SURMEZ
ARADA BULASIK FALAN YIKIODU AMA BEN IYILESINCE HEP BENDEN BEKLIYOR
VALLAHA ÇOOOKKK ZORRR...BIKTIMM
YARDIMMMM..YA SABIR RABBIM.KUSURA BAKMAYIN SIZI DE COK BUNALTTIM...

juli merhaba nasılsın doğumdan sonra konuşmadık hiç.sende normal bnde normal derken bak ikizmde sezeryan olduk 1 gün arayla

kızlar merhaba nasılınız ne var ne yok

selam canım
sorma valla catır catır doğurcaktık sözde :roflol:
güzel kızın nasıl bakalım

askitom pes yani ne diyeyim
vicdansızlık bu kadarıda
hadi kaynana el peki annen neden böle yapıyo
bence 40 bekleme herkes baksın işine sen yaparsın işini bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…