eşim aradı kayınvalidem geliyormuş allahım allahımmm macera başlıyor:))
rüzgar canım hanfendi menepozu bahane ediyor ama asıl sebep oğlunun parası gitmesinmiş geçen 69lira doğalgaz faturası geldi ne dese beğenirsin bu fatura adamı kalpten götürürhoya niye yaktırmıyolar diğer odaları
normalde yanmıyormuydu kayınvalidenlermi yaktırmıyo
Allah yardımcın olsun Allah sana sabır versin bikaç gün daha
ne düşüncesizlik ya lohusa insan gel kal tatilde gibi neymiş torunları olmuş
ya bi bırakında insan ne yaptığını anlasın kendine gelsiin
demezler canım bileti aldılar ankaraya kızkardeşinin yanına gidiyor bi de sıkıldığımı anladılar ya durmazlar zaten öğleden sonra hemen tüyüyorlar evden akşam ezanına kadar gelmiyorlarhoya az kaldı dayan canım.inş kalalım biraz daha demezler öyle derlerse siz kalın ben gidiyorum dersin:))
dün kayınbabam dedi ki sen hep aynı göğsünden emziriyorsun anam 2sinden de verirdi
kaynanam da kızdı sen karışma dedi
yuhh diyorum yaa ona neymişsırtımı dönüyorum malum kaloriferli evde sobalı gibi yaşıyoruz
şafak5
gecmiş olsun canımkızlar dün gece evimi su bastı..sakar eşim doğalgaz borusunu patlattı..off çok kötü oldu ya..onla uğraştım tüm gün
kızlar dün gece evimi su bastı..sakar eşim doğalgaz borusunu patlattı..off çok kötü oldu ya..onla uğraştım tüm gün
kızlar bebeğime 2 gündür rezene veriyorum satan aktar 2 3 çay kaşığı yeter dedi işk gün birazfayda etti ama 2 gündür gene gaz sancısıyla kıvranıyor sizin bebeğinizde gazmanmı topiğinde scecdedu arkadaşımız 15 cclik veriyorum biberonla demiş 12 aralıkta doğum yapmış benim oğlum 17 günlük bende biberonla versem 15 cclik çok olurmu avaba garibim çok kıvranıyo gazından gündüz öyle böyle geçiyoda gece çok içim acıyo bebeme aman diim kızlar bilgi verin bana bekliyorum
juli merhaba nasılsın doğumdan sonra konuşmadık hiç.sende normal bnde normal derken bak ikizmde sezeryan olduk 1 gün arayla
kızlar merhaba nasılınız ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?