canım bizim evde doğalgaz sistemi var ama biz yakmıyoduk zaten ufoyla ısınıyoruz..evimiz küçük iki kişi bize yetiyodu ufo oğlum doğuncada geçmedik doğalgaza idare ediyoruz diye..seneye kısmetse evi değiştiricez boşuna kombi falan masraf etmek istemedik..o yüzden ısınma problem olmadı..iki gündür yatak balkonda ıslaklığı gidiyo yarın odaya geçirip ufoyuda yakıcam öyle kurucak inşallahtutku kaçrdım ben boru mu patladı
nasıl ısınıyorsunuz ya
çok geçmiş olsun
bizim de olmuştu iki sene önce kışın elektriksobasının önğünde kurutmuştum
sende sağol canım..halıları verdim bugünde yatağı kurutmak sorun işte..Sagolun kızlar
julı hoya
benımkı gece 03,00te uyandı
6,30a kadar emdı uyudu 5 dk sonra uyandı
e napalım bebİŞlereınsan kızamıyor kı
yırım bn onu yaaa
bız enazından sanslıyız
kısmetse yaza kadar kocaman olacaklar
ben gezmeyı ozledım yaaaaa
tutku geÇmİŞ olsun cnm
allah yardımcın olsun
halıları yıkatmaya yollasan en azından kurutup tertemız oluyorlar
paspaslara da elbet bır care bulursun
sagol cnm buarada
tutku geçmiş olsun hem kar kış hem de bebekle zor olmuştur
tutku geçmiş olsun canım :teselli:
yazmadı canım epidural sezeryan olmuştu bekliyoruz gelmesini heyecanla
kızlar poseidon dan bi haber var mııı??? doğumdan sonra yazmadı değil mi? :uhm:
ancak girdim kizlar nete, gece 12 den sabah 7 e kadar sanci cektim sunni sanci da verdiler ama 12 den 7 e kadar acilmam 1 cm de kaldi o yüzden her sancida bebegin kalbi zayifladigi icin 10 cm e kadar kalbi dayanmaz bebegin diye sezeryana aldilar. ayrintilari daha sonra yine anlatirim bebek agliyor cok gazi var ve gögüslerim parcalandi emzirmek iskence hibi geliyor. Bir de sezeryan yerimden dolayi bebegi dogru düzgün kucagima alip gezdiremiyorum, cok kötü bisey sezeryan olmak emzirirken bile bebegi tutmakta zorlaniyorum.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?