cadaloz acı elma yağı ile masaj iyi geliyor bi de moralini bozma stres olma
haklısın culi kucağımda uyuyor şimdi yerine koyarsam gözünü faltaşı gibi açacak diye korkuyorum yaa
sanırım problemler hep aynı...benim de memeler parçalandıktan, kovalarca gözyaşı döktükten sonra nihayet aklıma bugün Aras'ın doktorunu aramak geldi, adam aynen şöyle dedi: Hımmm biraz obur olacak galiba, ama memede kaldığı sürece sizi emdiğini düşünmeyin sizi yalancı emzik gibi kullanıyor annesi, memeyi 3 saatte bir 15 dk vereeceksiniz, biraz pışpışlayıp uyutmaya çalışacaksnız olmadı sağdığınız sütü verin uyutun, 15 dk. dan fazla yok dedi...ben de şaşırdım Aras oburuna kalsa beni sabaha kadar emecek, bu sabah süt ağzından ve burnundan fışkırdı resmen...uyanınca bir deneyeceğim bakalım neler olacak, ama 80 cc sütü hazır bulunduracağım yanımda...Benim oğlan da öyle.Sanırım dönemsel bişey bu.Sadece bende avunuyor ve sürekli memede.Aç olsa d aolmasa da emiyor.Sonra çok emdiği için kusuyor.Memede uyursa alıp yatağına koyuyorum yoksa memede uyumadan uyumuyor.
ancak girdim kizlar nete, gece 12 den sabah 7 e kadar sanci cektim sunni sanci da verdiler ama 12 den 7 e kadar acilmam 1 cm de kaldi o yüzden her sancida bebegin kalbi zayifladigi icin 10 cm e kadar kalbi dayanmaz bebegin diye sezeryana aldilar. ayrintilari daha sonra yine anlatirim bebek agliyor cok gazi var ve gögüslerim parcalandi emzirmek iskence hibi geliyor. Bir de sezeryan yerimden dolayi bebegi dogru düzgün kucagima alip gezdiremiyorum, cok kötü bisey sezeryan olmak emzirirken bile bebegi tutmakta zorlaniyorum.kafamçokkarıştı
ay hoyacım geçmişe bakınıyodum asıl sen stres yapma bacım yaa epey badireli günler atlatmışsın eşinide hiç takma kafana benimde eşimde aynen odundur evegeldiğinde benim suratım asık olsun neyin var diye sormaz oda benden çok surat yapar bend egeçen gün patladım evi ocağı terkedicem senin yüzünden dedim bi seferde benden bekleme sen ilgilen benle daha dedim sustu bende baırdım çaırdım ağladım zırladım gittim balkona sigaraiçtim rahatladım zaten bütün geceuymuyorum gözlerimin altı mosmor oldu uykusuzluktan bide koca nazlıyamam benimde naza ihtiyacım var aman neyse takmayın kafanıza hiçbişiyi hiçöbişiy sizden önemli değil vede bebeğinizden
ancak girdim kizlar nete, gece 12 den sabah 7 e kadar sanci cektim sunni sanci da verdiler ama 12 den 7 e kadar acilmam 1 cm de kaldi o yüzden her sancida bebegin kalbi zayifladigi icin 10 cm e kadar kalbi dayanmaz bebegin diye sezeryana aldilar. ayrintilari daha sonra yine anlatirim bebek agliyor cok gazi var ve gögüslerim parcalandi emzirmek iskence hibi geliyor. Bir de sezeryan yerimden dolayi bebegi dogru düzgün kucagima alip gezdiremiyorum, cok kötü bisey sezeryan olmak emzirirken bile bebegi tutmakta zorlaniyorum.kafamçokkarıştı
bu doğru değil di mi canım...
:sinifsinif: doğru vallaha canım hatta eşime dedimki beni okadarçok geriyosunki dedim rakı içebilen bi insan olsam rakı içiçem evi ocağı terkedesim geliyo dedim o derecebunalıma girdim kocamın mursuzluğundan son lafımda 2. kez baba oldun ama odun geldin odun gidicen dedim ama biyandanda ağlıyorum elim ayağım titriyo gerçi biraz abarttım bende ağlama işini ogün ama lohusalıktanda oldu sanırım yoksa kocamı bu konulardaçok takan bi insan deilimdir anasına çekmiş kocam umursuz dünya yansa oturur izlermafoldumben
:sinifsinif: doğru vallaha canım hatta eşime dedimki beni okadarçok geriyosunki dedim rakı içebilen bi insan olsam rakı içiçem evi ocağı terkedesim geliyo dedim o derecebunalıma girdim kocamın mursuzluğundan son lafımda 2. kez baba oldun ama odun geldin odun gidicen dedim ama biyandanda ağlıyorum elim ayağım titriyo gerçi biraz abarttım bende ağlama işini ogün ama lohusalıktanda oldu sanırım yoksa kocamı bu konulardaçok takan bi insan deilimdir anasına çekmiş kocam umursuz dünya yansa oturur izlermafoldumben
özgecim
Korkma ilk bebekte bebek anneye anne bebege alisana kadar bir hayli sorun oluyor ama ikinciye niyetliyseniz aynisi olmuyor anne daha tecrübeli sakin olunca bebek de öyle oluyor yada ben bu sefer cok sansliyim allahima sükürler olsun darisi basina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?