2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bekliyorum ama tık yok
doğumdan önce bi belirti oluyomu ya
bende hiç birşey yok kıprdıyıp duruyor karnımda ona bakıyorum işte
başaka herşey normal
daha bekliycem galiba

julii bakıyorum melisa parmağında oynatıyo seni
doğmadan önceki konuşmalar işe yaramadı mı
sözünü dinlemedi bu kız senin
uslu durmuyor
öyle valla canım
h,öç söz dinlemiyo

o yapsın bi zahmet
dün kaynana yaptı ama cok gaz yaptı
sütten galibe

doktor rezene ve ıhlamur verebilirsin dedi
herdoktorr farklı diyo

cadaloz acı elma yağı ile masaj iyi geliyor bi de moralini bozma stres olma
en az 1 aylık olması lazım acı elma için
analı babalı büyüt canım
hepsi gececek zamanla merak etme sabıır sabır..

benimkide öyle
sıcaktan galiba
2 günde bir yıkamak lazım birde losyon falan sürüyom ben gececek insallah

Özgecim
Dogumda kolay olsun bebeklede sorun olmasin istiyorsan cok cok sakin olman gerekiyor sen panik yaptigin an ortalik bir anda karisir. Tavsiyem kendini sakin tut ben beceremedigim zaman hemen La havle vela kuvette vs vs diye icimden tekrar yapiyorum cok faydasi oluyor.

Özgecim
Her dogum farkli oluyor ya benim bu sefer cok hizli olmus acilmam hangisi daha iyi bilemiyorumki.Enfeksiyonum olmasaydi bu seferki daha kolay derdim ama cok agri yapti enfeksiyonlar dogum sirasinda simdi ise sanki bin ton kilo atmisim gibi üstümden öyle hafifimki .

Julii
Fistigina masallah canim ya nasil tombis tombis. bayildim fotoya.
Losyon sürmene gerek yok her bebekte olur gecer süt emdigi icin oluyor.Ilik suyla silin yeter.

Özge
Bide mutlaka dogum yapinca hemen bebisini emzir cok önemli ilk gelen süt.Benim oglan agzini acamiyordu kus gibi bir göreceksin bende mememden damla damla agzina akittim o bile yetti.

beni bazen fenalık basıyor ama başımda annem eşim kayınvalidem hemen neyin var noldu falan deyince artık bende onları telaş yapmamak için kendimi sakinleştiriyorum
biraz ondan baskı hissediyorum galiba
neyse ben böyle beklemedeyim sen neler yapıyosun
matteo çok ilginç bir isim
isim konusunda hiç konuşmamıştık

Özgecim
Ben bebekle oynuyorum 40 dan sonra olunca böyle oluyor :)))
Ben öztürkce isim istemistim ama cok aradim i türlü uygun bi isim bulamadim.Bunuda son gün arkadas söyledi allahin hediyesi anlami artik italyanca ama anlami güzel diye koyalim dedim.Bizim Türklerden henüz begenen cikmadi annem mete derim kayinvaldemde metin derim diyor valal diyecekseniz mete metin koyardim alla allla dedim :)

sezeryan olan kızlar kanamanız ne alemde?benim son gaz devam niye böyle oldu anlamadım.daha önceki sezeryanımda bu kadar uzun sürmemişti.bugün 17.gün oldu doğum yapalı hiç azalma yok.günde 3 ped.sizin nasıl?yoksa sadece benim mi böyle oldu?

benim artık bitti kadusum
20.günden sonra kesildi

kızlar tanıştırıyım oğluşum mehmet demir
22 ocak 2010 8:55 4380 gr 54 cm

41 kere maşallah
esracım cok güzel resim
analı babalı büyüeün
rabbim nazarlardan saklasın

kızlar merhaba..
hersey yolunda mı bakalım?
burada acayıp kar var :))
nasıl ozledım dısarı cıkıp kar topu oynayasım var yarım saat dısarı cıktım sadece markete..
yaa kızlar benım gogusler hala cok berbat bır yarık olustu parca kopardıgı ıcın kızım etsız yemek yemıyorda kendısı babasına cekmıs off..
sag gogsumu hıc veremıyecek duruma geldım acıdan ılk halını gectı valla ılk parca koptugunda bu kadar acımamıstı..
neyse bepanten lansınoh garmastan nısavıt bırsuru krem denedım olmadı..
sımdı madecassol onerdı bırı eczacı arkadasıma sordum olur dedı ama kesınlıkle agzına gırmeyecek bebegın zaten sagacagım sutu ıkı uc gun yoksa acıdan bayılacagım yarık resmen fay hattına dondu..
bu kremı kullanan var mı aranızda?
ıyı geldı mı?

kibelecim ben kullandım işe yaramadı
sana verdiğim krem ismi bi tek iyi geldi
bol e vitaminli bi krem al canım
senin kayınpeder cerrah değilmi yardımcı olur sana

meltemcim mama vermiyorum canım mamayı hastaneden çıktıktan sonra ilk kontrolde doktoru kesti, asla mama vermeyeceksin, sadece anne sütü dedi, sağdığım anne sütünü veriyorum kaşık biberonla...aldığım koca kutu bebelac öylece kaldı...yalnız anlayamadım şimdi sen ne kadar sürede bir, kaç dakika meme veriyorsun matteo ya ? Bana doktor 15 dk.da bir ver, doymazsa sağılmış anne sütünü ver dedi...

çok doğru özgecim öyle, karnımdaki sessizlik bana çok koymuştu bi süre ona ağladım, ama biliyorum ki bizi daha güzel günler bekliyor, şu an buradaki herkes en zor süreci atlatıyor bir de çoğu kişinin ilk çocuğu olduğu için anneler de bebekler gibi acemi, işler daha da karışıyor, işin ilmini aldıktan ve bebişler bilinçlendikçe bence herşey daha keyifli olacak...bu arada tamam hüzünleniyorsun falan ama koca karınla da ömür boyu gezilmez ki anam :CüvCüv:yerimseniben

benim kanamam hastaneden çıktıktan sonra azaldı, şu anda 12. günüm ve neredeyse bitmek üzere reglin son günleri gibi, bir doktorunu arayıp sorsana kadus???

ben göremiyorum resmi anne olmak?

amaaan benımkı de aynı :))
ye ye doymuyo kusuyo sonra oda yetmıyo gaz bıtmıo tabıı
aman benım dr ne zaman ısterse ver dedı ahahah cocugu mama delısı mı yaptık dersınız :))
yalancı meme verdım en sonunda doymuyo zıllı..

haklısın canım cadaloz
bizimki de aynı işte
takmıyorum kimseyi

canım benım sıkma canını cok sıkıldın sen bu konularda..

canım benım ara ara gelıyo ben de anlamadım bıtecek mı bıtmeyecek mı ne zaman gelecegı de bellı olmuyo pedlerden pısık oldum..

canım cok guzel ısmı adıyla yasasın takma kımseyı..

ay maşallah canım benım ohh ohh

kaynana kayınpedr yıne yemekteler bızde
ben bebegımı yenı emzırdım
yıyecegım sımdı
evım yemekteyıze dondu
allah sabrını verıyor ıste
yemeklerı ben yaptım
bulasıklar da bana kalır kanımca
rabbım yaaa sabırr
verıyor sabrını ıste
ulannn eşimin bana bukadar yuku yok
kaynan evınde yemek yapmaya usenıyor
nasılsa burada pısıyor yemek
valla 3 gun gıdecek yemek
sayelerınde 1 gun gıdıyor

kibelecim ben kullandım işe yaramadı
sana verdiğim krem ismi bi tek iyi geldi
bol e vitaminli bi krem al canım
senin kayınpeder cerrah değilmi yardımcı olur sana
ahh canım onun canı acımıyo kı gecer dıyo annelık bole bısey dıyo
alısmıs onlar acı ceken ınsana
benı sallıyo bepantene sur dıyo bıtek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…