canım emzrme aralığı sık olursa bebek kesik kesik kusar mış
kaynanama göre sütün yarıyormuş
kızz güzel bişi demiş senin kaynanatör gider ayak :roflol:canım emzrme aralığı sık olursa bebek kesik kesik kusar mış
kaynanama göre sütün yarıyormuş
Annesi:sdsmt
Cinsiyeti: Kız
Boyu: 50 cm
Kilosu: 3100 gr
Babası: CANER
Doğum Şekli: Normal
Doktoru: Ercan DEMİR
kızlar seda doğum yaptı hayırlı olsun hastanenin sitesinden öğrendim hayırlı olsun suedamız geldi
evet bizde analı kızlı yeri çok sıcak ve rahat sevdi çıkmak ıstemıyor bızımkılerkaydirigubbakcemile3he valla analı oğullu kucak kucağa sıcacık duruyozkaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaa sedada dogurmuss gunlerımız nerdeyse aynıydı sedayla ayyyy darısı bır an once basıma ınsallahh normal normal bende dogururum bukadar bekledım ha bugun ha yarın derken dua edın kızlar bızede yarın tam 40 hafta oluyor doktorum cagırdı gel dıye muayene edecek belkı salı hastaneye alırım suni sancı verırım dedı beklesemmı az daha karar veremedım sunı sancıyı almadan gelır belkı bebişAnnesi:sdsmt
kızlar seda doğum yaptı hayırlı olsun hastanenin sitesinden öğrendim hayırlı olsun suedamız geldi
eşimle bugün de konuşmadım :umursamaz:
yüzüne bile bakmadım :umursamaz:
sabah üç günlüğüne iş gezisine gidecek eşyalarını hazırladı yardım etmedim..:umursamaz:
dün gece ben nuru emzirirken nete takılmıştı bankanın sitesine girmiş
benim de şimdi vadedeki param geldi aklıma bi bakayım dedim anaaam bi de ne göreyim bizimki bu
ayki maaşını benim hesabıma yatırmış akannehir zemuszemus sositososito opuyorumnanaktan
barışsam mı boshayallersmile ama özür dilemedi ki :mymeka:
mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik
sen bizimkini görsen ,babası doğuştan yetenekli benim kızım dişyor yetenek sizsiniz programını götürecem kızımı diyor,yalandan bişe değsin hemen kafasını o tarafaçevirim ağzını açıyor,her an emmeye hazır..
canım bana garmastan krem hiç iyi gelmediği gibi daha çok berbat etti.bi tek lansıoh iyi geldi.bence onu dene bi tek....bepanthen de iyi ama lansinoh daha iyi geldi bana.geçmiş olsun sana da .inş.biran önce iyileşirsin...
...
canım chıcco cok ıyı geldı bıze ben bastan hıc surmedım hıcte pısık olmadı ama kaka fazlalasınca bırgun bır baktım kıpkırmızı olmus hemen pısık kremını surduk ıkı gunde duzeldı bence guzel chıcco..pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben chicco almıştım kokusnu sevmedim,değiştirmek istiyorum.
ben sebamed kullanıyorum cok memnunum bi ayda bi tüp bitti cok şükür hiç pişik olmadı
bu arada kızlar
her emmeden sonra bebişler gazını cıkarıyormu
benimki cıkartamıyo her zaman
gecede uykuma yenilip cıkartmadan yatırıyom
sonra acısı cıkıyo :1no2:
benim bebek de iki memeden aldiktan sonra bile agliyor tekrar meme veriyorum emerken agzini cekip cekip tekrar almak istiyor memem yara oldugu icin de bebek ara ara alinca cok aciyor. acaba benim sütüm de yetmiyor mu?
merhaba anneler.
1 haftadır yoktum, bir süre daha olamayacağım.
geçen pazar akşamı Ayaz fenalaştı. biliyorsunuz kusma sorunu vardı son zamanlarda. bi baktım kusuyor gene, yan çevirdim hemen. kusması bitince de üzerini değiştirmek için kucağıma aldım. bir anda mosmor ve kaskatı kesildi, nefes almıyordu.. hiçbir hayati belirti yoktuı ve gitgide morarıyordu hemen ayaklarından ters çevirip salladım, tokat attım, parmağımı gırtalığına soktum yok,yok... geri getiremiyordum bir türlü. evdekilerde taksi çağırıyorlar bir yandan.
1 dk kadar sürdü bu şekilde. tam ben artık kaybettim diye odadan çıkıp koridora çöktüm çok cılız bi öksürük sesi, geldi. ama boğulma gibi bir ses. hemen kaptık en yakın hastaneye götürdük. oksijen verildi, damar yolu açıldı ve bizi Kartak Devlet Hastanesine yolladılar ambulansla.
orası da ayrı bir hikaye zaten. koca İstanbulda bizi alacak tek Kartal Devlet hastanesini bulduk. o da zorla. diğerleri yer yok diye kabul etmiyorlardı.
Kartalda acilen yatışımız yapıldı, oksijen maskesi takıldı, serum bağlandı. tüm gece gözetim altındaydık.
geceleyin sürekli apneye -anlık solunum durması- girdi.
sabah kuvöze aldılar ve solunum cihazına bağlandı. 2 gün boyunca oğlum kuvözde ben kuvozün başında aralıksız ağladık.
ağzında burnunda, iki kolunda ve bir ayağında hortumlar vardı. o hortumları sabitlemek için yüzüne yapıştırdıkları flasterlerden dolayı gözleri bile görünmüyordu ve acayip şişmişti.
şimdi solunumu kısmen düzene girdi, cihazlardan çıktı.
ama dünden beri ufak ufak apneleri oluyor gene. onun sebebini araştırıyorlar. beslenmeyi kestiler ve sadece serum veriyorlar 24 saattir. besin alerjisi olup olmadığına bakacaklar.
bu sefer gerçekten öbür tarafa gidip geri geldi oğlum. ben o an yanında olmasam hayatını kaybedermiş.
ben 1 günlüğüne eve geldim çünkü cidden iyi değilim. hem fiziksel hem de ruhsal olarak.
gözümün önünde sürekli o an var, bir türlü atlatamıyorum.
ya o an ben olmasam, ya geç kalsak, ya kurtaramasaydım..... aklımdan çıkmıyor bunlar..
kendime sürekli "Allah almak istese o an alırdı, bu saatten sonra birşey olmayacak" demeye çalışıyorum ama bir yandan da ya birşey olursa diyorum..
bizden haberler böyle yani. çıkıyorum gene. cevap yazamazsam sizlere kusuruma bakmayın.
azıcık uyumam gerek, sabah da gene hastanede olacağım.
bize dua edin, oğlum kollarımdan kayıp gitmesin..
Annesi:sdsmt
slm kızlar ben geldım
dun gece 03,00 dan bugun 3 4 kadar uyumadı oglum sureklı emdı agladı
sutum yetmıyor sanırım
kayınvaldem pırınc unu maması yaptı nasılda yedı oglum
sonrada hemen uyudu
bende agladım agladım
sutum gelmıyor az dıye
hazır mama vemek cok zoruma gıttı
eşim sagolsun teselli etti senın elınde olan bısey yok dıye
bende lohusalık psıkolojısı ve uykusuzlukla ona bagırdım
resmen sarhos gıbıydım baş agrısı uykusuzluk sinirlerim bozuldu
ama geceden bu yana yanı gece 03,00dan gunduz 14,00a kadar 5 tane bez aldım oglumun altından
hepsıne de işeyip doldurmustu
kakasını da yapmıstı 2 3 tanesıne
doymasa bez dolmaz doysa uyur ole hep emmek istemez
anlamadım gıttı
çok zor kızlar,ne yapacagımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?