2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iki ay dolunca 3saatte bir emzir dedi doktor kokumuzu istermiş doymazmış falan
bizimki de kusunca rahatlayıp uyuyor

Anneolmakistiyorum
Masallah masallah canim tosuncuk olmus ayrica foto süper profesyonel cekim sanirim ama cok güel bir hatira olmus Allah anali babali büyütsün.

Krizalit
Büyük oglum sarilik olmustu o zaman doktor 3 saatte bir bi meme 15 dak sonra diger meme 15 dak demisti uyuyorsada uyandir demisti bend ehep öyle biliyorum.Bu oglum sarilik olmadi ama kücük dogdu doktorda birak uyusun uyandirma ne zaman ne kadar istiyorsa emsin dedi.Öyle bazi gece 1,5 saate bir kalkip 15 dak emdigi oldu dün gece mesela 5 saat uyumus uyandi 20 dak emdi uyudu.Ama günde bi sefer fazla emdigi oluyor yani tam 1 saat kaliyor iki meme toplami ama sonrasinda cok huzurlu duruyor.Ilk oglumda resmen günlük tutmustum bu sefer rahatim ama normal olmayan bi durum olursa anlarim.Birde ben sabahlari emzirirken memede oyun yapmasina izin veriyorum ama gece oldumu izin vermiyorum en azindan farkli anlasin.Birde uyuyacagi zaman bebek ninni cd si almistim onu aciyorum yatagina koydummu onu anladi uykuya gidiyor :)) Gecen gece uyumak istemiyormus demekki daha cd yi acmamla bir ciglik atti istemiyorum gibi kendime güldüm cocugu robot sandim bi dügmesi eksik ac kapa :))

Annesi:sdsmt
Cinsiyeti: Kız
Boyu: 50 cm
Kilosu: 3100 gr
Babası: CANER
Doğum Şekli: Normal
Doktoru: Ercan DEMıR

kızlar seda doğum yaptı hayırlı olsun hastanenin sitesinden öğrendim hayırlı olsun suedamız geldi

Ben kusmasini gazi cikartmadan emzirmeye bagliyorum .Yada altini dolduracaksa kendini kasiyorsa ictiginin birazini ciakrtabilir bisi olmaz ondan.Benimkide emerken gaz cikartmayi seviyor yukardan asagidan calisiyor cocuk :)) Birde sesli cikartiyor gazi bazen büyük insan yapti sanirsiniz :))) Her cocuk farkli büyükte görmedigim hersey bunda var hamileligimde öyleydi zaten ama deger valla cok tatlilar Allaha sükürler olsun.

canım emzrme aralığı sık olursa bebek kesik kesik kusar mış
kaynanama göre sütün yarıyormuş
kızz güzel bişi demiş senin kaynanatör gider ayak :roflol:

analı babalı büyüsün ne güzel normal olmuş

Esmeralda.....canım benim..çok geçmiş olsun..Allah hayırlı ömür versin inşallah...Allah -u Teala herşeye kadirdir...Dualarımız seninle ve bebişinle....Tez zamanda normale dönersiniz inşallah....:Saruboceq:

he valla analı oğullu kucak kucağa sıcacık duruyozkaydirigubbakcemile3
evet bizde analı kızlı yeri çok sıcak ve rahat sevdi çıkmak ıstemıyor bızımkılerkaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaa sedada dogurmuss gunlerımız nerdeyse aynıydı sedayla ayyyy darısı bır an once basıma ınsallahh normal normal bende dogururum bukadar bekledım ha bugun ha yarın derken dua edın kızlar bızede yarın tam 40 hafta oluyor doktorum cagırdı gel dıye muayene edecek belkı salı hastaneye alırım suni sancı verırım dedı beklesemmı az daha karar veremedım sunı sancıyı almadan gelır belkı bebiş

slm kızlar ben geldım
dun gece 03,00 dan bugun 3 4 kadar uyumadı oglum sureklı emdı agladı
sutum yetmıyor sanırım
kayınvaldem pırınc unu maması yaptı nasılda yedı oglum
sonrada hemen uyudu

bende agladım agladım
sutum gelmıyor az dıye
hazır mama vemek cok zoruma gıttı
eşim sagolsun teselli etti senın elınde olan bısey yok dıye
bende lohusalık psıkolojısı ve uykusuzlukla ona bagırdım
resmen sarhos gıbıydım baş agrısı uykusuzluk sinirlerim bozuldu
ama geceden bu yana yanı gece 03,00dan gunduz 14,00a kadar 5 tane bez aldım oglumun altından
hepsıne de işeyip doldurmustu
kakasını da yapmıstı 2 3 tanesıne
doymasa bez dolmaz doysa uyur ole hep emmek istemez
anlamadım gıttı
çok zor kızlar,ne yapacagımı şaşırdım

ah esmeralda canım çok geçmişler olsun
Allah yar yardımcınız olsun
ayaz çok güçlü dualarımız sizle canım

ahh canım benım :))
gecer ben cok cabuk unuturum ondan sınır olurum hep kendıme..
ama genelde daha ıyı oluyo unutmak sen de unut gıtsın
esın var kı yanında kavga edıyorsun bosveeeerrr..

mehlikacım bu bebişler hep böyle galiba
az önce babasına verdim gazı alsın die
babasını emmeye basladı :roflol:
tişortü yicek resmen
emzikte almıyo
seninki alıyomu emzik

yavrusum bızımkı cıdden yapıstı babasına bı kere koptuk var yaaa..
aventın yenı dogan kutusundan cıkan kıraz uclu emzıgı kabul ettırdık bız kı ben emzıge cok karsıyım gaz yapınca cok mecbur verdım.
cocuk emıyo gazı oluyo tam cıkmazsa agırsagına ınıyo gaz sonra bagırıyo en ıyısı cok emdırmemek zaten kusuyo habıre..
en snunda caresız verdım emzıgı..
chıcconun heme kıraz hem damaklı emzıgı var kırazı bıraz alıyo ama damaklıyı hıc almıyo..
zaten ya kıraz ya damaklı alırmıs ıkısını aynı anada almazmıs..

hepsı aynı bunların..
1 metre oteden bana agzını acıyo..
kokudan..

canım lansınoh ıyı oldugu zaman cok ıse yarıyo bır gogsume lansınoh bırıne suan
madecassol suruyorum bırının catlagı berbat..
yalnız madecassol ıyı geldı dun basladım bugun sankı beslemıs azıcık
emdırmıyorum ondan yalnız suan cekıyorum pompa ıle bastan bır kısmını atıyorum sonra tekrar cekıyorum kı ılactan kalmasın bebege..
cok guzel temızlemek gerekıyo..

pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben chicco almıştım kokusnu sevmedim,değiştirmek istiyorum.
canım chıcco cok ıyı geldı bıze ben bastan hıc surmedım hıcte pısık olmadı ama kaka fazlalasınca bırgun bır baktım kıpkırmızı olmus hemen pısık kremını surduk ıkı gunde duzeldı bence guzel chıcco..

canım ne yap ne et gazı cıkar gazı cıkarmazsa karnına ınıyo daha berbat.
kısır dongu oluyo mıde bagırsak agrı agrıdan sonra emmek ıstıyo emdıkce gaz oluyo gaz oldukca agrı.. daha kotu oluyo..
ıhlamur verıyormusun hıc bırde ben verdım valla ıkı gundur dayanamıyorum acı cekmesıne hem acayıp kusuyo emdıkce..
yalancı meme de sart oldu valla verdık..

benim bebek de iki memeden aldiktan sonra bile agliyor tekrar meme veriyorum emerken agzini cekip cekip tekrar almak istiyor memem yara oldugu icin de bebek ara ara alinca cok aciyor. acaba benim sütüm de yetmiyor mu?

canım medecassol ve anestol onerdıler bana ama cok ıyı temızlemen lazım sıcak suyle yıkayıp ılk sutu elınle sagman lazım ılac kalmasın dıye cok toparlıyor bırde benım gıbı bırer gogsunu emzırmeme yoluna gıdebılırsın bırı ıyılessın dıgerıne gecersın yalnız cekeceksın sutu ıkı saatte bır emıyormus gıbı.. bırı ıyılessın dıgerıne gercersın..

kurban olurum ben ayazına yavrum..
canım sakın uzulme benım yegenım aynı oldu sımdı ılkokul ıkıncı sınıfta aynene yasadıklarını yasadıler nefessız anneme getırmıs ust kattan yengem anneme aynen senın gıbı ters cırmıs vs aynen zor atmıslar hastaneye gunlerce kaldılar hastanede..
cok sukur ıyılestı..
Allahaın ızmıyle Ayazımız da ıyılesecek dualaım onunla yavrum benım..

masallah sedosa ve suedamıza ohh..

canım sutun yetıyor benım de oyle oluyo ama anladım kı cok emıyo fırsat kalmıyo dolana kadar bol emzır bol su ıc sakın stres yapma stres kacırır asıl ben de ıkı gun cok strese gırdım bır de hastalandım ustune 5 gun bır azaldı sutum annem bır bagırdı bana stresten gıdıyo dıye bol su bol yesıllık sakın korma gelecek cektıkce..

aşkitom öyle düşünme
önemli olan kilo alıp almadığı bazen bizimkide öyle yapıyo bebkler hergün değişiyolar
bi sağlık ocağına falan götürün ne kadarlık olduki

smhsmh canım benım nasılsın Kaan'ın nasıl cok uzun zaman oldu gorusemıyoruz
kokla benım ıcın yavrusunu..

aşkitom bu kaynanalar mamacı dinleme yedirme de emzir her zaman emdikçe gelir sütün

benim kızım günde bir sefer kakasını ya yapıyor ya yapmıyor
doymuyomu demekmiş
doktor 4 güne kadar normal dedi

slm kızlar nasılsınız biz en sonunda evimize gelebildik.daha inceleyemedim siteyi kim naptı bilmiyorum.dogum yapan bütün arkadaşlara geçmiş olsn allah analı babalı büyütsün.

ben 4 ocak ta genel sezeryanla dogum yaptım.yiğit efe 3 kilo 75 gr 50 cm dogdu.
ama solunum güçlügünden 2 gün yogun bakımda bi günde kuvözde kaldı.ogluşumu ancak 2.gün görebildim.3.günde kucagıma alabildim.o yüzden ilk 3 gün zor geçti benim için.4. günde taburcu olduk.

çok şükür şu an iyi.bu akşam ilk defa yalnız kalıcaz bakalım napcaz.nese benim misafirim geldi .sonra görüşürüz.

sagolun kızlar
bugun 15 gunluk oldu
yarın topuk kanı ıcın saglık ocagına goturecegız
sanırım orda tartarlar
gunde 3 4 lıtre su ıcıyorum
bugune kadar hıc boyle olmamıstı yanı
bende şaşırdım
mamayı yıyınce uykuya daldı
eşimde gordunmu bak annem bılıyor onu dınle dedı....

bakalım ıns bıdaha mamaya gerek kalmaz

esmeralda cok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım

sdsmt allah analı babalı buyutsun.masallah sende normal doguranlar kervanına katıldın...
bugunde dogurmayanlar kım dıye dusunurken aklıma gelmıstın

demet
masallah yavruna Allah analı babalı buyutsun yavrunu

kızlar bizde bugun 1 kere oda sabah uyandıgımızda kaka yaptık ıkıncısını hala yapamadık( aglıcam doymuyor mu yanı oğluşum... bırde yeşil su gıbı kıvamsız bırsey gelmiş az kaka nıyetıne, hoyacım cok emerse yesıl gelır demıstı. kafam karıstı doktora gıtmelımmıyız ki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…