2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zambak kız senın bebiş ne kadarlık oldu, neden dr. mama veriyor, hem mamayı hem anne sütünü bırlıkte bebiş nasıl götürüyor?

kızlar nasılsınızzz?bebısler nasıll?

bizde bir yaramazlık yok neşecim, az uyuyoruz,bır saat bır bucuk saatte bı uyanıyoruz, şööle delıksız 3 saat uyusa daha ıyı sanırım...siz nasılsınız? bebişini keyfı yerınde mı?

gece emzirdigim zman çıkarmıyoru uykudaki çocuk zaten gaz çıkarmıyo..
bak beni m oglum feci pişikti. bez deişikliğinden...
tematex diye bir krem kullandım akşamdan akşama sürülüyo 3 günde geçiriyo..ama sadece pişik varsa kullanılıyo kızarıklık vs v.

mehlikasu, juliet kıslar benimkide öyleydi dr doymadığını söyledi sizinkilerde acaba doymuyo olabilirmi?
umarım öyle değildir :bbo:

bunu dr. söylemesine gerek yokki sütünün bol olup olmadığı biliyosun.canım
doymayan çocuk huzursuz olur durmadan ağlar...
kimisinin sütü dolar tasar kiminin ancak yeter kiminin çocuk obur olur doymaz anne sütüyle..
kiminin sütü bol olur çocuga yaramaz...
bende mama veriyorum anlıyorum doymadıgını.....
dr. lara kalsa hep anne sütüyle besle diyolar..
ama süt yetmezse nasıl besleyeceksin ....

mehlikasu, juliet kıslar benimkide öyleydi dr doymadığını söyledi sizinkilerde acaba doymuyo olabilirmi?
umarım öyle değildir :bbo:

canım seni korkutmak istemem ama benimkide aynen öyleydi şimdi mama takviyesi istedi dr çok üzüldüm ama sevindim hiç değilse artık niye ağladığını biliyoruz

Son düzenleme:
zambak kız senın bebiş ne kadarlık oldu, neden dr. mama veriyor, hem mamayı hem anne sütünü bırlıkte bebiş nasıl götürüyor?

benim oğluma çok yarıyo ikiside..hem mama hem anne sütü alıyo...

valla çok rahat oluyo...gece mama vermiyorum emzirdikten sonra iyce doysun diye veriyorum 60ml..daha üstüne çıkamadık fazlasını içmiyo.
bazen sütüm yetiyo vermiyorum...

merhaba nasılsınız kızlar gerç, kimsecikler yok ama olsun.bugun pazar ya herkes gezmelşerde sanırım dermişim:)

benim bebek de iki memeden aldiktan sonra bile agliyor tekrar meme veriyorum emerken agzini cekip cekip tekrar almak istiyor memem yara oldugu icin de bebek ara ara alinca cok aciyor. acaba benim sütüm de yetmiyor mu?

posi gazını çıkar öyle dene belki gazdan emmek istiyordur yada doymuyordur yada seni yalancı emzik gibi kullanmak istiyordur istersen emzige alıştır sonra tutmuyorlar rahat edersin...

gazini ben cikaramiyorum babasinda cikariyor cok ugrastiriyor gazini cikarana kadar. dün sabahtan aksama kadar agladi cikaramadik gazini hep meme verdim, sonra aksam 18.30 da uyudu gece 12.30 da zorla uyandirdim ac kalmasin diye. 6 saat uyudu sabah uyuyamadigi icin.

rezene çayı iç posi yada zinco falan ver yazık zinco bitkisel ondan iki damla ver rahatlar..

selam herkese...
kimler var bakalım...
kızlar bebişlerin resimlerini yüklesenize bakalım...
ben dün diğer topiğe yükledim 2 tane....

merhaba kızlar nasılsınız?
dün yaklaşık 12 saat uykusuz kaldı gece yatırırken banyo yaptırdım yine de doğru düzgün uyumadı
ben ölüyorum uykusuzluktan onun gözler cin gibi
anlamadım bu işi gitti
şimdi uyudu ben de hem size bakayım hem de tarlamı toplayayım dedim

merhaba anneler.
1 haftadır yoktum, bir süre daha olamayacağım.
geçen pazar akşamı Ayaz fenalaştı. biliyorsunuz kusma sorunu vardı son zamanlarda. bi baktım kusuyor gene, yan çevirdim hemen. kusması bitince de üzerini değiştirmek için kucağıma aldım. bir anda mosmor ve kaskatı kesildi, nefes almıyordu.. hiçbir hayati belirti yoktuı ve gitgide morarıyordu hemen ayaklarından ters çevirip salladım, tokat attım, parmağımı gırtalığına soktum yok,yok... geri getiremiyordum bir türlü. evdekilerde taksi çağırıyorlar bir yandan.
1 dk kadar sürdü bu şekilde. tam ben artık kaybettim diye odadan çıkıp koridora çöktüm çok cılız bi öksürük sesi, geldi. ama boğulma gibi bir ses. hemen kaptık en yakın hastaneye götürdük. oksijen verildi, damar yolu açıldı ve bizi Kartak Devlet Hastanesine yolladılar ambulansla.
orası da ayrı bir hikaye zaten. koca İstanbulda bizi alacak tek Kartal Devlet hastanesini bulduk. o da zorla. diğerleri yer yok diye kabul etmiyorlardı.

Kartalda acilen yatışımız yapıldı, oksijen maskesi takıldı, serum bağlandı. tüm gece gözetim altındaydık.
geceleyin sürekli apneye -anlık solunum durması- girdi.

sabah kuvöze aldılar ve solunum cihazına bağlandı. 2 gün boyunca oğlum kuvözde ben kuvozün başında aralıksız ağladık.
ağzında burnunda, iki kolunda ve bir ayağında hortumlar vardı. o hortumları sabitlemek için yüzüne yapıştırdıkları flasterlerden dolayı gözleri bile görünmüyordu ve acayip şişmişti.

şimdi solunumu kısmen düzene girdi, cihazlardan çıktı.
ama dünden beri ufak ufak apneleri oluyor gene. onun sebebini araştırıyorlar. beslenmeyi kestiler ve sadece serum veriyorlar 24 saattir. besin alerjisi olup olmadığına bakacaklar.

bu sefer gerçekten öbür tarafa gidip geri geldi oğlum. ben o an yanında olmasam hayatını kaybedermiş.
ben 1 günlüğüne eve geldim çünkü cidden iyi değilim. hem fiziksel hem de ruhsal olarak.
gözümün önünde sürekli o an var, bir türlü atlatamıyorum.
ya o an ben olmasam, ya geç kalsak, ya kurtaramasaydım..... aklımdan çıkmıyor bunlar..
kendime sürekli "Allah almak istese o an alırdı, bu saatten sonra birşey olmayacak" demeye çalışıyorum ama bir yandan da ya birşey olursa diyorum..

bizden haberler böyle yani. çıkıyorum gene. cevap yazamazsam sizlere kusuruma bakmayın.
azıcık uyumam gerek, sabah da gene hastanede olacağım.
bize dua edin, oğlum kollarımdan kayıp gitmesin..

ben kimyonlu su yapıyorum çay kaşığıyla 3kaşık veriyorum...gazını çıkaramadığında....
baya işe yarıyor...başka hiçbir şey denemedim bunun baya faydasını gördüm
pişik içinse dalin yenidoğan pişik kremini kullanıyorum...çok güzel hem kokusu hem faydası...

canım benim neler yaşamışsın öyle. çok ama çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. İnş tez zamanda iyileşip dönecek evine annesi.

esmer canım çok geçmiş olsun, çok zor zamanlar yaşamışsınız. ayaz çok güçlü birbebek inşallah bunu da atlatacak lütfen iyi düşün canım dualarımız sizinle

Allahım esmealda aklıma gelmişti ama bu kadarını beklemiyordum
ciğerim sızlıyor inan ayazımız iyileşecek moralini bozma dua edelim biz de iyileşsin dönsün evine yavrum
Allahım şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…