kızlar nasılsınızzz?bebısler nasıll?
ben sebamed kullanıyorum cok memnunum bi ayda bi tüp bitti cok şükür hiç pişik olmadı
s.
ve başka krem sürüyorum her alt açmada.........[/B]
bu arada kızlar
her emmeden sonra bebişler gazını cıkarıyormu
benimki cıkartamıyo her zaman
gecede uykuma yenilip cıkartmadan yatırıyom
sonra acısı cıkıyo :1no2:
mehlikasu, juliet kıslar benimkide öyleydi dr doymadığını söyledi sizinkilerde acaba doymuyo olabilirmi?
umarım öyle değildir :bbo:
mehlikasu, juliet kıslar benimkide öyleydi dr doymadığını söyledi sizinkilerde acaba doymuyo olabilirmi?
umarım öyle değildir :bbo:
canım seni korkutmak istemem ama benimkide aynen öyleydi şimdi mama takviyesi istedi dr çok üzüldüm ama sevindim hiç değilse artık niye ağladığını biliyoruz
zambakcım coktor refleks dedi
sütün yeterli dedi bana
ama arada ben mama veriyorum
2 günde bir 60 cc yi hüppp diye cekiyo hemde iki göğsümüde emdikten sonra veriyorum
mamadan sonra yine hep ağız acık
hep emmek istiyo
doyduğunu bilmiyo galiba
doymayan çocuk memede çok kalır bence yada kalmaz süt gelmediginden boş meme gibide kullanabilir.........
zambak kız senın bebiş ne kadarlık oldu, neden dr. mama veriyor, hem mamayı hem anne sütünü bırlıkte bebiş nasıl götürüyor?
mrb cnm, face ayrı bi grubumuz var, 2010 ocak anneleri adı altında..a.s.
rezene çayı iç posi yada zinco falan ver yazık zinco bitkisel ondan iki damla ver rahatlar..
merhaba anneler.
1 haftadır yoktum, bir süre daha olamayacağım.
geçen pazar akşamı Ayaz fenalaştı. biliyorsunuz kusma sorunu vardı son zamanlarda. bi baktım kusuyor gene, yan çevirdim hemen. kusması bitince de üzerini değiştirmek için kucağıma aldım. bir anda mosmor ve kaskatı kesildi, nefes almıyordu.. hiçbir hayati belirti yoktuı ve gitgide morarıyordu hemen ayaklarından ters çevirip salladım, tokat attım, parmağımı gırtalığına soktum yok,yok... geri getiremiyordum bir türlü. evdekilerde taksi çağırıyorlar bir yandan.
1 dk kadar sürdü bu şekilde. tam ben artık kaybettim diye odadan çıkıp koridora çöktüm çok cılız bi öksürük sesi, geldi. ama boğulma gibi bir ses. hemen kaptık en yakın hastaneye götürdük. oksijen verildi, damar yolu açıldı ve bizi Kartak Devlet Hastanesine yolladılar ambulansla.
orası da ayrı bir hikaye zaten. koca İstanbulda bizi alacak tek Kartal Devlet hastanesini bulduk. o da zorla. diğerleri yer yok diye kabul etmiyorlardı.
Kartalda acilen yatışımız yapıldı, oksijen maskesi takıldı, serum bağlandı. tüm gece gözetim altındaydık.
geceleyin sürekli apneye -anlık solunum durması- girdi.
sabah kuvöze aldılar ve solunum cihazına bağlandı. 2 gün boyunca oğlum kuvözde ben kuvozün başında aralıksız ağladık.
ağzında burnunda, iki kolunda ve bir ayağında hortumlar vardı. o hortumları sabitlemek için yüzüne yapıştırdıkları flasterlerden dolayı gözleri bile görünmüyordu ve acayip şişmişti.
şimdi solunumu kısmen düzene girdi, cihazlardan çıktı.
ama dünden beri ufak ufak apneleri oluyor gene. onun sebebini araştırıyorlar. beslenmeyi kestiler ve sadece serum veriyorlar 24 saattir. besin alerjisi olup olmadığına bakacaklar.
bu sefer gerçekten öbür tarafa gidip geri geldi oğlum. ben o an yanında olmasam hayatını kaybedermiş.
ben 1 günlüğüne eve geldim çünkü cidden iyi değilim. hem fiziksel hem de ruhsal olarak.
gözümün önünde sürekli o an var, bir türlü atlatamıyorum.
ya o an ben olmasam, ya geç kalsak, ya kurtaramasaydım..... aklımdan çıkmıyor bunlar..
kendime sürekli "Allah almak istese o an alırdı, bu saatten sonra birşey olmayacak" demeye çalışıyorum ama bir yandan da ya birşey olursa diyorum..
bizden haberler böyle yani. çıkıyorum gene. cevap yazamazsam sizlere kusuruma bakmayın.
azıcık uyumam gerek, sabah da gene hastanede olacağım.
bize dua edin, oğlum kollarımdan kayıp gitmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?