2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

normal hante üzülme yeşil ve altın sarısı rengi normal
kundak yapmıyorsun değil mi kundak yapılan bebekler kaka yapamazlar
doktor 4 5 günyapmasa normal demişti
doymasa top top kestene gibi olur kakası

kızlar gaz yapmayacak çorba ve yemek önerisi alabilirmiyim sizden düşün düşün yapacak yemek bulamıyoruz da biz.

kızlar bebekleri kundak yaptınız mı
ben battaniyeyle bile yapmadım
eşime arkadası demiş kızın paytak olur şimdi kafamın etini yiyo
ilerde paytak olursa senden bilirim dedi
doğrumu
siz yaptınız mı

esmeralda çok geçmiş olsun ayaz bebek inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda.dualarımız seninle canım sakın moralini bozma.

benim kaynonoş da oferta gibi yaptırıyor o gidince atacağım battaniyeden
eli kolu hareket etsin de azını rahat çıkarsın
eşim sakın kundak yaptırma benim bibi paytak olur bak dedi

çok tatlı oluyolar herşeye değer bencede...:lepi:

allah analı babalı büyütsün sedoşumuzda kurtuldu allah doğum yapacaklarada yardım etsin..

olumunekankayizsmile

ben 2 kızımdada kundak yapmadım bacakları hiçte yamuk değil..

oğlumuda yapmıyorum sadece penye battaniyeye sarıyorum üşür diye..

ayy canım benım gecmıs olsun..
ama cok sukur ıyısınız hadı bakalım sımıd saglıcakla b uyut bebegını..
maşallah bebeğine canımcım..
yalnız ılk gecenızde kolay gelsın sıze hadı bakalım

stres yapma canımcım gelır sutun
ayrıca aman canım bence eskı seyler ıyıdır
takma kafana hepımıze verdıler mama ben ıhlamur verıyorum mesela vardır bır bıldıgı eskı ınsanları dıyorum yenı seyler hep problem baksanıza mamalar vs..

ben 2 kızımdada kundak yapmadım bacakları hiçte yamuk değil..

oğlumuda yapmıyorum sadece penye battaniyeye sarıyorum üşür diye..

canım ben kızımın kollarını sarmazsam kendını uyandırıyo zıllı daha rahat uyuyor boyle dıye penye battanıyeye sarıyorum kollarını bacaklarını..

pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz?Ben chicco almıştım kokusnu sevmedim,değiştirmek istiyorum.

hastanede bepanthene sürüyordum hiçbir işe yaramadı, eve dönünce mustelanın pişik önleyici kremini aldım şimdi her alt açmada sürüyorum pişik olmuyor...yalnız kızlar uni baby nin mendillerinden başkası kullanılmazmış bunu anladım, o kadar organik mendil aldım yenidoğan için hep pişik yaptı minnakımın popoşunu...kullandığınız mendilleri de gözden geçirin pişik için...

culi, emzik almıyor dedin ama benimkine ben tesadüfen evde olan hediye emziklerden vermiştim (ha sen de bebe confort mila almıştın, onun ana kucağı ile hediye verdiler yine bebe confort marka emzik) güya emzik vermeyecem diye hiç emzik almamıştım hayat kurtardı!!! kauçuk uçluydu ama saplıydı sapsız emzik istedim eşimden silikon uçlu almış ve kesinlikle almadı Aras o emziği...sen de çeşitli emzikler dene bence....

gözyaşlarıyla okudum esmeralda ve acını içimde hissettim, Ayaz annesinden almış gücünü cesaretini ve hayata tutunma azmini...bu vartayı da atlatacaksınız annesi....

ben de öyle yapayım meltem yaaa...bana 3 saatte bir 15 dk çok az geldi kıyamıyorum zaten veriyorum gitsin, böyle içim daha rahat olur...

aşkitom yaaaa....bak ben de çok sıkıntı çektim başlarda meme başlarım paçavra gibi oldu ama emzirdikten sonra hep makina başındaydım,sütümü sağıp sağıp verdim hem sütüm arttı hem de 3. günden sonra hiç mama vermedim, bir de pirinç unu bana mantıklı gelmedi biliyorsun metabolizmaları sadece anne sütünü tolere edebiliyor, baskılara diren...sütünü sağ hazırda dursun emzirdikten hemen sonra daya...ama kaşık biberonla ver, medelanın kaşık biberonu bana çok iyi geldi...biberonu alışıp anne memesini emmeyi unutmasın...

KIBELESR
TESEKKUR EDERIM CNM
sen edırnelı mızsın

nese ve oferta hosgeldınız

hoya yavrucaklarım julı
ben kundak yapıyorum ama ınce battanıyeye
baglamadan
emzırırken gevsıyor zaten

kızlar yine yazmıştım ama okuyan olmadı galiba gaz yapmayacak yemek çorba ne var ben hegün ne yiyeceğimi düşünmekten çok sıkıldım.

krızalıt hosgeldın cnm

ılk kez oldu cnm boyle bırsey
suanda emıyor cnm
kayınvaldem bebek bakımı konusunda cok tecrubelı
o yuzden bırsey demıyorum
arada verırız mamayı dıyor
bakalım inş bıdaha gerek kalmaz

oferta cnm
bılmıyorumkı
ben dıkkat etmıyorum ona
sut gaz yapmıodu bana ama oda yaptı
kuru baklagıl tuketmıyorum sadece bırde ayaklarını usutme cnm

coğunuz sarıyor he
ben hiç sarmıyom yatırıyom üstünü örtüyom
onuda acıyo zilli
elleri hele kalsın battaniye altında yırtıyor ortalığı

kibele bende ıhlamur veriyorum gazı olduğunda
inan ne rezene ne zinko
ıhlamuru içiyo 3 saniye sonra garkkk :roflol:
rahatlıyo hemen
sen kaç cc veriyon

ay ne güzel. Allah analı babalı büyütsün.

canım hoşgeldin. Allah analı bablı büyütsün.. Maşallah oğluşa

kızlar bebekleri kundak yaptınız mı
ben battaniyeyle bile yapmadım
eşime arkadası demiş kızın paytak olur şimdi kafamın etini yiyo
ilerde paytak olursa senden bilirim dedi
doğrumu
siz yaptınız mı

julicim ben kundak filan yapmadım. tavsiye de etmiyorlar zaten.

kızlar bir öneri ben fırsat buldukça -ki tüm gün gibi- memeler fora geziyorum ve o şekilde iyileşti yaralarım...gece bile açık bırakıp yattım, hava almadan iyileşmiyor tam tersi nemli kaldıkça daha çok hasar görüyor...ayrıca aventin kremi beş para etmezmiş, lansinoh baştacıymış....

aynen benimki de üstünde battaniye f,lan hiçbişii bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…