2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bıde fatmazehra vardı canlarım
dogurmadıysa tabıı

evet meltem abla zzamana yetısmek ne mumkun

sen nasılsın
oglun nasıl yanı 2 sı

bocuk askitom
Sagolun kizlar cok iyiyiz birinin yatagindan cikip digerini koynuma aliyorum :) O kadar eziyetlerini cekiyorum azicikta sefalarini süreyim yiyebildigim kadar yiyorum oglanlari cok tatlilar :))

masallah mehmet cok yakısıklı meltem abla
sana benzettım ben

bıde meltem abla
dıkıslerım arada hala acıyor
sende varmı?ne zaman gecer bır fıkrın varmı
bıde sera kremı sen mı önermıstın çatlaklar için
aldırdım eşime ama nasıl nekadar kullanmalı

Askitom
Sera kremi ben önermedim canim.
Cok tesekkür ederim bizim oglanlar direk bakinca ne babaya ne anneye benzemiyor ama tek tek agiz burun diye bakinca esimle beni tam karistirmisin :))) Mehmet sarisin ama bu oglan su an esmer gibi görünüyor insallah degismez böyle kalir .Biri sari biri esmer olsun .

Bende 2 dikis vadi canim ertesi gün gecti iyilesti senin niye hala aciyor bir doktora görünseydin her gün ilik suyla dus yapman gerekir dikis yerlerine ama baska birsey kullanma.

oğlumu banyo yaptırdım uyuya kaldı yavrum çok seviyo banyoyu..bende buralara bi bakim dedim..kimler var:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

oğlumu banyo yaptırdım uyuya kaldı yavrum çok seviyo banyoyu..bende buralara bi bakim dedim..kimler var:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben de bugün banyo sonrası masaj yaptım oğluşa...bir mayıştı bir mayıştı görmeyin gitsin, sonra bir doldurdu altını resmen aylık yaptı sanırsınız...çok iyi oluyor masaj kızlar, ayşe önerin kitabundan yaptım ben, öneririm.

nuru emzirdim altını aldım bunca günlük hayatında nur ilk defa altı alınırken uyuyordu

valla canım sakin olduğunda eşinle huzurun olucak.evdeki huzur bebeğede yansıcak o da sakin olucak huysuzlanmıcak..stres yapmadığında sütün dahada çok olucak..bütün bu olacakları düşün ve pozitif yaklaşmaya çalış olanlara..hiçbişey bebeklerimizden değerli değil..
bak ne güzel eşin ilgileniyomuş..benim eşim uykuya o kadar düşkünki..ben gece bebeği emzirirken bağırsaklarım çalışıyo hep tuvalete koşturuyorum mecbur..memeden ayrılınca oğlumda basıyo yaygarayı eşimde bana kızıyo niye çocuğu bırakıyosun tuvaleti erteleyemiyomusun diye..tuvalet nasıl ertelenecekse..akşamları falan ilgileniyo ama gece hayatta kalkmıyo..ben yinede sakinim takmıyorum hiç.sende takma kimseyi
yarın 37. günümüz
37 de 40 tane tas toplanıp süpürge sapı ve altın koparılıp bebeğin küvetine atılırmış
40 yıkanması imiş bu
siz duydunuzmu yaptın ız mı
ben 40.günde bebeğin suyuna kendi yüzüğümü koydum öyle yıkadım..kaynanam yeşil yaprak falanda koy dedi ama yapmadım..annem yüzüğünü koysan yeter dedi.
lieraclara, kakao yağlarınıza devam ediyorsunuz di mi kızlar? İnişe geçtik ya o zaman da çatlak olma ihtimali var...
valla fırsat olmuyoki canım 3 haftadır kaşlarımı bile aldıramadım kuaföre gidip.hamileyken karnımdaçatlak yoktu hiç dğumdan sonra hepsi çıktı ortaya..allaha emenet ettim hepsinikaydirigubbakcemile3
kızlar yine yazmıştım ama okuyan olmadı galiba gaz yapmayacak yemek çorba ne var ben hegün ne yiyeceğimi düşünmekten çok sıkıldım.

ben çorba sadece şehriye ve tarhana içiyorum..mercimek falan gaz yapıyo.karnıbahar,lahana,brokolide gaz yapıyo..ıspanak pırasa falan ye canım..yazdan difrize fasülye bezelye falan koymuştum ben arada onlardan yapıyorum..beyaz et ve kırmızı ette güzel süt yapıyor

meltem abla
6 dıkıs var
gorundum cnm
rahım agzım temız cıktı dıkıslerde ıyılesme var dedı
5 6 dıkısım var
battıcon dıye ılac var
ılık taharet suyuna kullanıyorum dr önerisi
ılk zamanda pansuman yapıyordum

bende her banyodan sonra yapıyorum masaj çok seviuolar gerçektende..ya benim oğlum günde bi kere sırtına kadar dolduruyo allahın emri resmen..öyle bi yapıyoki kafasına çıkacak resmen..o kadar kakayı neresinden çıkarıyo anlamıyorum

ne bileyim bi yerde bebe yağını ilk aylarda kullanmayın falan diye okumuştum zararı yoksa ben de yapayım

neyse kızlar ben yatıyorum
dungece sabahladık
hazır ömer uyurken bende uyuyayım
ıyı geceler
sızı ve meleklerınızı optum

ne bileyim bi yerde bebe yağını ilk aylarda kullanmayın falan diye okumuştum zararı yoksa ben de yapayım

bebe yağı ile yapmıyorum hoya...hafif bir losyonla yapıyorum ben, öyle yetişkin masajı gibi değil ki, okşar gibi yapıyorsun, diğeri bebeğe zarar verir zaten. ten teması gerçekleşiyor ve cildin harekete geçmesi için çok iyi olduğunu düşünüyorum...bence dene ama çok yavaşçacık hareketlerle...

ayy canım geçmiş olsun .inş. çabucak iyileşir ve bi daha bu korkuyu yaşamassın umarım.rabbim yardım etsin ayaz bebege sana ve bütün bebişlere.
maşallah allah analı babalı büyütsün
aşkitom sitres yapma.bebekte etkilenir.mama saıkın verme.bizimki hastanede alışmıştı .çıktıktan sonra beni emmiyordu kestik mamayı emmek zorunda kaldı.tabii 2 saat falan bırakmıyodu memeyi ilk zamanlar süt gelince normale döndü.
kızlar bebekleri kundak yaptınız mı
ben battaniyeyle bile yapmadım
eşime arkadası demiş kızın paytak olur şimdi kafamın etini yiyo
ilerde paytak olursa senden bilirim dedi
doğrumu
siz yaptınız mı
valla ben battaniyeye sarıyorum.yoksa uyandırıyo kendini .arada kundak yaptıgım bile oluyor ki çocukta rahat uyuyo.
yarın 37. günümüz
37 de 40 tane tas toplanıp süpürge sapı ve altın koparılıp bebeğin küvetine atılırmış
40 yıkanması imiş bu
siz duydunuzmu yaptın ız mı
bize dün yaptılar.20 kırkımız çıktı.ama süpürge çöpü görmedim.bana saçma geliyo ama çevredekiler yapılır diyip duruyo.hoş mantıksız gelen o kadar çok şey varki.

bende yapıyorum çok rahatlıyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…