2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim nur da ana kucağına bayılıyor emip hemen uyuyor..
çok rahat seviyor markasını yazayım belki almak isteyen olur
sıkı durun markasııı
hoya

evi pohakannehir götürüyor bir aydır misafir odasını süpürmüyoruz bugün temizledim dedi kayınvalidem Allah allah hiç ses gelmedi diyordum ki gırgırlayıp yeri de bezle silmiş

mehlika kolay gelsin benimde çamaışrıım var ama bekletiyorum belki havalar biraz düzelir diye ne alakaysa:))

sağol cnm,işler yarım kaldı,uyumasını bekliyorum,
ben kızımın çamaşırlarını yıkadım,kızıma battaniye,mendil,önlük dayanmıyor,kustuğu için hemen kirletiyor,yıkamasamda hergün üzerini değiştiriyorum,çok çabuk birikiyor çamaşırları,onun için hava güzel olmasa da mecbur yıkadım..
ben evin içinde kurutuyorum,kombinin etkisiyle ancak iki günde kuruyor,

benim kız bugün kendi üstüne işedi temizledim giydirdimikinci bez alışımda altına bezi koyuyordum ki hem üstüne hem de mindere işemiş

evi pohakannehir götürüyor bir aydır misafir odasını süpürmüyoruz bugün temizledim dedi kayınvalidem Allah allah hiç ses gelmedi diyordum ki gırgırlayıp yeri de bezle silmiş

eskilerin klasik yöntemi ...gırgır..
neyse onu yaptığına şükür...bnmki hiçbişey yapmaz...herşeyini benden ister...

rapunzel nehaber nasılsın,nasıl gidiyor annelik,oğluşun iyi mi?

bnmki de aynı valla...kıyafet dayanmıyor...hemen hergün değiştiriorum...
hatt bazen günde bir kaç kere de oluyor...

:roflol: :roflol:
pek bi titizmiş senin kaynanatör

benimde evi pok götürüyoo
ama uyuyuncada hemen pc basına geliyom
kalkk melisa evi süpür bakiiiiimzemuszemus

benim kız bugün kendi üstüne işedi temizledim giydirdimikinci bez alışımda altına bezi koyuyordum ki hem üstüne hem de mindere işemiş

hya benimki de dün altnı dğiştirirken tmiz bzi koymya kalmadan kaasını yaptı hemde bttaniysinin üzerine,keke canbebenin al açmalarınan alsymışım,dışar çıkamıyorum ki,eşime sipariş etsem başka bişe alır getirir,geçen markete gidrken orkit al dedim,gitmiş günlük ped almış iki kutu:))

bugün kim ne yemek yapacak acaba...biri bna fikir verse...

ben doumdan sonrdaha çok titizleştim sanki,annem varken iki güne bir süpürüp siliyorduk,hatta bazen üst üst süpürüp sildiğimiz oluyordu,önceki gün annem gimeden süpürmüştü en de silmişti bugün daynamdm tekrar süpürüp sildim,

aşkito hayırdır ne oldu bir sorunmu var.
ayça yemek yapmıcam eşim nöbetçi geç gelcek orda yiyor.benimde canım künefe istiyor lahmacunla sipariş vercem gelir:::)sende öyle yap istersen..

hoya markası ne anakucagının:)ben kraf aldım ama eşim pek koydurmuyor iki büklümmüş halbuki onda gazını rahat çıkarıyor onu farkettim:))
juli sen melisayı erken kullanmaya başladın.senin kaynana ne alemde hiç bahsetmiyon özlemdim valla senin kaynana muhabbetini:))yogsam kaynana okuyormu buralarıda yazmıyon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…