sudembebıs derry allah kolaylık versın canlarımmmslm kızlar bn geldım
sudembebıs cnm
bebek ıcerde kakasını yemeye baslayabılır
ben 40+5te suyum geldiiiiiii
ve bebegım ıcerde kakasını yapmaya baslamıstı
evet ıste bende o acılmadan korkuyorum ya acılmazsa dıye hayırlısı basa gelen cekılırkaydirigubbakcemile3 oyy güzelleşsin kuzum zaten bugun ruyamda bebısımı gordum emzırıyordum o kadar tatlıydıkı anlatamam gel artık kuzummm yaaaa:kedi:hayır ya bir anda gelip atmıo o da aynıı saten bizim problem sancı değil ki açılma bilmiyorumkismile bi de kız bebeklerini ben de erken gelir diye bilirdim ama geç gelirlermiş güzelleşirlermiş bayanssulusmile herkes duruma göre bişi sölüo işte :hulya:maşallahh jasmın allah analı babalı buyutsun kavustun melegıne darısı bız kalanlara ınsallahmerhaba guzel annisler bu aksam oglusumuzla evimize geldik oglusum gayet saglikli massalalh cumartesi sabahi 8.58de epidural sezaryan ile 3260 gr 50 cm olarak dogdu. Bugun de minik adam olmaya ilk adimi atarak sunnetini oldu, simdi icerde misil misil uyuyor. Ben de dikis agrilarimla birlikte gece 1 emzirme nobetini bekliyorum. Arada size yazayim dedim uzun vaktim oldugunda daha tecrubeli annelerimize sorularim olacak o zaman konusuruz insallah opuyorum tum melekleri...
Merhaba kislar,
Size biraz gec haber veriyorum kusura bakmayin ama malum abd ile turkiye saat farki var.
Ben de 7 ocak'da oglusuma kavustum. 37. haftada induksiyon (suni sanci) ile epiduralli normal dogum yaptim. Oglusum 3.120 kilo dogdu.
Hepinizi opuyorum. Dogum yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum.
gözün aydın canım senınde maşallahh bebişine
slm kızlar bende 16 ocakta doğum yaptım normal doğum 3450 gr 50 cm dogdu bebegım ama çok gazlı bide pamukçuk sorunu yaşayan varmı benım bebegımın agzı pamukçuk oldu ne yapıyorsunuz pamukçuga...
slm kızlar bende 16 ocakta doğum yaptım normal doğum 3450 gr 50 cm dogdu bebegım ama çok gazlı bide pamukçuk sorunu yaşayan varmı benım bebegımın agzı pamukçuk oldu ne yapıyorsunuz pamukçuga...
hayırlı olsun fatmazehra
nerde yaptın doğumunu
cnm...karbonatlı suyla sileceksin...sıyıracaksn pamukçuk olan yeri...doktorumuz öyle demişti bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?