2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende 16 ocakta doğum yaptım normal doğum 3450 gr 50 cm dogdu bebegım ama çok gazlı bide pamukçuk sorunu yaşayan varmı benım bebegımın agzı pamukçuk oldu ne yapıyorsunuz pamukçuga...

slm kızlar bn geldım

sudembebıs cnm
bebek ıcerde kakasını yemeye baslayabılır
ben 40+5te suyum geldiiiiiii
ve bebegım ıcerde kakasını yapmaya baslamıstı
sudembebıs derry allah kolaylık versın canlarımmm
aşkıtom saol canım dua et bizim için aşkitom bana numaranı versen özelden dogum yapınca sana mesaj atarım

merhaba kızlar ben geldim..evi sildim süpürdüm oh beeee:)))özlemişim temizlik yapmayı:)

slmmm ben geldimmm...
bende güzel temizlik yaptımm...
hava buz gibi...

fatmazehra
gozun aydın cnm
allah analı babalı buyutsun
benım oglumdada pamukcuk var
eve gelen hemsıre
ılık suya bıraz karbonat koy gazlı bezı parmagına dola
bebısın agzını gunde 2 kez sıl yoksa yara olur dedı

doğum yapanlara tebrikler...bekleyenlere sabırlar...aslında bekleyenlere vurun kafayı yatın, sinemeaya gidin, dvd izleyin falan diyecem ama bir işe yaramayacak çünkü ben olsam bana da yaramazdı o heyecanı kontrol etmek zor...dilerim bir an önce kavuşursunuz meleklerinize...
bir geceki krizi atlattık çok şükür, çıpımızı da yaptık huzurla uyuyoruz şu anda...öğretmenim, culi, bence bizim bebişlerin bi kriz zamanı var ve o zamana girdiklerinde durdurmak ne mümkün...! ben acaba 3 saatte bir uyandırıyoruz ya o zaman uyku sersemi çok güzel emmiyor da kendine geldiği anda krize mi giriyor diye düşünmeye başladım...
şiddetli bir öneri, dün sütü arttırmak için bozayı denedim gerçekten işe yarıyor...

slm kızlar bende 16 ocakta doğum yaptım normal doğum 3450 gr 50 cm dogdu bebegım ama çok gazlı bide pamukçuk sorunu yaşayan varmı benım bebegımın agzı pamukçuk oldu ne yapıyorsunuz pamukçuga...

cnm...karbonatlı suyla sileceksin...sıyıracaksn pamukçuk olan yeri...doktorumuz öyle demişti bize

bende yapmak ıstıyom temızlık asma bı kolumda melısa var telk kolda yermez kı

teşekkür ederim kızlar ama dediğim gibi gaz sorunundan dolayı tadına varamıyorumkı anneliğin.

cnm...karbonatlı suyla sileceksin...sıyıracaksn pamukçuk olan yeri...doktorumuz öyle demişti bize

saol canım bizde onu deniyoruz faydası olur inşallah..

bence salep de süt yapıyor kızlar.ülkerin tek içimliklerinden içtim bayagı süt vardı sanırım ondan:)

merhaba kızlar ben geldim
geçmişe bakamıyorum ama sanırım doğum yapanlar olmuş
tebrik ediyorum güle güle büyütün yavrularınızı sağlıkla sıhhatle inşallah
dün akşam karnabahar yemiştim yemez olaydım üzerine kimyon ve rezene de içtim ama yine de
sabaha kadar kıvrandı yavrum şimdi biraz sakinleyip uyudu
ne zinco ne om-x ne ıhlamur, rezene vs hiç bişey fayda etmedi

kızlar sizin bebekler de aç gibi ağzını açıp memeyi emerken kavga ediyorlar mı?
benimki bazen rsmen kavga ediyor sonra ağlamaya başlıyor
neden böyle yaptığını anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…