2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juliv vnormalide anasayfada profilie gir orda foto vs notlar var + işareti var tıkla ona video çıkıyor ordan yükel.

öğretmenim ben bulgur yedim pek bi zararı olmadı

ama süt ve süt ürünleri boza salep acayip gaz yapıyo bebişte süt içmeyi özledim

saolun kızlar ocak analarından buldum yüklendi diyo bilgileri kaydet diyo
tıklıyom yıklıyom bişi olmuyo
,sinir oldum offfff

eşim annem yukarda usuyor burda dursun basımızda dursa yeter dıyor
julı cnm ne destegı ıstemem
1 çorap almadılar ogluma,,,

bızı rahat bıraksınlar yeter
yukarı cıkın dıyemem ecrın
ama bugun kaymnanama dedım
bıze bır yemek 3 gun gıdıodu
ben alısık degılım hergun yemek yapmaya
yoruluyorum dedım
ama ne faydaa

aman kızlar sızınde canınızı sıktım
kusura bakmayın

en ıyısı bosvermek
bu gunlerde gececek elbet
yanı ınsallah feraha cıkacagız

Selam herkese....

mehlikasu canım açık bırakmıştım şimdi gördüm yazdığını.... geçen salı oğlumu çıkardık hastaneden 1 haftadır evdeyiz....herkesteki sorunlarla bende uğraşıyorum GAZ- SÜT AZLIĞI-UYKUSUZLUKK ( annem pazar günü döndü evine bende giderfken yüzüne bakamadım gözlerim doldu nasıl sıktım kendimi görmesinler diye ağladığımı ama yarın gelecekmiş yine torununa dayanamıyomuş....dün öğlen yemeğimi 5 civarında yiyebildim hep mızıldanıyor kucağa gelince susuyor bu çocuk ...

süt yapıcı bi ton şey yiyip içiyorum çok şükür biraz arttı, artması için süt için kızlar gaz yapmasın diye içine bir şeker atıyorum, tahin helvası yiyebilirsiniz, Boza için birde bol su hee birde Malta içeceği diye birşey varmış aldırıcam onuda eczanelerde oluyomuş şiddetle tavsiye edildi bana...tahtakaledeki eczanelerde fiyatı uygunmuş

bu arada nohut demişsiniz dr. bana bakliyat yeme demişti gaz yapıyor biliyorsunuz...

slm kızlar bende 16 ocakta doğum yaptım normal doğum 3450 gr 50 cm dogdu bebegım ama çok gazlı bide pamukçuk sorunu yaşayan varmı benım bebegımın agzı pamukçuk oldu ne yapıyorsunuz pamukçuga...

canım geç mi kaldım cevap vermekte bilmiyorum ama bizim oğlanın oldu. dr a sorduk karbonatı suyla karıştırıp gazlı bezle dilini sileceksin. ayrıca göğsünü de temizleyeceksin karbonatlı suyla. günde 3 ya da 4 kere emzirdikten sonra yapman lazım. yok geçmez ise bir ilacı var . istersen özel,ne yazayım. ben karbonatla geçirdim ama kalanı o ilaçla kuruttum. malu mantar bu hiç kalmaması lazım yoksa tekrar ürer canım

kızlar sizin bebekler de aç gibi ağzını açıp memeyi emerken kavga ediyorlar mı?
benimki bazen rsmen kavga ediyor sonra ağlamaya başlıyor
neden böyle yaptığını anlayamıyorum

ay etmez mi ? kavga etmekten ağzına alamıyor. aynen aynen

kızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz?

evt dr emziriyorsa devam demişti.

ben de alacağım canbebenin alt açmasından
ecrin markasını yazdım ya hoya marka nurun anasının kucağı

ben canbebnin alt açmasını kullanıyorum . çok pratik çok

öğretmenim ben bulgur yedim pek bi zararı olmadı

ama süt ve süt ürünleri boza salep acayip gaz yapıyo bebişte süt içmeyi özledim

benim dr günde 2 bardak süt veriyor bende içiyorum vallah

ecrin...
çorbamı yaptım...bir de ıspanaklı börek sürdüm fırına...oh be rahatladım...
dünya varmış...zemuszemus

ayy bugun ömerım bır dogru uyumadı
yanı geceden berı 1 sAAT anca uyudu
neyapcamı sasırdımm

rapunzel sevindim cnm evinize dönmenize,Rabbim yavrucaklarımıza sağlık sıhhat versin...
senin annen yakın sanırım ne güzel arada gelir,
az önce aradım annemi 40 dk konuştuk,sanki daha dün gitmedi,günlerdir konuşmuyormuşuz gibi,
annem 21 yaşında 3. çocuğunu doğurmuş,ben 30 yaşında 1.yi doğurdum hala güvenemiyorum kendime,anneme çok alışmıştım,eksik hissediyorum kendimi,
ama alışacam inş...

askitommm cok sevdigim bir dua...
Tanrım,
Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver
çok güzel bi duaymış canım
allah kolaylık versin canım ya..ne amlayışsız insanlar var şu hayatta
nohut gaz yapar diye biliyorum ben baklagil sonuçta..bende dün akşam barbunya pilav yaptım eşime içim gitti ama yiyemedim gaz olur diye..
bende koyamıyorum anakucağına rahat değilmiş gibi geliyo..bunlar zaten 9 kiloya kadar değilmi benim oğlan 1 buçuk ayda 6 kilo oldu ne zaman kullanıcazki:uhm:
evi pohakannehir götürüyor bir aydır misafir odasını süpürmüyoruz bugün temizledim dedi kayınvalidem Allah allah hiç ses gelmedi diyordum ki gırgırlayıp yeri de bezle silmiş
senin bu kaynanayı çok merak ettim ben,resmini koysana bi görelimkaydirigubbakcemile3
bende evde kurutuyorum benimki kusmuyo ama kakası sağolsun beline kadar çıkıyo hergün bi defa beline kadar yapıyosempatiksalakcinni
hoya bebedor canım.ama bakkal emzigi dene ekim anneleri bakakldan fatoş emzik bulmuşlar tutmayan bebeler o emzikleri tutmuş birtek..
ben bebedorda verdim almıyo benim oğlum ya..:umursamaz:
bizimde çoğu şey küçüldü eşiminde alışveriş krizi tuttu gidip kıyafet alcakmış çocuğa benide götürmüyo aldırmadım bende sinir adam nolcak

hayırlı olsun kızlar bebeişleriniz.allah analı babalı sağlıkla büyütsün
benim ki de gelsin böcükçüm ,eşim doğur artık sıkıldım dedi ve küstü ve gitti yattı laelaelaelaelae nasıl doğuracaksam

bu erkekler çok komik oluyo bazen ya..kaydirigubbakcemile3

bugun anneler hep burada maşallah...yemekteyizi izliyorum parfe yaptı acaba guzel olurmu iki dk bende yapsam offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…