slm kızlar bende 16 ocakta doğum yaptım normal doğum 3450 gr 50 cm dogdu bebegım ama çok gazlı bide pamukçuk sorunu yaşayan varmı benım bebegımın agzı pamukçuk oldu ne yapıyorsunuz pamukçuga...
kızlar sizin bebekler de aç gibi ağzını açıp memeyi emerken kavga ediyorlar mı?
benimki bazen rsmen kavga ediyor sonra ağlamaya başlıyor
neden böyle yaptığını anlayamıyorum
kızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz?
ben de alacağım canbebenin alt açmasından
ecrin markasını yazdım ya hoya marka nurun anasının kucağı
öğretmenim ben bulgur yedim pek bi zararı olmadı
ama süt ve süt ürünleri boza salep acayip gaz yapıyo bebişte süt içmeyi özledim
tebrik ederim ayça:)))afiyet olsun
afiyet olsun aycacım
benim canım da bişi cekiyor ama evde yemek var
çok güzel bi duaymış canımaskitommm cok sevdigim bir dua...
Tanrım,
Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver
allah kolaylık versin canım ya..ne amlayışsız insanlar var şu hayattakızzlar sormayın
onceden bır yemek yapsam 3 gun gıderdı
sımdı hergun yemek yapıyorum
malum kaynana kayınpeder bızde yıyor
malzeme yetısmıyor ınan ın
hayır bıseyde almıolar kı eve
arada nerde ıse yaramayan bısey olur kayınpeder getırır
karalahana ıspanak vs
yemeklerı bn yapıorum
kaynana karalahana ıspanak yapar onuda bn yemem
ogluma daha 1 çorap almadılar
kaynım eltımle konusmuoduk
eltım annesıne gıttı samsuna
kayınpeder barıstırdı eşimle kaynımı
daha bebegı gormedı kaynım ust katımızda otururdugu halde
bıde eşime beni kotuledı kaynımmm
onada burdan yemek goturuyor kayınpeder eltım salagı yok yaaa
o benim eşime 1 bardak su vermez be
ınanın mutfaga malzeme dayanmıo
maası yetmıo eşimin
hep hazırdan yıyoruz
allah sonumuzu hayretsın
oglumu her ay dra goturelım dedım
kaynana dedıkı bole seyde gormedım olmaz
sankı ona soracam
aman para gıtmesın
haksızmıyım sızce sınır olmaktaaaa
nohut gaz yapar diye biliyorum ben baklagil sonuçta..bende dün akşam barbunya pilav yaptım eşime içim gitti ama yiyemedim gaz olur diye..ben de tam nohut ıslamıştım az önce,bir taşım kaynattm daha çabuk yumşar,akşam da düdüklüye atarım,çabucak pişer,yanına da pilav salata tamamdır,çorbam dünde var briaz..bu arad nohut gaz yamıyor demi?
bende koyamıyorum anakucağına rahat değilmiş gibi geliyo..bunlar zaten 9 kiloya kadar değilmi benim oğlan 1 buçuk ayda 6 kilo oldu ne zaman kullanıcazki:uhm:hoya markası ne anakucagının:)ben kraf aldım ama eşim pek koydurmuyor iki büklümmüş halbuki onda gazını rahat çıkarıyor onu farkettim:))
juli sen melisayı erken kullanmaya başladın.senin kaynana ne alemde hiç bahsetmiyon özlemdim valla senin kaynana muhabbetini:))yogsam kaynana okuyormu buralarıda yazmıyon:)
senin bu kaynanayı çok merak ettim ben,resmini koysana bi görelimkaydirigubbakcemile3evi pohakannehir götürüyor bir aydır misafir odasını süpürmüyoruz bugün temizledim dedi kayınvalidem Allah allah hiç ses gelmedi diyordum ki gırgırlayıp yeri de bezle silmiş
bende evde kurutuyorum benimki kusmuyo ama kakası sağolsun beline kadar çıkıyo hergün bi defa beline kadar yapıyosempatiksalakcinnisağol cnm,işler yarım kaldı,uyumasını bekliyorum,
ben kızımın çamaşırlarını yıkadım,kızıma battaniye,mendil,önlük dayanmıyor,kustuğu için hemen kirletiyor,yıkamasamda hergün üzerini değiştiriyorum,çok çabuk birikiyor çamaşırları,onun için hava güzel olmasa da mecbur yıkadım..
ben evin içinde kurutuyorum,kombinin etkisiyle ancak iki günde kuruyor,
ben bebedorda verdim almıyo benim oğlum ya..:umursamaz:hoya bebedor canım.ama bakkal emzigi dene ekim anneleri bakakldan fatoş emzik bulmuşlar tutmayan bebeler o emzikleri tutmuş birtek..
bizimde çoğu şey küçüldü eşiminde alışveriş krizi tuttu gidip kıyafet alcakmış çocuğa benide götürmüyo aldırmadım bende sinir adam nolcakdün akşam ne farkettik
bizimki hep kucakta uyuyodu bacakları karna cekili
yatağa yatırınca basıyordu cığlığı
meğer yavrumun tulumu küçülmüş sırt üstü yatınca bacaklarını kasıyormuş
ne kadar dikkatsiziim cok kızdım kendime
merhaba guzel annisler bu aksam oglusumuzla evimize geldik oglusum gayet saglikli massalalh cumartesi sabahi 8.58de epidural sezaryan ile 3260 gr 50 cm olarak dogdu. Bugun de minik adam olmaya ilk adimi atarak sunnetini oldu, simdi icerde misil misil uyuyor. Ben de dikis agrilarimla birlikte gece 1 emzirme nobetini bekliyorum. Arada size yazayim dedim uzun vaktim oldugunda daha tecrubeli annelerimize sorularim olacak o zaman konusuruz insallah opuyorum tum melekleri...
hayırlı olsun kızlar bebeişleriniz.allah analı babalı sağlıkla büyütsünMerhaba kislar,
Size biraz gec haber veriyorum kusura bakmayin ama malum abd ile turkiye saat farki var.
Ben de 7 ocak'da oglusuma kavustum. 37. haftada induksiyon (suni sanci) ile epiduralli normal dogum yaptim. Oglusum 3.120 kilo dogdu.
Hepinizi opuyorum. Dogum yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum.
benim ki de gelsin böcükçüm ,eşim doğur artık sıkıldım dedi ve küstü ve gitti yattı laelaelaelaelae nasıl doğuracaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?