rapunzel sevindim cnm evinize dönmenize,Rabbim yavrucaklarımıza sağlık sıhhat versin...
senin annen yakın sanırım ne güzel arada gelir,
az önce aradım annemi 40 dk konuştuk,sanki daha dün gitmedi,günlerdir konuşmuyormuşuz gibi,
annem 21 yaşında 3. çocuğunu doğurmuş,ben 30 yaşında 1.yi doğurdum hala güvenemiyorum kendime,anneme çok alışmıştım,eksik hissediyorum kendimi,
ama alışacam inş...
krizalit tesekkur ederız canım gercekten artık bekle bekle ne sabır kaldı nede heyecen biran önce hayırlısıyla kavusmak kucagıma almak ıstıyorum yavrumu sag saglımmdoğum yapanlara tebrikler...bekleyenlere sabırlar...aslında bekleyenlere vurun kafayı yatın, sinemeaya gidin, dvd izleyin falan diyecem ama bir işe yaramayacak çünkü ben olsam bana da yaramazdı o heyecanı kontrol etmek zor...dilerim bir an önce kavuşursunuz meleklerinize...
bir geceki krizi atlattık çok şükür, çıpımızı da yaptık huzurla uyuyoruz şu anda...öğretmenim, culi, bence bizim bebişlerin bi kriz zamanı var ve o zamana girdiklerinde durdurmak ne mümkün...! ben acaba 3 saatte bir uyandırıyoruz ya o zaman uyku sersemi çok güzel emmiyor da kendine geldiği anda krize mi giriyor diye düşünmeye başladım...
şiddetli bir öneri, dün sütü arttırmak için bozayı denedim gerçekten işe yarıyor...
bugun anneler hep burada maşallah...yemekteyizi izliyorum parfe yaptı acaba guzel olurmu iki dk bende yapsam offfff
amınnn hoya amınnn
valla kaynanam 40,cıkmadan gecıp gıdıcem dıyor kızıma
olmıyacak bole dıyor
barıstılar ya
amA anlasamıolar
hoya itiraf ediyorum senin kayınvalide benim:)
hayır hoya benımmm
Selam herkese....
mehlikasu canım açık bırakmıştım şimdi gördüm yazdığını.... geçen salı oğlumu çıkardık hastaneden 1 haftadır evdeyiz....herkesteki sorunlarla bende uğraşıyorum GAZ- SÜT AZLIĞI-UYKUSUZLUKK( annem pazar günü döndü evine bende giderfken yüzüne bakamadım gözlerim doldu nasıl sıktım kendimi görmesinler diye ağladığımı ama yarın gelecekmiş yine torununa dayanamıyomuş....dün öğlen yemeğimi 5 civarında yiyebildim hep mızıldanıyor kucağa gelince susuyor bu çocuk ...
süt yapıcı bi ton şey yiyip içiyorum çok şükür biraz arttı, artması için süt için kızlar gaz yapmasın diye içine bir şeker atıyorum, tahin helvası yiyebilirsiniz, Boza için birde bol su hee birde Malta içeceği diye birşey varmış aldırıcam onuda eczanelerde oluyomuş şiddetle tavsiye edildi bana...tahtakaledeki eczanelerde fiyatı uygunmuş
bu arada nohut demişsiniz dr. bana bakliyat yeme demişti gaz yapıyor biliyorsunuz...
krizalit aras ın dr.u kim? bize enver bey baktı ama adamı hiç sevmedim hastaneden aldıktan 2 gün sonra çağırdı ve hiç birşey sormadı bize dinledi gögsünü iyi dedi yolladı gıcık oldum valla 1 ay sonra çağırdı bu çocuğun kilo alımı nasıldır 1 ay mı bekliycez yaaaa
nihayet çıkmışsınız canım, çok geçmiş olsun iyi değil mi şimdi minnak???hiç sorma benim annem de cuma giderim dedikçe içime fenalık geliyor...ne yapacam bilmiyorum...
ben doğumda seçtim birol beyi ve hastanede iki defa kontrole geldi ,daha bir kere kontrole götürdüm net birşey söylemek için erken ama tavrından çok memnun kaldım, arkadaşım önermişti..hatta geçen gün emmesi ile ilgili aradım gayet tatmin edici cevaplar aldım çok çok yoğun olmasına rağmen...womarch da memnun kalmamış enver beyden...içine sinmediyse değiştir ya hüseyin yayla yı seç ya da birol saralı
krizalit aras ın dr.u kim? bize enver bey baktı ama adamı hiç sevmedim hastaneden aldıktan 2 gün sonra çağırdı ve hiç birşey sormadı bize dinledi gögsünü iyi dedi yolladı gıcık oldum valla 1 ay sonra çağırdı bu çocuğun kilo alımı nasıldır 1 ay mı bekliycez yaaaa
hoya emıyor amauyumuyor
kendıkendıme yıkadsammı
amA korkuyorum bısey olck dıye
kaynana yuıkarı cıktı
geçmiş olsun canım tekrar..maltepede nerde oturuyosun.hangi dr a götürüyosun oğlunu ben pendikte oturuyorum doğumu maltepede yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?