2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım amin ....
annem fatihte oturuyor ben maltepede ona çok uzak geliyor benim ev :))
benimkide öyle erkenden evlenmiş bugün bana tel de diyorki beceriyosun beceriyosun maşallahın var oysaki elim ayağıma dolanıyor benimde güven vermek için söylediğine eminimm... herkes nasıl bakıyor beceriyor öyle düşün sende kendine güvenirsen emin ol herşeyle çok kolay başedersin üzme kendini

kızlaaar kayınbabam pide yaptırdı oleeeey
ben iyice şüpheleniyorum kaynanamm üye buraya hanginizsiniz çıkın söyleyin

krizalit tesekkur ederız canım gercekten artık bekle bekle ne sabır kaldı nede heyecen biran önce hayırlısıyla kavusmak kucagıma almak ıstıyorum yavrumu sag saglımm
bugun anneler hep burada maşallah...yemekteyizi izliyorum parfe yaptı acaba guzel olurmu iki dk bende yapsam offfff

ecrin canım yapabilirsin çok basit ve lezzetli oluyor ben muz yerine fındık ceviz falan koyuyordum muzda degısık bır tat güzel olabilir

aşkitom sen benden daha dertlisin bnimkiler eve her şeyi aldılar bugün pazara gittiler bir sürü şey almışlar
bizimkilerle dünyalarımmız başka ama çok temiz insanlar
yarın gidiyorlar çok şükür inşallah sen de kurtulursun

kızlar deryy de hiç ugramamaıs bugun az sancım var dıyordu dogummu yaptı acaba ınsallah almıstır bebişini kucagına darısı basımaaa :Saruboceq:

bakarız kızlar korkmayın
en zor su 2 3 ayyy
ben onceden altını alamam ıgrenırım dıodum ama kucagıma aldım ya
herseyı mıs bana

amınnn hoya amınnn

valla kaynanam 40,cıkmadan gecıp gıdıcem dıyor kızıma
olmıyacak bole dıyor
barıstılar ya
amA anlasamıolar

krizalit aras ın dr.u kim? bize enver bey baktı ama adamı hiç sevmedim hastaneden aldıktan 2 gün sonra çağırdı ve hiç birşey sormadı bize dinledi gögsünü iyi dedi yolladı gıcık oldum valla 1 ay sonra çağırdı bu çocuğun kilo alımı nasıldır 1 ay mı bekliycez yaaaa

nihayet çıkmışsınız canım, çok geçmiş olsun iyi değil mi şimdi minnak???hiç sorma benim annem de cuma giderim dedikçe içime fenalık geliyor...ne yapacam bilmiyorum...

ben doğumda seçtim birol beyi ve hastanede iki defa kontrole geldi ,daha bir kere kontrole götürdüm net birşey söylemek için erken ama tavrından çok memnun kaldım, arkadaşım önermişti..hatta geçen gün emmesi ile ilgili aradım gayet tatmin edici cevaplar aldım çok çok yoğun olmasına rağmen...womarch da memnun kalmamış enver beyden...içine sinmediyse değiştir ya hüseyin yayla yı seç ya da birol saralı

kızlar ömer geceden berı uyumuyor
kaynanaya yıkıyalım uyusun dedım
üsendı sanırımm
ne yapsam kızlarrr
yardımm

aşkitom hiç mi uyumadı yazık
su versene biberonla içerse açtır
aç olup olmadığını anlarsın bu kadar sürer mi gaz

hoya emıyor amauyumuyor
kendıkendıme yıkadsammı
amA korkuyorum bısey olck dıye
kaynana yuıkarı cıktı

çok sağol, iyiyiz çok şükür ama mızmızlanmalar falan hat safhada herhalde bizi bir hafta küvözde bıraktık diye cezalandırıyor diyoruz :)
valla bana ilgisiz ve başından savsakladı gibi geldi işitme testi istedi tiroid le ilgili bir test yaptırdı 1 ay sonrada kalça usg si dedi çocuğu tartmadı bile 2 dakka kaldık odasında çıktık eşime dedim değiştirelim bu dr.u o nedenle sana sordum önerilerin için teşekkürler bu arada senin oda no kaçtı? ben koridorlarda akşam yürüyüşleri yapmıştım belkide denk gelmişizdir kimbilir :)

geçmiş olsun canım tekrar..maltepede nerde oturuyosun.hangi dr a götürüyosun oğlunu ben pendikte oturuyorum doğumu maltepede yaptım

Herkese iyi akşamlar...Taze annişler nasılsınız?....askitom ömercik doymuyor herhalde uyumadığına göre...gazı ya da sancısı da olabilir..banyo yaptırıp üşütmeyesin akşam akşam....

hoya emıyor amauyumuyor
kendıkendıme yıkadsammı
amA korkuyorum bısey olck dıye
kaynana yuıkarı cıktı

aşkitom küvetine su doldurup sadece vücudunu sokup hafif masaj yap istersen tek başına zor olmaz sanırım

geçmiş olsun canım tekrar..maltepede nerde oturuyosun.hangi dr a götürüyosun oğlunu ben pendikte oturuyorum doğumu maltepede yaptım

ben medipolde yaptım doğumu aynı hastanede enver bey ilgilendi bebekle ama memnun kaldığımı söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…