Herkese iyi akşamlar...Taze annişler nasılsınız?....askitom ömercik doymuyor herhalde uyumadığına göre...gazı ya da sancısı da olabilir..banyo yaptırıp üşütmeyesin akşam akşam....
aşkitom küvetine su doldurup sadece vücudunu sokup hafif masaj yap istersen tek başına zor olmaz sanırım
ben medipolde yaptım doğumu aynı hastanede enver bey ilgilendi bebekle ama memnun kaldığımı söyleyemem
aladım canım bende üsküdarda bi dr a götürüyorum çok memnunum ama uzak geliyor
haklısın çok uzakmış medipol normalde uzak değilde trafik girince işin içine oda çekilmez mesafe oluyor
kızlar sizin bebekler de aç gibi ağzını açıp memeyi emerken kavga ediyorlar mı?
benimki bazen rsmen kavga ediyor sonra ağlamaya başlıyor
neden böyle yaptığını anlayamıyorum
kızlaaar kayınbabam pide yaptırdı oleeeey
ben iyice şüpheleniyorum kaynanamm üye buraya hanginizsiniz çıkın söyleyin
çok sağol, iyiyiz çok şükür ama mızmızlanmalar falan hat safhada herhalde bizi bir hafta küvözde bıraktık diye cezalandırıyor diyoruz :)
valla bana ilgisiz ve başından savsakladı gibi geldi işitme testi istedi tiroid le ilgili bir test yaptırdı 1 ay sonrada kalça usg si dedi çocuğu tartmadı bile 2 dakka kaldık odasında çıktık eşime dedim değiştirelim bu dr.u o nedenle sana sordum önerilerin için teşekkürler bu arada senin oda no kaçtı? ben koridorlarda akşam yürüyüşleri yapmıştım belkide denk gelmişizdir kimbilir :)
kızlar ömer geceden berı uyumuyor
kaynanaya yıkıyalım uyusun dedım
üsendı sanırımm
ne yapsam kızlarrr
yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?