2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkes ıyı mı bakamadım kac gunudr 40 cıkınca mamalı mısafır gelıyo cok sınır bır durum yaaa
ama mecburen katlanıyoruz..

merhaba algor
Sizde nevar ne yok?Ben arada bakiyorum kimse olmuyor bidahada gelmek gelmiyor icimden bebis uyurken bende yatip uyuyorum

mrb algor o benim bebegimdede var.büyüyünce düzelir.takma kafanı.
allah kolaylıklar versin dimple.
Kizlar merhaba
Gecmise bakamiyorum bi türlü birikmis te birikmis Dogum haberi aramayinca gecmise bakmakta heycanli olmuyorki :))

40 ini cikaranlar Masallah sizlere
h.g meltem abla nasılsın.bebiş nasıl ismini ne koymuştunuz siz?

kızlar hepiniz Devit kullanıyormusunuz?
biz hastaneden 8 günlükken çıktık ve dr.muz sakın D vitamini kullanma bıngıldağı kapanır demişti 1 aylıkken başka dr.a gittik onunlada bu konuyu konuşmayı unuttum belkide kullandığımızı zannetti ve bir şey demedi benim gibi kullanmayan varmı?
Meltem senin orada nasıl? herhangi bir vitamin bişey verdilermi oğluşuına?

biz kullanıyoruz canım.başka bi dr daha sor bence.hiç öle bişi duymadım bu arada

bizimde doktrumuz devit falan vermedı bılmıyorum , saglık ocagndan verdıler bende onara pek guwenemıorum acıkcası dr. a soracam dıye beklettım. bıda kı kontrolumuzde soracam ne derse onuyapacagız ama bu dr.lar arasında neden böle bı ayrılık var hangısıne guwences bılemedım...:uhm:

kızlar ıspanaklı pasta yapıcamda krem şanti yerine krem ole kullansam nasıl olur sizce?3 dakikada hazırlanan tatlıdan .güzel olur mu sizce

biz kullanıyoruz canım.başka bi dr daha sor bence.hiç öle bişi duymadım bu arada
p.tesi yeni doktorumuza sorucam bakalım...Sağol

ben anlamadım bu olayı zaten bıngıldak kapanmıyacakmı
kapanacak ama belli bir zaman veriyorlar hemen kapanmaması lazımmış eski dr. verirsen hemen kapanır dedi

valla al benden de o kadar kime güvencezzz ((

kızlar kimse yok ama yazıyım
benim kız normalde gazsızdır
pek gaz sorunumuz olmazdı
bende geçen bi yerde
annenin yediği şeylerden bebeğe gaz geçmez diğe okumuştum
bende iki gün üst üste kuru fasülye yedim
bizim kızı görecektiniz
zavallım gaz sancısından düz duvara tırmanacaktı nerdeyse
sabahın üçüne kadar çığlık attı yavrucak
demekki neymiş
anneden bebeğe kesinlikle gaz geçiyormuş
tecrübeyle sabittir.

ya bide bugün benim kanlı akıntım oldu
kanama değil sadece akıntı
ama birdefa geldi bidaha gelmedi
acaba adet mi olacam ne
anlamadım gitti
aayyyyy biz korunmadan ekşın olaylarına girmiştik
inşallah bi kazaya kurban gitmemişizdir.

offff ya niye kimse yok
ben nezaman gelsem
kimsecik olmuyor
eh bende kalkayım madem
şimdilik bayyyy
birazdan gelirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…