mrb algor o benim bebegimdede var.büyüyünce düzelir.takma kafanı.merhaba yorgun savaşçılar.......akşam oldu hala kendime gelemedim...uykusuzluk,yorgunluk,..Gece uykularımız nasıl düzene girecek bakalım...bir de emzirirken kafasını okşuyordum.sağ kulağının biraz arka tarafındaki kafatası kemiği biraz girintili çıkıntılı gibi geldi..eyvahedigeldismile..kafaya şimdi de onu taktım..:bbo:
allah kolaylıklar versin dimple.merhaba kızlar
benimki akşam 10 dan gece 2 ye kadar aralıksız ağlıyo
offf bi üç ayı atlatabilirsem benden iyisi yok
diğer ikisi üç ayından sonra melek olmuştu hatta 4 aydan sonra geceleri kalkmıyolardı
inşallah buda öyle olur
h.g meltem abla nasılsın.bebiş nasıl ismini ne koymuştunuz siz?Kizlar merhaba
Gecmise bakamiyorum bi türlü birikmis te birikmis Dogum haberi aramayinca gecmise bakmakta heycanli olmuyorki :))
40 ini cikaranlar Masallah sizlere
bocuk
Sizin vardi bosvaktiniz ben gene 1 cocukluydum :))))))
kızlar hepiniz Devit kullanıyormusunuz?
biz hastaneden 8 günlükken çıktık ve dr.muz sakın D vitamini kullanma bıngıldağı kapanır demişti 1 aylıkken başka dr.a gittik onunlada bu konuyu konuşmayı unuttum belkide kullandığımızı zannetti ve bir şey demedi benim gibi kullanmayan varmı?
Meltem senin orada nasıl? herhangi bir vitamin bişey verdilermi oğluşuına?
kızlar hepiniz Devit kullanıyormusunuz?
biz hastaneden 8 günlükken çıktık ve dr.muz sakın D vitamini kullanma bıngıldağı kapanır demişti 1 aylıkken başka dr.a gittik onunlada bu konuyu konuşmayı unuttum belkide kullandığımızı zannetti ve bir şey demedi benim gibi kullanmayan varmı?
Meltem senin orada nasıl? herhangi bir vitamin bişey verdilermi oğluşuına?
canım ıyıyız kaka yapamadık bugun yıne sıcak suya oturttum bıraz yaptı ama cok az sımdı masaj fılan yapıyoruz..kibelesr
Merhaba canim nasilsiniz?
canım ıyıyız kaka yapamadık bugun yıne sıcak suya oturttum bıraz yaptı ama cok az sımdı masaj fılan yapıyoruz..
sen nasılsın?
bıdık oglusların nasıl
buyuk oglun neler yapıyor?
p.tesi yeni doktorumuza sorucam bakalım...Sağolbiz kullanıyoruz canım.başka bi dr daha sor bence.hiç öle bişi duymadım bu arada
kapanacak ama belli bir zaman veriyorlar hemen kapanmaması lazımmış eski dr. verirsen hemen kapanır dediben anlamadım bu olayı zaten bıngıldak kapanmıyacakmı
valla al benden de o kadar kime güvencezzzbizimde doktrumuz devit falan vermedı bılmıyorum , saglık ocagndan verdıler bende onara pek guwenemıorum acıkcası dr. a soracam dıye beklettım. bıda kı kontrolumuzde soracam ne derse onuyapacagız ama bu dr.lar arasında neden böle bı ayrılık var hangısıne guwences bılemedım...:uhm:
ben hiç bilmiyorum canım yaaa şansına topic te başka kimsede yok şu ankızlar ıspanaklı pasta yapıcamda krem şanti yerine krem ole kullansam nasıl olur sizce?3 dakikada hazırlanan tatlıdan .güzel olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?