2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki de uyku konusunda aynı,kucağımda fosur fosur uyuyor,yatağına koyunca mızırdanmaya başlıyor,memede deuyuyor hep,benim kızım da uzun süreli emmiyor ,en fazla 10-15 dk emiyor,genellikle 5-6 dk emiyor,
ama dün dr gittik kilo alımı iyi çok şükür,
metsili dr bize günde 4 defa 8'er damla demişti,ben 8'er damla ağzına damlatıyorum,
bazı damlalar dudağına damlıyor ama o diliyle içeri alıyor:))
cnm 1 ayda ne kadar kilo almış,canını sıkma sütün iyice azalmasın,
süt yapıcı besinlerden yemeye çalış,enerji süt yapıyormuş,
enerji veren yiyeceklerden yemeye çalış,
ben şekerli şeyleri çok tüketiyorum,
fi tarihinden kalma bir ayva reçelim vardı dolapta duruyordu,bozulmamış neyseki,bu vesileyle onu da bitirdim nerdeyse,
hem ayva da süt yapıyormuş,bir de hergün ayva kompostosu içiyorum 1 kase,
dinlenmekte süt için çok iyi,bir de moral,gecen eşime moralim bozuldu o gece yatıyorum kalkıyorum göğüslerim yumşacık süt dolmuyordu bir türlü,
bazen kızım 2 saat uyuduğunda benim göğüslerim iyice sertleşiyor,
ayy kızım ağlı şu mesajı yollayıverem..

slm guzel annisler uzun zamandir giremedim bilgisayar sark aleti bozuktu babmiz geldi dun gece moskocadan getirdi oglusla gunelrimiz uykusuz geciyor cogunuzun oldugu gibi bizimki de kucakta memede cok guzel uyuyor yatagina yatirinca mikildanmaya balsiyo aciyo gozlerini saat basi da kalkiyor annem ve teyzem bende cok saolsunlar en azoindan cok yukumu aliyolar arada oyaliyolar uyuyorum her isimi yemegimi onlar yapiyor ben sadece emzirme gorevindeyim oglusu bir de su silikon mem uclatrindna kurtulsak emzirmek daha kolay olacak da 1 ayda bebisleriniz ne kadar kilo aldi 23unde kontrolumuz var da ne kadar almasi gerekiyor ortalama umarim iyi besliyorumdur oglusu
opuyorum bebisleri kokulu kokulu

doğum kilosuna 630 gram eklenmiş çıkış kilosuna 660 gr.
ben hergün bir kaç bardak komposto içiyorum içinde kayısı-ayva-dut var sonra boza içiyorum hergün pekmez tahin içiyorum tahin helvası yiyorum şeker komasına gireceğimmmm benimde farkettiğim uyku
güzel uyursam sertleşiyor gögüslerim ben arada mamada veriyorum kontrole gittiğimde banada 8 damla dedi dr.metsil için ama yanlış anladım herhalde diyordum demek doğru anlamışımmm bunu dediğin iyi oldu

Hoya tesekkür ederim geldi mailin ins. bu ise yarar :Saruboceq:

senin bebegin de ise yaradi mi sakinlestirdi mi yani bu sesler?

Slm kızlar nasılsınız? Yiğitten fırsatı bulur bulmaz geldim yine buraya,umarım çabuk uyanmaz...

Canım yazdıklarını okurken sanki beni anlatıyormuşsun hissine kapıldım. Yaşadıklarının aynısını birebir yaşıyorum. Biz de 25. günde kullanmaya başladık nurse harveysi,bence de çok işe yaramıyor. Ama benim oğluş çok fazla ağlamıyor,sadece ıkınmaları çok fazla. O uykusunda bile ıkındıkça benim içim acıyor. Bir de metsili deneyim olmazsa.

nurun bezini açtığımda iki bacağını birleştirip karnına bastırıyorum diziyle pırt pırt yapıyor sabahtan beri 2 kere yaptım şimdi uyuyor bakalım işe yaradı inş. deneyin derim

nurun bezini açtığımda iki bacağını birleştirip karnına bastırıyorum diziyle pırt pırt yapıyor sabahtan beri 2 kere yaptım şimdi uyuyor bakalım işe yaradı inş. deneyin derim

Bana da bir çocuk dr tanıdığımız o şekilde 10 a kadar sayıp bırakmamı söyledi ben deniyorum ama bizim oğlan inat ediyor bırakmamakta((

Valla melisanın seni ne kadar süre rahat bırakacağına bağlı juli... Eğer ona bakacaklarsa Kızartma,omlet,krep,poğaça aklıma gelenler bunlar...

pate kızart onlar yyemzse ben yerim culicokacimcoook

Valla melisanın seni ne kadar süre rahat bırakacağına bağlı juli... Eğer ona bakacaklarsa Kızartma,omlet,krep,poğaça aklıma gelenler bunlar...

he valla patates kızartem
krep yapmaa bilmiyom
kaynanada börek yapcakmış
şimdi karnım tokya aklıma bişi gelmiyo:1no2:

hala ayılamadım yaw velet ne gece ne gündüz uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…