Yaaa evet yanlız kalınca iş başa düşünce başediliyor ben sana demiştim :))
bizimkinin uykusunun adı Tilki uykusu kucakta uyuyor memede uyuyor yerine koyunca başlıyor mızıldanmaya kıvranmaya....kilo alımımızda az olmuış canım sıkkın sütüm zaten az birde löp löp çekmiyor bu velet hemencecik gözleri bayılıyor memede deli edecek beni :) metsili biz ilk günden beri kullanıyoruz ama düzenli kullanmadım açıkçası çok ağladığında kıvrandığında 2 damla veriyorum sütümü kaşığa sıkıp damlayı ekliyorum ona..
benim annem haftada 2 yada 3 gün geliyor yıkama amaçlı ama tabi geceleri uzun nöbetlerimde çok yardımcı oluyor ben bir kaç saat uyuyabiliyorum o geldiğinde kadıncağız kucakta tutuyor onu... ben annemde kalmıyorum çünkü onların ev en üst kat önünde koca stad acaip soğuk oluyor kombi yetmiyor ısıtmaya ufo da kullanıyorlar ama göze alamıyorum şu an gitmeyi...havalar ısınır ısınmaz kaçıcam zaten benim burada kimsem yok yakında 1 arkadaşım oturuyor her zaman gelemiyor bana üst katta görümcem var onun kendine faydası yokki bana olsun, çalıştığım için komşularla samimi değilim ben yanlızım ben yanlızım yanlızım yani.....(
dosya yükleniyor 10 dk.dır olursa gelecek zip formatında inş.
doğum kilosuna 630 gram eklenmiş çıkış kilosuna 660 gr.bizimki de uyku konusunda aynı,kucağımda fosur fosur uyuyor,yatağına koyunca mızırdanmaya başlıyor,memede deuyuyor hep,benim kızım da uzun süreli emmiyor ,en fazla 10-15 dk emiyor,genellikle 5-6 dk emiyor,
ama dün dr gittik kilo alımı iyi çok şükür,
metsili dr bize günde 4 defa 8'er damla demişti,ben 8'er damla ağzına damlatıyorum,
bazı damlalar dudağına damlıyor ama o diliyle içeri alıyor:))
cnm 1 ayda ne kadar kilo almış,canını sıkma sütün iyice azalmasın,
süt yapıcı besinlerden yemeye çalış,enerji süt yapıyormuş,
enerji veren yiyeceklerden yemeye çalış,
ben şekerli şeyleri çok tüketiyorum,
fi tarihinden kalma bir ayva reçelim vardı dolapta duruyordu,bozulmamış neyseki,bu vesileyle onu da bitirdim nerdeyse,
hem ayva da süt yapıyormuş,bir de hergün ayva kompostosu içiyorum 1 kase,
dinlenmekte süt için çok iyi,bir de moral,gecen eşime moralim bozuldu o gece yatıyorum kalkıyorum göğüslerim yumşacık süt dolmuyordu bir türlü,
bazen kızım 2 saat uyuduğunda benim göğüslerim iyice sertleşiyor,
ayy kızım ağlı şu mesajı yollayıverem..
iyiyim cnm sağolasın,sen ve uras bebek nasılsınız?
annemin olmamasına alıştım artık,yalnız olunca insanın kendine güveni geliyormuş meğer,
ben bakamam diyordum ama bakıyorum çok şükür,1 ay daha idare edim memlekete gidip 1 ay kalacam inş..
kızım gazlı malesef,hergün akşamları aynı saatte ağlama nöbetlerimiz oluyor,
2 saat boyunca kucağımda gezdiriyorum,dikkatini dağıtmaya çalışıyorum,
sabahları yine aynı saatlerde gaz problemimiz oluyor,uykusundayken ağlamaya başlıyor yavrucak,
geceleri ilk yatışta 2 saat yatıyor sobra saatte 1 kalkıyor,her kalkışta da en az 1 saat uyanık kalıyorum,o kucağımda uyukluyor ama gazını çıkarıp tam uykuya geçmesi uzun zaman alıyor,
bu gece tam olarak yarım saat uğraştım gene de çıkmadı gazı pes ettim yatırdım,
wc ye gittim geldim baktım mızmızlanıyor kucağıma aldım gazını çıkardı,
gaz problemimiz ve uyku problemimiz olmasaydı daha güzel olacaktı ama yine de annelik çook güze..
nurse hurweys i biz 26 günlük olduktan sonra dayanamadık kullanmaya başladık ama çok etkili değil,
dün dr metsil verdi bakalım bu akşam ağlama nöbetimiz olacak mı?
cnm senin oğluşta çok gazlı anlaşılan inş. bir an önce gaz ve uykusuzluk probleminden kurtulursunuz,
sen ne yapıyorsun peki,zorlanıyor musun,cnm çok zorlanırsan annen yakın sayılır ne de olsa ya o gelsin ya da sen git hem bir kaç gün kalıp kafanı dağıtırsın moralin düzelir..
nurun bezini açtığımda iki bacağını birleştirip karnına bastırıyorum diziyle pırt pırt yapıyor sabahtan beri 2 kere yaptım şimdi uyuyor bakalım işe yaradı inş. deneyin derim
ıkınırken açıyom bezini ben
slm kızlar patatesli pogaca istedi canımmmm
pate kızart onlar yyemzse ben yerim culicokacimcoook
Valla melisanın seni ne kadar süre rahat bırakacağına bağlı juli... Eğer ona bakacaklarsa Kızartma,omlet,krep,poğaça aklıma gelenler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?