2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

he valla patates kızartem
krep yapmaa bilmiyom
kaynanada börek yapcakmış
şimdi karnım tokya aklıma bişi gelmiyo:1no2:

hala ayılamadım yaw velet ne gece ne gündüz uyumadı

İyi işte kızartma kahvaltılıklar börek yeter de artar bile :))) Ya beniki de gündüzleri gayet güzel uyuyor ama geceleri çok huzursuz. Çok ağlaması yok ama ıkınmaları ve sürekli memede durmak istemesi acayip yoruyor. Çoğu zaman oturarark uyuyorum...

oyy miafir dedin de geçen gelenlerden biri nuru kucağa alıştırmışsın dedi ben de kucağa alışmaz daha küçük ve kendini güvende hissediyor benimle zaten ihtiyacından ağlar dedim iyi ya işte alıştırmışsın kucak ihtiyacı olmuş kucağına gelmek iin ağlıyo dedi sinir kadın

galiba bi müddet misafir ağırlayamayacağım çok yıprandım o gece

sempatiksalakcinnioyy culi bizimki de tosur fosur uyuyo Allah vere de bu gece uzun olmasa
aman aman maşallah uyusunda büyüsün
akşamada uyur insallah

bizim gece 1 ile 4 nöbeti var ağliyi hep

bacım öle misafiri bende istemem
neyse bu gelenler benim tekirdağdan arkadaslarım
gıcıklık yapmazlar
zaten öle misafiri kovarım bensempatiksalakcinni

hoya Amerika işinize çok sevindim canım, umarım herşey yolunda gider.

selam kızlar a.s.
yarın kahvaltıya misafir gelcek
ne yapsam yaww :uhm:

kız culii 1 saat geçsin acık o zaman herşey gelir aklına. sırnaşık şey
yumurtalı ekmek de yapabilirsin mesela, kolaycacık hem de..
cokacimcoook

Valla benim de ne zmaandır poğaça istiyor canım ama tam yaparken Yiğit uyanır diye hiç yapmaya bile kalkışmıyorum. Anneme gitsem de biran önce yapsa her istediğimi:)))
ende aynen üşeniyorum bide yorgunluktan.ama şimdi ıspanaklı pasta yapcam.bide kızlar.bisküvili pasta acayip süt arttırıyor.normal pasta ve tatlılardan daha çok gibi geldi bana.
bende istemiyorum misafir ya.oglum sevmiyo hiç misafiri.uyumuyo durmuyo.huzursuz oluyo çocuk.bide maşallah geldiler mi sabah 10 gece 10 gitmek bilmiyorlar bi türlü.
ayyy ne fenasın juliii öle olmak lazım yaaa sempatiksalakcinni

sağol canım.
iğneyle kuyu kazıyoruz işte yavaşcacık büyüyor.
oğlum 2 haftadır kilo verdi hep, hala normal yenidoğanbebe kilosuna ulaşamadı.
ama gene de toparladı azıcık.

şükür yine esmer.biraz daha iyileşsin büyüme atagına geçer merak etme o.küçük doganlar çabuk büyür diyolar

merhaba yorgun savaşçılar.......akşam oldu hala kendime gelemedim...uykusuzluk,yorgunluk,..Gece uykularımız nasıl düzene girecek bakalım...bir de emzirirken kafasını okşuyordum.sağ kulağının biraz arka tarafındaki kafatası kemiği biraz girintili çıkıntılı gibi geldi..eyvahedigeldismile..kafaya şimdi de onu taktım..:bbo:

merhaba kızlar
benimki akşam 10 dan gece 2 ye kadar aralıksız ağlıyo

offf bi üç ayı atlatabilirsem benden iyisi yok

diğer ikisi üç ayından sonra melek olmuştu hatta 4 aydan sonra geceleri kalkmıyolardı
inşallah buda öyle olur

merhaba dimple....öncelikle ben de elazığlıyım..onu belirtmek istedim..sen de mi elazığlısın?..benim kızım da gece 10, 10 buçuk gibi başlıyor saat 3'e kadar mızmızlanarak geçiriyor zamanını...inşallah 4.aya kadar diye devam eder biliyorum..bakalım...ne olacak..?kafamçokkarıştı.

Kizlar merhaba
Gecmise bakamiyorum bi türlü birikmis te birikmis Dogum haberi aramayinca gecmise bakmakta heycanli olmuyorki :))

40 ini cikaranlar Masallah sizlere

julii
Hala bilmiyosan sana krep tarifi verim kolayindan nasil olsa artik hamiste kalmadi cani ceksin burdan yazayim :)))
Orta boy 6 tane icin bu tarif
1 yumurta 1 bardak süt 1 bardak un iyice cirpiyosun topak kalmicak ne yapacaksan ona göre icine tuz yada vanilya atiyosun büyüklügüne göre bi kasik yada kepce ile önceden bi dakika isittigin teflon tavaya döküyosun altin rengi olunca ceviriyorsun sonra ayni devam bu kadar hepsi )

merhaba meltem...artık kimsenin başını kaşıyacak vakti yok gibi...olan da bi koşu kk ye girip gezinip çıkıveriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…