2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn. opuyorumnanaktan
kahvaltı etcem bi bakem dedim.
bu herifin hastaneden çıkınca huyu bozuldu, huysuzlaştı. gece hastanenin bahçesine bırakıp gelcektim nedeyse. :dilcikar:
gece antibiyotik şurubumuz vardı. içti bi kaşık ama daha istermiş. mama istemezmiş şurup istermiş niye azıcık içmişiz ona ağladı yarım saat. kafamçokkarıştı
sonra sakinledi mama verdim. yatarak değil kucakta dolaşarak yemek istermiş mamayı. kıyamet koptu. sinirlendim yatırdım yatağına yemek de vermedim. 15 dk sonra bakt ki açlıkla olmayacak; iyi tamam yatarak yiyelim bari dedi. :çok üzgünüm:
ama yatarak yersem ben bi yandan 10 dk kestirip dururum, ama sen beni bekle uyandıkça yiyecem dedi. :1no2:
böyle 90 cc mamayı 1 saat 55 dk'da bitirdi. zaten bir yandan ilk başta yediklerini öğütme saati geldiğinden yattıktan yarım saat sonra ben gene acıktım hadi kalk dedi. :1shok:
sonunda aldım yanıma, emziği tıktım ağzına, elimle de tuttum çıkaramasın diye öylece uyuyakalmışız..
:1ninca:

juliiiiiiiiiiinerdesin juliiiii.geçen bi mesele vardı ya onu nasıl hallettin?ertesi gün hapı kullandın mı?zararı varmıymış acil cevap bekliyorum

gece yataktan fırlayan bir umut buraya geliyor :roflol::roflol:

günaydin herkese

Benimkiyle dün gece ilk defa ev gezmesine gittik, ordayken cok iyiydi nerdeyse hic aglamadi ama eve geldigimizde gaz krizlerine girdi hala da ikinip duruyor

Askito, sizin interneti kapatma kararinizdan vazgectiniz galiba hala burdasin, nasil gidiyor ömerle seni cok ugrastiriyor mu?

Esmeralda benimki de ayni böyle yediriyorum gaz basliyor gazini cikarmaya calisirken aradan 1 saat geciyor haydi tekrar acikiyor zavalli bebek uyuyamiyor bir türlü uyuyamayinca yine agliyor bizi de uyutmuyor

oyy oy tam uyudu saat 4 derkeen tekrar kaktı sıpa tam 5buçukta ee ee dedi ağladı sallADIm uyudu şimdi de uyuyo fosur fosur yorulmayayım diye kaka bile yapmıyo

bilmem ki arada dinliyor ama çok ağlarken hiç açmadım aklıma gelmedi

Hoyacim ben dün aksam denedim cok aglarken bebek kendi disinda hicbirsey duymuyor hatta hisstemiyor emzigini düsürdü basladi aglamaya emzigini agzina geri koyuyorum aglamaktan emziigin geri geldiginin farkinda degil müzigi nasil duysun :roflol:

Ama hafif huysuzluga baslarken acmis dün esim bu yollladigin kolik müzigini ise yaradi dedi bana yerimseniben

bu bebişlerin bir ani bir anina uymuyor
dun oglen yıkadik bizim bıdıgı oglen aksam misafir var diye
bir uyudu ki....adamı gece 11 de yıkıyoruz yok gozler acik anlamadim ben bu işi

sevgılıler gununuz nasıl gecıyor

kayınvalıdem gelırse kı buyuk ıhtımal gelecek
ömeri ona bırakıp yemege cıkaracak eşim
sevgılıler gunu bahane
maksat hava alıp dısarı cıkmak

inşallah yarar bizimki de ağlamazken dinliyor
bu bebişlerin bir ani bir anina uymuyor
dun oglen yıkadik bizim bıdıgı oglen aksam misafir var diye
bir uyudu ki....adamı gece 11 de yıkıyoruz yok gozler acik anlamadim ben bu işi

nur da öyle işte

sevgılıler gunu bahane
yalnız ve aç geçiyor eşim işte

evi temizlemem lazım
eşim pazara gitti o yokken işleri bitirmek istiyordum ama durmuyor bu kız hiç
neymiş sürekli kucakta gezecekmiş

ben hep kızımın kaç cc emerek doyduğunu merak ediyordum
geçen gün sütümü sağdım
yaklaşık 100cc biriktirdim
akşam acıkınca biberonu dayadım ağzına
emmedi
neymiş memeden emecek sütü biberondan değil
ama rezene ve ıhlamuru biberondan cork cork çekiyo
sinir oldum
100 cc sütüm boşa gitti çok üzüldüm

yok posı
subat sonu kapatıyoruz cnm
ıyı gıdıyor sukur
mehmet yusuf nasıl

hmm, nasil olsun bana ve babasina kök söktürüyor

sevgılıler gunu bahane

sevgililer gününde benimki bu aksama misafir cagirmis birsürü is var esim süpürüyor evi ben baska seyler yapiyorum.

kendime kendime konuşuyorum kimseler yokmuş

ben arada bakabiliyorum bebek izin vermiyor sen nasilsin maasallah siz vakit buliuyorsunuz nete girmeye

cnm 630 gr çokta düşük değil,normal sınırlar arasında,
süt artırma çalışmalarına devam inş.
inş. sütün artar ve mamaya gerek kalmaz,
bu arada patlamış mısır sütü acayip artırıyor,dün akşam yemiştim,
gece göğüslerim taş gibiydi,sizde deneyin kızlar,
ama gazı da artırıyor mu bilemiyorum,bizim kız her zamanki gibi gazwomen..

günaydın kızlar
nasılsınız?
hoya nur geceleri uyumayınca sen de ekşından yırtıyon galiba

hee tembihledim sabiyi bak ağla geceleri de baban yaklaşamasın dedim

evi temizlemem lazım
eşim pazara gitti o yokken işleri bitirmek istiyordum ama durmuyor bu kız hiç
neymiş sürekli kucakta gezecekmiş

aynı nur

dolaba atsana sonra verirsin

Canım benim oğlan 4 kiloya yakın doğdu o nedenle daha fazla almalıydı diye düşünüyorum Annem diyorki karnındayken iyi besledinde dünyaya gelince aynı başarıyı gösteremedin ((((((((((((
biz bu gece uyuma saatini 4,30 dan 6 ya uzattık gözünü kırpmadı bir ara kucağımdayken uyukladım kollarımdan düşürücem diye korkuyorum valla ... çok gazı vardı metsil-nurse harveys hiç biri işe yaramadı eşimde de durmadı ki 1 saat uyuyayım yarım saat uyumuşum kalk kalk diye uyandırdı eşim ağlıyor durduramoıyorum diye hiç zora da gelemiyor sinir oldum onada gez evin içinde susuyor diyorum 1 tur attı geldi yok susmuyor dedim ben kaç tur dönüyorum sabırla

benimde dün canım patlamış mısır çekmişti kalkıp patlatayım o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…