- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
ya sorma esmeralda aman diyim ne diyim dikkatli olalım daha huu demeden yeni bebeler gelmesin ya bide çağan emerken bazen böyle genzinden boğazından zorlanıyo gibi oluyo eşim sanc gelince hırslı emiyo ondan oluyo diyo bende acaba boğazında bişiymi vardoktorlar anlamıyolar diye evham yapıyorum bide solunum probleminden küvezde kaldıya onun içinde biraz evhamlanıyorum dün birisi başka bi doktor daha önerdi bide ona götürcem bakalım bu 6. doktorumuz olcak
canım korkma bebeler heyecanla ve hırsla çektikleri için oluyor o.
bir de hıııkkk diye ses çıkarıp gözlerini pörtletiyo bazen benimki. ilk başta çok korkmuştum ama yemeğe saldırmaktan oluyor o. kuvözle falan alakası yok meraklanma.
kuvozün ya da solunum cihazının bebekte bırakacağı hiçbir kalıcı etkisi yoktur.
ayvallaah saol ezmeraldacım içimi rahatlattın eşimde bana kızıyo bak arkadaşında aynısını yazmış sen panik atak oldun bebek durmadığı için artık diyo ne biliyim habire ağlıyo diye ne yapacamı şaşırıyom acaba bişiyi varda doktorlarmı anlamıyo diye düşünüyorum işte bendeesmeraldacım bişiy daha sorcam hani sen bebeğine mama veriyosunya bebelaca geçcem diye senmi diyodun bende milupa kullanıyorum ama bikaç kişiden şişiriyomuş bebeği diye duydum bebelac daha iyi dediler gerçi ben çok vermiyom en fazla günde bir defa bazen çok ağlamazsa onudavermiyorum fiyat olarakta bebelac daha uygun kullandıysan yorumlarını alıyım canım doktor bana hiç mama verme dedi gelişimi çok iyi açlıktan değil gazından ağlıyo dedi ama ne bilim çok ağlayınca bazen veriyom açmı acab diye bide benim oğlum sürekli ağzıyla aranıyo hem emmek istiyo anamadım gitti ben bu çocuğumu
canım ben baştan beri bebelac kullanıyorum iç başka mama kullanmadım. çok da memnunum.
ama dktor gelişimi iyi ve mamaya gerek yok dediyse verme. gazı olan bebek bidiği tek çözümü uygular sürekli yemek yemeye çalışır. ama bu seferde çıkmaya gazının üzerine yenileri eklenir. yani seninki de aç olduğundan değil kendini tedavi etmek için beslenmek istiyordur muhtemelen.
demetcim
Nasilsiniz? En son ertesi sabah doguma gidecektin ondan beri görüsemedik seninle.Matteo koyduk oglanin ismini canim ama bizim Türklerden begenen bu gruptan Burcu ve Elif cikti sagolsunlar kibarlar.Esimin babasi bize küstü.Annem ve esimin annesi Meto dicez biz diye tutturdular.Aman hic sorma bi isim problem oldu.Ama almanlardan herkes cok begendi nasil olsa alman pasaportlu olacak belkide ilerde hic türkle görüsmiyecek bu oglum ne bilim begenmeyen seslenmez dedim bende.O kadar isim aradim bu isim icime yatti anlamida Italyanca da Allahin hediyesi demek.Simdi sende o ne bicim isim dersin diye önceden bi ton yazi döktüm :)))
evet görüşemedik hiç.allah ismiyle yaşatsın güzel siz begendiyseniz kimseye laf düşmezki .
bende az önce ogluşuma ilk defa tek başıma bıcı bıcı yaptırdım şimdi uyuyo.ama saçı ıslak kaldı şapka taktım.siz napıyosunuz kızlar saç konusunda.birde çok köpük yutuyo bizim velet bi şapır şapır ediyo sanki çok tatlı bişi gibisempatiksalakcinni
merhaba kızlarr diycem ama pek kimsecikler yok gene....yine de sorayım...dünden beri içim içimi yiyor..eyvahedigeldismile...gerçi yarın doktora gittiğimizde soracağım ama bi de size söyleyeim..bebişimin sağ kulağı ile ensesi arasında saç altında mercimek tanesi kadar dokununca oynar gibi bir şişlik hissettim...üzüntüden ağlaya ağlaya migrenim tuttu dün..mafoldumben...yarına kadar bekleyemedim.size de danışmak istedim..var mı böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan...fisfisfis
valla hiç bi bilgim yok endişelenme nasılsa dr götürcekmişsin.önemli bişi degildir inş.yag bezesi falan olabilir mi acaba.aklıma bu geldi
demetcim
Nasilsiniz? En son ertesi sabah doguma gidecektin ondan beri görüsemedik seninle.Matteo koyduk oglanin ismini canim ama bizim Türklerden begenen bu gruptan Burcu ve Elif cikti sagolsunlar kibarlar.Esimin babasi bize küstü.Annem ve esimin annesi Meto dicez biz diye tutturdular.Aman hic sorma bi isim problem oldu.Ama almanlardan herkes cok begendi nasil olsa alman pasaportlu olacak belkide ilerde hic türkle görüsmiyecek bu oglum ne bilim begenmeyen seslenmez dedim bende.O kadar isim aradim bu isim icime yatti anlamida Italyanca da Allahin hediyesi demek.Simdi sende o ne bicim isim dersin diye önceden bi ton yazi döktüm :)))
evet görüşemedik hiç.allah ismiyle yaşatsın güzel siz begendiyseniz kimseye laf düşmezki .
bende az önce ogluşuma ilk defa tek başıma bıcı bıcı yaptırdım şimdi uyuyo.ama saçı ıslak kaldı şapka taktım.siz napıyosunuz kızlar saç konusunda.birde çok köpük yutuyo bizim velet bi şapır şapır ediyo sanki çok tatlı bişi gibisempatiksalakcinni
valla hiç bi bilgim yok endişelenme nasılsa dr götürcekmişsin.önemli bişi degildir inş.yag bezesi falan olabilir mi acaba.aklıma bu geldi
internetten biraz bakındım da şişlik ile ilgili...kan toplanması olabilirmiş ...geçermiş..diyor..ama yine de tedirginim..doğumda zorlanma nedeniyle olabiliyormuş.ama benim doğumum sezaryen olmuştu..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?