2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

posi benimki emzik emiyor
onun için biraz daha rahatım çok şükür
yanımda emziğini veriyorum ağzına
düşürdükçe tıkıyorum tekrar susup yatıyor

hoya bu arada sana çok teşekkrü ederim
kolik müziklerini ttnet müzikten indirdim demişsin ya
ben daha indirmedim ama
açıp dinletiyorum
kolikleri açınca içime fenalık geliyor da ben normal ninnileri açıyorum
dinliyor sakinleşiyor biraz

juliiiiiiiiiiinerdesin juliiiii.geçen bi mesele vardı ya onu nasıl hallettin?ertesi gün hapı kullandın mı?zararı varmıymış acil cevap bekliyorum
kullanmadım canım
kocem benim spermlerim eğitimli dedi
sözüne güvendim
sizinkilerde eğitimliyse bişi olmaz :roflol:

bizde sabah 6 uyuduk akannehir
9 kalktım misafir geldi
şimdi gözümüzden uyku akıyii

benim kızımın bıngıldağı sertleşmemiş diye drumuz test istedi ,60 lirayı bayıldık teste,
d vitamini eksik çıktı,şimdilik günde 3'er damla devam edecez d vite,önümüzdeki ay tekrar ölçüm yapılacak,yine düşük çıkarsa vitamini arttıracak sanırım...
kilo konusunda canını sıkma,bazı aylar az bazı aylar çok alabiliyorlarmış,
bakarsın bu ay atağa geçer,sağlıklı olsun da yeterki,
ama dr önernedikçe mamaya geçme,
berili gece saat 11 'den sonra banyo yaptırdık,12:15 gibi uyudu,ben de 1 gibi yattım,
gece 4 çeyreğe kadar uyudu,ilk defa kesintisiz 4 saat uyudu,ama saadetimiz kısa sürdü,
bu saate kadar 3 defa yarım saat yarım saat uyudu,3-4 saatlik uykuyla duruyorum,
şimdi de kucağımda uyuyor ama arada gaz sancısı tutuyor,
anakucağına koysam hemen uyanır diye koyamıyorum da,kucağımda uyusun bari ,
uyusunlar ki büyüsünler diimi,büyüme hormanları uyurken salgılanıyormuş,
yavrum uyurken kıvranıyor şimdi gazdan,gaz rahat bıraksa uyucakta uyuyamıyor zavallım,
bugün ekstra gazlı ,sanırım patlamış mısır pek iyi fikir değildi,
bebeği gazlı olmayan anneler denerse sevinirim,
hem mısırın süt yapma olayını test etmiş oluruz..
benim eşim de öyle,ağlayınca hemen bana atıyor,ben de sinir oluyorum eşime...

bir mesajı kırk saatte yazınca kimsecikler kalmadı tabi ,sıpa kucağımda mızmızlanıp duruyor ,gaz çıkarma seanslarından mesaj yazmaya vakit kalmıyor...

[B]kızlar çok acil bana cevap lazım doktor bu seferde oğluma laktazim diye bi şurup verdi gazı için bide sumsımoleksmi ne öyle yazıyo babuline kullanıyorum ama fayda etmiyo bu şurupları kullanana varmı ne olur cevap yazın dün geceeşim beni acile götürdü bayılımışım evin içinde iykide oğlan kucağımda değilmiş dün bütün gün şiddetli başım ağrımıştı uykusuzluktan doktor aşırı derecede yorgunluktan vücut halsiz düşmüş dedi dinlen dedi ama nerdeeee benim oğlan feryat figan çırçırçırıyo sabah akşam aynı o ağlıyo ben ağlıyom kafayı yiycem o olcak gece 12den 3e kadar babası ayağında salııyo bi öyle uuyuyo gerisi uyanık her tahlilide yapıldı herşeyide iyi çıkıyo ama aşırı derecede gazlı diyolar bide hoya bi burun spreyi yazmıştı bi ara aletle burnunu temizliyom diye onuda bilen varsa yazsın kızlar burnuda tıkalı değil ama acaba pislikmi vardiye aklıma takılıyo sizlerden cevap gelince eşimi nöbetçi eczenden aldırmaya yollıcam bide sumsimpleksi 5 eczaneye sormuş yokmuş koskoca samsunda bi eczanede varmış onada artık yarın bakıcak inşallah[/B]

geçmiş olsun canım yanında annen yada kaynanan falan yokmu.en azından dinlendirseler seni.serum fizyolojik deyince veriyorlar damlayı ama aklımda yok şimdi başka isim.evin içine salıncak falan kursanız hani duvardan duvara eşşek salıncagı mı ne diyolar biliyomusun bilmiyorum. ölede mi durmaz mı ki.ayy allah yardımcın olsun valla

canım allah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun bu arada
bebeğe bakacak kimse yok mu şöyle günde 2-3 saat hiç değilse seni dinlendirse
bebek arabasıyla falan dolaştırmayı denediniz mi
benim kızım da çok gazlı
sancısı olduğunda bebek arabasıyla ya da kendi rabamızla dolaşınca sakinliyo
bi dene istersen
yazdığın ilaçlar hakkında bilgim yok
cuma günü bize dr debridat verdi
biraz işe yaradı gibi
bir de hoya kolik müzikleri dinlettiğini yazmıştı
ttnet müzikte var onu da deneyebilirisin
walla şimdiden parmaklarında oynatıyo bu veletler bizi
büyüdüklerinde kimbilir ne yapacaklar

cadoloz geçmiş olsun canım Allah oğluna şifa versin inşallah
otri bebe burun aspiratörü kullanyorum burnuna da tonimer baby sıkıyorum hemen çekiyorum aspiratörle
keşkem gelebilsem de yardım etsem sana mafoldumben

scedcedu önemli değil baydı beni o müzikler nur uyuyacağı zaman açıyom arada rahat uyuyo ama sıkıldım ben

bugün ekstra gazlı ,sanırım patlamış mısır pek iyi fikir değildi,
bebeği gazlı olmayan anneler denerse sevinirim,
hem mısırın süt yapma olayını test etmiş oluruz..
benim eşim de öyle,ağlayınca hemen bana atıyor,ben de sinir oluyorum eşime...[/QUOTE]

benim oğlumada patlamış mısır gaz yapıyor. ama dayanamıyorum ara da az da olsa yiyiorum.

oyy Allah yardımcın olsun canım.
bebek ağlarken bişey yapamamak çok kötü biliyorum.
burun spreyi serum fizyolojik ya da deniz suyudur. çektiği alet ise burun aspiratörü.
otribebe nazal aspiratörü tavsiye ederim. e iyi çekeni o. eczanelerde var. 15-18 tl civarındaydı sanırım.

kızlar teşekkür ederim ama okuyupta şuruplar hakkında bilgisi olan yadakullanan varsa yardımcı olursa seviinirim kayınvaldem yanımda ama bitanede 6 yaşında oğlum var bebeğim yaramaz olduğu kadarbide morarıyo ağlarken kayınvaldem hemen panikliyo baksada ben kendiimi uykuya veremiyorum morarırıda nefesi giderd diye yatsamda geri kalkıyorum malesef annem burdadydı geçen hafta o gitti onunda kalbi tansiyonu var çağana oda dayanamadı kaynanamda yolunu yapıyo yakında oda kaçar napalum rabbim yardım eder hoya sen sanırım bu spreyle aspratör için gözükmeyen şeyle çıkıyo inananamadım falan yazmıştın daha öncelerde demi bacım aklıma bu sabah o geldi hoya bişiy yazmıştı dedim eşime bide ndan al bakalım dedim hattaoda dediki kkya çapanı versek bakmazmı acaba dedi doktor gibi herşeyi oraya bakıyon dedi

sağol esmeraldacım senin bıcık nasıl hiç geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın ne olur anca derdim olduğuunda geliyomuş gibi oluyorum ama inanın tuvaletime bile zor gidiyom şimdi babasının ayağında ığın ığın uyumaya çalışıyo garibimin çok uykusu var ama uyuyamıyor ayazda iyidir inşallah bi yaramazlık yoktur
Bakabildiğim kadarıyla geçmişede ekşınlar başlamış hatta 2 kardeşler yola düşmüş bile:) aman diyim kızlar dikkat bizim cuma günü kırkımız çıktı ama bırak ekşını daha aynı yatak yüzü göremedik sabaha kadar asker nöbeti

scecdedu dün akşamkırk gezmesine gidelim dedik arabaya bindik gidene kadarıyktı ortalığı gittik ordada elimizde kaldı ağlamaktan bebek arabasını denemedim çünki almadık daha ama araba işe yaramıyo benim oğlanda ana kucağı almamıştım dün akşam gittiğimiz arkadaşta araba koltuğu gibi bişiy vardı denedik ama ıı faydası yok o gaz gelince amuda kalksak fayda etmiyo malesefmafoldumben geçicek diye beklyoruz büyük bi sabırla

olur mu canım hiç öyle şey.
ağlayan kuzuyu bırakıp buraya bakacak değilsin tabiki, rahat ol sen
benim ki napsın, anitibiyotik şurubuyla atlatmaya çalışıyoruz. şurubu içirince niye bundan azıcık içiyoruz, ben hep bundan içicem mama istmem diye ağlıyor yarım saat.. delikafadulden

he yaa ekşını gerçekleşen kendini buraya atıyor. valla koceler şüphelenecek yataktan kalkıp nereye gidiyor bu karılar diye :roflol:

ya sorma esmeralda aman diyim ne diyim dikkatli olalım daha huu demeden yeni bebeler gelmesin ya bide çağan emerken bazen böyle genzinden boğazından zorlanıyo gibi oluyo eşim sanc gelince hırslı emiyo ondan oluyo diyo bende acaba boğazında bişiymi vardoktorlar anlamıyolar diye evham yapıyorum bide solunum probleminden küvezde kaldıya onun içinde biraz evhamlanıyorum dün birisi başka bi doktor daha önerdi bide ona götürcem bakalım bu 6. doktorumuz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…