kullanmadım canımjuliiiiiiiiiiinerdesin juliiiii.geçen bi mesele vardı ya onu nasıl hallettin?ertesi gün hapı kullandın mı?zararı varmıymış acil cevap bekliyorum
bizde sabah 6 uyuduk akannehirkızlar kafayı yıyecem
hala uyumadı benmkı emmıyo
agladı 3.5 ta sustu sımdı gozler acık oturuyo
yalancı meme agzında
uyku fılan hıc yok ne yaptıysam uyumuyo..
emmek te ıstemıyo cıldıracam ya
bu ne sımdı!!
kaka yaptı sıcak suya oturmak ıyı geldı
hanfendı rahatladı sımdı tabıı haha..
basım cok agrıyo mıgrenım tuttu yıne bu kadar duzensız uyku tabıı cok normal..
benımmı hala bakınıyo anakucagında yaa
ne yapacagım ben?..
benim kızımın bıngıldağı sertleşmemiş diye drumuz test istedi ,60 lirayı bayıldık teste,kızlar hepiniz Devit kullanıyormusunuz?
biz hastaneden 8 günlükken çıktık ve dr.muz sakın D vitamini kullanma bıngıldağı kapanır demişti 1 aylıkken başka dr.a gittik onunlada bu konuyu konuşmayı unuttum belkide kullandığımızı zannetti ve bir şey demedi benim gibi kullanmayan varmı?
Meltem senin orada nasıl? herhangi bir vitamin bişey verdilermi oğluşuına?
Canım benim oğlan 4 kiloya yakın doğdu o nedenle daha fazla almalıydı diye düşünüyorum Annem diyorki karnındayken iyi besledinde dünyaya gelince aynı başarıyı gösteremedin((((((((((((
biz bu gece uyuma saatini 4,30 dan 6 ya uzattık gözünü kırpmadı bir ara kucağımdayken uyukladım kollarımdan düşürücem diye korkuyorum valla ... çok gazı vardı metsil-nurse harveys hiç biri işe yaramadı eşimde de durmadı ki 1 saat uyuyayım yarım saat uyumuşum kalk kalk diye uyandırdı eşim ağlıyor durduramoıyorum diye hiç zora da gelemiyor sinir oldum onada gez evin içinde susuyor diyorum 1 tur attı geldi yok susmuyor dedim ben kaç tur dönüyorum sabırla
benimde dün canım patlamış mısır çekmişti kalkıp patlatayım o zaman :))
kullanmadım canım
kocem benim spermlerim eğitimli dedi
sözüne güvendim
sizinkilerde eğitimliyse bişi olmaz :roflol:
bişi olmaz diyip duruyodu.erkek milletine güvenilmezmiş onu anladım.en yakın zamanda 3 aylık igne yaptırıcam yaptıran var mı?
psikolojim bozuldu ya aglayıp durdum gece ya olursa diye.
[B]kızlar çok acil bana cevap lazım doktor bu seferde oğluma laktazim diye bi şurup verdi gazı için bide sumsımoleksmi ne öyle yazıyo babuline kullanıyorum ama fayda etmiyo bu şurupları kullanana varmı ne olur cevap yazın dün geceeşim beni acile götürdü bayılımışım evin içinde iykide oğlan kucağımda değilmiş dün bütün gün şiddetli başım ağrımıştı uykusuzluktan doktor aşırı derecede yorgunluktan vücut halsiz düşmüş dedi dinlen dedi ama nerdeeee benim oğlan feryat figan çırçırçırıyo sabah akşam aynı o ağlıyo ben ağlıyom kafayı yiycem o olcak gece 12den 3e kadar babası ayağında salııyo bi öyle uuyuyo gerisi uyanık her tahlilide yapıldı herşeyide iyi çıkıyo ama aşırı derecede gazlı diyolar bide hoya bi burun spreyi yazmıştı bi ara aletle burnunu temizliyom diye onuda bilen varsa yazsın kızlar burnuda tıkalı değil ama acaba pislikmi vardiye aklıma takılıyo sizlerden cevap gelince eşimi nöbetçi eczenden aldırmaya yollıcam bide sumsimpleksi 5 eczaneye sormuş yokmuş koskoca samsunda bi eczanede varmış onada artık yarın bakıcak inşallah[/B]
[B]kızlar çok acil bana cevap lazım doktor bu seferde oğluma laktazim diye bi şurup verdi gazı için bide sumsımoleksmi ne öyle yazıyo babuline kullanıyorum ama fayda etmiyo bu şurupları kullanana varmı ne olur cevap yazın dün geceeşim beni acile götürdü bayılımışım evin içinde iykide oğlan kucağımda değilmiş dün bütün gün şiddetli başım ağrımıştı uykusuzluktan doktor aşırı derecede yorgunluktan vücut halsiz düşmüş dedi dinlen dedi ama nerdeeee benim oğlan feryat figan çırçırçırıyo sabah akşam aynı o ağlıyo ben ağlıyom kafayı yiycem o olcak gece 12den 3e kadar babası ayağında salııyo bi öyle uuyuyo gerisi uyanık her tahlilide yapıldı herşeyide iyi çıkıyo ama aşırı derecede gazlı diyolar bide hoya bi burun spreyi yazmıştı bi ara aletle burnunu temizliyom diye onuda bilen varsa yazsın kızlar burnuda tıkalı değil ama acaba pislikmi vardiye aklıma takılıyo sizlerden cevap gelince eşimi nöbetçi eczenden aldırmaya yollıcam bide sumsimpleksi 5 eczaneye sormuş yokmuş koskoca samsunda bi eczanede varmış onada artık yarın bakıcak inşallah[/B]
oyy Allah yardımcın olsun canım.
bebek ağlarken bişey yapamamak çok kötü biliyorum.
burun spreyi serum fizyolojik ya da deniz suyudur. çektiği alet ise burun aspiratörü.
otribebe nazal aspiratörü tavsiye ederim. e iyi çekeni o. eczanelerde var. 15-18 tl civarındaydı sanırım.
sağol esmeraldacım senin bıcık nasıl hiç geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın ne olur anca derdim olduğuunda geliyomuş gibi oluyorum ama inanın tuvaletime bile zor gidiyom şimdi babasının ayağında ığın ığın uyumaya çalışıyo garibimin çok uykusu var ama uyuyamıyor ayazda iyidir inşallah bi yaramazlık yoktur
Bakabildiğim kadarıyla geçmişede ekşınlar başlamış hatta 2 kardeşler yola düşmüş bile:) aman diyim kızlar dikkat bizim cuma günü kırkımız çıktı ama bırak ekşını daha aynı yatak yüzü göremedik sabaha kadar asker nöbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?