ohh ohh maşallah tosun paşaya:lepi:slm kızlar ben geldim ne var ne yok
az önce sağlık ocağındaydık aşımızı olduk kuzum biraz huysuzlandı ama ateş yapmaz dedi dr.
1.ay kg 5400 olmuş maşallah oğluma boyuda 56 cm olmuş
karşı..evet bende pendikteyimzemuszemusöğretmenim ohhhh nee güzel bak keyfine
istanbulda oturanlar çoğunlukla karşıdamı
canım benim dr sıcak havlu ve fön makinasını önerdi..30 cm uzaklıktan karnına tut çok iyi geliyoMasaj yaptım sabah ama sıcak havluyu 1 kere denemiştim daha önce. Kakasını yaptı ama hala ıkınıyordu,ben de anlamadım. Ama rahatlamış olacak ki uyuyabildi. Uyanınca bir de sıcak havluyu deneyim...
ayy çok imrendim şimdi..ben bi iki gün plates yaptım sonrada güç bulamadım kendimde.ben geldim
yaklaşık 1 saat sporumu yaptım
ilk gün diye kendimi fazla yormadım
ama çok iyi geldi
hatta mekik bile çektim
umarım hergün yapabilirim
bugünden itibaran kilolara savaş açtım
hedef eski pantolanları giyebilmek
melek kızım ben spor yaparken hiç uyanmadı
halbuki müziğin sesini epey bi açmıştım
sanırsam yüksek sesli müzik kızımın hoşuna gidiyor
yada annesini şişman görmek istemiyor delikafadulden
kızlar ya yeşil çay içmenin zararı olur mu?
sütümü etkiler mi?
3.ayımız bitiyor yarın.
bugün konrolümüz vardı zeynep kamilde, ananesi götürdü.
ciğerlerimiz temizmiş, öksürüğün geçmesi daha 10 gün sürermiş.
48 cm ve 2900 gr olmuşuz. akannehir
boya gitmiş benim bebecik, hala kuş gibi.. kusmaktan midesinde tutamadı ki mamaları kilo alsın
aslında boyu da az olduğu için bana normal geliyor kilosu. biraz çöp adam kıvamında ama olsun hihoyyyt
siz hep resimlerden bakınca Ayaz'a büyük görünüyor. aslında minimini daha kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ah rüzgarcım insan kendine arkadaş arıyo demi ben hem vicdan azabı çekiyorum hemde ne yapayım yeterki emsin diyorum bakalım ne zaman alacaklar gerçek gögüsleri
eşim dalga geçiyo emzireceğim zman getir takma memeleri diye :roflol::roflol::roflol:
illa hepsi aaynı günmü oluyo
cok değilmi 3 ası mafoldumben
Kizlar
Bizde yarin sabah doktora ilk kontrolümüze gidiyoruz .Ben evdeki tartida tarttim 4100 olmus kilomuz bakalim doktorda hassas terazide ne cikacak kilo boy.
Ilk bebegi olanlar yatin kalkin halinize dua edin evde 6 yas civari bi cocuk olunca kafayi yememek icin Allahtan sabir diliyorsunuz sürekli.Bu gün okul yoktu eglence vardi 3 saat kaldi oglan okulda.Saatlerdirde evde bebei uyutmuyor.Laf dinlemiyor pes ettim su an ne haliniz varsa görün dedim sinirlenmiyim diye nete size bakmaya geldim.
kızlar bısey sorcam bebıslerınızı kac saatte bır emzırıyorsunuz?benım kı suan 37 gunluk bıraksam 4 saat uyur uyandırıp emzırıyom sızler ne yapıyosunuz agladıkca mı emzırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?