2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim ne var ne yok
az önce sağlık ocağındaydık aşımızı olduk kuzum biraz huysuzlandı ama ateş yapmaz dedi dr.
1.ay kg 5400 olmuş maşallah oğluma boyuda 56 cm olmuş
ohh ohh maşallah tosun paşaya:lepi:
öğretmenim ohhhh nee güzel bak keyfine

istanbulda oturanlar çoğunlukla karşıdamı
karşı..evet bende pendikteyimzemuszemus
Masaj yaptım sabah ama sıcak havluyu 1 kere denemiştim daha önce. Kakasını yaptı ama hala ıkınıyordu,ben de anlamadım. Ama rahatlamış olacak ki uyuyabildi. Uyanınca bir de sıcak havluyu deneyim...
canım benim dr sıcak havlu ve fön makinasını önerdi..30 cm uzaklıktan karnına tut çok iyi geliyo
ayy çok imrendim şimdi..ben bi iki gün plates yaptım sonrada güç bulamadım kendimde.
kızlar ya yeşil çay içmenin zararı olur mu?
sütümü etkiler mi?

yeşil çayda kahve gibi zararlı canım..bir fincandan fazla içildimi bebişte huzursuzluk yaparmış

maşallah canım ayaza ohhhh koca adam olmaya başlamış

aynen öyle walla bene üzülüyordum baştan ama nappiyim Allaha şükür emiyor sütüm var ve çok da güzel kilo alıyor varsın kalkan la olsun napalım

illa hepsi aaynı günmü oluyo
cok değilmi 3 ası mafoldumben

bizde perşembe olucaz
nasıl canları yanacak kimbilir kıyamam onlara ya

Allah yardımcın olsun bitaneyle uğraşamazken 2-3 tane olanlar kolay gelsin walla

kızlar bısey sorcam bebıslerınızı kac saatte bır emzırıyorsunuz?benım kı suan 37 gunluk bıraksam 4 saat uyur uyandırıp emzırıyom sızler ne yapıyosunuz agladıkca mı emzırıyorsunuz?

nese msnde sorun var
benımkı cok az uyuyor cnm
sutun nasıl
1 aylıkken ne kadar olmustu

valla sutum ıyı cok sukur 1 aylıkken 4570 gram olmustu masallah benım kız .sımdı uyumaya basladı uyandırmak ıstemıyorum ama ac kalır dıye uyandırıp emzırıyorum senın oglan nasıl kılosu boyu?

kızlar bısey sorcam bebıslerınızı kac saatte bır emzırıyorsunuz?benım kı suan 37 gunluk bıraksam 4 saat uyur uyandırıp emzırıyom sızler ne yapıyosunuz agladıkca mı emzırıyorsunuz?

ilk gunler sarilik riski yuzunden uyandirip emziriyordum
simdi uyurken aglarsa, uyanikken de agzinla meme arayinca hemen emziriyorum:ecrin_bebek:

askitom benim doktorum 1 ayda 800 gr almai normal demisti ortalama olarak sen niye uzuluyosun ki normal kilo almis oglusun ben de merak ediyorum kac gr aldi diye sali bizim de doktor kontrolumuz o gun isitme testi kalca ultrasonu asisi falan da var sizler yaptirdiniz mi kalca ultrasonu isitme testi kilzar nasil oluyor oglusum cok yorulacak o gun

1 kg
ama ben 5 6 kezde mama verdım doktora gıdene kadar
senın mıkılı nasıl,
adı ne

jasmın mamada verıyorum ama
2 ayda kalca usgsı
ısıtme testı yaptırmadımm
yarın bask dra gotureccegız ömeri

adını emir koyduk canım
sen süt artırıcı birşeyler yapmıyormusun
kanallarını actınmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…