2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

julicim ben saglık ocaginda yaptirdim beki ondan olmustur ates.sormadim ne zman yıkamam lazim diye ama bacagi aciyordu sanirim 3-4 gun falan gecti oyle yıkadim.

nasıl yani....
sağlık ocağına yapılınca ateş oluyor özel yapılınca olmuyor mu?

anladım cnm ya yinede aklıma takıldı...
ben geçen ay sağlık ocağında yapırdım allaha şükür öyle fazla ağlamadı...
ama bu ay 3 aşı olunca korktum

algor
iyiz ancak gördüm ya ise dalmisim.

esmerelda
Büyüyor annesi ondan öyle ilgi istiyor.3 ayi doldurmusunuz su bebegi yatiriyorsun oyuncaklar üstünde onlarla ilgileniyor.Adi aklima gelmedi oyuncagin umarim anlamisindir.Ondan alip yatirsan müziklide onlar bi süre kendi kendine oyalanir.Büyük oglumda cok rahat etmistim o tip oyuncaklarla.Bundada gün sayiyorum 3 ay dolsada oyuncaktan anlamaya baslasa benim bücürügün tek oyuncagi var memem :) Odadan ciktigim an nasil anliyosa bi agliyor bi kac gündür esimde diyor bu beni sevmiyormu bende agliyor diye ne bilim ya :)))))

canım bılıyorum ben onu sordum ıste ben oyle yapıyordum da calısrken sımdı bayan madur kalmasın dıye ısyerı cıkarıyordu ıab ıle maas baglanıyo bu sene nasıl hıc bılmıyorum ondan sordum son 3 ay prım ıster ıssızlık ıcın ama dogumda oyle olmuyo ya odenmıyo ızınlıyken degısen yok dı mı yıne alabılırsın ıssızlıgı ben oyle bılıyorum..
tabııkı ıstıfada alamazsın..

Kizlar
Bizde yarin sabah doktora ilk kontrolümüze gidiyoruz .Ben evdeki tartida tarttim 4100 olmus kilomuz bakalim doktorda hassas terazide ne cikacak kilo boy.

Ilk bebegi olanlar yatin kalkin halinize dua edin evde 6 yas civari bi cocuk olunca kafayi yememek icin Allahtan sabir diliyorsunuz sürekli.Bu gün okul yoktu eglence vardi 3 saat kaldi oglan okulda.Saatlerdirde evde bebei uyutmuyor.Laf dinlemiyor pes ettim su an ne haliniz varsa görün dedim sinirlenmiyim diye nete size bakmaya geldim.

canım senınkı daha mınık cook sıkma 2 numarayı 3 no bıraz buyuk.
goguslerın nasıl oldu canım bır de merak ettım

ayy kolay gelsın canım benım yaa valla ıkı erkek cok zor

meltem abla
benım sutum yetmıyor
tum gun memede
uyumuyor
kollarım cok agrıyor
hıcbırsey yapmaya zamanım kalmıyor
mama verıyorum anca uyuyor
goguslerım cok bos oldugunu anlıyorum
780gr cıvarı kılo almış ömer
arada mama verdıgım halde
çok yorgunum uyusam dahı sutum olmuyor
ellerım kolum uyusuyor
sırtım agrıyor
çok moralım bozuluyor ne yapacagımı sasırdım
cuma dra gıtcez kontrole ama dru da pek begenmedım
degıstırecegım
çok az uyuyor ömer

slm kızlar ben geldim ne var ne yok
az önce sağlık ocağındaydık aşımızı olduk kuzum biraz huysuzlandı ama ateş yapmaz dedi dr.
1.ay kg 5400 olmuş maşallah oğluma boyuda 56 cm olmuş
ohh yavruma masallah benım kıza yetısmeye calısıyo senın oglus anladım ben..

ohh yavruma masallah benım kıza yetısmeye calısıyo senın oglus anladım ben..

canımcım dünürüm hoşgeldin tabi senin kızza yetişmeye çalışıyo benim paşa :)

gögüsleri sormuşsun canım hala silikon uçla emiyoruz ama acısı geçti artık acımıyo bide şu ucu bıraksak direk memeyi vermeye çalışıyorum önce almak için çaba sarfediyo sonra yakalayamayınca çıldırıyo kızarıyo mecburen takıyoruz ucumuzu paşa paşa emiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…