5li karma
verem
pnomokok
saglik ocagindakiler bunlar
ben rotayida yaptirdim nolur nolmaz idye bir kac gun oncesinden
julicim ben saglık ocaginda yaptirdim beki ondan olmustur ates.sormadim ne zman yıkamam lazim diye ama bacagi aciyordu sanirim 3-4 gun falan gecti oyle yıkadim.
canım bılıyorum ben onu sordum ıste ben oyle yapıyordum da calısrken sımdı bayan madur kalmasın dıye ısyerı cıkarıyordu ıab ıle maas baglanıyo bu sene nasıl hıc bılmıyorum ondan sordum son 3 ay prım ıster ıssızlık ıcın ama dogumda oyle olmuyo ya odenmıyo ızınlıyken degısen yok dı mı yıne alabılırsın ıssızlıgı ben oyle bılıyorum..hee evet işsizlik maaşını diyorsun.
ama işsizlik maaşı almak için işyerinin seni işten çıkarmış olması gerekir; istifalarda alamıyorsun bunu.
işyeri sana bir kağıt veriyor görevine son verilmiştir gibilerinden bununla işkur'a gidiyorsun.
canım senınkı daha mınık cook sıkma 2 numarayı 3 no bıraz buyuk.bide bişey soraağım siz 3 numara beze ne zaman geçtiniz geçen gün 2 numara bitti evde 3 vardı onu bağladım kakasını dışarı çıkardı tekrar 66 lı 2 numara aldık ama oda bacaklarında iz yapıyo ne yapayım ben şimdi
tatlım ııyız bız gaz dısındakibelesr ögretmenim
Merhaba görüsemedik ne zamandir nasilsiniz?
ayy kolay gelsın canım benım yaa valla ıkı erkek cok zorKizlar
Bizde yarin sabah doktora ilk kontrolümüze gidiyoruz .Ben evdeki tartida tarttim 4100 olmus kilomuz bakalim doktorda hassas terazide ne cikacak kilo boy.
Ilk bebegi olanlar yatin kalkin halinize dua edin evde 6 yas civari bi cocuk olunca kafayi yememek icin Allahtan sabir diliyorsunuz sürekli.Bu gün okul yoktu eglence vardi 3 saat kaldi oglan okulda.Saatlerdirde evde bebei uyutmuyor.Laf dinlemiyor pes ettim su an ne haliniz varsa görün dedim sinirlenmiyim diye nete size bakmaya geldim.
ohh yavruma masallah benım kıza yetısmeye calısıyo senın oglus anladım ben..slm kızlar ben geldim ne var ne yok
az önce sağlık ocağındaydık aşımızı olduk kuzum biraz huysuzlandı ama ateş yapmaz dedi dr.
1.ay kg 5400 olmuş maşallah oğluma boyuda 56 cm olmuş
ohh yavruma masallah benım kıza yetısmeye calısıyo senın oglus anladım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?